Hunter Közzétéve: Április 14, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 14, 2004 CS és Fürge a képekhez jó munkát! Én már nagyon várom őket De azért csak finoman a feliratokkal! :wink: Meran neked meg jóbulást! Link a hozzászóláshoz
Gambit Közzétéve: Április 15, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 15, 2004 Na jó. Annyi féle tábori beszámolót olvastam már, álljon itt akkor az enyém is... (megsúgom, aljas módon én már a mesélés közti holtid Link a hozzászóláshoz
Calin Közzétéve: Április 15, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 15, 2004 Azt hiszem mostmár ideje volt regisztrálnom magamat, ha már találkozón is voltam. Nekem a találkozó nagyon bejött, a társaság pedig hihetetlen volt. Mindenki nagyon jófej és közvetlen volt. Amikor fehérváron találkoztunk a többiekkel akkor egy kicsit megijedtem, hiszen még senkit sem ismertem. De kellemesen csalódtam. A három KM igencsak kitett magáért szervezésben és kalandmodulban is. Teccett, hogy a kaland egy általam is igencsak kedvelt birodalomban jáccódott, és legalább most megismertem a sötétebb oldalát is. A csapatomról: Shalafi bárdja volt a legerősebb harcosunk ( ), de Õ mindent jobban bírt mert TÖRPE! Azt a kevéske manáját pedig nagyon jól használta fel. Meran bm-ének a kaland második fele igencsak kedvezett (lopakodás, hátbaszúrás). Szerintem egyáltalán nem látszott, hogy először játszott bm-el. Lucius: Az elöttem szólók már igencsak jól jellemezték a kedvenc dhuni-pokkot. De ami a legfontosabb, hogy ilanori! Valamint tőle származik a mechanikus ló, akinek van az az infravörös lódobogása. Magamról csak annyit, hogy kiderült: a varázslóm jól tud szurkolni! Nekem a tábor nagyon bejött, a végén már fájt az állkapcsom a sok röhögéstől. Már alig várom a nyári találkozót ahovár remélem eltudok menni. A Hőseposz predig egy nagyon jó könyv!! Link a hozzászóláshoz
Shalafi del Necro Közzétéve: Április 15, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 15, 2004 Calinnak igaza van el lehet képzelni a csapat harci teljesítményét ha a bárd volt a legjobb harcos, de igenis jobban bírja a törpe a fizikai megpróbáltatásokat, mert erősebb a fizikuma, ez kétségtelen (legalábbis erősebb mint a Varázslóé és a BM-é).De Luciust sem kéne bántani mert megtette a magáét (nézzük azért el neki, hogy fiatal stb.) Ráadásul tényleg nagyon szereti az Illanoriakat. Link a hozzászóláshoz
Eleinor Közzétéve: Április 15, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 15, 2004 Takeda egy picit szomorú :cry: 'Kár hogy nem tudtam elmenni a találkozóra, de nekem már megterhelő lett volna az a (másoknak) nem túl nagy összeg is amibe került. Remélem jól éreztétek magatokat, mert annak ellenére hogy nem tudtalak megismerni titeket személyesen, én jól szórakoztam a legszorosabb baráti körben. Akinek megadatik, annak jó fórumozást kívánok! Sziasztok! Takeda ' Link a hozzászóláshoz
Shalafi del Necro Közzétéve: Április 19, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 19, 2004 A képeken feküdtünk a röhögéstől!Mondjuk úgy, hogy voltak sértőek is de az Oshram képek kárpótoltak mindenért! Link a hozzászóláshoz
Fürge Disno Közzétéve: Április 19, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 19, 2004 A képek valóban nagyon királyak!!Köszönet érte CS-nek és TAO-nak na meg persze magamnak!!(magamnak csak azért amiért elkészítettem őket!!és senki ne merjre nekem azt mondani hogy öndícséret büdös!!! ) Figy Shalafi valakit Bántani is kellett de sztem inkább annak örülj hogy reggel nem téged kaptalak el olyan pizícióban mint ahogy szegény Merant lekaptam!!! :wink: De a Vidám Szatír képek valóban jók!!KÖszz OSh sok vidám percet szereztél nekem!! Link a hozzászóláshoz
Shalafi del Necro Közzétéve: Április 19, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 19, 2004 Nem tudtál mert kapucni volt rajtam! :twisted: :twisted: Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Április 19, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 19, 2004 Bocs, ha valakit megsértettünk a feliratokkal, nem sértésnek, poénnak szántuk CSvel. Mellesleg azt hiszem nincs is értelme sértődgetni, mert mindenki kapott belőle... (na jó, szegény Oshram talán többet, de ő sértődött meg a legkevésbé ) ja és ezek még csak a Fürge által készített képek... gangler képei még nincsenek meg. szal még azok is jönnek... :twisted: Üdv, TAO ps : Gangler, mikor tudod eljuttatni hozzánk a képeidet? Link a hozzászóláshoz
Gambit Közzétéve: Április 19, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 19, 2004 Hmmm... mit mondjak, sosem voltam fotogén :evil: A félreértések elkerülsése végett életben azért nincs ENNYIRE bamba fejem :wink: Amúgy az igazolványkép az elég aljas volt, megjegyeztem magamnak :twisted: Namind1, szerencsére nekem is van egypár kompromitáló jellegű képem és videóm(!), asszem nekilátok felirtazni őket :roll: :twisted: Hohohó, csak kerüljenek egyszer CZ kezébe... :wink: Link a hozzászóláshoz
Oshram Közzétéve: Április 19, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 19, 2004 Na halli mindenki!! Nekem is nagyon bejottek a kepek, en is szetrohogtem magam rajtuk de ez inkabb az alairasoknak koszonheto (Koszonjuk CS, TAO) A sertodesrol meg csak annyit hogy olyat en nem veszek sertesnek amin egy jot tudok rohogni Marpedig ezeken nagyon jot rohogtem. Udv Oshram voltam! Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Április 19, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 19, 2004 Sziasztok! Nagyon jók lettek a képek. Hunter: annyira quite vagy az egyik képen, olyan kisfiú :wink: TAO: te pedig annyira jól nézel ki tudod melyiken, mondtam Ja is a Vidám Szatír kép is hatalmas :mrgreen: Link a hozzászóláshoz
Oshram Közzétéve: Április 19, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 19, 2004 A TT2-os kepek temahoz meg csak egy idezet a csetrol: [20:38] <Thya_tanul> Jajj tee és a bunkóság....azután a hintán ülős kép után téged cukorba lehetne voni Lehet irigykedni Oshram Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Április 19, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 19, 2004 Teljesen egyetértek Thyaval De azért nekem akkor is a kedvencem Hunter és TAO képei :wink: Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Április 19, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 19, 2004 "A két szopott húsgombóc" EZ azért fájt A képek nagggyon jók letek és Cézi elégedett lesz a teljesítményetekkel ezt előre megmondhatom Link a hozzászóláshoz
Shalafi del Necro Közzétéve: Április 19, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 19, 2004 A épek nekem is tetszettek (és még Lucius sem sért?dött meg az ?semberen)De nem is lehet ezeken sért?dni. Az a baj, hogy nem lehet ezekkel a képekkel felidézni a TT2 hangulatát, pedig az aláírások megpróbálkoztak ezzel.A filmekre nagyon várok! :twisted: Thya hozzászólását pedig nagyon nem értem! (lehet, hogy én vagyok hülye, bár ezt kétlem, hiszen én törpe vagyok öcsém pedig Ilanori) Link a hozzászóláshoz
Meran Közzétéve: Április 19, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 19, 2004 Üdv mindenkinek!!!Figy Shalafi valakit Bántani is kellett de sztem inkább annak örülj hogy reggel nem téged kaptalak el olyan pizícióban mint ahogy szegény Merant lekaptam!!! :wink: sok vidám percet Hát ha tudom, hogy ilyen lesz ez a reggelli kép :shock: letöröltetem (mellesleg legjobb álmomból ebresztettetek fel). De nincs harag, nagyon jók lettek a képek, gratulálok mindenkinek a munkáért!!!!!!UI: Ki is csinálta rólam azt a képet :twisted: :twisted: :twisted:!!?? Link a hozzászóláshoz
Alkyone Közzétéve: Április 19, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 19, 2004 Megnéztem a képeket. Nagyon jók lettek, gratula Fürgének, és a többieknek. A feliratok is jók, Cz is megirigyelhetné. Örömmel látom, hogy nem sért?dött meg senki sem.(ha mégis, lehet ütni Fürgét) De azért átérz?dik, hogy ki is csinálta a feliratozást, ugye TAO? :twisted: Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Április 19, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 19, 2004 Ööö... persze.. CS volt az! :roll: :oops: Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Április 19, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 19, 2004 rendben, akkor most átírom a hozzászólásokat valóban én, oké TAO? :wink: meglátjuk, mi sül ki belöle... ne számíts sok jóra Link a hozzászóláshoz
Shalafi del Necro Közzétéve: Április 20, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 20, 2004 Nem mondod, hogy átírod? Legalább lesz még egy kör pojén!A fürge ütlegelsére még lehet jelentkezni? Link a hozzászóláshoz
er Közzétéve: Április 20, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 20, 2004 a képek tényleg nagyon tutik:) minden elismerésem a fotósé és a kommentároké... ügyik vagytok:)) Link a hozzászóláshoz
Fürge Disno Közzétéve: Április 21, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 21, 2004 Hát szerintem nem engem kell ütlegelni!Én csak egy egyszer? szerencsétlen fotós vagyok...én nem tettem semmit azon kívül hogy néha véletlenül elsült a kezemben a gép.( :twisted: )A feliratokért TAO-t és CS-t tessék ütlegelni...Engem tessék békén hagyni bár mondjuk úgysem tudtok bántani mert Fürge vagyok és elszaladok!! 8) Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Április 22, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 22, 2004 csak benétem 1 percre....láttam a képeket, és csak irigykedni tok...nahh mind1.... egy kissé kevesen voltatok... amugy meg bitos jó volt, fôként ami a képeket illeti... Link a hozzászóláshoz
Gambit Közzétéve: Április 23, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 23, 2004 Feltöltöttem a saját képeimet... Mármint inkább csak szemezgettem bel?lük (volt egy csomó, ami igazából nem szól semmir?l, vagy nem sikerült jól...) viszont el?fordulhat, hogy valamiért csak a videókat lehet megnézni, mert a képek egyszer?en elt?nnek... :shock: Mármint valahol ott vannak de mégsem :roll: biztos elgépeltem valamit a forráskódban vagy nemtom... otthon még m?ködött :roll: Ilyenkor próbáljátok meg Operával vagy Netscape-pel...Bocs mindenki, de nem nagyon volt id?m kommentárokat irogatni...*spam* Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts