Shalafi del Necro Közzétéve: Január 22, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 22, 2004 H Link a hozzászóláshoz
Gambit Közzétéve: Január 23, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 23, 2004 INFOhélyszín: Vértes Vendéglő, Gánt 8082, Hegyalja út 59. Tel: 22 / 354-013 időpont: Link a hozzászóláshoz
Gambit Közzétéve: Január 23, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 23, 2004 Shalafi:Tooma papja a következő képpen lehetsz: kaszt-pap, faj-törpe, vallás-Tooma. 1801 tp - 500 tp (mert törpe)= 1301 tp. Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Január 23, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 23, 2004 Ez igen. Ezt már szeretem. Keménykezű KM kemény döntései. Végre határozottság és eldőlt a vita mind az időpontról, mind a helyszínről és a karakterkidolgozásról is. Tiszteletem! TAO Link a hozzászóláshoz
Bahamuth Közzétéve: Január 23, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 23, 2004 Ezek szerint az Ember főnix ellen semmi kifogásotok nem lesz... Ennek őszíntén örülök... Megbeszélem Leviathannal, de ha Gangler megtenné és felhívná az otthoni telefonján az mégjobb lenne... Lehet, hogy nem repdesik majd az örömtől... De, ha nem erdőjáró lesz, akkor harcművész, esetleg fejvadász. Link a hozzászóláshoz
Vándor Közzétéve: Január 23, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 23, 2004 Shalafi vagyok:A képzetségek: aTooma-pap szeriti, és a harcértékek is és a kidobás is? Link a hozzászóláshoz
Gambit Közzétéve: Január 23, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 23, 2004 Nem Shalafi, NEM! Kérlek olvasd át a hozzászólásokat, mielött tök egyértelmü dolgokat kérdezel meg újra... :? Tooma papja a következő képpen lehetsz: kaszt-pap, faj-törpe, vallás-Tooma. [...] -3 VÉ, -3VÉ vel lesznek roszabb harcértékeid. Cserébe pedig 8 manát (k3+6) manát kapsz szintenként, tehát 40et a Tooma pap 24e helyett... Különleges fgyvered sajnos nem lehet [...]Tehát mezei pap szerinti kidobás, és harcértékek. [-off-]Komolyan mondom, ezen a fórumon lassan már többet foglalkozunk Shalafi törpéjével, mint magával a találkozóval... :twisted: Link a hozzászóláshoz
Shalafi del Necro Közzétéve: Január 23, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 23, 2004 HÉ áljon meg a menet ez azt jelenti, hogy egy Arel papnak jobbak lesznek a harcértékei!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :evil: Na ne ez kicsit durva! Legalább olyanokat! És a képzetségek magasabb TSZ-en? Link a hozzászóláshoz
Shalafi del Necro Közzétéve: Január 23, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 23, 2004 Egyépként nem kéne annyit foglalkozni az én törpémmel ha bírnád mnden rinya nélkül azt mondani, hogy ok Shalafi jól van használd a játékosok készletében megjelent papot és majd meglátjuk TT2-nHa nem engeditek a Racklát akkor nehyogy egy karakternek is legyen lova mert csúny verekedést rendezek :twisted: Dekomolyan ez a hátasom! Link a hozzászóláshoz
Leviathan Közzétéve: Január 23, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 23, 2004 Akkor biztosra veheted, hogy ember fejvadásszal, vagy Sirenari Erdőjáróval megyek. Bár még erősen gondolkozom, a Kansinon is. Link a hozzászóláshoz
Leviathan Közzétéve: Január 23, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 23, 2004 Szóval a sSirenari Erdőjáró kilőve. Mégis mivel játsszak. Mond Bahamuthnak, hogy nem jöhet főnix-szel és nézd meg a fejét. Még hogy nem szivatsz. Ez nem megsorító intézkedés, hanem ki...zás. Ezen kívül, hogy tudd, a kaland végére 4-5 nyílvesszőm maradt. Továbbá, hogy tudd, a célzás nekem 2 körbe tellett, és volt mellette összpontosítás diszciplínám. ja, és hogy tudd, a Cé-re csak 4 HM-et raktam. Link a hozzászóláshoz
Fürge Disno Közzétéve: Január 23, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 23, 2004 Gyerekek..nem kell annyira felkapni a vizet!! :wink: Tudom hogy nem jók ezek a megszorítások..nekem sem tetszenek igazán mert most én is kiakartam próbálni valami újat..de hát istenem ez van ezt kell szeretni..mondhuk még lehet kicsit puhítani őket de ne menjen át a dolog ellenségeskedésbe...mert az senkinek nem tenne jót... vagy igen?? :? ja és szerintem Shalafinak simán lehet Rackla-ája főleg ha kifizette..mért ne??ÉS főleg hogy törpével akar jönni... :wink: ...Azt lehjet hogy nekem most van 1 Wier Bm-em és azt átdolgozom tt compatibilisre..(magyarul megalkototm mégegyszer azt a karaktert csak ugy hogy jó legyen tt-re..)na mit szóltok lehet ilyet?? :?: :roll: Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Január 23, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 23, 2004 Srácok, srácok...Először is, gangler megkért mindenkit, hogy ne fórumon vitassuk már meg a karaktereket. Másodszor Leviathan, egy pár valótlan dolgot állítasz szerintem ganglerről (nem ismerem őt, sohasem beszéltem vele, nem védeni akarom), vagyis 1-2 dolgot félreértettél. Például : gangler karakterkidolgozási ötlete nem lesz TT-n, nem is akarta ő sem, hogy az legyen, egyszerűen csak közvéleménykutatást tartott arról, hogy kinek tetszik (több lett a negatív válsz, mint a pozitív). 1 percig sem volt úgy, hogy ő azt a rendszert akarja TTben. És Levi, nem téged akarnak korlátozni, hanem valamilyen előre lefektetett rendszert akarnak szabni, hogy ne legyen kaotikus a játék, és utólag ne lehessen reklamálni semmiért. És azért valljuk be, elég extrém karaktereket akarsz hozni... sirenari erdőjáró, erdőpille... Kansin-ról vagy miről meg életemben nem hallottam (nemtom mi ez, lehet hülyeséget mondtam most).És ami a legfontosabb : BÉÉÉKEEE! (alias peace, ez nem flame fórum) Link a hozzászóláshoz
Bahamuth Közzétéve: Január 23, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 23, 2004 Beszéltem leviathannal telefonon és bocsátnatot kér eme viselkedésére. De! Szerintem a legnagyobb KM-i bűn az, ha megtiltjuk egy játékosnak a kedvenc kasztját. Szerintem sokan egyetértenek velem. Leviathan beleegyezik abba, hogy max. 2 Tám/kör legyen, nem veszi meg a célzás képzettséget... Semmi olyan képzettséget nem fog megvenni ami az íjászatát tápolná a fellegekig... Õ csak a kedvenc íjász kasztjával menne ezekkel a megkötésekkel is. Ha én lennék a KM, akkor biztosan megengedném a játékát. Kíváncsi vagyok, hogy mit gondoltok :?: Ezekkel a megkötésekkel jöhet egy erdőjáró? :arrow: Én IGEN-re szavazok! Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Január 23, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 23, 2004 Gyerekek! Csigalom, nyugavér!Gangler feldobott egy karialkotási módszert, ahogy én is...Ha nagyon nem tetszik valamelyik, akkor kidobjuk a kukába...ÉN MOST ALKYONE NEVÉBEN IS BESZÉLEK, MIVEL SZEGÉNYNEK ELROMLOTT A GÉPE... szal egy ideig nem lesz...Gangler: a -1 tsz-szel szerintem már simán jöhet bárki nem ETK-s és PPL-os ból... HGB is mínusz egy szint kivéve a barbárt az amazont és a bajvívót...Leviathan: neked tényleg nyugi... nem kell bepipulni... ÉN és ALKYONE engedjük a sirenari erdöjárót, de -1 tsz, valamint az elf is tp... nemtom hány TP az elf de számold ki... MINDENKI AZZAL JÖN, AMIVEL AKAR CSAK ÉPPEN MEGSZORÍTÁSOK ÉRVÉNYESEK A KARIRA.Shalafival is letisztáztam a dolgot...Gangler: nem akarok vitatkozni, PM-ben megbeszéljük hogy mit és hogy. Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Január 23, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 23, 2004 a pénzkérdés megoldása:minden 2 azaz kettö TP ér egy aranypénzt.50 aranypénznél senki sem birtokolhat többet, azaz ha 100nál több TP marad, az elveszik. érdemes tehát elkölteni...Ajánlhatom a gyógyitalt...2 mp 1 fp4 mp 1 ép.ugyebár.a bájitalok és fözetek árszorzója 4*.tehát 8 aranyért vehetünk egy 1 fp-set.16-ért már 1 ép-set. szal ha marad pénzetek, ez egy alternatíva. Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Január 23, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 23, 2004 -offf-grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, ha már mindenki hisztizik vmi miatt, akkor én is a pénz miatt...most nem modod komolyan, h minden 1arany= 2TP?????na most komolyan...akkor szorozhatok meg mindent 2vel...hah...na mind1, úgyis olyan 4-500 arany környékén vagyok még, ugyhogy párszor kijönnek a cuccaim...salamander:ergó egy abbitacél odrony ing:30arany, mert abbit sodronying+100 arany, mert abbitacél, és *2, mikor már tpből vonom le???ahha, ergó egy abbitacél sodronying 260tp...hümmm nem mondom...jól felszaladtak az árak... na mókázhatok előróől a karim felszereélésvel, ami kb 3-4 a/4es oldal:D :x :shock: :roll: :wink: Link a hozzászóláshoz
Shalafi del Necro Közzétéve: Január 23, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 23, 2004 Leviathannal egyet értek kibasztatotok ajónéppel! És velem is.Gangler már nem azért de tudod így mit csináltál a Tooma-pap kaszttal? Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Január 23, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 23, 2004 Shalafi : neeeee... ne jáccunk már sértődőset . És különben is, van egy dolog, amit nem értek. Miért nem lehet felfogni azt, hogy a KMeknek jogukban áll megszabni, mit lehet, mit nem. De végülis hallottad Con_Salamander 3 hozzászólással odébb, használhatod a Tooma-papot, -1 TSZ feltétellel. És így már qrvára nem értek 1 dolgot : hogy miért mondja minden játékos, hogy "neeeeem, mi nem tápolunk.... csak a szerepjáték a lényeg..." akkor meg ha végre megengedik, hogy hozd a KEDVENC KARAKTERED, amihez te olyannyira ragaszkodtál, akkor miért kell a 8 Mp/ szint? meg a mittomén mennyi Hm? amikor végre megengedik, hogy hozd a kedvenc karaktered, amit azért szeretsz annyira, mert élvezed a vele való játékot, nem a táposság miatt... akkor minek követeled azt a 8 Mp/szintet (amikor a Tooma-pap ugye csak 6 Mp/szintet kap). Tényleg ennyire számít, hogy hanyadik szintű? Ha igen, akkor hozdd az 5.TSZ harcost akinek van 100 Kp-ja és még mindig telik abbitra... Én ezzel most tényleg egy új vitát akarok indítani, és nem akarok megsérteni senkit. De számomra nem világos, hogy miért megy a vita ezen? Üdv, TAO Link a hozzászóláshoz
Shalafi del Necro Közzétéve: Január 23, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 23, 2004 Nincs vita TAO már kész van a 4. szintű Tooma papom ,nem a Tooma hitű pap amit először vázoltak hanem az eredeti.És én nem veszekszem többet senkivel, meg van akrakterem egyépként 7 mp/tsz-t kapnak és annyit adtam.FFigyelj igazad van csak van egy hülye természetem és kész!De ugye nincs belekötés akkor az eredeti Tooma pap (olyan ami a TT-n volt) 4. Tsz-be 7mp/tsz-el. Ja a szent jelképet nem kell megvenni ugye? mert ha igen akkor fizetek csak kérdem! És a szent jelképem az felpakolja a fegyver értékit mert ugye ez speckó! Röviden ennyi!Ja és bocs mindenkitől akitől elvettem az időt meg mindent, Tooma elött vezeklem! Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Január 23, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 23, 2004 shalafi, h örüljél, és legyen kibe belekötnöd, én nekem van lovam is.. amugy meg maradok a régi TTs karim felújitottjánál, ami gyakorlatilag nem sokra emlékeztet a régire, de attól még az az... te hogy jöttél ki pénzügyileg, mert én igencsak szűkösen, ezzel a 2tp=1 arany korláttal... :x Link a hozzászóláshoz
Fürge Disno Közzétéve: Január 23, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 23, 2004 Bazz!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Én csak most olastam vissza Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Január 23, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 23, 2004 .. Ja a szent jelképet nem kell megvenni ugye? mert ha igen akkor fizetek csak kérdem! És a szent jelképem az felpakolja a fegyver értékit mert ugye ez speckó! Röviden ennyi! vezeklem! már hogyne kéne megvenni. és milyen pluszt ad az? én semmilyenröl nem tok lehet, hogy a 2tp/arany valóban sok lesz... legyen 1 tp 5 ezüst... nem. akkor legyen 1,5 tp-s megoldás. mert a gangler-féle 500 aranyat vissza kell fogni... az viszont áll, hogy nem lehet nálad 50 + 50 + 50 érménél. és a többi megszünik létezni. szal max. elhozható 55,05 arany. FIN Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Január 23, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 23, 2004 ááááááááááááá K Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Január 23, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 23, 2004 akkor most 0-ról induljunk újra.Én lefektettem a verziómat. még az elején.kasztok,fajok.jöhet minden hivatalos kaszt, le van írva melyik hogyan.jöhetnek a leírt fajok.azt, hogy mennyi tp mennyi arany még nem tudom pontosan.AKINEK MOST BAJA VAN AZ ÍRJON.indoklást is kérek...MINDEZT PRIVÁTBAN. NEKEM. Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts