Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Kalandozok.hu Tavaszi Tábor 2004 - Élménybeszámolók is

Antail

Recommended Posts

Nem Shalafi, NEM!

Kérlek olvasd át a hozzászólásokat, mielött tök egyértelmü dolgokat kérdezel meg újra... :?

Tooma papja a következő képpen lehetsz: kaszt-pap, faj-törpe, vallás-Tooma. [...] -3 VÉ, -3VÉ vel lesznek roszabb harcértékeid. Cserébe pedig 8 manát (k3+6) manát kapsz szintenként, tehát 40et a Tooma pap 24e helyett... Különleges fgyvered sajnos nem lehet [...]

Tehát mezei pap szerinti kidobás, és harcértékek.

[-off-]

Komolyan mondom, ezen a fórumon lassan már többet foglalkozunk Shalafi törpéjével, mint magával a találkozóval... :twisted:

Link a hozzászóláshoz

Egyépként nem kéne annyit foglalkozni az én törpémmel ha bírnád mnden rinya nélkül azt mondani, hogy ok Shalafi jól van használd a játékosok készletében megjelent papot és majd meglátjuk TT2-n

Ha nem engeditek a Racklát akkor nehyogy egy karakternek is legyen lova mert csúny verekedést rendezek :twisted:

Dekomolyan ez a hátasom!

Link a hozzászóláshoz

Szóval a sSirenari Erdőjáró kilőve. Mégis mivel játsszak. Mond Bahamuthnak, hogy nem jöhet főnix-szel és nézd meg a fejét. Még hogy nem szivatsz. Ez nem megsorító intézkedés, hanem ki...zás. Ezen kívül, hogy tudd, a kaland végére 4-5 nyílvesszőm maradt. Továbbá, hogy tudd, a célzás nekem 2 körbe tellett, és volt mellette összpontosítás diszciplínám. ja, és hogy tudd, a Cé-re csak 4 HM-et raktam.

Link a hozzászóláshoz

Gyerekek..nem kell annyira felkapni a vizet!! :wink: Tudom hogy nem jók ezek a megszorítások..nekem sem tetszenek igazán mert most én is kiakartam próbálni valami újat..de hát istenem ez van ezt kell szeretni..mondhuk még lehet kicsit puhítani őket de ne menjen át a dolog ellenségeskedésbe...mert az senkinek nem tenne jót... vagy igen?? :?

ja és szerintem Shalafinak simán lehet Rackla-ája főleg ha kifizette..mért ne??ÉS főleg hogy törpével akar jönni... :wink: ...

Azt lehjet hogy nekem most van 1 Wier Bm-em és azt átdolgozom tt compatibilisre..(magyarul megalkototm mégegyszer azt a karaktert csak ugy hogy jó legyen tt-re..)na mit szóltok lehet ilyet?? :?: :roll:

Link a hozzászóláshoz

Srácok, srácok...

Először is, gangler megkért mindenkit, hogy ne fórumon vitassuk már meg a karaktereket. Másodszor Leviathan, egy pár valótlan dolgot állítasz szerintem ganglerről (nem ismerem őt, sohasem beszéltem vele, nem védeni akarom), vagyis 1-2 dolgot félreértettél. Például : gangler karakterkidolgozási ötlete nem lesz TT-n, nem is akarta ő sem, hogy az legyen, egyszerűen csak közvéleménykutatást tartott arról, hogy kinek tetszik (több lett a negatív válsz, mint a pozitív). 1 percig sem volt úgy, hogy ő azt a rendszert akarja TTben. És Levi, nem téged akarnak korlátozni, hanem valamilyen előre lefektetett rendszert akarnak szabni, hogy ne legyen kaotikus a játék, és utólag ne lehessen reklamálni semmiért. És azért valljuk be, elég extrém karaktereket akarsz hozni... sirenari erdőjáró, erdőpille... Kansin-ról vagy miről meg életemben nem hallottam (nemtom mi ez, lehet hülyeséget mondtam most).

És ami a legfontosabb : BÉÉÉKEEE! (alias peace, ez nem flame fórum)

Link a hozzászóláshoz

Beszéltem leviathannal telefonon és bocsátnatot kér eme viselkedésére. De! Szerintem a legnagyobb KM-i bűn az, ha megtiltjuk egy játékosnak a kedvenc kasztját. Szerintem sokan egyetértenek velem. Leviathan beleegyezik abba, hogy max. 2 Tám/kör legyen, nem veszi meg a célzás képzettséget... Semmi olyan képzettséget nem fog megvenni ami az íjászatát tápolná a fellegekig... Õ csak a kedvenc íjász kasztjával menne ezekkel a megkötésekkel is. Ha én lennék a KM, akkor biztosan megengedném a játékát.

Kíváncsi vagyok, hogy mit gondoltok :?:

Ezekkel a megkötésekkel jöhet egy erdőjáró?

:arrow: Én IGEN-re szavazok!

Link a hozzászóláshoz

Gyerekek! Csigalom, nyugavér!

Gangler feldobott egy karialkotási módszert, ahogy én is...

Ha nagyon nem tetszik valamelyik, akkor kidobjuk a kukába...

ÉN MOST ALKYONE NEVÉBEN IS BESZÉLEK, MIVEL SZEGÉNYNEK ELROMLOTT A GÉPE... szal egy ideig nem lesz...

Gangler: a -1 tsz-szel szerintem már simán jöhet bárki nem ETK-s és PPL-os ból... HGB is mínusz egy szint kivéve a barbárt az amazont és a bajvívót...

Leviathan: neked tényleg nyugi... nem kell bepipulni... ÉN és ALKYONE engedjük a sirenari erdöjárót, de -1 tsz, valamint az elf is tp... nemtom hány TP az elf de számold ki... MINDENKI AZZAL JÖN, AMIVEL AKAR CSAK ÉPPEN MEGSZORÍTÁSOK ÉRVÉNYESEK A KARIRA.

Shalafival is letisztáztam a dolgot...

Gangler: nem akarok vitatkozni, PM-ben megbeszéljük hogy mit és hogy.

Link a hozzászóláshoz

a pénzkérdés megoldása:

minden 2 azaz kettö TP ér egy aranypénzt.

50 aranypénznél senki sem birtokolhat többet, azaz ha 100nál több TP marad, az elveszik.

érdemes tehát elkölteni...

Ajánlhatom a gyógyitalt...

2 mp 1 fp

4 mp 1 ép.

ugyebár.

a bájitalok és fözetek árszorzója 4*.

tehát 8 aranyért vehetünk egy 1 fp-set.

16-ért már 1 ép-set. szal ha marad pénzetek, ez egy alternatíva.

Link a hozzászóláshoz

-offf-

grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, ha már mindenki hisztizik vmi miatt, akkor én is a pénz miatt...

most nem modod komolyan, h minden 1arany= 2TP?????

na most komolyan...akkor szorozhatok meg mindent 2vel...hah...

na mind1, úgyis olyan 4-500 arany környékén vagyok még, ugyhogy párszor kijönnek a cuccaim...

salamander:ergó egy abbitacél odrony ing:30arany, mert abbit sodronying+100 arany, mert abbitacél, és *2, mikor már tpből vonom le???ahha, ergó egy abbitacél sodronying 260tp...hümmm nem mondom...jól felszaladtak az árak... na mókázhatok előróől a karim felszereélésvel, ami kb 3-4 a/4es oldal:D :x :shock: :roll: :wink:

Link a hozzászóláshoz

Shalafi : neeeee... ne jáccunk már sértődőset :P . És különben is, van egy dolog, amit nem értek. Miért nem lehet felfogni azt, hogy a KMeknek jogukban áll megszabni, mit lehet, mit nem. De végülis hallottad Con_Salamander 3 hozzászólással odébb, használhatod a Tooma-papot, -1 TSZ feltétellel. És így már qrvára nem értek 1 dolgot : hogy miért mondja minden játékos, hogy "neeeeem, mi nem tápolunk.... csak a szerepjáték a lényeg..." akkor meg ha végre megengedik, hogy hozd a KEDVENC KARAKTERED, amihez te olyannyira ragaszkodtál, akkor miért kell a 8 Mp/ szint? meg a mittomén mennyi Hm? amikor végre megengedik, hogy hozd a kedvenc karaktered, amit azért szeretsz annyira, mert élvezed a vele való játékot, nem a táposság miatt... akkor minek követeled azt a 8 Mp/szintet (amikor a Tooma-pap ugye csak 6 Mp/szintet kap). Tényleg ennyire számít, hogy hanyadik szintű? Ha igen, akkor hozdd az 5.TSZ harcost akinek van 100 Kp-ja és még mindig telik abbitra...

Én ezzel most tényleg egy új vitát akarok indítani, és nem akarok megsérteni senkit. De számomra nem világos, hogy miért megy a vita ezen?

Üdv,

TAO

Link a hozzászóláshoz

Nincs vita TAO már kész van a 4. szintű Tooma papom ,nem a Tooma hitű pap amit először vázoltak hanem az eredeti.

És én nem veszekszem többet senkivel, meg van akrakterem egyépként 7 mp/tsz-t kapnak és annyit adtam.

FFigyelj igazad van csak van egy hülye természetem és kész!

De ugye nincs belekötés akkor az eredeti Tooma pap (olyan ami a TT-n volt) 4. Tsz-be 7mp/tsz-el. Ja a szent jelképet nem kell megvenni ugye? mert ha igen akkor fizetek csak kérdem! És a szent jelképem az felpakolja a fegyver értékit mert ugye ez speckó! Röviden ennyi!

Ja és bocs mindenkitől akitől elvettem az időt meg mindent, Tooma elött vezeklem!

Link a hozzászóláshoz
.

. Ja a szent jelképet nem kell megvenni ugye? mert ha igen akkor fizetek csak kérdem! És a szent jelképem az felpakolja a fegyver értékit mert ugye ez speckó! Röviden ennyi!

vezeklem!

már hogyne kéne megvenni.

és milyen pluszt ad az? én semmilyenröl nem tok

lehet, hogy a 2tp/arany valóban sok lesz...

legyen 1 tp 5 ezüst... :lol:

nem. akkor legyen 1,5 tp-s megoldás.

mert a gangler-féle 500 aranyat vissza kell fogni...

az viszont áll, hogy nem lehet nálad 50 + 50 + 50 érménél.

és a többi megszünik létezni.

szal max. elhozható

55,05 arany.

FIN

Link a hozzászóláshoz
Vándor
Ehhez a témához mostantól nem lehet hozzászólni
  • Új...