Gambit Közzétéve: Február 16, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 16, 2004 A Rowont övezö vidék hétezer fehérorkját és Észak Dartonita lovagjait dobnám be a közösbe ... (másmint ha Darun-nak nincs ellene kifogása :roll: ) Veled vagyunk Nefi! De tényleg, fontos az a próbaérettségi? Mármint úgy értem tétje is van, vagy csak szivatásnak van!? Nem lehetne kihagyni... :roll: Jó-jó, tudom, hogy ettöl függ a továbbtanulásod, meg minden, de ez azért mégiscsak egy Tavaszi Tali!!! Namind1, de azért próbálj meg jönni, oksa...? Link a hozzászóláshoz
Takeda Közzétéve: Február 16, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 16, 2004 Nefi! Mi lenne, ha megpróbálnád a találkozó előtt megtanulni a magyart. És mikor hazaérsz már csak át kéne olvasnod. Egyébként hogyan is számít neked a továbbtanulásban ez a próbaérettségi? Mert én még nem is hallottam ilyenről... :roll: Link a hozzászóláshoz
Shalafi del Necro Közzétéve: Február 16, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 16, 2004 A kiséretségi egy oltári szivazás én is március végén csinálok eggyet töriből (i.e.5000-i.sz.1950-ig kb) meg valamikor máskor Angolból. Én mondom nagy szivatás mert 2 dupla jegynek számít! Link a hozzászóláshoz
PaLa Közzétéve: Február 16, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 16, 2004 Nefi: rég láttalak, igazán eljöhetnél a táborba Mikor lesz egyébbként és mennibe kerül, csak hogy tudjam... Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Február 17, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 17, 2004 Pala: tudom, hogy sajnos régen. Ha megyek majd sörözgetünk hosszasan :twisted: Az évvégi jegyemet határozza meg a próbaéretségim, de azért megpróbálok menni, mert már nagyon hiányoztok. :wink: Link a hozzászóláshoz
Shalafi del Necro Közzétéve: Február 17, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 17, 2004 A próbaéretségi sehova nem számít be, legalábbis nálunk! Ez a szívás! Link a hozzászóláshoz
Shalafi del Necro Közzétéve: Február 18, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 18, 2004 Szerintem lenne igény más játékokra is (legalábbis a részemről), én szívesen játszanék sr3-at és Vampire-t (szigoruan játszanék, mert mesélek én eleget sr3-at meg Mókust).Vélemények? Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Február 18, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 18, 2004 Sr3 jöhet, Vampireben viszont nem vagyok érdekelt.De mondjuk szivesen jáccanék még Cp-t is. Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Február 18, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 18, 2004 Én csak MAGUS... az SR2, 3-at kipróbálnám még, de nem ismerem, a CP-t ismerem, de kifejezetten utálom. LIVE JÖHET! TAO Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Február 18, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 18, 2004 Te TAO. Azt ugye tudod, hogy a Cyberpunk ugyanaz mint a Shadowrun csak nincs benne mágia.Tehát ez így érdekes, hogy Cpt utálod de azér Shadowrunt szivesen kipróbálnád Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Február 18, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 18, 2004 Mondom, hogy Shadowrun-t nem ismerem , csak gondoltam kipróbálnám, ismerkednék vele. De ezek után elvetted tőle a kedvem Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Február 19, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 19, 2004 Én is játszanék mást is szívesen akár Códexet, Ars Magicát vagy MERPet is... Ha elég sikeres vagyok akkor Ars Magicara még egy jó mesélőt is tudok szerezni vagy bármi msára csak pont ne akkor menjen a pasim Bécsbe... Link a hozzászóláshoz
Thapsshy Közzétéve: Február 19, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 19, 2004 Ars Magica rulzz!!! Még csak most ismerkedek a rendszerrel, de nekem nagyon tetszik, főleg, hogy Európában kell kalanadozni, meg nem az a hentelős játék, hanem szerintem inkább a politikára, ismertségekre van kigyúrva. Persze lehet azért gyilkolni is rendesen egy varázslóval. TAO: szerintem nézdd meg azért a Shadowrun-t.. Ég és föld a különbség közte, és a Cyberpunk között... Sokkal jobb, legalábbis szerintem, bár CP rendszerét még annyira sem ismerem, mint a SRUN-ét. Üdv; Thapsshy Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Február 19, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 19, 2004 Végül is nem a rendszerről beszéltem, hanem magáról a világról.Tulképpen mindkettőben egy posztapokaliptikus jövőt fest le, ahol anarchia uralkodik(punkok előnyben) de néhány társaság, megacég, kiemelkedik és leggyakraban ők használják a magánháborúikra a karaktereket.Na itt a nedves munkákban vagyok otthon, az adatlopást nem komálom.A két világ között igazából az tesz különbséget, hogy a Shadowrunban ott van a goblinizáció és a mágia, míg ez a Cyberpunkból kimaradt, sztem előnyére. A Srun is nagyon jó, de (bár Cp-t még nem sokszor jáccotam) szerintem a Cyberpunk sokkal hangulatosabb. Link a hozzászóláshoz
G. Hamilton Közzétéve: Február 19, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 19, 2004 Lehet még jelentkezni a találkozóra? Link a hozzászóláshoz
Mazsinó Közzétéve: Február 19, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 19, 2004 Lehet még jelentkezni a találkozóra?Szerintem lehet. Irj Con Salamandernek a jelentkezés felől.Jó fórumozást!Mazsinó Link a hozzászóláshoz
Vándor Közzétéve: Február 20, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 20, 2004 Csatlakozom az elöttem szólókhoz és csapatot keresek. Azt hiszem varázslóval jövök, de ez még változhat. Ha valakik bevennének akkor Shalafinak kérném jelezni. (kizárólag emberrel jáccok, valamint rend jellem, se nem élet, se nem halál) Link a hozzászóláshoz
Darun Közzétéve: Február 20, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 20, 2004 Lithas!Darton nevében mondom, hogy ha Nefi-t nem engedik jönni, akkor önkényessen lesújtok a felgyülemlett Ynevi hadakkal és elsöpörjük a sulit a föld színéről!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Ezt nem tehetik meg veled (velünk)!!! EZ VÉRT K Link a hozzászóláshoz
Shalafi del Necro Közzétéve: Február 20, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 20, 2004 Hát hallottátok Calint! Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Február 22, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 22, 2004 Darun: köszönöm neked, hogy mellettem állsz, de szerintem a tanulás állásástól fog függeni, hogy lemegyek-e vagy sem, nagyon szeretnék, de alegvaslószinűbb, hogy csak 1 napra tudok megint, a korábban említett okokból, hogty egy fillérem sincs sajnos a táborra :cry: Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Február 24, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 24, 2004 Szóval.Én még eddig annyira nem ártottam bele magam a hely meg az idö meg ilyenek leszervezésébe. de sürget az idö. Gangler intézze el más, vagy te megcsinálod?A szavazás alapján: helyszín: gánt, vértes vendéglöidöpont: ápr 8-11. Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Március 7, 2004 Megosztás Közzétéve: Március 7, 2004 Taglistánk a következö: Biztos KMek: Gangler Alkyone Con Salamander Biztos játékosok: - Fürge Disno - Shalafi del Necro - Lucius - Calin - Nefadar - GemKapocs ? - Higgins - Eternal ? - Hunter - The_Angry_One - Darun - Darun embere 1. - Darun embere 2. - Liar liann - "Z" - Oshram JK és KM között vacilálnak (taglétszámfüggö): - Leviathan - Bahamuth - Thapsshy Ez eddig 16 játékos, 3 KM és még 3 lehetséges KM. ez 22 ember. ha ennyien maradunk, akkor 4 KM lesz. DE ezúton kérek minden 1. - olyan játékost, aki szeretne jönni, de még nem jelentkezett, hogy MOST tegye meg. 2. -felírt játékost, hogy válasszon magának csapatot. Alakítsatok ki csapatokat, a már meglévöket pedig írjátok be ide! Ezt már sokszor kértem, de nem jelentkezik senki. Állítsátok össze a csapatokat. Ugyanis még egyröl sem tudok. És ne engem kérdezzetek, hogy ki kivel van. Ha meg lesz egy csapat, az kikerül ide. Minden csapatnak legyen egy kapitánya és legyen egy csapatnév is. Ennyit igazán el tudtok végezni... Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Március 7, 2004 Megosztás Közzétéve: Március 7, 2004 CS : 1 csapatról már tudsz. A Draqokról. Ezt veheted biztosra . Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Március 7, 2004 Megosztás Közzétéve: Március 7, 2004 rendben. Aki jelzi nekem hogy a klán titkos, azt nem rakom ki a fórumra.A draq tagokat nem írom ki, külön kérésre.Ha mégis ki lehet, akkor valamenyil tag tegye ki nyugodtan... Link a hozzászóláshoz
spartas Közzétéve: Március 7, 2004 Megosztás Közzétéve: Március 7, 2004 Sziasztok!Sajna kiderült, hogy nem tudok menni. Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts