Coryss Közzétéve: Május 11, 2014 Megosztás Közzétéve: Május 11, 2014 Üdv!Azt szeretném megkérdezni, hogy van e lehetőség egy napra benézni a táborba és ha igen milyen feltételekkel lehet ezt megtenni? Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Május 11, 2014 Megosztás Közzétéve: Május 11, 2014 Üdv!Természetesen van, előzetes telefonos/e-mailes egyeztetés után. Ha már tudod, mikor jönnél, keress fel (az emailcímemet és a számomat is megtalálhatod elég könnyen...), és megbeszéljük a részleteket. Link a hozzászóláshoz
bűvdudás Közzétéve: Május 12, 2014 Megosztás Közzétéve: Május 12, 2014 Sziasztok! Csak jelezném, hogy a Coryss által tudakolt lehetőség engem is érdekel... Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Május 14, 2014 Szerző Megosztás Közzétéve: Május 14, 2014 A tabortajekoztato a reszletes programmal kikerul a hetvegen. Link a hozzászóláshoz
beeksz Közzétéve: Május 15, 2014 Megosztás Közzétéve: Május 15, 2014 KM-Jk párosítás: magunk ellen beszélek, de 10 csapat eseten az első 3-4 választónak semmi hátránya sincs egymáshoz képest. Akkor mar az elsőnek legalább 5, a második legalább 4, a harmadik 3 a többiek meg 2 véletlenszerűen húzott kmbol válasszanak. Kapi voltam Link a hozzászóláshoz
Silver Közzétéve: Május 15, 2014 Megosztás Közzétéve: Május 15, 2014 Annyi a hátránya már az első párnak is, hogy néhány km-et már kiválasztanak, így őket már semmiképpen sem választhatod. Míg például a leggyorsabb csapatnak csak a szerencsén múlik, hogy melyik kettőből választhat. A 2. csapatnak már 1 km kiesett, a 3. csapatnak 2 km esett ki, a 4. csapatnak már 3 km, és így tovább.Nekem tetszik ez a rendszer. Eddig a legszimpatikusabb, pedig már sok igyekezet volt a km-csapat elosztásához. Link a hozzászóláshoz
Scylla Közzétéve: Május 15, 2014 Megosztás Közzétéve: Május 15, 2014 hmmm. ezen elgondolkodtam ... annak aki leadja leggyorsabban a karikat 10 csapat esetén 20% esélye van hogy kihuzza a "kedvenc" km-jét, ha kettöt huzhat. az utolso 2 csapat viszont már nem tud huzni mivel csak 2 marad, az utolso elötti választhat hogy ki kivel játszik, viszont ha a többi csapatnak nem volt szerencséje akkor az utolso 2 csapatnak 50-50% esélye van hogy olyan km-et huz akit szeretne... akkor most hogy is van ez? miért is éri meg elsönek lenni? 20% esélyed van hogy kihuzod, de 80% esélye hogy nem huzod azt a km-et akivel mondjuk játszanál... Link a hozzászóláshoz
Scylla Közzétéve: Május 15, 2014 Megosztás Közzétéve: Május 15, 2014 azért azt látjátok magatok elött mikor az elsö 8 csapat közül senki nem huzza MG-t és Hullát? és az utolso 2 csapat szomoruan kimegy kis mosollyal a szájuk sarkában? Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Május 15, 2014 Szerző Megosztás Közzétéve: Május 15, 2014 A rendszer egy finomitott valtozata a teljesen veletlen huzasnak. Link a hozzászóláshoz
Scylla Közzétéve: Május 15, 2014 Megosztás Közzétéve: Május 15, 2014 jó lesz ez, végig mindenki izgulni fog. az utolso a legjobban. na kit huznak ki? ki esik ki? ki van még benne a kalapban? Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Május 16, 2014 Megosztás Közzétéve: Május 16, 2014 azért azt látjátok magatok elött mikor az elsö 8 csapat közül senki nem huzza MG-t és Hullát? és az utolso 2 csapat szomoruan kimegy kis mosollyal a szájuk sarkában? Ha ez előfordul, azért lesz, mert őket minden előző csapat visszatette a kalapba. Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Május 16, 2014 Megosztás Közzétéve: Május 16, 2014 Üdv!Ahelyett, hogy sorsolás lenne, így egy kicsit beleszólhatunk a dologba. Szerintem ez csak pozitív. Link a hozzászóláshoz
Hulla Közzétéve: Május 16, 2014 Megosztás Közzétéve: Május 16, 2014 Szerintem ez a rendszer képes jól ellátni a feladatát, mert arra, amit Scylla írt (azaz, hogy a két legpreferáltabb KM maradjon a végére) rendkívül csekély esély mutatkozik. De, és ez szerintem fontos, van rá esély!Érdemes előre kerülnie a csapatoknak a listán, hisz ott a legnagyobb az esély rá, hogy a kedvelt KM-ek közül sikerüljön valakit majd behúzniuk a csapatoknak! Link a hozzászóláshoz
Daru Közzétéve: Május 16, 2014 Megosztás Közzétéve: Május 16, 2014 Szerintem minden csapatnak ugyan annyi esélye van: vagy bejön amit szertett volna, vagy nem. Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Május 16, 2014 Megosztás Közzétéve: Május 16, 2014 Üdv!Attól függ, hogy melyik csapatnak ki a kedvelt KM-e. Ha olyan KM-et akarnak, akit a többiek nem, akkor nekik a vége a kedvező. Ha olyat szeretnének, akit valószínűleg mindenki, akkor nekik az eleje. Szóval így érdemes taktikázni. Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Május 16, 2014 Megosztás Közzétéve: Május 16, 2014 A lenyeg az hogy jatszunk.Szerintem nem lesz a taborba olyan KM akit ne birnek.Mondom mindeki jol akar meselni! Remelem ertheto voltam! Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Május 16, 2014 Szerző Megosztás Közzétéve: Május 16, 2014 Maris latszik, hogy erdemes volt igy csinalni. Ennyi hozzaszolas es eselylatolgatas ritkan erkezik egy KM-JK elosztas kapcsan. Sneer jol megmondta a frankot! Minden KM meselt mar elotte TT-ben, vagy NYT-ben, es a taborok az éves koronazasi alkalmak az elozolegesen befektetett KM-i munkara! Amugy, lehet azt kene, hogy a bekuldott karaktereket es veletlen szetosztjuk. Link a hozzászóláshoz
Pico Közzétéve: Május 17, 2014 Megosztás Közzétéve: Május 17, 2014 Amugy, lehet azt kene, hogy a bekuldott karaktereket es veletlen szetosztjuk. Végre lenne egy normális karakterem Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Május 18, 2014 Szerző Megosztás Közzétéve: Május 18, 2014 Ugyan az elmúlt években sem volt gond vele, de a versenymodul alatti mobiltelefon-használat a Játékos Karakter halálát vonja maga után. Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Május 21, 2014 Szerző Megosztás Közzétéve: Május 21, 2014 Egy kis hangulatkelto video a Rizikofaktortol, aki meg nem latta volna. A 2011-es taborrol keszult csapatfilmjuk. Link a hozzászóláshoz
Felon Közzétéve: Május 21, 2014 Megosztás Közzétéve: Május 21, 2014 (szerkesztve) Akkor már nézzük meg a 2006os táborvideót is Itt éppen olyan nyerte a legjobb szerepjátékos díjat, akiről azt suttogják, hogy a karaktere eladta a csapatát pénzért.. többször is Szépen csillog a kezében a kupa. Szerkesztve ekkor: Május 21, 2014 , Felon által Link a hozzászóláshoz
Felon Közzétéve: Május 22, 2014 Megosztás Közzétéve: Május 22, 2014 Már egy ideje meg akarom kérdezni, bocsi, de nem bírom tovább.. A Drak Zala direkt van így nevezve a csapatok közt, aztán átvíve a húzásos listába is, vagy csak fraudi elírás? Link a hozzászóláshoz
Scylla Közzétéve: Május 22, 2014 Megosztás Közzétéve: Május 22, 2014 hmmm.... jó kérdés, vajon ki tudja a választ!?Egyébként a Drak magyarul Sárkányt jelent.... Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Május 23, 2014 Megosztás Közzétéve: Május 23, 2014 Eliras volt javitottam.De majd meggondoljuk ez a sarkanyos dolgot ! Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Május 29, 2014 Szerző Megosztás Közzétéve: Május 29, 2014 Aki nem ismerne a kalandmestereket, egy kisse mar idejet mult, de talan foltokban meg mindig igaz kalandmesteri bemutatkozas, mely ugyan nem minden, de valahany KM-re kiterjed.2012-es Kalandmesteri bemutatkozas Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés