Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
  • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Élménybeszámolók


Recommended Posts

Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek, aki eljött, nagyon jól éreztem magam, és örülök, hogy nem volt semmi probléma, és elégedettek voltatok az új szállással és étkezéssel. A helyszíntől azt az ígéretet kaptam, hogy jövő évre mindenképp rendeződik a biztosíték-kérdés (nemrég kerültek egy körre, ez volt a gond, de már értesítették a villanyszerelőjüket a problémáról), illetve azt a kis penészfoltot is megszüntetik a szigetelés javításával. Elmondták továbbá, hogy a jelenlegi KM-szoba, és a mellette lévő, jelenleg elzárt rész egybe lesz nyitva, és egy nagy (kb 40 m2-es) közösségi helység kerül majd kialakításra, úgyhogy ez is megoldódni látszik. Gratulálok a nyerteseknek, és mindenki másnak is, csupa-csupa pozitív véleményt hallottunk csak a KM-megbeszélésen a mesélőktől, mindenki nagyon ügyes volt. Külön gratuláció illeti az új játékosokat, szépen szerepeltek.

Jövőre találkozunk, remélem legalább kétszer! (Ne feledjétek, NYT: Július 2-6, Gyömrő)

Jó pihenést és kellemes új évet mindenkinek!

Link a hozzászóláshoz

Udv!

Ugyerzem keves kiralyabb dolog van, mint egy Kalandozok.hu taborban jatekoskent resztvenni. :mrgreen:

Az idei Teli Tabor ismet bebizonyitotta, hogy barmilyen tavolsagrol erdemes hazautazni a tarsasag miatt.

Orulok az uj helyszinnek, es a hirek is biztatoak a taborhely jobbatetele iranyaba, szoval biztos vagyok benne, hogy a tovabbiakban is jol fogjuk magunkat erezni a helyszinen. Ugyhiszem, majd az uj kozossegi terben a helyben etkezes is megoldhato ami megjobban segit lecsokkenteni a mozgasmennyiseget es maximalizalni a szerepjatekra szant idot.

Nagyon orultem az uj tagjainknak! Jo latni, hogy meg ennyi ido utan is tudunk uj embereknek is oromet szerezni, es ezaltal bovulni.

A Teli Tabor sok energiat es lelkesedest adott szerintem minden szervezonek es jatekosnak a jovo evi munkak megkezdesehez, szoval csak igy tovabb! Most Szilveszteri szusszanas, aztan mar lehet is alkotni az NYT karaktereket lassan.

Koszonom minden szervezonek, kalandmesternek es resztvevonek a tabort!

Udv.

Antail

Link a hozzászóláshoz

Bár korábban úgy nézett ki, hogy ezúttal nem tudunk eljönni, nagyon örülök, hogy mégis sikerült - újra. Megérte. :) Különleges Téli Tábornak lehettünk tanúi: az első, ahol egy rendes frizbi meccset nyomtunk le (9 fő + nézők) a kegyes időjárás miatt. :D

A csapatunk és a KM érzésem szerint mind partner volt egymásnak, jól éreztük magunkat. Azért azt megemlíteném, hogy csapatunk fele által begyűjtött díjakért az egész csapatot kell felelősségre vonni. :)

Szokásommal ellentétben ezúttal a versenyen kívül is erősen próbáltam kielégíteni az egész éves szerepjáték hiányomat, két játékban is örömmel részt vettem, köszönettel MG-nek és Atrasko-nak.

Egyéb, ami most csak úgy találomra eszembe jut:

- Mind a befizetett, mind az általunk készített kaja (az elmúlt évekhez viszonyítva) kiemelkedőnek tűnt kívülről nézve, bár az esti vacsorák megszervezése (értsd: időcsúszás, mosogatás) talán kicsit több körültekintést is elbír a jövőben :)

- Szállás korrekt, és ha a helyiek által beígért változások valóban beállnak jövőre, akkor kifejezetten pöpec lesz

- Gratula minden díjazottnak, dupla gratula a nem-díjazottaknak, tripla gratula a KM-eknek és a szervezőknek

- MG: bocsi, hogy "kizavartalak" hajnalban a szobából ;)

- Mivel még nem volt lehetőségem rátenni a kezem a modul egy példányára, kíváncsian várom, hogy letölthető legyen! :)

- Végül köszönöm mindenkinek a beszélgetéseket!

Viszlát újra valamelyik táborban.

Link a hozzászóláshoz

Elégedett voltam a kajával. Minden tábor közül eddig itt volt a legjobb a kaja! Maga a hely is nagyon frankó volt. Ha jövőre sikerül a KM szoba átlag hőmérsékletét 20 fok felett tartani, még inkább jó lesz. :)

Remek volt a társaság, jó volt a játék! Örültem az új arcoknak! Köszönöm, hogy a modul csattanója után egyik csapat sem szándékozott feláldozni. :D

Nem hittem volna, hogy frizbee játékhoz ilyen kellemes idő lesz. Döbbenetes, hogy egy szál pólóban rohangáltunk a "hidegben".

A fotókat eljuttatom a szervezőkhöz. Azok publikálásáról majd ők döntenek (hol, mikor).

Ja igen. Ûber jó volt a farkas emberes játék! Vaúúúúúúúúúú! :D

Link a hozzászóláshoz

Üdv!

Az előttem szólókhoz hasonlóan én is nagyon jól éreztem magam az idei Téli Táborban. (is.)

Mindenek előtt nagyon köszönöm a szervezőknek, hogy idén is össze tudták hozni, és volt hová menni MAGUS-ozni, barátkozni.

Gratulálok a díjazottaknak, igen, tudjuk, hogy nem a verseny a lényeg, de azért jól esik a megérdemelt elismerés.

Köszönöm a játékosaimnak a remek szórakozást, élmény volt mesélni. Remélem, még találkozunk.

Most jönne a felsorolás, de egyre inkább úgy érzem, hogy kihagyom, táborról táborra több ember kerül fel a "köszönöm" listámra... Jó volt játszani, beszélgetni, mesélni, utazni veletek.

A helyszínváltás nekem tetszett, már ha így marad, is jó lesz, ha meg javul, még jobb. Én is örültem az új arcoknak, a régieknek meg pláne. A kaja jó volt, a "fogadósnő" lánya meg egy álom, kár, hogy végül mégsem tudtuk meggyőzni, hogy jöjjön át kipróbálni a szerepjátékot.

Örültem, hogy idén is ott lehettem. Jövőre, sem az a kérdé, hogy megyek-e... hanem, hogy ki lesz még ott?

NYT-ben találkozunk!

Link a hozzászóláshoz

bövebben....

- jó volt a péntek délutáni "kalandtúra" Crowstone-al és Ramirez-el. a folyo gázloin való átkeléssel együtt

- jó volt a kaja, mivel vittem.

- jó volt a modul, mivel adták, s most még njk-kat se kellett gyártanom pluszba!

- jó volt a csapat, mivel játszottak, jól játszottak, csapatként játszottak. És szintet léptem! :-)

- jó volt a fütés, mivel nappal a kályha mellett ültem, éjjelre meg volt hálózsákom, mivel vittem a kalandozok base kit-et.

- jó volt megint km-nek lenni. lassan ráérzek a táborversenyes ízére.

- jó volt hazajönni, mivel 3 napos fécsbúk/net hiány miatt a függöségem kezdett démoni gondolatokban testet ölteni.

- jó tudni hogy nyáron jön a következö tábor, immár gyömrön, ahova már "haza" megyünk.

- és végül, jó lett volna a farkasemberes játék is, ha a farkasok nem nyírták volna ki a legelsö alkalommal a számukra legveszélyesebb grimm-et, azaz engem. de egyszer ugyis elkaplak mindhármotokat, tudom a nevetek, tudom hol laktok. s hiába futtok a világ másik végére.

Link a hozzászóláshoz

Én is nagyon jól éreztem magam a táborban. Köszönjük a szervezést! A helyszín jó, de azért azok a megígért javítások szükségesek lennének (bár profi mód tudok zuhanyozni vaksötétben, de azért mégis, az a fránya kényelem, ugye). :)

Köszönöm KM-ünknek a szuper mesélést, nagyon jó volt a csapat, a kaland és végre élveztem a játékot is. :)

Jövőre ugyanekk... ja, nem, NYT-ben találkozunk. ;)

Link a hozzászóláshoz

Ahoy!

Szóval az odaút gördülékeny kivitelezését köszönöm Antail-nak, hiszen elég gáz lett volna egyedül levonatozni a helyszínre.

A táborszervezői kitettek magukért. Jó volt a helyszín, s ahogy kiderült már csak még jobb lehet.

A kalandmodul szintén hozta a színvonalat a maga békésen vérengzős témájával. Valamint végül mindenki megtudhatta a titkos receptet. (Habár egy-két dolog azért majd érdekelne, de azt majd elolvasása után teszem szóvá. :D)

A Mesélőnk megfelelően kitöltötte a játékidőt, s képes volt eléggé lefoglalni 4 önfejű gorvikit egy ilyen helyszínen is. :)

A külön játékok rendkívül élvezetes zamatot hoztak az estéknek, élveztem a "Werewolfot" és a "Szuperhősködjünk kicsit" játékot is. :D

Külön örültem, hogy csapatommal tudtam játszani egy pár Munchkin mecset is, amiben szintén kiderült a tanulság:

Pap+Vadőr kaszt = Arel pap, aminek a következménye az, hogy Istennőm kérésemre letekintett rám, egy "Isteni Beavatkozás" képében, hogy megnyerjem a már hosszúra nyúlt játékot... :D

Ha minden jól megy és nem kapnak el a krániak, se a zuhanó zongorák, akkor legközelebb az NYT-ben újra láthatom a sok mosolygós, nevető, vidám arcot, ami a pihentető környezetben körbevesz. :)

Link a hozzászóláshoz

Feltámadtam.. áh.. igazából csak eddig lusta voltam fogalmazgatni ;)

Megint annyit tudnék köszöngetni, hogy talán el se kezdjem :) A lényeg az, hogy hálás vagyok az első estéért (egy esetet leszámítva, de azt megbocsátom, mert jófej vagyok :D, bár kiderült, hogy Annyira jótét lélek mégsenem :)), a másodikért, és a harmadikért is.

Külön köszönet a csapatomnak, akik mertek a kihívásra igent mondani, és eljöttek velem a Rejtély ügyosztály megbízásából egy különleges küldetésre. :) Nagyon élveztem veletek a játékot, igazi csapat voltatok; ha gondolkozni kellett, megtettétek, ha nyilazni kellett kettőből kettő, és nem haboztatok, ha torkon kellett vágni a setét mágiahasználót a halála érdekében, késlekedés nélkül küldtétek a Kárpiton túlra. Adron büszke rátok. ;)

Scylla.. szerencsére nem fogadtam meg az utólagos tanácsot (:)), de ettől függetlenül nagyon nagy köszönet jár neked. :) Partner voltál a játékban, hagytál minket "bóklászni", remekül játszottad ki a varázslatokra kapott reagokat is. Következetes voltál, és ahol kellett szigorú is, de nem paráztattál minket halálra (megtettem én ezt helyetted is :D). Úgy gondolom, hogy már nem kell "lassan ráérezned", már régen verseny-KMként működsz :)

Szóval mindannyiótoknak köszönöm, hogy elviseltétek az Adron papnőm üldözési mániáját, hagytátok, hogy vezessem a csapatot, ahol szükséges volt, keresztül-kasul jártátok velem Arshurt, szinte soha meg nem állva, és közben ügyesen/okosan felszedegethettük a végjátszmához szükséges infókat. Nekem speciel iszonyatos csalódás volt, hogy nem palacsinta jött ki a recepthez, szóval biztos vagyok benne, hogy ez a varázsló csak ugatta a konyhásdit. :)

Anya idén is előjött a "megint a szektásokhoz mész" című történettel, ez már konstans, olybá tűnik :) Pedig 2014 TT-n leszek 10 éves táborozó.. amit ha onnan nézünk, hogy ez az életem egy harmada, elég szép időmennyiség. :) Ezt így visszatekintve nem nagyon lehet szavakba foglalni, még ezen TT viszonylatában sem.

Köszi

- MGnek, hogy mindig fuvaroz, és soha nem lök ki egy kanyarban, akkor sem, ha folyton pofázok (persze nem tájékozódásról, azt nem szabad) :D

- Suttogónak és CSnek a pezsgőért. a beszélgetésért, és az alkoholkultúrába való kukkantásért,

- az újaknak azért, mert eljöttek (és hősiesen állták a tábormentalitást),

- a vérfarkasért mindenkinek (Vassinak külön, mert végig elhitte: jókislány vagyok :D)

- a fűtést Ligadiónak és Scyllának,

- kukacnak, mert mindig felismeri, hogy nem szándékosan bunkózok,

- a szervezésért a szervezőknek,

- Znek, hogy itt volt :)

- Shiffernek, hogy mindig válaszol (ígérem legközelebbre új kérdésekkel készülök :)),

- a szorgos kezeknek, hogy főztetek a táborra, és jobbára el is mosogattatok magatok után, büszke vagyok rátok :)

- Jadisnak, mert amikor hazaértünk nem kérdezett tőlem sokat, és rámcsukta az ajtót, amikor kinyúltam :)

- a megnyert címeket a csapatnak, a KMnek, és Adronnak.

Igazából még hosszan sorolhatnám, de legyen elég még annyi, hogy örülök, hogy vagytok. Következő táborban találkozunk :)

Link a hozzászóláshoz

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a remek élményt.. és hogy nem futottatok a mosdó felé miután belekóstoltatok a főztünkbe amit mosqitoval alkottunk.

Zsir volt az MG közreműködésével létrejött Arénás mese. elképesztő hangulatosra sikerült, noha hamar elhullott a karakterem :D

Igen Mate azért még kapsz.

Készülünk a NYT-ra, és várjuk DARU képeinek a publikálását legalább Google Drive formááában :D

Kööööösziii

Link a hozzászóláshoz

Hahó!

Csak az előttem szólókat tudom ismételni: jól éreztem magam, illetve a Hőskövületek csapata is jól érezte magát a táborban.

Nekem a szállással nem volt semmi gondom - már az idejét sem tudom, hogy mikor aludtam 3 lánnyal egy szobában -, a kaja remek volt (a következő TT-ben is a második turnusba szeretnék kerülni). Egy pici gondom azért akadt: a járókeretemmel kicsit nehéz volt feljutni az emeletes ágyra, viszont a panoráma mindenért kárpótolt :-P.

A verseny miatt kicsit izgultam - utoljára 1995 tájékán játszottunk versenyen -, de ez az első esti bevezető játék alatt elmúlt. A mesélőnktől (MG) sokat tanultam, hihetetlen volt, hogy mennyire figyelt minden apró történésre, ilyen színes mesélésben még nem volt részem.

A második napon, kicsit megijedtünk, mivel minden csapat azt mesélte, hogy miként intézték el az aktuális ellenfeleiket, mi pedig két napon keresztül csak észleléskor használtuk a kockáinkat. De végül csak eljutottunk a modul végére...

Köszönjük a mesélők és a szervezők jóságát, amiért nekünk is juttattak a díjakból!

Remélem egy év múlva ismét találkozunk!

Link a hozzászóláshoz

Ülj oda az asztaltársasághoz...

Hozzájuk szólhatsz anélkül is, hogy bemutatkoznál. Ha ismert kalandozó vagy, Fedd fel kiléted hogy megismerjenek.

Vándor
Válasz a témára...

×   Formázott tartalmat illesztettél be.   Formázás megszüntetése

  Only 75 emoji are allowed.

×   A hivatkozásodat beágyazta a gépszolga automatikusan.   Mutasd inkább hivatkozásként

×   A Pszi-emlékfelidézés sikeres volt.   Szerkesztőablak kiürítése

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...