Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Kalandozok.hu Tavaszi Tábor 2004 - Élménybeszámolók is

Antail

Recommended Posts

A Rowont övezö vidék hétezer fehérorkját és Észak Dartonita lovagjait dobnám be a közösbe ... (másmint ha Darun-nak nincs ellene kifogása :roll: )

Veled vagyunk Nefi!

De tényleg, fontos az a próbaérettségi? Mármint úgy értem tétje is van, vagy csak szivatásnak van!? Nem lehetne kihagyni... :roll: Jó-jó, tudom, hogy ettöl függ a továbbtanulásod, meg minden, de ez azért mégiscsak egy Tavaszi Tali!!! :lol: Namind1, de azért próbálj meg jönni, oksa...? :(

Link a hozzászóláshoz

Ars Magica rulzz!!! Még csak most ismerkedek a rendszerrel, de nekem nagyon tetszik, főleg, hogy Európában kell kalanadozni, meg nem az a hentelős játék, hanem szerintem inkább a politikára, ismertségekre van kigyúrva. Persze lehet azért gyilkolni is rendesen egy varázslóval. ;)

TAO: szerintem nézdd meg azért a Shadowrun-t.. Ég és föld a különbség közte, és a Cyberpunk között... Sokkal jobb, legalábbis szerintem, bár CP rendszerét még annyira sem ismerem, mint a SRUN-ét. ;)

Üdv; Thapsshy

Link a hozzászóláshoz

Végül is nem a rendszerről beszéltem, hanem magáról a világról.Tulképpen mindkettőben egy posztapokaliptikus jövőt fest le, ahol anarchia uralkodik(punkok előnyben) de néhány társaság, megacég, kiemelkedik és leggyakraban ők használják a magánháborúikra a karaktereket.Na itt a nedves munkákban vagyok otthon, az adatlopást nem komálom.

A két világ között igazából az tesz különbséget, hogy a Shadowrunban ott van a goblinizáció és a mágia, míg ez a Cyberpunkból kimaradt, sztem előnyére. A Srun is nagyon jó, de (bár Cp-t még nem sokszor jáccotam) szerintem a Cyberpunk sokkal hangulatosabb.

Link a hozzászóláshoz

Csatlakozom az elöttem szólókhoz és csapatot keresek. Azt hiszem varázslóval jövök, de ez még változhat. Ha valakik bevennének akkor Shalafinak kérném jelezni. (kizárólag emberrel jáccok, valamint rend jellem, se nem élet, se nem halál)

Link a hozzászóláshoz

Taglistánk a következö:

Biztos KMek:

Gangler

Alkyone

Con Salamander

Biztos játékosok:

- Fürge Disno

- Shalafi del Necro

- Lucius

- Calin

- Nefadar

- GemKapocs ?

- Higgins

- Eternal ?

- Hunter

- The_Angry_One

- Darun

- Darun embere 1.

- Darun embere 2.

- Liar liann

- "Z"

- Oshram

JK és KM között vacilálnak (taglétszámfüggö):

- Leviathan

- Bahamuth

- Thapsshy

Ez eddig 16 játékos, 3 KM és még 3 lehetséges KM.

ez 22 ember. ha ennyien maradunk, akkor 4 KM lesz.

DE ezúton kérek minden

1. - olyan játékost, aki szeretne jönni, de még nem jelentkezett, hogy MOST tegye meg.

2. -felírt játékost, hogy válasszon magának csapatot. Alakítsatok ki csapatokat, a már meglévöket pedig írjátok be ide!

Ezt már sokszor kértem, de nem jelentkezik senki. Állítsátok össze a csapatokat. Ugyanis még egyröl sem tudok. És ne engem kérdezzetek, hogy ki kivel van. Ha meg lesz egy csapat, az kikerül ide. Minden csapatnak legyen egy kapitánya és legyen egy csapatnév is. Ennyit igazán el tudtok végezni... :)

Link a hozzászóláshoz
Vándor
Ehhez a témához mostantól nem lehet hozzászólni
  • Új...