Darun Közzétéve: Január 24, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 24, 2004 Lithas!Egy kérdésem lenne csupán. Az ork énekmondómat hozhatom? Mennyi is a szintlimit??? Most ki irányít, Gangler v Salamander? Jó lenne, ha eldöntenétek, mert így nem lesz belőle semmi.Darun Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Január 24, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 24, 2004 az ork énekmondó nem hivatalos kaszt.NEM hozhatod...Gangler nem válaszol az üzeneteimre...Valóban el kellene döntenünk, hogy ki mondja ki a végszót.Szeretném, ha én lehetnék az, mert én írom a kalandot. Link a hozzászóláshoz
Fürge Disno Közzétéve: Január 24, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 24, 2004 Nekem nincs semmi bajom Gangler-el de mivel Con írja a kalandot szerintem is neki kéne mondani a végszót a dolgokban..de ez csak szvsz.. :roll: Link a hozzászóláshoz
Mazsinó Közzétéve: Január 25, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 25, 2004 Na akkor egy kis figyelmet kérek!Mielött bárki megpróbálná felfogni az itt történteket, elmondom én hogyan csinálnám az ügymenetet.- Valaki válajja fel a kaland megirását egyszemélyben.- Egy másik személy, intézze a szállást, ételt satöbbit.- Egy harmadik személy dolgozza ki a karakter alkotást.- Mindenki önállóan hozzon döntést a saját területén.- DE! Addig amíg mindenki nem készült el a munkájával, ne irjon ide részleteket! Kivéve a tábor időpontját és helyszínét.Remélem átérződik a mondanivalóm.Mazsinó Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Január 25, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 25, 2004 Mazsinónak igaza van.. kivéve 1 dologban szvsz:nem kell harmadik személy a karakterkidolgozáshoz, ugyanis ezt is annak a személynek kell megcsinálni (esetünkben Con Salamandernek), aki a modult írja. Ugyanis a modul és a karakterkidolgozás nagymértékben összefügg. Pl lehet, hogy a modul szempontjából bizonyos fajok, kasztok nagyon nem lennének előnyösek...Üdv,TAO Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Január 25, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 25, 2004 Na akkor.Én és Alkyone összeültünk ma és megbeszéltük a dolgot.megbeszéltük mi korrekt, mi nem, a tapasztalatainkat.99%, hogy ez a verzió lesz:Fajoknál: amit leírtamKasztoknál: amit leírtamFelszerelések, fegyverek, vértek, pénz: minden TP egy arany, de ugye az 50 aranypénzes dolog érvényes, a többi kárba vész. Magyarul érdemes elkölteni. felszerelés, fegyverek, vértek szempontjából az ETK árai és értékei mérvadóak. Átvizsgáltunk sokmindent, nagyjából kiegyenlítödött a kasztok közötti különbség.Akinek kérdése van, kérdezzen tölem nyugodtan. PM-ben!JA ÉS OTT IS "MEG KELL VENNI" A FAJT, AHOL KASZTBÓL ADÓDÓAN CSAK EGY LEHETNE. (pl. tooma-pap és sirenari erdöjáró).Ketten írjuk Alkyonéval a kalandot.Majd ha meglesz a kaland elég részletesen, elárulunk nyilvánvaló dolgokat, olyanokat, amiket a karakterek is egyértelmüen látnak pl. idöjárás stb... De erre még várnotok kell... :twisted: Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Január 25, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 25, 2004 Con_Salamander : Bocs, hogy nem PM, hanem ide fórumra írok, de asszem ez másokat is érdekel. Most akkor mi van? Mert örülök, hogy végre lezártátok a vitát, és megvan a 99% végleges karakteralkotás... csak éppen nem tudom mi az, mert már mondtál pár dolgot és elvesztek a dolgok a káoszban. Szóval örülnék, ha leírnál ide mindent tisztán még egyszer és utoljára (1801 Tp vagy 2000 Tp ?, hogy megy a pénz, milyen kaszt, milyen faj engedélyezett, akkor a tárgyak most csak az ETK szerint, vagy a TT1 szerint? stb). Köszi.Üdv,TAO Link a hozzászóláshoz
Shalafi del Necro Közzétéve: Január 25, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 25, 2004 Az jó lenne mert nekem már van kész karaktrem 1801 Tp-vel de el fogom tudni költeni azt a 200 aranyat! :twisted: Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Január 25, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 25, 2004 Nem egybefüggö, mert összevágtam eléggé a dolgot. De érthetö kell legyen:Elmondanám, hogy miért ez a megoldás, hogy lekorlátozzuk a kasztokat. Lehet, hogy kissé elfogult vagyok, de TT-s tapasztalatokra építek. Azért nem jöhet bárki bármivel, mert túl nagy különbségek lennének az egyes karakterek között, és lehet, hogy ez a játék rovására menne... A TT-n az a Leviathan-féle 136-os cé nem nagyon tetszett.... 86 m-röl BIZTOSAN fejbelö egy álló embert... nem szép... Szóval a felesleges tápolsá elkerülése végett történt így, hogy nagyon lekorlátoztuk a dolgokat. a HBG az, amivel nem értek teljesen egyet, mivel ott sok olyan kaszt van, amely csak a tápolásra született. Az elötörténeten és a jellemrajzon kívül kéretik kidolgozni a képzettségeket is, ami azt jelenti, hogy konkrétumoknak kell szerepelnie, hogy MIKOR, HOL, MENNYI IDEIG, KITÖL, MENNYIÉRT, MILYEN OKBÓL/CÉLLAL tanulta az adott képzettséget. hogy ne legyen kavarodás. Amit nem írtok le, az nem automatikus. Pl. ha rádlönek egy íjjal, te nem mondasz semmit, csak mikor már a sebzést dobják mondod, hogy JA, MOST JUTOTT ESZEMBE, A KARIM MINDIG ODAKAPJA A KEZÉT. Szal ilyen nincs. szépen csináltok egy szokások elnevezésü részt, ahová a karakterek reakcióit, szokásait írjátok. álljon itt egy pár példa A gladiátor allergiás a szappanra, ezért nem használ soha. A fejvadász alvás elött a párnája alá rejti a ramierát. A paplovag páncélban alszik, szimbóluma is a nyakában. A tolvaj mindig éberen alszik, felfigyel a kisebb zajokra, bár ezzel kevésbé piheni ki magát. A varázsló minden elalvás elött Elemi erö aurát von maga köré, felvértezi a szobát ezzel és ezzel a varázsjellel és körrel. AMIT NEM ÍRTOK LE, AZ NEM TÖRTÉNIK MEG, HA KÜLÖN NEM EMLÍTITEK. például nem lesz az, hogy ha leszúrják a karit álmában azt mondod, hogy HOPP, MAGAMON HAGYTAM A MELLVÉRTET. szal ezt is kéretik kidolgozni. A játszható kasztokról még folyik a megbeszélés... ETK és PPL 1-2 biztosan lehet. Ha elkülditek nekem vagy/és ganglernek a karikat megnézzük és válaszolunk, hogy lehet-e... A szépségröl meg egyelöre annyit, hogy szabadon választható lesz, de TERMÉSZETESEN nincs olyan, hogy a legelején kiválasztod a szépséget 20ra és utána levonsz belöle a más javára. szal ez egy külön tészta. Észlelés, mint föérték szerepeljen! Valószínüleg szabadon lehet majd levonogatni a pontokból meg hozzáadni. A 10 alatti pontok itt is elvesznek. és 5-nél többel NEM LEHET VÁLTOZTATNI AZ ÉRTÉKET. pl egy harcosnak nem lesz 10es ereje és 18as asztrálja. Legfeljebb egy képzettség lehet több, mint öttel más, ezzel beleraktuk a szerencse-faktort.GYEREKEK! fajok és kasztok rész megbeszélve, bár Gangler nem válaszol a leveleimre, szal ketten beszéltük Alkyonéval. 2000 Tp osztható szét, a maradék mégiscsak megmarad aranyban, de nem lehet több a karakternél, mint 150 darab érme, 3 zacskóban, zacskónként 50 érme. a többiröl ti döntötök, hogy hol van. a kasztokról MINDEN ETK-ban szereplö kaszt MINDEN PPL-ban szereplö kaszt Barbár, amazon, bajvívó a harcosok közül nagyon sok kiesett, ezért inkább nem engedélyezzük öket. a fajokról Ember- 0 tp Félelf- 400 tp törpe- 300 tp udvari ork- 250 tp elf- 800 tp (igen, 800) és akkor a többi játszható faj ezek nagyon határesetek, aki rosszul játsza, az SZÁMÍTSON A BIZTOS HALÁLRA. nem érdekes, hogy ilyen jó harcos meg úgy varázsol. szal ezzel csak nagyon profik és hozzáértök jöjjenek. Khál- 800 tp Wier- 800 tp Amund- 800 tp Dzsenn- 800 tp a KM által engedélyezhetö kaszt-faj kombinációk mindenfajta I kombináció lehetséges, az I* is, de ez többször meggondolandó, nyomós ok és jó elötörténet kell ám... A fegyverekröl egy keveset: csak ETK-s fegyverek, az ott szereplö árak és értékek szerint. elf íj- az elf kalandozók kitaszítottnak számítanak. NINCS ELF ÍJ. ramiera- csak gorviki fejvadászoknál fejvdászkard- minden fejvadásznak lehet, mert általánosan elterjedt. sequor- SENKINÉL NINCS mara-sequor- SENKINÉL NINCS dzsenn szablya- kizárólag dzsenn harcosnál, de elötöriben benne kell lennie, hogy visszament és csináltatott, ami nem olcsó és nem rövid mulatság... a szépség szabadon választható, de a már leírtak szerint, vagyis abból levonni, hozzáadni tilos. a többi 9 (észlelés is) föérték között a karakterek 7 pontot oszthatnak el. Azért csak 7, mert 8cal felborulna a rend, mert a szépség csökkent... és nagyon nagyon nagyon táp volt már a TT-n a 8 pont, föleg a kidobásoknál. igy meg csak közepesen nagyon nagyon táp... A KALAND HELYSZÍNÉT NEM ÁRULJUK EL. akinek van egy nagy favoritja és sajnálkozik, hogy azzal nem jöhet, ne tegye. nagyon hasonlóakat lehet létrehozni ETK alapján. Shalafi: sima ETK-s pap. 5. szint. vallása lehet Tooma. általános varázslatok Tooma szféráiban. és van vagy 65-70 kp-d... azt veszel fel, amit akarsz. A harcosok is összeállíthatók, mivel ötödik szinten 85-90 kp.juk van. A KALANDOZOK.HU-RÓL VALÓ TÁVOZÁS UTÁN REKLAMÁCIÓT NEM FOGADUNK EL!!! ui.: Gem Kapocs: akármivel jössz, különleges képességed, hogy naponta egyszer 1 kör koncentrációval képes vagy létrehozni egy homoktölcsért. nem vicc... na jó, de... Emberek, emberek... A most beírásra kerülö sorok sokakban keltenek majd felháborodást, de sokaknak kedveznek is. Alkyone javaslatára megbeszéltük, és leszögeztük azt, hogy MTK-s és UT-s kasztok is jöhetnek... A karaktereket rendesen kell kidolgozni, mínusz nélkül ÁM A VÉGÉN LE KELL VONNI EGY TAPASZTALATI SZINTET... magyarul a tooma-pap pl 1351 tp az 5. szint miatt 300 a törpe miatt az 1650 tp. DE A VÉGEREDMÉNY 4. TSZ. lesz. de az 5. tsz-t kell "kifizetni"... a pénz dologról még tárgyalunk...képzettségek viszont Továbbra is ETK szerint. A nem ETK-s kasztok nem ETK-s képzettségei NEM élnek. Ha van hozzá NAGYON hasonló képzettség, akkor azt birtokolja a karakter LEGFELJEBB az eredeti képzettséghez kellö KP-ból kijövö fokon (pl XY mtk-s képzettség 16 kp és a térképészethez hasonlít akkor AF lesz és a 6 kp-nak löttek, ha viszont 17 kp akkor MF lesz... ) Ha nincs hasonló akkor a képzettség-pontok elvesznek. NINCS ILYEN, hogy ÁTVÁLTÁS KP-ra... szóval ha van egy nagyon hasonló, akkor azt kapja meg, ha nincs, akkor SEMMIT. JÓ példa erre a SZAKMA képzettség, hiszen azokkal sokminden helyettesíthetö. Ne a tápra menjünk, a szerepjáték a lényeg! (ez jó szöveg, beleteszem az aláírásomba)a KÉPZETTSÉGEK MINDEN ESETBEN ETK SZERINT. vagyis a PPL kasztjai is csak az ott szereplö ETK-s képzettségeket kapják. A fegyverek ára valóba +100 arany, azaz egy tör 100 a 1 ezüst, ha abbitacél. De a vérteknél az abbitacél árat kell nézni és ahhoz +100 arany. Tehát pl. egy abbitacél sodronying 130 aranypénzbe kerül. Mérgek jöhetnek. Arról, hogy méregkeveréssel elö lehet-e állítani olcsóbban, még nem döntöttünk.A pénzünket érdemes tehát elkölteni... Ajánlhatom a gyógyitalt... 2 mp 1 fp 4 mp 1 ép. ugyebár. a bájitalok és fözetek árszorzója 4*. tehát 8 aranyért vehetünk egy 1 fp-set. 16-ért már 1 ép-set. szal ha marad pénzetek, ez egy alternatíva.Felszerelések, fegyverek, vértek, pénz: minden TP egy arany, de ugye az 50 aranypénzes dolog érvényes, a többi kárba vész. Magyarul érdemes elkölteni. felszerelés, fegyverek, vértek szempontjából az ETK árai és értékei mérvadóak. Átvizsgáltunk sokmindent, nagyjából kiegyenlítödött a kasztok közötti különbség. Akinek kérdése van, kérdezzen tölem nyugodtan. PM-ben! JA ÉS OTT IS "MEG KELL VENNI" A FAJT, AHOL KASZTBÓL ADÓDÓAN CSAK EGY LEHETNE. (pl. tooma-pap és sirenari erdöjáró). Ketten írjuk Alkyonéval a kalandot. Majd ha meglesz a kaland elég részletesen, elárulunk nyilvánvaló dolgokat, olyanokat, amiket a karakterek is egyértelmüen látnak pl. idöjárás stb... De erre még várnotok kell... Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Január 25, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 25, 2004 lehet, h van benne olyan, hogy nem lehet valami, deminden hivatalos kaszt jöhet. asszem belekerült, hogy nem jöhet HGB. de jöhet. -1 TSZ. és 2000 tp van és 1tp=1 arany. de az 50-50 érmés dolog áll. és már annak is MGT-je lesz!!! gondoljatok bele. 150 érmének már adunk egyes MGT-t. 149-nek is. szóval ezzel ne centizzetek. ha lehet, akkor a realitást tartsuk!A képzettségek kidolgozása: nem kérünk semmi extrát, elég csak a konkrétumokat leírni. és csak azokat kell részletezni, ami nem egyértelmü. magyarul leginkább azokat, amiket KP-ból vett fel, vagy annak a klánnak vagy rendnek vagy tomsénminek a különlegessége. 2-3 sornál nem kell több. Link a hozzászóláshoz
Gambit Közzétéve: Január 26, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 26, 2004 Mért van az, hogy ha kihagyok egy hétvégét, mindig ötven hozzászólásra kell reagálnom... Egy kicsit elszomorít, hogy mindenki engem szapul, pedig én tényleg csak a játékegyensúly megteremtésén fáradozom... oké, elismerem, hogy talán elvetettem a sujkot, de muszály ezért egyböl megkövezni??? :cry: Képzeld Leviathan egyáltalán nem tartalak ellenszenvesnek, söt, nagyon is arc vagy... Az enoszukei karaktereddel sincs semmi bajon, lezámítva a 6 tám/kört... TTn túl erös volt a karaktered. Igen, és ezzel ne szállj ivtába, mert így volt. Most nem téged szóllak le, de 136 CÉ-vel 4x támadni körönként, az túl erös. Ennyi bajom volt az elfeddel, és semmi más. Amúgy nemtom észrevetted-e, de én megengedtem volna az elf íjat ellentétben Con Salamander-rel... de hát ez van... És tudod nekem azért volt 500 aranyam mert nem vettem belöle sem abbit sem mágikus cuccot (leszámítva 3 db gyógyitalt)... persze vehettem volna abbit sodronyinget, erö kesztyüjét, meg minden... de minek??? kell az a szerepjátékhoz? egy tolvajnak mi szüksége rá? namind1... hagyjuk... kicsit talán durva volt amit írtál, de fátylat rá... oké :wink: HÉ áljon meg a menet ez azt jelenti, hogy egy Arel papnak jobbak lesznek a harcértékei!!!!!!!!!!!!!!!!! Shalafi: Ja, kemény 6 ponttal :? ne mondd, hogy neked a +3 Té kell ahoz, hogy jól el tudd játszani a Tooma papot!? :roll: És ráadásul ezért a 6 pontésért szintenként 8 manát kapnál 6 helyett! Ez mért annyira elfogadhatatlan??? A rackla pedig elég... khmm... szal nem jó, hogy neked ilyen tuti pacid van, a többieknek meg max. harci lovuk... te ezt nem érzed??? de most komolyan... amúgy nem hinném, hogy minden törpe racklával mászkál... föleg nem a külvilágban! A racklák sötét barlangokban élnek, szemük nincs hozzászkva a napfényhez. Ahoz pedig, hogy racklád lehessen tudtommal Rackla Lovasnak kell lenned, ami külön HBG kaszt... 5. szintü törpe harcos kell hogy legyél, és külön képzést kapsz... namind1, Salamander majd dönt/döntött hogy lehet-e szerintem NEM. Link a hozzászóláshoz
Gambit Közzétéve: Január 26, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 26, 2004 Hello gyerekek!Akkor ezúton szeretném közölni mennyire legem van... nem besérültem, csak egyszerüen ráuntam, hogy amit én mondok azt helyböl le kell ugatni... naszóval, a tábor helye megvan, csak meg kell beszélni Antail-lal, hogy foglaljon szállást. A kalandot Con Salamander írja - bár én is szerettem volna besegíteni, de erre úgylátszik nincs igény. A karakteralkotást ezek szerint szintén ö intézi, ha meg én próbálok valamit kavarni, hát láttuk mi van... Akkor mi szükség van rám??? Igen szerintem is semmi... Szóval hajrá Salamander a felelösség minden egyéb innentöl a tied... Ha valamiben segíthetek hát szivesen, de a szervezésböl hagyjatok ki, abból nekem elég volt... Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Január 26, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 26, 2004 ööööööö...... ????????? (hát ennyit tudok reagálni erre)Te gangler, én tudom hogy páran kissé fikáztak téged hirtelen felindulásból (lásd Leviathan), de már bocsánatot kértek érte. Megértem, hogy így is rosszul esett neked (jogosan). DE! Szerinted nem annak kéne csinálni a karakterkidolgozást, aki a modult is írja? Mert szerintem igen. Megjegyzem, a karakterkidolgozás mindössze egy pöttömnyi része a tábor szervezésnek (fogod a TT1-en való karakterkidolgozást és megváltoztatod annyira, hogy működjön erre a modulra is...), az ezzel való munka úgy eltörpül a versenymodul munkája mellett, mint Tooma-pap a barbár mellett... szóval ha már ezt a kis részt sem neked kell csinálni, akkor ne megsértődj, hanem inkább segíts a többieknek a kalandmodulírásban szvsz.Ez csak az én véleményem (no offense), mivel nem értem most miért adtad fel.Üdv,TAO Link a hozzászóláshoz
Gambit Közzétéve: Január 26, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 26, 2004 [-off-]Szivesebben írnék privátot, csak akkor nincs láccatja, hogy válaszoltam... szal inkább ide írom:[-on-]Szerinted nem annak kéne csinálni a karakterkidolgozást, aki a modult is írja? [...] inkább segíts a többieknek a kalandmodulírásban [...]The_Angry_One: De igen, ebben (is) egyetértünk, ám sajnos nem sok mindent tudok hozzátenni a kalandhoz így neten keresztül... az alapsztorit csak ma katam meg (kb.egy órája) úgyhogy még nem volt túl sok idöm bármit is segíteni... én szeretnék, de Con eddigi kéréseim ellenére sem szándékozik felhívni, hogy megbeszéljünk mikor hol fussunk össze... márpedig ezt csak élöszóban lehet, így privátban elég vontatott... ennek is köszönhetö a sok akvarás a karakteralkotás terén... de mint mondtam:[...] Ha valamiben segíthetek hát szivesen, de a szervezésböl hagyjatok ki [...] Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Január 26, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 26, 2004 Ok, rendben igazad van... de nem értem, akkor hogyan akartad/akartátok szervezni a dolgot úgy, hogy nem jártok össze megbeszélni a dolgokat, hanem csak PMben kommunikáltok? Link a hozzászóláshoz
Leviathan Közzétéve: Január 26, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 26, 2004 Nem sertésnek szántam csak kicsit kiakadtam. Az elf íj ellen pedig nem tudtok mit tenni, mert arra kapok fegyverhasználatot mesterfokon is a későbbiekben. Egyébként ez az egyetlen kaszt, amelyik kap elf íjat. Továbbá az enoszukeim valójában niarei, de ez lényegtelen, csak leírtam. Amúgy csak kétszertámad, amióta nagy bölcsen megvitattuk a támadást körönként. Visszatérve az íjra, tényleg csak ez a kaszt kapja meg. Kivéve az NJK-kat. Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Január 26, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 26, 2004 Mondom, Leviathan.megkaphatod.De akkor lesznek Elf üldözöid.mert kitagadtak, elhagytad hazádat. Szóval ott kellett volna hagyni.Ja és abban is az ETK a mérvadó.nem 16-os Cé, meg 2k6+2 sp. csak 10 és 2k6. Link a hozzászóláshoz
Leviathan Közzétéve: Január 26, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 26, 2004 Ezt már mazsival letárgyaltuk. Nem üldöz senki. Kétszer támadok. ET szerinti értékeivel használom az íjam. Ahogy TT-n. De valaki UT szerinti értékekkel nyomult. Innentől kezdve mindenki UT szerint akart menni. És naggyából így is lett. Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Január 26, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 26, 2004 Már nem azért, de most ne Mazsival tárgyald le a dolgot, ha én vagyok a KM. Akkor szépen írsz +legalább 1 oldalt arról, hogy miért is nem üldöznek... Link a hozzászóláshoz
Gambit Közzétéve: Január 26, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 26, 2004 Figyu Leviathan! Ezt már tényleg csak barátian mondom, hogy nem illik a KMel vitatkozni :wink: úgyis mindig az ö szava dönt - föleg ha a Tavaszi Találkozó szervezöje is egyben Amúgy találj ki valami hathatós elötörténetet, hogy mért is kaptad/szerezted stb. az íjat és szerintem akkor megtarthatod... Link a hozzászóláshoz
Leviathan Közzétéve: Január 26, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 26, 2004 Ez a kaszt az amit olvassatok el KM-ek. Továbbá az íj ígyis úgyis nálam kell maradjon, mert csak ez a kaszt kapja meg. Ha elvesztené meg kéne halnia. Az íja az élete. Ez a kaszt tulajdon képpen az elf íjról szól. A TT-n lenn maradt az íjam a növények közt. Ha nem hozza fel a vízelementál utána ugrom. Ez van itt csak a tám./körrel lehetett variálni. De látom milyen zavart kelt, és ez ellen nem lehet mit tenni. Amúgyis inkább az enoszukeivel jönnék, mert az sokkal közelebb áll a szívemhez. Az íjásszal elméletileg nem ölhetnék akárhogy. Az enoszukeit jobban el tudom játszani, és a kultúrájukat is szeretem. Ezen kívül Enoszukét még Ynevnél is jobban ismerem, és ez a kedvencem. Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Január 26, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 26, 2004 Ezen kívül Enoszukét még Ynevnél is jobban ismerem, és ez a kedvencem. ööö... Enoszuke nem része Ynevnek? Leviathan : a KMek megmondták, hogy lehet elf íja a sirenari erdőjáródnak, de ETKs értékekkel : tám/kör : 2 CÉ : 10 sebzés : 2k6 ár : 120 arany és ha szép előtörténetet írsz akkor ki lehet küszöbölni, hogy üldözzenek. Abban viszont igazuk van, hogy Mazsi itt nem KM. Itt ők a KMek, velük kell megbeszélni a dolgot. Nah, akkor most boldog kellene hogy legyél! :wink: TAO Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Január 26, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 26, 2004 Leviathan : ha most végül mégsem sirenari erdőjáróval jössz akkor min vitatkoztunk eddig? Ha pedig enoszukeivel jössz.. hát az sem lesz egyszerű, de épp most beszéltem Con Salamanderrel és azt mondta, hogy gondold át , de ha ragaszkodsz hozzá, jöhet! TAO Link a hozzászóláshoz
Leviathan Közzétéve: Január 27, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 27, 2004 Az íjászomat úgy tudták volna megszivatni, hogy egy 2.-3. szintű harcossal kell megvívnom, a tőrrel ugye, mert az íjamat kettécsapta volna. Viszont a harcos jó eséllyel túlütött volna. Az íjász arra való, hogy íjászkodjon. A többiek nagyon ügyesen fedezték a hátsóm. Ha nem sikerült volna ilyen jól bevédeniük (sok mágiát, és energiát befektetve), valószínűleg halott lennék, vagy lenne 2-3 Ép-m. Az íjászt csak partiban lehet kihasználni. Egy jó partiban, mert egyedül meghalna. Link a hozzászóláshoz
Mazsinó Közzétéve: Január 27, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 27, 2004 Abban viszont igazuk van, hogy Mazsi itt nem KM. Itt ők a KMek, velük kell megbeszélni a dolgot.Nah, akkor most boldog kellene hogy legyél! :wink: TAO Ezzenel hivatalosan is lemondok a KM-ségről a TT 2.0 idejére, hogy mindenki tekintete az ifjú KM-ek felé forduljon. Amugy mi a helyzet a helyfoglalással? Mazsinó Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts