Shalafi del Necro Közzétéve: Április 24, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 24, 2004 Kio lehetne tenni valahova tömörítet változatban a képeket (és videókat) egyben, hogy alakivel leszedessem és kiírassam? kösz! Link a hozzászóláshoz
Hunter Közzétéve: Április 24, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 24, 2004 Gangler a képek jók:)De a videókat nem tudom megnézni. Ti megtudjátok? Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Április 24, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 24, 2004 A képek és a videók majd kikerülnek ide is, az oldalra, és akkor egy helyen lesz elérhet? az összes kép (és videó) ami a TT2-n készült. S?t, talán ezek a képek is feliratozva lesznek... Link a hozzászóláshoz
Shalafi del Necro Közzétéve: Április 24, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 24, 2004 Remélem Tajó te feliratozod. Na jó ebben reménykedem a legkevésbeé! Remélem jól fogod feliratozni! Jók a képek, jó! Link a hozzászóláshoz
Fürge Disno Közzétéve: Április 24, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 24, 2004 Hajrá hajár csak siessetek!!!Szeretném már én is látni hogy Ganler milyen képeket készített de f?leg a videjókra vagyok kíváncsi ugyhogy siessetek vele!! Link a hozzászóláshoz
Gambit Közzétéve: Április 26, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 26, 2004 Fürge: A tieidnek a közelébe sem érnek... 8) Van egy-kett?, amin sikerült elkapni a pillanatot, de gyébként langyosvíz az egész... :? A videóktól se várjatok túl sokat, digitális fényképez?géppel vettem föl, szal a min?ség is olyan... :evil: És persz emindenki pont akkor kussolt el, amikor elkezdtem a felvenni! grrrr... :evil: Amúgy otthon van még plusz 20 kép meg mégegyszer ennyi video de azok már tényleg csak a sallang, szal el sem küldtem TAOnak, nincs értelme kirakni... Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts