Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Kalandozok.hu Tavaszi Tábor 2004 - Élménybeszámolók is

Antail

Recommended Posts

Bahamuth: valóban nem neked szólt a dolog.

Meg is értem az indokokat, amikkel azok szolgáltak, akik nem jönnek. Csak jobb szeretem, ha egy ember határozott. aki nem mondta biztosra, hogy jön, az odatetetett egy kérdöjelet a neve mellé (pl. gem)

Nekem nem a külön személyekkel van bajom, hanem azzal, hogy ha ilyen kevesen vagyunk, és ezt tudjuk elöre, nem biztos, hogy megszerveztük volna...

De most már nincs leállás! most már csak azért is megmutatjuk, hogy ennyien is jól fogunk szórakozni!

Link a hozzászóláshoz

G. Hamilton: szeretettel várunk benneteket! Szükség éppen lenne plusz játékosokra de nemtudom érdemes-e belekavarni a csapatokba ha csak egy napra jöttök :( Most éreted... beálltok egy mesélésre és épp csak elkezdenénk, már tipliztek is haza... Maradjatok legalább másnap du.-ig és akkor legalább van értelem, hogy a 4 alkalomból legalább 3-ban ottvoltatok... na?! :roll:

Link a hozzászóláshoz

Az jó, hogy le tudsz jönni Nefi.

Figyeljetek elhiszem, hogy mindenkinek van problémája és megértem.

Szal nagyon sajnálom, hogy nem tudtok jönni.

És megértem, hogy vmi közbejön mert nekem is ma kb. fél órára veszélybe került a jövetelem. (Jövök). Merthogy egy g*eci oktató megrántott egészségügyből! Szívatásból.

De jövök csak lesz egy kis problémám.

(Leviathan után) SEG

Link a hozzászóláshoz

Con Salamander : úgy volt, hogy lesz MA egy tali, amire el lehet vinni a TT2-re az előlegeket, esetleg kocsmázunk kicsit, stb. EZZEL MOST MI VAN?? Mert ha lesz ma ilyen, akkor ezt már napokkal ezelőtt kiírhattátok volna. De jobb későn, mint soha... írjatok!

Más : ki van még szabadon? kinek nincsen még csapata?

Üdv,

TAO

Link a hozzászóláshoz

nos....

mivel tegnap este beszéltem ganglerrel (nem voltam itthon, csak késön értem haza, ezért a tali halasztásra került 1 NAPPAL. Vasárnap, április 4.-én, 15 órakor a nyugati pályaudvarnál találkozunk! Gangler tud ott egy jó helyet, ahová beülhetünk. A pénzt is be lehet ott fizetni, a JKkat is le lehet ott adni, ha minden kötél szakad, és kérdéseket lehet feltenni. Gangler és én biztosan ott leszünk, Alkyone nem lesz jelen.

Aki tud, jöjjön.

Nem csak TT2-sök jöhetnek, akárki, aki akar.

Link a hozzászóláshoz
Con Salamander : úgy volt, hogy lesz MA egy tali, amire el lehet vinni a TT2-re az előlegeket, esetleg kocsmázunk kicsit, stb. EZZEL MOST MI VAN?? Mert ha lesz ma ilyen, akkor ezt már napokkal ezelőtt kiírhattátok volna. De jobb későn, mint soha... írjatok!

Más : ki van még szabadon? kinek nincsen még csapata?

Üdv,

TAO

Hát én úgy értlemzem magamat hogy szabad vagyk mert eddig minden csapat összehozási kísérltem kudarcba fulladt vagy nem kaptam rá érdemleges választ..úgyhogy én szabadnak tekintem magamat..

Link a hozzászóláshoz

Én és Gem pedig frissen szabadultunk.

Hú ha nagy gáz van én hétfőn adom fel az ezrest hármunknak jaj jaj, nem lesz késő? Közbejött egy kis családi vita ezért hétfőre tudtam csak mindent megszervezni, remélem nem lesz baj?

Egyépként mindenkinek van csapata? mert ha igen akkor mi Gemmel megyünk Fürgéékhez és mi megleszünk 5-en! ha nem jó ez senkinek (ez úton azért közlöm fürgével is) akkor majd meglátom!

Link a hozzászóláshoz

Taglistánk a következö:

KMek:

Gangler

Alkyone

Con Salamander

játékosok:

- Fürge Disno

- Meran

- Lucius

- Nefadar

- Higgins

- Eternal ?

- Hunter

- The_Angry_One

- Oshram

- Shalafi del Necro

- Calin

Ez eddig 11 játékos, 3 KM ez 14 ember. ha ennyien maradunk, akkor 3 KM lesz.

DE ezúton kérek minden

1. - olyan játékost, aki szeretne jönni, de még nem jelentkezett, hogy MA ÉJFÉLIG tegye meg.

2. -felírt játékost, hogy válasszon magának csapatot. Alakítsatok ki csapatokat, a már meglévöket pedig írjátok be ide!

Gem is lemondta.

Ki tud valamit Eternalról és Higginsröl???

Valaki, valamit?!

hmm... ha még azok, akiket nem értem el, lemondják, akkor a tábornak fuccs. :cry: :cry: :cry: nem lehet ilyen kevesen...

Link a hozzászóláshoz

Most már az én agyamat is b*ssza azű, hogy lemondják. A k*rva életbe én órákat kiabáltam ezért a találkozóért annyámmal én erre szívtam én ezért nem voltam bulizni... mi a fasz van? két hete kb 20-an voltunk!!!!

És CS-éket is tiszteljétek már meg! Legalább annyival, hogy nem kevesebb mint egy héttel mndjátok le.

Ha más nem én haveromtól kértem volna kölcsön!!!

Tök elegem van már nekem is! Ha nem lesz én b*szott ideges leszek!

Link a hozzászóláshoz

Meg fogjuk tartani, legalábbis nagyon szeretnénk, ha már ennyit dolgoztunk, de szerintem beszélünk Piri nénivel, hogy megengedi-e még ilyen kevés embernek is a dolgot... Ha nem, akkor majd valahogy máshogy, valahol máshol, valamikor máskor oldjuk meg a dolgot. De akkor vissza kel küldeni a pénzt meg miegymás, szóval bonyolult feladat.

Akik jönnek, azokat megkérem, hogy keressenek megbízható embereket, akik esetleg el tudnak jönni de nem fórumosok. Jó lenne húzni a létszámon...

byez

Link a hozzászóláshoz
Meg fogjuk tartani, legalábbis nagyon szeretnénk, ha már ennyit dolgoztunk, de szerintem beszélünk Piri nénivel, hogy megengedi-e még ilyen kevés embernek is a dolgot...

Érdemes lenne vonzóbbá tenni valahogy a tábort, mert ha a két ismeretlen bizonytalan kiesik, akkor komoly gondok lesznek, ha valamit kitaláltok ami hoz jelentkezőt van még rá 1 egész hét, és talán ér valamit. + ugye kérdéss hogy ugye a lefoglalt de mégsem kellő helyek után mit kell fizetni, ha kel valamit fizetni, hogy tábor legyen, kofliktus meg ne... mert akkor érdemes azzal is számolni, hogy ennek az összegnek a fele kedvezményként is odaadható.

Link a hozzászóláshoz
Vándor
Ehhez a témához mostantól nem lehet hozzászólni
  • Új...