Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Cigi, pia, nök/pasik... etc...

Érdemes eme ez a téma a továbbiakban?  

100 szavazat

1. 1. �rdemes eme ez a téma a továbbiakban?

Recommended Posts

Közzétéve:

Én cigizem de nem sportszerüen. Azért hetente elfogy egy doboz... :roll:

A piával úgy vagyok, hogy ha van buli akkor iszom de mostanában valahogy nem kívánom az alkoholt... A nők pedig jöjjenek csak!!!! :P

Közzétéve:

Na, kéremszépen, már megint itten el vagyunk nyomva... Fúúúúj, csúnya, hímsoviniszta disznók... :lol: Legalább úgy írtad volna, hogy "cigi,pia,nők/pasik" ejjj... :x na sebaj... Azért én is elmondom, ha érdekes, ha nem... :P Sz'al:

pia: volt korszakom, mikor 4-5 5cl-es tequila meg se látszott, mostanában nem bírom - és nem is kívánom különösebben az alkoholt...

cigi: öt év dohányzás után nemtom mit mondhatnék még... :)

nők/pasik: minden mennyiségben... hogy melyik nem tagjai, azt a fantáziátokra bízom... :lol: :lol: :lol:

Közzétéve:

Üdv!

Mivel már fel is merült az első panasz a nők egyenjogú elbírálásával kapcsolatban, ezért a téma címébe beillesztettem a /pasik szót, hogy ne érjen senkit negatív diszkrimináció!

üdv:

Közzétéve:

Régebben elég rendesen cigiztem, néha naponta elszívtam egy dobozzal, az átlagom napi 6-10 szál vol, délután 2-3, délelött, azaz reggel 2-3 és este is volt 1 néha két 2szál, de nyáróta nemcigizek.

A pia még mindig megy.

És a pasi, hm..... 8) Na mindegy és a csajok miért nem csajozhatnának......... :lol:

Közzétéve:

Pasik is pia jöhet :twisted:

Ne gondoljátok, hogy ilyen vagyok, néhányan már ismertek úgy is. Nem vagyok nagyon pasizós, Gegénél is hatalmas szerencsém volt 5 hónappal ezelőtt. A piát meg nem vetem meg, ha van jöhet, betekerjük azt is :D

Közzétéve:

Silmeniel: 1000 bocsi, az a sok hímsoviniszta disznó, az én voltam :oops: de ez a topic amolyan hirtelen ötlet volt, ahogy a Ki mit szeret? topic a piálás felé kezdett kanyarodni, bekattant hogy ilyen téma is kéne... ebböl is látszik: "burárum, ne legyünk hamarika..." szal még 1 bocsi...

Hmmm... én a harmadikra szavaztam. ha havrokkal bulizunk (kocsma/koncert/házibuli...), akkor bizony elfüstölök 2-10 szálat, de amugy ez szerintem azér annyira nem vészes, nem? :roll:

[...] A piát meg nem vetem meg, ha van jöhet, betekerjük azt is

Erröl jut eszembe, hogy kihagytam egy negyedik 'káros' szenvedélyt... Én mondjuk nem vagyok nagy híve a vegetarizmusnak, de ha van zöld, papír és hangulat akkor azért nem ellenkezem nagyon... :twisted: :oops: :roll: :wink:

Közzétéve:

Na igen :D Ha már így szóba került :D én se vetem olykor, de ez inkább amolyan alkalmi.Legalábbis nemigenemlékszem rá, hogy koncertek előtti du-kon kívül éltem volna a levélkékkel.De aztán ki tudja :D amilyen részeg én lenni tudok :D

Közzétéve:

akkor itt fojtatom avitát gaglerrel...

hát vhogy ugy...de van olyan hely, ahol a bejáratnál kérdezik, h elmultál-e 18...és akkor már a putltnál nem kérdik...csak kiszolgálnak....

csomószor van olyan, h idősebb haverral megy az ember piálni...

nos az tud érdekes lenni, amikor vagyunk8-12en, és egy ember kér mindent... :lol::D:lol: ...mivel ő mult el 18...

de egy nőnek sokkalta könnyebben elhiszik (állt.), h ő már 18, mint egy pasinak... :( ez nem fair, de ez van...

Közzétéve:

Ugyan-ugyan @huszár... csak nem tudsz elég szépen mosolyogni... :lol::lol::lol:

[...] de van olyan hely, ahol a bejáratnál kérdezik, h elmultál-e 18 [...]

ja, pl. ZP (Zöld Pardon, az e téren kevésbe kultúráltak kedvéért), ahol már a kapuban megpecsételnek, hogy 10kor kidobhassanak... :evil: csúnya, csúbya-gonosz securitisok... :wink:

Mondjuk rock koncerteken ilyen nincs, hogy "hé' te! igen te, te 9 éves kissrác! mit vagy bebaszva???" :lol: Ott mindenkit kiszolgálnak akinél van $$$.

Közzétéve:

Na igen :D ebben tényleg van valami, de részemről inkább a koncert ELÕTTI bebaszást részesítem előnyben.MIre odaérek a koncertre viszonylag józan vok, aztán megint iszok és miokr hajnali 3, fél 4 körül hazaérek, már tök magamnál vagyok.

Közzétéve:

jjjaa..gangler...ja,

hogy téged pecsételnek??? :P:P:P

pech...erre nem tok mit mondani...nem pecsételnek, csak határozottan mond azt, h: elmultam.

kész ennyi.

ja igen és még annyit is hozzá illlik tenni, h: nem.nincs nálam fegyver...

Közzétéve:

Hű, még egy izgi fúrum! :D

Szóval én sajna dohányzom úgy három négy éve elég keményen. Ez persze időszakonként változik, mert ha egész nap nincs semmi dolgom és otthon döglök van hogy rá se gyújtok, de ha mondjuk buli van, van hogy egy doboz cigi meg se kottyan. Hát igen szomorú, de ez van.

A piálás. Az utóbbi időben azt sem vetem meg túlságosan, de hát a stressz, meg minden :roll: . Szóval egy jó bulit sosem vetek meg.

Pasik? Hát igen a társaságukat mindenképp ígénylem, és ezt nem részletezem tólságosan, de néha belőlük is megárt a sok.

A Zöld Pardon naggyon jó hely, nyáron voltam ott egyszer.

Ez azért nem túl gyakori nálam, mert vidéki vagyok. Na hát ennyi.

Sziasztok!

Ja, és a vegetarianizmus nem az én műfajom, volt hozzá szerencsém, de nem igazán érdekel a dolog.

Közzétéve:

Üdv!

én vagyok a józan ember a csapatban inni csak nagyon ritkán , alkalmakkor iszom, pl.: szilveszter....

( az más kérdés hogy a szomszédban mindig van 1 Szilveszter.... :D )na jó , viccet félredobva se pia , se cigi,

se nők...... :D:D:D:D:D:D:D

a pasik más tészta, bár még nem akadt túl sok dolgom velük.....

( nem is szeretek tésztátdagasztani.....:):D )

Inkább haveri a kapcsolatom velük.... egyenlőre :D

Közzétéve:

Én nem dohányzom, de azért ha nagyon rém akarják sózni akkor talán elnyomok egyet. Inni iszok, de sose látszik meg rajtam. Úgy 10 liter pezsgőt ittam 2 kör wc volt és semmi. De majd ki. Már fogadtunk is egy liter pálinkát ittam meg és semmi, jó a májam, nem akarom korán elrontani ezért kerülöm az akoholt persze iszok mindig bőven ha van. Nők meg jöhetnek, csak ne akkor amikor szerelmes vagyok olyankor köntöm a lelkem és minden hülyeséget elmondok előéletemről, meg a csajról akit szeretek. :oops:

Közzétéve:

Most biztos pancsernek gondoltok majd, de én nem élek se a cigivel, se a piával. Az utóbbiról egy áldásos ( vagy átkos) betregség tehet... ebbe inkább ne menjünk bele.

A nők viszont!!! :D Én sajnos a szépségre mindenképpen bukok és néha még a belsőre sem vagyok kiváncsi.

Közzétéve:

Annyit röhögök rajtatok :lol::lol::lol::lol:

Manndilnak igaza van, sokkal jobb a fiúkal barátkozni, mint egyebek. de ilyenkor jön a nagy kérdés, akkor kivel fog járni a csaj, Egy csajjal???

Közzétéve:

Higgins: na igen, csak kiállsz a fojosóra és nézed a popsikat... 8) :twisted: :lol: jujj, ezt a barátnöm meg ne tudja!!! már megint az a roh*dt m.cskos hímsoviniszta énem, igaz Silmeniel? :oops: :oops: :oops:

3.c ? Az a német kéttan? aaaasszem igen... amúgy mért?

Közzétéve:
Annyit röhögök rajtatok :lol::lol::lol::lol:

Manndilnak igaza van, sokkal jobb a fiúkal barátkozni, mint egyebek. de ilyenkor jön a nagy kérdés, akkor kivel fog járni a csaj, Egy csajjal???

Hát ha a csajokra is buksz akkor mér ne?? :twisted: :wink: Én nekem bejön két csaj 1üt!! :twisted: 8) De az nem jó dolog mikor 1 csaj csak a csajokra bukik..mert análl rosszabb nincs is mint mkor beindulsz 1 dögös csajara és kiderül hogy eséjed sincs mert a kicsike csak a lányokra buki... :(

Vándor
Ehhez a témához mostantól nem lehet hozzászólni
  • Új...