Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Útitárs kereső

Recommended Posts

Közzétéve:

Sziasztok!

Akinél esetleg gépszekérben lenne szabad hely, itt hirdetheti.

Aki esetleg szabad helyet kereshet, itt érdeklődhet.

Akik pedig kötöttpályás kahuri haladógőzgépen óhajtanak - a ráhangolódás miatt - jönni, itt egyeztethetnek az időmágikus formulákról.

CS

Közzétéve:

Hali!

Két kiadó hely van nállunk az autóban. Szegedről indulunk (mindig késve) . Akit érdekel Szegedről vagy útba eső helységektől az utazás eme formája és szeretne hozzánk csatlakozni az írjon rám.

Közzétéve:

Sziasztok!

Budapestről startolok, 3 szabad hely lesz a szekéren (de ha mellőzitek a kényelmet ez 4-re bővíthető).

Érdeklődők: PM-ben egyeztethetünk a gyülekező helyszínéről.

Közzétéve:

Na megnyugodtam, hogy látom a lehetőségét arra, hogy nem kell egyedül vonatoznom a világ végi kisbunkerbe. :D

A budapesti lehetőségbe beszállnék, ha akad hely egy magamfajta óriásnak.

(160cm 60kg tömény Hatalom. Valószínűleg a csomagom több helyet foglalna, mint én... :D)

Közzétéve:

Shiffer... :D Az addig okés, hogy néhány külföldi szerint Hungary az Middle Earth... De a fene se gondolta, hogy hobbitok is kolbászolnak erre felé... :D

Ha megtelne a gépszekér Te leszel a mentő opció, ugyanis mind a 160 centid elfér a tetőcsomagtartóban és még a 75kg-s súlylimitet sem súrolod... :D

A start opciót majd üziben egyeztetjük. Üdv a fedélzeten.

Közzétéve:
Nocsak, ti is Szegedről jöttök? :-P:-P

Igen, azaz félig igen. De javaslom csak kellő mennyiségű halálvággyal / kressz táblákat (különösen a STOP táblát) magyarázó kiskönyvvel ülj be az autóba!

Közzétéve:
Igen, azaz félig igen. De javaslom csak kellő mennyiségű halálvággyal / kressz táblákat (különösen a STOP táblát) magyarázó kiskönyvvel ülj be az autóba!

Jaaa, nem azért mondtam. Csak a Hőskövületek is szegedi csapat, mi egy kocsival megyünk öten.

Közzétéve:

Hm, jelenleg egy "hobbit" -ként számon tartott személy érdeklődik, hogy végül lesz-e olyan, aki Bp-ről indul vagy megáll ott stb. Ugyanis ha a lehetőség engedni, akkor nem mennék vonattal. Fótról indulnék alapjáraton az szerintem semmivel sincs útban, ezért úgyis be kell mennem Bp-re.

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...