Shalafi del Necro Közzétéve: Február 5, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 5, 2004 De jó akkor kimondom: Dartzonita paplovag... Na jó nem is mert Tooma-pap lesz!! Hé Czzz csak akkor gyere ha van bátorságos! Link a hozzászóláshoz
Takeda Közzétéve: Február 5, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 5, 2004 Na most mondjátok csak meg légysz,i hogy hol van Gánt, mert szerintem a világ másik végén. Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Február 5, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 5, 2004 Gánt székesfehárvártól északra, pár tíz kilóméterrel.Fejér megye.Bicske és Fehérvár között van, ha jól emlékszem.Egy kis falu, de szerintem nagyon jó kis hely... Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Február 5, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 5, 2004 Takeda : másképp megfogalmazva : Gánt Bp-től kb 1 órai utazásra van akár kocsival akár vonattal. Legalábbis így értesültem, még nem voltam Gánton. De csak jókat hallottam róla.. TAO Link a hozzászóláshoz
Shalafi del Necro Közzétéve: Február 5, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 5, 2004 Takeda: A figyelmedbe ajánlok egy földrajzi atlaszt!Ja Con a listán nem szerepel Lucius Már nem azért, hogy kötekedjek, de mondtam, hogy ő is jön (mellékesen az öcsém úgyhogy némileg szívemen viselem a gyerek sorsát) Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Február 6, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 6, 2004 HOPP! az egyik Bahamuth Luciussá változott! Link a hozzászóláshoz
Fürge Disno Közzétéve: Február 6, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 6, 2004 Hűűű de cseles... Na Shalafi...most már 1 szavad sem lehet... haha..eldöntöttem hogy mivel jövök TT-re.. :twisted: nagyon gonosz ám... 8) Link a hozzászóláshoz
Darun Közzétéve: Február 7, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 7, 2004 Lithas!CS: érdekelne pár dolog: hol/mikor játszódik a kaland? Nefi levelét remélem megkaptad. Mit szólsz hozzá? Jöhet a fejvadászával? Remélem nem felejtetted el, hogy egy csapatban szeretnék lenni vele. Lusta vagyok visszábblapozni. Hol és mikor lesz a TT2? Mennyibe lesz? Ha minden igaz, két embert viszek még magammal.Darun Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Február 7, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 7, 2004 Lithas!CS: érdekelne pár dolog: hol/mikor játszódik a kaland? Nefi levelét remélem megkaptad. Mit szólsz hozzá? Jöhet a fejvadászával? Remélem nem felejtetted el, hogy egy csapatban szeretnék lenni vele. Lusta vagyok visszábblapozni. Hol és mikor lesz a TT2? Mennyibe lesz? Ha minden igaz, két embert viszek még magammal.DarunA kalandról annyit, hogy a pyarron szerinti 3670 és 80 között játszódik. Azt, hogy hol, nem árulom el. Nem, Nefadar nem küldött olyat, hogy fejvadásszal akar lenni. Az idöpont pedig elvileg ápr 8.-11... Azt, hogy mennyibe kerül, én nem tudom. Azt hiszem, gánton lesz. Akkor felírnánk azt a két embert. Mi a tisztességes, MAGUSos nevük? Link a hozzászóláshoz
Fürge Disno Közzétéve: Február 7, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 7, 2004 Gyerekek...most én szeretnék tárakereső hirdetés feldobni ide....Mivel CS és ALK KM-ek leszenk így az a csapat amelyben én voltam feloszlani látszik...szóval én csaPAT nélkül maradtam...(lehet hogy ez most hülye ötlet..)de jó lenne ha be tudnék kerülni 1 olyan csapatba ahol hiányzik még +emebr...vagy olyanokkal összeszerveződni..akik még nincsenke senkivel csapatban...(ha esetleg vaalakit érdekel..PM vagy fórum..de inkább előbbi ...mert utóbbiért mé fejemet vennék az illetékese..) Link a hozzászóláshoz
Thapsshy Közzétéve: Február 7, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 7, 2004 Nekem sincsem még csapatom, szívesen csatlakoznék bárkihez, akit TÉNYLEG nem a tápolás éltet.Jelenleg van is egy előtöri 5letem, és akkor összemséléssel sem kéne bajlódni, rögtön meglenne, hogy hogy kerültünk egy kalandozócsapatba. Üdv; Thapsshy Link a hozzászóláshoz
PaLa Közzétéve: Február 8, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 8, 2004 Ha vagytok olyan jók, hogy az emilemre időben elküldtök egy árajánlatot a TT 2.0-ra, ami magában foglal esetlegesen egy kétágyas szobát, akkor én asszonykával lehet, hogy leruccannék hozzátok, csak úgy megszakérteni a bagázst. Persze csak ha van rám igény, mert ha nem akarjátok, akkor nem megyek...PaLa Link a hozzászóláshoz
Shalafi del Necro Közzétéve: Február 9, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 9, 2004 Hát PaLa úgy őszintén... Hát persze, hogy szívesen gyere csak, ja ha hozod Ajgavolt akkor viszem a 6. TSZ-ű Tooma-papomat és elp*csázom! Válaszként a nyári dolgokra ugye tudod :wink: :twisted: Link a hozzászóláshoz
Leviathan Közzétéve: Február 11, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 11, 2004 Gangler jóvoltából elkezdtem a Niarei Fejvadász kidolgozását. Remélem nem zavar senkit, nem mintha számítana. Amúgy EZER KÖSZÖNET ÉRTE GANGLERNEEEEEEEEEEK!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Link a hozzászóláshoz
Shalafi del Necro Közzétéve: Február 11, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 11, 2004 Sinobit? Juj! :!: Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Február 12, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 12, 2004 Nem emlékszem, hogy mondtam volna, de szvsz 99%, hogy nem tudok lemenni, mert a tábor utáni első napon nekem magyar próba éretségim lesz :cry: Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Február 12, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 12, 2004 Próba érettségi 12.-én? Áprilisban? Hát kérd meg öket, hogy halasszák 4-5 nappal! Igen, csak miattad! Mondd meg, hogy mi mind úgy gondoljuk, hogy késöbb kell lennie. És sokan vagyunk! Te sem hiányozhatsz! Link a hozzászóláshoz
Shalafi del Necro Közzétéve: Február 13, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 13, 2004 Igen mond meg ekik, mert ha nem akkor hadüzenetet küldünk és abból nem lesz köszönet! :twisted: :twisted: :!: :!: Link a hozzászóláshoz
Fürge Disno Közzétéve: Február 13, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 13, 2004 Az biztos!!!Cs-nek és Shalafinak igaza van..halasztasd el velük..és ha nem teszik..akkor szembe kell nézniük az egész törpe nemzetséggel ami pedig eléggé húzós dolog.. :twisted: :twisted: Link a hozzászóláshoz
Shalafi del Necro Közzétéve: Február 13, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 13, 2004 Fürge jól beszél!Én mint a törpe seregek nagyszakállú atyja biztosíthatlak a törpe nép segítségedre lesz! Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Február 15, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 15, 2004 Számíthatsz a keleti barbárokra s a nomád íjászokra, valamint sámánokra is. MIND VELED VAGYUNK!!! Link a hozzászóláshoz
Bahamuth Közzétéve: Február 15, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 15, 2004 Ordan tüzvarázslói, tüzpapjai és fönixpaplovagrendje teljes létszámával melleted áll! Sogron a tüzkobra súlytja azokat, akik nem ezen az állásponton fogalnak helyet!!! :twisted: Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Február 15, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 15, 2004 Nefi, a Dorani magisztereket is az oldaladon tudhatod... Link a hozzászóláshoz
Elátkozott Közzétéve: Február 15, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 15, 2004 "-A közös ellenség ellen össze kell fogni! A tanári dinasztiák meglehetősen nagy hatalommal bírnak, nem hadhatjuk hogy eggyetlen mortelt is elragadjanak tőlűnk, Ynev szabadnépei vele vannak Sekalor nagyúr, szövetségekre már volt példa, és Krán soha nem felejti el az övéit!-Értesítsd a tersiust, Nefi a holtak urának egyetlen leánya nem marad segítség nélkűl! Krán mellete áll!" Link a hozzászóláshoz
spartas Közzétéve: Február 15, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 15, 2004 Az apostolokra mondom Adron egyházának felkentjei egyként sorakoznak melléd hittel és mágiával támogatva ügyedben! Kérlek üzend meg mely csatamezőn hívjam össze testvéreim, hogy a gonoszra egy végső, döntő ütközetben mérjük a poklot jelentő csapást! Ha kevésnek érzed erőnk, a szent inkvizíciót is melléd állíthatom! Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts