G. Hamilton Közzétéve: Március 31, 2004 Megosztás Közzétéve: Március 31, 2004 Líthas!Tudom sovány vígasz de én és T.R. Glendower az első nap lenézünk. Ha gondoljátok beállhatunk játszani is. Ha esetleg szükség lenne ránk írjatok.Üdv:George Hamilton Link a hozzászóláshoz
Fürge Disno Közzétéve: Március 31, 2004 Megosztás Közzétéve: Március 31, 2004 Figyu Bahamuth ne vedd ennyire magdra az egészet...csak nállatok borult ki a bili és ezért rajtatok csattant az ostor...de ennyire személyesen nem kell venni mert ez nem kifejezetten nektek szól hanem általánosan mindenkinek hogy kapjanak már észbe!! :wink: Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Március 31, 2004 Megosztás Közzétéve: Március 31, 2004 Bahamuth: valóban nem neked szólt a dolog.Meg is értem az indokokat, amikkel azok szolgáltak, akik nem jönnek. Csak jobb szeretem, ha egy ember határozott. aki nem mondta biztosra, hogy jön, az odatetetett egy kérdöjelet a neve mellé (pl. gem) Nekem nem a külön személyekkel van bajom, hanem azzal, hogy ha ilyen kevesen vagyunk, és ezt tudjuk elöre, nem biztos, hogy megszerveztük volna...De most már nincs leállás! most már csak azért is megmutatjuk, hogy ennyien is jól fogunk szórakozni! Link a hozzászóláshoz
Bahamuth Közzétéve: Március 31, 2004 Megosztás Közzétéve: Március 31, 2004 Jó oké bocs fiúk... :roll: Én azért kívánom, hogy baromi pöpec legyen az a tábor még, ha nem is lehetek ott veletek Levivel. (annyira akartam menni de Kyel köbe szólt és, hát ez van)Na bocsika a kiborulásomért de tényleg pöppet magamra vettem a dolgot, minden fórumozótól öszínte elnézést kérek! :roll: Link a hozzászóláshoz
Gambit Közzétéve: Április 1, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 1, 2004 G. Hamilton: szeretettel várunk benneteket! Szükség éppen lenne plusz játékosokra de nemtudom érdemes-e belekavarni a csapatokba ha csak egy napra jöttök Most éreted... beálltok egy mesélésre és épp csak elkezdenénk, már tipliztek is haza... Maradjatok legalább másnap du.-ig és akkor legalább van értelem, hogy a 4 alkalomból legalább 3-ban ottvoltatok... na?! :roll: Link a hozzászóláshoz
G. Hamilton Közzétéve: Április 1, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 1, 2004 Líthas!Gangler: Az én részemről rendben lenne a dolog. Glendowerrel még megbeszélem és jövő héten ,legkésőbb hétfő este értesítelek arról ,hogy hogy döntöttünk. Ja és szeretném ha mondanátok egy összeget, hogy úgy mégis mennyibe kerülne nekünk az az egy éjszaka( Mert akkor úgy készülünk anyagiakkal).Üdv: George Hamilton Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Április 1, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 1, 2004 Nem értem miért kell ezen kiakadnia a rendezőségnek. Mindenkinek közbe jöhet valami ami miatt nem tud elmenni. Senki sem tudhatja, hogy mi jön közbe neki 3 hónappal később, minthogy jelentkezett :? Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Április 1, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 1, 2004 Nefadar:már megbocsáss, de ha ezt nem érted akkor...... hagyjuk...figynekem körülbelül 10 más programom lett volna, mindet lemondtam. Úgy kell csinálni, hogy aki el akar jönni, EL IS JÖJJÖN. Azért akadtam ki, mert mindenki úgy oda volt, hogy így jövök meg ilyen jó lesz és most sorban mondják vissza.... Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Április 1, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 1, 2004 Én is lemegyek, lemondtam bécsről és a próba érettségi tanulásomról Con. Igaz se nekem se anyuéknak egy fillérünk sincs, de összespóroltam annyit, hogy le tudjak menni egy napra Link a hozzászóláshoz
Shalafi del Necro Közzétéve: Április 1, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 1, 2004 Az jó, hogy le tudsz jönni Nefi.Figyeljetek elhiszem, hogy mindenkinek van problémája és megértem.Szal nagyon sajnálom, hogy nem tudtok jönni.És megértem, hogy vmi közbejön mert nekem is ma kb. fél órára veszélybe került a jövetelem. (Jövök). Merthogy egy g*eci oktató megrántott egészségügyből! Szívatásból.De jövök csak lesz egy kis problémám. (Leviathan után) SEG Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Április 1, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 1, 2004 Eddig megkapott karakterek: Shalafi del Necro Calin Fürge Disno... 2 napotok és kb másfél órátok van még elküldeni. aki késik, az ne számítson sok jóra! ja és van egy új tagunk: Meran. ö is jön a táborba... Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Április 1, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 1, 2004 Én majd csak ott csinálok karit...Meran lány vagy fiú? Mert ha fiú megint én leszek csak leányzó lent... Link a hozzászóláshoz
Shalafi del Necro Közzétéve: Április 2, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 2, 2004 A pénzfeladásnak mi a záros utolsó határudeje? Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Április 2, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 2, 2004 Hmmm... még ma (azaz pénteken fel kellene adnod, de már ez is kicsit késö, ugyanis hétvégén nem kézbesít a posta... Szóval siess vele!!! Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Április 3, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 3, 2004 Con Salamander : úgy volt, hogy lesz MA egy tali, amire el lehet vinni a TT2-re az előlegeket, esetleg kocsmázunk kicsit, stb. EZZEL MOST MI VAN?? Mert ha lesz ma ilyen, akkor ezt már napokkal ezelőtt kiírhattátok volna. De jobb későn, mint soha... írjatok!Más : ki van még szabadon? kinek nincsen még csapata?Üdv,TAO Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Április 3, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 3, 2004 nos....mivel tegnap este beszéltem ganglerrel (nem voltam itthon, csak késön értem haza, ezért a tali halasztásra került 1 NAPPAL. Vasárnap, április 4.-én, 15 órakor a nyugati pályaudvarnál találkozunk! Gangler tud ott egy jó helyet, ahová beülhetünk. A pénzt is be lehet ott fizetni, a JKkat is le lehet ott adni, ha minden kötél szakad, és kérdéseket lehet feltenni. Gangler és én biztosan ott leszünk, Alkyone nem lesz jelen.Aki tud, jöjjön. Nem csak TT2-sök jöhetnek, akárki, aki akar. Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Április 3, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 3, 2004 a karaktereket ma éjfélig várom ezen címek valamelyikére:rokkerdani@uze.nethacoromus@freemail.huedmondnauryl@freemail.humég nem kaptam túl sokat (kb 3-at) Link a hozzászóláshoz
Fürge Disno Közzétéve: Április 3, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 3, 2004 Con Salamander : úgy volt, hogy lesz MA egy tali, amire el lehet vinni a TT2-re az előlegeket, esetleg kocsmázunk kicsit, stb. EZZEL MOST MI VAN?? Mert ha lesz ma ilyen, akkor ezt már napokkal ezelőtt kiírhattátok volna. De jobb későn, mint soha... írjatok!Más : ki van még szabadon? kinek nincsen még csapata?Üdv,TAO Hát én úgy értlemzem magamat hogy szabad vagyk mert eddig minden csapat összehozási kísérltem kudarcba fulladt vagy nem kaptam rá érdemleges választ..úgyhogy én szabadnak tekintem magamat.. Link a hozzászóláshoz
Shalafi del Necro Közzétéve: Április 3, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 3, 2004 Én és Gem pedig frissen szabadultunk.Hú ha nagy gáz van én hétfőn adom fel az ezrest hármunknak jaj jaj, nem lesz késő? Közbejött egy kis családi vita ezért hétfőre tudtam csak mindent megszervezni, remélem nem lesz baj?Egyépként mindenkinek van csapata? mert ha igen akkor mi Gemmel megyünk Fürgéékhez és mi megleszünk 5-en! ha nem jó ez senkinek (ez úton azért közlöm fürgével is) akkor majd meglátom! Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Április 3, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 3, 2004 Az első dolog: Fürgének már van csapata, beszállt ahhoz a bizonyos egyhez, ami már megvolt, mert Shad'lexnek is dolga akadt. A második dolog: a modul és a kiegészítök majdnem teljesen kész vannak. A harmadik: Shalafi nem lesz gond, csak add fel hétfön akkor már tényleg. Karaktereket változatlanul nem nagyon kapok.... Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Április 3, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 3, 2004 Taglistánk a következö:KMek:GanglerAlkyoneCon Salamanderjátékosok:- Fürge Disno - Meran- Lucius- Nefadar - Higgins - Eternal ? - Hunter - The_Angry_One - Oshram- Shalafi del Necro - CalinEz eddig 11 játékos, 3 KM ez 14 ember. ha ennyien maradunk, akkor 3 KM lesz.DE ezúton kérek minden 1. - olyan játékost, aki szeretne jönni, de még nem jelentkezett, hogy MA ÉJFÉLIG tegye meg.2. -felírt játékost, hogy válasszon magának csapatot. Alakítsatok ki csapatokat, a már meglévöket pedig írjátok be ide!Gem is lemondta.Ki tud valamit Eternalról és Higginsröl??? Valaki, valamit?!hmm... ha még azok, akiket nem értem el, lemondják, akkor a tábornak fuccs. :cry: :cry: :cry: nem lehet ilyen kevesen... Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Április 3, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 3, 2004 3 és fél órátok van elküldeni a karaktereket.Még mindig csak 3 van nálam. Aki nem küldi, az büntetésben részesül... Link a hozzászóláshoz
Shalafi del Necro Közzétéve: Április 3, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 3, 2004 Most már az én agyamat is b*ssza azű, hogy lemondják. A k*rva életbe én órákat kiabáltam ezért a találkozóért annyámmal én erre szívtam én ezért nem voltam bulizni... mi a fasz van? két hete kb 20-an voltunk!!!!És CS-éket is tiszteljétek már meg! Legalább annyival, hogy nem kevesebb mint egy héttel mndjátok le.Ha más nem én haveromtól kértem volna kölcsön!!!Tök elegem van már nekem is! Ha nem lesz én b*szott ideges leszek! Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Április 4, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 4, 2004 Meg fogjuk tartani, legalábbis nagyon szeretnénk, ha már ennyit dolgoztunk, de szerintem beszélünk Piri nénivel, hogy megengedi-e még ilyen kevés embernek is a dolgot... Ha nem, akkor majd valahogy máshogy, valahol máshol, valamikor máskor oldjuk meg a dolgot. De akkor vissza kel küldeni a pénzt meg miegymás, szóval bonyolult feladat.Akik jönnek, azokat megkérem, hogy keressenek megbízható embereket, akik esetleg el tudnak jönni de nem fórumosok. Jó lenne húzni a létszámon...byez Link a hozzászóláshoz
TheElf Közzétéve: Április 4, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 4, 2004 Meg fogjuk tartani, legalábbis nagyon szeretnénk, ha már ennyit dolgoztunk, de szerintem beszélünk Piri nénivel, hogy megengedi-e még ilyen kevés embernek is a dolgot...Érdemes lenne vonzóbbá tenni valahogy a tábort, mert ha a két ismeretlen bizonytalan kiesik, akkor komoly gondok lesznek, ha valamit kitaláltok ami hoz jelentkezőt van még rá 1 egész hét, és talán ér valamit. + ugye kérdéss hogy ugye a lefoglalt de mégsem kellő helyek után mit kell fizetni, ha kel valamit fizetni, hogy tábor legyen, kofliktus meg ne... mert akkor érdemes azzal is számolni, hogy ennek az összegnek a fele kedvezményként is odaadható. Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts