Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Cigi, pia, nök/pasik... etc...

Érdemes eme ez a téma a továbbiakban?  

100 szavazat

1. 1. �rdemes eme ez a téma a továbbiakban?

Recommended Posts

Én meg éppen most nyitottam ki a mai újságot és abban látom, hogy mégis lesz plázánk, ráadásul kett? is, mert az egyikre már megkapták a tanácstul a zengedéjt, a másikat meg most tervezik. Lehet hogy egy kicsit sok lesz ez kicsiny városkánknak. De legalább lesz mindkett?ben normális mozi, mert ami most van, az inkább no comment.

Link a hozzászóláshoz

Valaki ne aggodj nem maradtál le semmir?l mert nem olyan jó az árkád. Na jó az elején nagy sokk éri az embert, hogy mekkora, de aztán idegennek érzi magát az ember a boltok között. Meg segédmunkásként dolgiztam is rajta. Ahol én lakom ott nincs mozi pedig baranya megye második legnagyobb városa. Itt semmi sincs Pécs elnyomja. Egyébként is nem jók a nagy mozik mert csak bezsebelik a pénzt, a kismozikban barátságos a hangulat, ha nem szakad le a szék. :wink:

Link a hozzászóláshoz

Valaki ne aggodj nem maradtál le semmir?l mert nem olyan jó az árkád. Na jó az elején nagy sokk éri az embert, hogy mekkora, de aztán idegennek érzi magát az ember a boltok között. Meg segédmunkásként dolgiztam is rajta. Ahol én lakom ott nincs mozi pedig baranya megye második legnagyobb városa. Itt semmi sincs Pécs elnyomja. Egyébként is nem jók a nagy mozik mert csak bezsebelik a pénzt, a kismozikban barátságos a hangulat, ha nem szakad le a szék. :wink:

az utóbbi bizta :wink:

Link a hozzászóláshoz
Vándor
Ehhez a témához mostantól nem lehet hozzászólni
  • Új...