Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Élménybeszámolók


Recommended Posts

Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek, aki eljött, nagyon jól éreztem magam, és örülök, hogy nem volt semmi probléma, és elégedettek voltatok az új szállással és étkezéssel. A helyszíntől azt az ígéretet kaptam, hogy jövő évre mindenképp rendeződik a biztosíték-kérdés (nemrég kerültek egy körre, ez volt a gond, de már értesítették a villanyszerelőjüket a problémáról), illetve azt a kis penészfoltot is megszüntetik a szigetelés javításával. Elmondták továbbá, hogy a jelenlegi KM-szoba, és a mellette lévő, jelenleg elzárt rész egybe lesz nyitva, és egy nagy (kb 40 m2-es) közösségi helység kerül majd kialakításra, úgyhogy ez is megoldódni látszik. Gratulálok a nyerteseknek, és mindenki másnak is, csupa-csupa pozitív véleményt hallottunk csak a KM-megbeszélésen a mesélőktől, mindenki nagyon ügyes volt. Külön gratuláció illeti az új játékosokat, szépen szerepeltek.

Jövőre találkozunk, remélem legalább kétszer! (Ne feledjétek, NYT: Július 2-6, Gyömrő)

Jó pihenést és kellemes új évet mindenkinek!

Link a hozzászóláshoz

Udv!

Ugyerzem keves kiralyabb dolog van, mint egy Kalandozok.hu taborban jatekoskent resztvenni. :mrgreen:

Az idei Teli Tabor ismet bebizonyitotta, hogy barmilyen tavolsagrol erdemes hazautazni a tarsasag miatt.

Orulok az uj helyszinnek, es a hirek is biztatoak a taborhely jobbatetele iranyaba, szoval biztos vagyok benne, hogy a tovabbiakban is jol fogjuk magunkat erezni a helyszinen. Ugyhiszem, majd az uj kozossegi terben a helyben etkezes is megoldhato ami megjobban segit lecsokkenteni a mozgasmennyiseget es maximalizalni a szerepjatekra szant idot.

Nagyon orultem az uj tagjainknak! Jo latni, hogy meg ennyi ido utan is tudunk uj embereknek is oromet szerezni, es ezaltal bovulni.

A Teli Tabor sok energiat es lelkesedest adott szerintem minden szervezonek es jatekosnak a jovo evi munkak megkezdesehez, szoval csak igy tovabb! Most Szilveszteri szusszanas, aztan mar lehet is alkotni az NYT karaktereket lassan.

Koszonom minden szervezonek, kalandmesternek es resztvevonek a tabort!

Udv.

Antail

Link a hozzászóláshoz

Bár korábban úgy nézett ki, hogy ezúttal nem tudunk eljönni, nagyon örülök, hogy mégis sikerült - újra. Megérte. :) Különleges Téli Tábornak lehettünk tanúi: az első, ahol egy rendes frizbi meccset nyomtunk le (9 fő + nézők) a kegyes időjárás miatt. :D

A csapatunk és a KM érzésem szerint mind partner volt egymásnak, jól éreztük magunkat. Azért azt megemlíteném, hogy csapatunk fele által begyűjtött díjakért az egész csapatot kell felelősségre vonni. :)

Szokásommal ellentétben ezúttal a versenyen kívül is erősen próbáltam kielégíteni az egész éves szerepjáték hiányomat, két játékban is örömmel részt vettem, köszönettel MG-nek és Atrasko-nak.

Egyéb, ami most csak úgy találomra eszembe jut:

- Mind a befizetett, mind az általunk készített kaja (az elmúlt évekhez viszonyítva) kiemelkedőnek tűnt kívülről nézve, bár az esti vacsorák megszervezése (értsd: időcsúszás, mosogatás) talán kicsit több körültekintést is elbír a jövőben :)

- Szállás korrekt, és ha a helyiek által beígért változások valóban beállnak jövőre, akkor kifejezetten pöpec lesz

- Gratula minden díjazottnak, dupla gratula a nem-díjazottaknak, tripla gratula a KM-eknek és a szervezőknek

- MG: bocsi, hogy "kizavartalak" hajnalban a szobából ;)

- Mivel még nem volt lehetőségem rátenni a kezem a modul egy példányára, kíváncsian várom, hogy letölthető legyen! :)

- Végül köszönöm mindenkinek a beszélgetéseket!

Viszlát újra valamelyik táborban.

Link a hozzászóláshoz

Elégedett voltam a kajával. Minden tábor közül eddig itt volt a legjobb a kaja! Maga a hely is nagyon frankó volt. Ha jövőre sikerül a KM szoba átlag hőmérsékletét 20 fok felett tartani, még inkább jó lesz. :)

Remek volt a társaság, jó volt a játék! Örültem az új arcoknak! Köszönöm, hogy a modul csattanója után egyik csapat sem szándékozott feláldozni. :D

Nem hittem volna, hogy frizbee játékhoz ilyen kellemes idő lesz. Döbbenetes, hogy egy szál pólóban rohangáltunk a "hidegben".

A fotókat eljuttatom a szervezőkhöz. Azok publikálásáról majd ők döntenek (hol, mikor).

Ja igen. Ûber jó volt a farkas emberes játék! Vaúúúúúúúúúú! :D

Link a hozzászóláshoz

Üdv!

Az előttem szólókhoz hasonlóan én is nagyon jól éreztem magam az idei Téli Táborban. (is.)

Mindenek előtt nagyon köszönöm a szervezőknek, hogy idén is össze tudták hozni, és volt hová menni MAGUS-ozni, barátkozni.

Gratulálok a díjazottaknak, igen, tudjuk, hogy nem a verseny a lényeg, de azért jól esik a megérdemelt elismerés.

Köszönöm a játékosaimnak a remek szórakozást, élmény volt mesélni. Remélem, még találkozunk.

Most jönne a felsorolás, de egyre inkább úgy érzem, hogy kihagyom, táborról táborra több ember kerül fel a "köszönöm" listámra... Jó volt játszani, beszélgetni, mesélni, utazni veletek.

A helyszínváltás nekem tetszett, már ha így marad, is jó lesz, ha meg javul, még jobb. Én is örültem az új arcoknak, a régieknek meg pláne. A kaja jó volt, a "fogadósnő" lánya meg egy álom, kár, hogy végül mégsem tudtuk meggyőzni, hogy jöjjön át kipróbálni a szerepjátékot.

Örültem, hogy idén is ott lehettem. Jövőre, sem az a kérdé, hogy megyek-e... hanem, hogy ki lesz még ott?

NYT-ben találkozunk!

Link a hozzászóláshoz

bövebben....

- jó volt a péntek délutáni "kalandtúra" Crowstone-al és Ramirez-el. a folyo gázloin való átkeléssel együtt

- jó volt a kaja, mivel vittem.

- jó volt a modul, mivel adták, s most még njk-kat se kellett gyártanom pluszba!

- jó volt a csapat, mivel játszottak, jól játszottak, csapatként játszottak. És szintet léptem! :-)

- jó volt a fütés, mivel nappal a kályha mellett ültem, éjjelre meg volt hálózsákom, mivel vittem a kalandozok base kit-et.

- jó volt megint km-nek lenni. lassan ráérzek a táborversenyes ízére.

- jó volt hazajönni, mivel 3 napos fécsbúk/net hiány miatt a függöségem kezdett démoni gondolatokban testet ölteni.

- jó tudni hogy nyáron jön a következö tábor, immár gyömrön, ahova már "haza" megyünk.

- és végül, jó lett volna a farkasemberes játék is, ha a farkasok nem nyírták volna ki a legelsö alkalommal a számukra legveszélyesebb grimm-et, azaz engem. de egyszer ugyis elkaplak mindhármotokat, tudom a nevetek, tudom hol laktok. s hiába futtok a világ másik végére.

Link a hozzászóláshoz

Én is nagyon jól éreztem magam a táborban. Köszönjük a szervezést! A helyszín jó, de azért azok a megígért javítások szükségesek lennének (bár profi mód tudok zuhanyozni vaksötétben, de azért mégis, az a fránya kényelem, ugye). :)

Köszönöm KM-ünknek a szuper mesélést, nagyon jó volt a csapat, a kaland és végre élveztem a játékot is. :)

Jövőre ugyanekk... ja, nem, NYT-ben találkozunk. ;)

Link a hozzászóláshoz

Ahoy!

Szóval az odaút gördülékeny kivitelezését köszönöm Antail-nak, hiszen elég gáz lett volna egyedül levonatozni a helyszínre.

A táborszervezői kitettek magukért. Jó volt a helyszín, s ahogy kiderült már csak még jobb lehet.

A kalandmodul szintén hozta a színvonalat a maga békésen vérengzős témájával. Valamint végül mindenki megtudhatta a titkos receptet. (Habár egy-két dolog azért majd érdekelne, de azt majd elolvasása után teszem szóvá. :D)

A Mesélőnk megfelelően kitöltötte a játékidőt, s képes volt eléggé lefoglalni 4 önfejű gorvikit egy ilyen helyszínen is. :)

A külön játékok rendkívül élvezetes zamatot hoztak az estéknek, élveztem a "Werewolfot" és a "Szuperhősködjünk kicsit" játékot is. :D

Külön örültem, hogy csapatommal tudtam játszani egy pár Munchkin mecset is, amiben szintén kiderült a tanulság:

Pap+Vadőr kaszt = Arel pap, aminek a következménye az, hogy Istennőm kérésemre letekintett rám, egy "Isteni Beavatkozás" képében, hogy megnyerjem a már hosszúra nyúlt játékot... :D

Ha minden jól megy és nem kapnak el a krániak, se a zuhanó zongorák, akkor legközelebb az NYT-ben újra láthatom a sok mosolygós, nevető, vidám arcot, ami a pihentető környezetben körbevesz. :)

Link a hozzászóláshoz

Feltámadtam.. áh.. igazából csak eddig lusta voltam fogalmazgatni ;)

Megint annyit tudnék köszöngetni, hogy talán el se kezdjem :) A lényeg az, hogy hálás vagyok az első estéért (egy esetet leszámítva, de azt megbocsátom, mert jófej vagyok :D, bár kiderült, hogy Annyira jótét lélek mégsenem :)), a másodikért, és a harmadikért is.

Külön köszönet a csapatomnak, akik mertek a kihívásra igent mondani, és eljöttek velem a Rejtély ügyosztály megbízásából egy különleges küldetésre. :) Nagyon élveztem veletek a játékot, igazi csapat voltatok; ha gondolkozni kellett, megtettétek, ha nyilazni kellett kettőből kettő, és nem haboztatok, ha torkon kellett vágni a setét mágiahasználót a halála érdekében, késlekedés nélkül küldtétek a Kárpiton túlra. Adron büszke rátok. ;)

Scylla.. szerencsére nem fogadtam meg az utólagos tanácsot (:)), de ettől függetlenül nagyon nagy köszönet jár neked. :) Partner voltál a játékban, hagytál minket "bóklászni", remekül játszottad ki a varázslatokra kapott reagokat is. Következetes voltál, és ahol kellett szigorú is, de nem paráztattál minket halálra (megtettem én ezt helyetted is :D). Úgy gondolom, hogy már nem kell "lassan ráérezned", már régen verseny-KMként működsz :)

Szóval mindannyiótoknak köszönöm, hogy elviseltétek az Adron papnőm üldözési mániáját, hagytátok, hogy vezessem a csapatot, ahol szükséges volt, keresztül-kasul jártátok velem Arshurt, szinte soha meg nem állva, és közben ügyesen/okosan felszedegethettük a végjátszmához szükséges infókat. Nekem speciel iszonyatos csalódás volt, hogy nem palacsinta jött ki a recepthez, szóval biztos vagyok benne, hogy ez a varázsló csak ugatta a konyhásdit. :)

Anya idén is előjött a "megint a szektásokhoz mész" című történettel, ez már konstans, olybá tűnik :) Pedig 2014 TT-n leszek 10 éves táborozó.. amit ha onnan nézünk, hogy ez az életem egy harmada, elég szép időmennyiség. :) Ezt így visszatekintve nem nagyon lehet szavakba foglalni, még ezen TT viszonylatában sem.

Köszi

- MGnek, hogy mindig fuvaroz, és soha nem lök ki egy kanyarban, akkor sem, ha folyton pofázok (persze nem tájékozódásról, azt nem szabad) :D

- Suttogónak és CSnek a pezsgőért. a beszélgetésért, és az alkoholkultúrába való kukkantásért,

- az újaknak azért, mert eljöttek (és hősiesen állták a tábormentalitást),

- a vérfarkasért mindenkinek (Vassinak külön, mert végig elhitte: jókislány vagyok :D)

- a fűtést Ligadiónak és Scyllának,

- kukacnak, mert mindig felismeri, hogy nem szándékosan bunkózok,

- a szervezésért a szervezőknek,

- Znek, hogy itt volt :)

- Shiffernek, hogy mindig válaszol (ígérem legközelebbre új kérdésekkel készülök :)),

- a szorgos kezeknek, hogy főztetek a táborra, és jobbára el is mosogattatok magatok után, büszke vagyok rátok :)

- Jadisnak, mert amikor hazaértünk nem kérdezett tőlem sokat, és rámcsukta az ajtót, amikor kinyúltam :)

- a megnyert címeket a csapatnak, a KMnek, és Adronnak.

Igazából még hosszan sorolhatnám, de legyen elég még annyi, hogy örülök, hogy vagytok. Következő táborban találkozunk :)

Link a hozzászóláshoz

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a remek élményt.. és hogy nem futottatok a mosdó felé miután belekóstoltatok a főztünkbe amit mosqitoval alkottunk.

Zsir volt az MG közreműködésével létrejött Arénás mese. elképesztő hangulatosra sikerült, noha hamar elhullott a karakterem :D

Igen Mate azért még kapsz.

Készülünk a NYT-ra, és várjuk DARU képeinek a publikálását legalább Google Drive formááában :D

Kööööösziii

Link a hozzászóláshoz

Hahó!

Csak az előttem szólókat tudom ismételni: jól éreztem magam, illetve a Hőskövületek csapata is jól érezte magát a táborban.

Nekem a szállással nem volt semmi gondom - már az idejét sem tudom, hogy mikor aludtam 3 lánnyal egy szobában -, a kaja remek volt (a következő TT-ben is a második turnusba szeretnék kerülni). Egy pici gondom azért akadt: a járókeretemmel kicsit nehéz volt feljutni az emeletes ágyra, viszont a panoráma mindenért kárpótolt :-P.

A verseny miatt kicsit izgultam - utoljára 1995 tájékán játszottunk versenyen -, de ez az első esti bevezető játék alatt elmúlt. A mesélőnktől (MG) sokat tanultam, hihetetlen volt, hogy mennyire figyelt minden apró történésre, ilyen színes mesélésben még nem volt részem.

A második napon, kicsit megijedtünk, mivel minden csapat azt mesélte, hogy miként intézték el az aktuális ellenfeleiket, mi pedig két napon keresztül csak észleléskor használtuk a kockáinkat. De végül csak eljutottunk a modul végére...

Köszönjük a mesélők és a szervezők jóságát, amiért nekünk is juttattak a díjakból!

Remélem egy év múlva ismét találkozunk!

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
×
×
  • Új...