Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Cigi, pia, nök/pasik... etc...

Érdemes eme ez a téma a továbbiakban?  

101 szavazat

1. 1. �rdemes eme ez a téma a továbbiakban?

Recommended Posts

Közzétéve:

Sziasztok!

Jut eszembe! Én halucinálok, vagy a minihordó tényleg elt?nt a boltokból? Pedig jó volt bedobni egy hordó sört :)

Szerintem a bulikon a sör, "kettesben" a Black Velvet a jó ;) Mint minden, ez is szubjektív persze.

Közzétéve:

Lithas!

gangler: ez über jó volt. Egyébként én elvb?l nem iszok v. eszek olyat, amiben 4-nél kevesebb E vitamin van.

Nefi: szijja, és további szép napot!!!

Darun

Közzétéve:

Kecskeméten építeni fognak egy pláza dizájnos házat, és ezzel együtt megjelennek majd a pláza ccák és végre értelmet nyer e fogalom számomra is, már csak 1 év:))))))))))

Közzétéve:

Tatabányán is tervezik pláza építését már 3-4 éve, de még el se kezdték. :roll:

Egy multiplex is tervbe van véve hasonlóan rég óta, de még ebb?l sincs meg semmi. Azért már igazán elkezdhetnék az építkezést. :x

Közzétéve:
Db-ben van már plaza, de nem szeretek odajárni, csak a mozi jó, a többi sz*r... :lol:

Darun egyetért?en bólogat. Bár ? már moziba sem jár, mert most gy?jt a nyári talira.

Közzétéve:

Nálunk lesz mozi, ami nagyon jó, mert itt Kecsón a gond, hogy a multi elég messze van a központtól és mivel ez rögtön a buszm,egálló mellett épül így az emberek érnek majd csatlakozást.

Közzétéve:

Én meg éppen most nyitottam ki a mai újságot és abban látom, hogy mégis lesz plázánk, ráadásul kett? is, mert az egyikre már megkapták a tanácstul a zengedéjt, a másikat meg most tervezik. Lehet hogy egy kicsit sok lesz ez kicsiny városkánknak. De legalább lesz mindkett?ben normális mozi, mert ami most van, az inkább no comment.

Közzétéve:

Valaki ne aggodj nem maradtál le semmir?l mert nem olyan jó az árkád. Na jó az elején nagy sokk éri az embert, hogy mekkora, de aztán idegennek érzi magát az ember a boltok között. Meg segédmunkásként dolgiztam is rajta. Ahol én lakom ott nincs mozi pedig baranya megye második legnagyobb városa. Itt semmi sincs Pécs elnyomja. Egyébként is nem jók a nagy mozik mert csak bezsebelik a pénzt, a kismozikban barátságos a hangulat, ha nem szakad le a szék. :wink:

Közzétéve:

Valaki ne aggodj nem maradtál le semmir?l mert nem olyan jó az árkád. Na jó az elején nagy sokk éri az embert, hogy mekkora, de aztán idegennek érzi magát az ember a boltok között. Meg segédmunkásként dolgiztam is rajta. Ahol én lakom ott nincs mozi pedig baranya megye második legnagyobb városa. Itt semmi sincs Pécs elnyomja. Egyébként is nem jók a nagy mozik mert csak bezsebelik a pénzt, a kismozikban barátságos a hangulat, ha nem szakad le a szék. :wink:

az utóbbi bizta :wink:

Közzétéve:

A mi kis városunkban régen két mozi volt (nevet hadd ne mondjak :) ). Most, ma is két mozi van :). De az egyik az egy plaza nevezetű dologban soksok teremmel, és az egyik régi mozi megszűnt, ami szerintem hangulatos kis ehykség volt, de mostmár, ha ól tudom csak bábszínház meg ilyenek vanak ott...

Közzétéve:

Hogy fellendítsem a témát......Van itt olyan aki bagózik? és ha igen milyent szív? Erre most kíváncsi vagyok, az okoz nem írom (még) le. csak annyit, hogy tényleg mindenki aki cigizik írja már le, hogy milyen fajtát szív! Elöre is köszönöm!

Közzétéve:

Én cigiztem, de már egy ideje nem gyujtottam rá. Hogy milyet szítam? Sokáig piros Multit szívtam, aztán átszoktam a sodort cigire.Ahhoz cseresznyés-vaníliás Tilburri dohánt használtam.

Vándor
Ehhez a témához mostantól nem lehet hozzászólni
  • Új...