Antail Közzétéve: Június 12, 2014 Szerző Megosztás Közzétéve: Június 12, 2014 Az a meglatasom, hogy egyik karakter sem hozott magaval vizicsikót. Most már késő gyermekeim. Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: Június 13, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 13, 2014 Vagy legalább egy idomított vizilovat. Bár akkor már inkább elefántot. Esetleg jegesmedvét vagy ámbráscetet. Link a hozzászóláshoz
Pico Közzétéve: Június 13, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 13, 2014 És vannak olyanok, melyek annyira gyengék, hogy az ember lelkesen neki áll, aztán mikor megnézi, hogy mit tud kihozni a kasztból, akkor azonnal elmegy a kedve (pl.: tűzvarázsló True strory. Sokat vaciláltam a tv és a főnix között. Gyorsan összedobtam két karit a szuper excelben és egyszerűen lehangoló a különbség. Nem nagyon szeretem a táp karaktereket, de nem akartam kitolni a csapat többi részével. (Nem is értem miért nem a főnixek vezetik Ordant... ) Ilyen esetekben csak akkor dönt utóbbiak mellett, ha hagyja a fenébe az egész versenyt, és nem jelent problémát a csapatnak a hiánya. Akkor pedig csak a szórakozással, szerepjátékkal foglalkozhat. Tehát ezzel 100%-osan egyet tudok érteni. Sajnos... Link a hozzászóláshoz
beeksz Közzétéve: Június 14, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 14, 2014 Hát igen, én is nehezen állom meg nevetés nélkül mikor Ordan leirasanal eljutok a "mindenki retteg a nagyhatalmú tűzvarázslóktól" mondatig... - Artu Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: Június 14, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 14, 2014 A nagyhatalmúaktól mindenki retteg. Csak azok az epic level szinten vannak. Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: Június 15, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 15, 2014 Tegnap beszélgettem Hullával, és sikerült rögzítenem a válaszát a kérdésre, hogy mi fog történni a JK-kal a modulban: itt. Link a hozzászóláshoz
Daru Közzétéve: Június 15, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 15, 2014 Mondjuk, én sose értettem, hogy miért jó előre ijesztgetni a játékosok, hogy karaktereik mind megfognak halni. Az olyan modulokat sem értem, miért "jók", amik eleve arra építenek, hogy megfingassák a játékosokat. Egy társasjátékot sem harangozok be úgy, hogy "Na, ezt rohadtul nem fogják élvezni, mert végig szívás lesz, és senki sem nyerhet! Ha-ha-ha!". Ebbe most ugyan mi a pláne? Ki játszana ilyen invitálásra? Emelje fel kezét... na? Senki?! Na ugye! Elrontani valakinek a szórakozását nem művészet, nem is kell hozzá sok ész, sem tudás. Ezek, és az ilyen megnyilvánulások nem képviselnek szerepjátékos kultúrát. Persze értem én a viccet, csak aztán nehogy hüppögés legyen vége, ha még is így történik, mondjuk a "rettegett" modulnak, és/vagy a "rettegett" KM-nek köszönhetően. Egyszer úgy megélném, hogy arról szólnak a játékosoknak a hírek, hogy "Rohadt jól fogtok szórakozni!", "Agyatokat eldobjátok majd, akkor meglepi van benne" ... stb, stb. Na jó, igaz: ehhez többet kell gondolkozni és ötletelni, mint azon, hogy milyen válogatott mindenre immunins, csak mágikus fegyverrel sebezhető monsztát szabadítsuk a JK-kra. ... aztán majd megoldják ... vagy nem. "építs homokvárat, én meg majd jól széttúrom... vehehehe" - ez tényleg tökös dolog! Link a hozzászóláshoz
Hulla Közzétéve: Június 15, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 15, 2014 Daru kolléga sajnos nem volt ott az esti megbeszélésen, így érdemben nem nyilatkozhat az elhangzottakról! Tegnap beszélgettem Hullával, és sikerült rögzítenem a válaszát a kérdésre, hogy mi fog történni a JK-kal a modulban: itt. A kérdéses idézet valóban tőlem való, ám akkor is aljas hamisítvány, mert a kérdés - amire ezt válaszoltam - közel sem ez volt. Az eredeti kérdés így hangzott: "Mi lesz azokkal a mesélőkkel, akik e laza, lötyögős, sétagalopp modulban leírtak helyett néhány valóban szopatós, a mesélői perverziók kiélésére alkalmas részlettel egészítik ki az általad írt versenymodult?" Link a hozzászóláshoz
beeksz Közzétéve: Június 15, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 15, 2014 Egy társasjátékot sem harangozok be úgy, hogy "Na, ezt rohadtul nem fogják élvezni, mert végig szívás lesz, és senki sem nyerhet! Ha-ha-ha!". Ah, erről most eszembe jutott mikor kb. 2 évvel ezelőtt a táborban jó ötletnek tűnt elkezdeni egy Arkham Horrort (http://boardgamegeek.com/boardgame/15987/arkham-horror) este 11-kor, hogy aztán éjjel 2kor végezzünk vele. Végig szívás volt, senki sem nyert és rohadtul nem élvezte senki egy idő után Hulla: idén is hivatalos vagy egy ilyenre! - Artu Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Június 16, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 16, 2014 Egyszer úgy megélném, hogy arról szólnak a játékosoknak a hírek, hogy "Rohadt jól fogtok szórakozni!", "Agyatokat eldobjátok majd, akkor meglepi van benne" Ilyet sosem mernék leírni. Sokkal jobb pozitívan "csalódni", mint agy jól beharangozott rendezvényen dühöngeni, hogy mennyire rossz volt. Amúgy meg mi, játékosok kellene, hogy azzal riogassunk titeket! Kedves mesélők! Jó nagyot fogtok szívni, állandóan különválunk a mese alatt, mindenre részletesen rákérdezünk és nem fogunk nevetni a vicceiteken! Hahaha! A legjobb mesélő szivató tényleg ez: M: beléptek a szobába, átlagos szoba, egy könyvepolc, egy íróasztal stb. JK: milyen könyvek vannak a polcon? M: hát két történelmi könyv, egy földrajzi, mind Erionról. JK: Leveszem az elsőt, miről ír? M: Hát Erion alakulásának története nagy vonalakban, irtó unalmas neked. JK: Ugyan már, imádom! Ki írta? Mikor? Ki adta ki? Hogy nyomtatták? MIlyen papíron? Régi? Értékes? Mennyit ér? Mekkora? Milyen nehéz? A borítója bőr? A többi könyv is ugyanattól van? Azokat ki írta? Miről szólnak? ... ... ... ... ... M: ????? (bakter) JK-knak: Csak ravaszan!!! Link a hozzászóláshoz
Felon Közzétéve: Június 16, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 16, 2014 Ilyet sosem mernék leírni. Sokkal jobb pozitívan "csalódni", mint agy jól beharangozott rendezvényen dühöngeni, hogy mennyire rossz volt. Azért az ijesztgetést én is kihagynám néha.. Minek a fejünkre olvasni az amúgy is nyilvánvalót? Viszont vigasztal, hogy nálunk elég KM-riogatásnak pusztán az is, ha páran csak megígérik a csapatból, hogy valóban kijátsszák a karakterüket.. Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Június 16, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 16, 2014 Mi még a csapattársak karaktereit is ki fogjuk játszani alkalomadtán, rettegjenek inkább a mesélők! Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: Június 16, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 16, 2014 Szerintem nem riogatásnak lett szánva, Hulla írta a modult. Ez elég. Link a hozzászóláshoz
Hulla Közzétéve: Június 16, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 16, 2014 Énnnnn?Basszus, totál kiment a teremből. Megvan a hétvégi programom. Szóval, kinek milyen modulhoz lenne kedve idén? Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Június 16, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 16, 2014 Egy Hulla jo modulhoz. Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Június 17, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 17, 2014 A jó JK türelmes. Link a hozzászóláshoz
Scylla Közzétéve: Június 17, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 17, 2014 te húzol elsönek, mi? Link a hozzászóláshoz
Ulmi Közzétéve: Június 17, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 17, 2014 Kikérem magamnak Hulla, én végignéztem az elő KM sorsolást. Link a hozzászóláshoz
Hulla Közzétéve: Június 17, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 17, 2014 Kikérem magamnak Hulla, én végignéztem az elő KM sorsolást.És milyen volt?? Link a hozzászóláshoz
Ulmi Közzétéve: Június 17, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 17, 2014 Remek volt, csinos lányok kellettek volna, akik kevernek és húznak helyetted. Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Június 17, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 17, 2014 Én is megnéztem, vicces volt. Köszönjük a lehetőséget. Miccsoddaa performansz a 9 résztvevő részéről! Link a hozzászóláshoz
Felon Közzétéve: Június 21, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 21, 2014 Üdvözlet a seregletnek.. Hoztam mára egy kis talpalávaló meglepetést.. na nem is igazából én, hanem a karakterem, Rajana con Adora Hangulatkeltő a csapatunknak. /Igazából fricskának szántam a KM-ek felé, az örökös ijesztegetés miatt.. aztán kicsit más lett.. illetve közben meg volt a húzás :P/ GoT rajongók picit előnyben, aki még nem látta a sorozatot, annak masszív spoiler lehet (én szóltam ) Ezer hála Ligadionak a hangszerelésért https://www.youtube.com/watch?v=TO6TdboSNEc&feature=youtu.be Link a hozzászóláshoz
Hulla Közzétéve: Június 21, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 21, 2014 És én nekik fogok mesélni ... Link a hozzászóláshoz
Ligadio Közzétéve: Június 22, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 22, 2014 Hulla: ez van Link a hozzászóláshoz
Felon Közzétéve: Június 22, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 22, 2014 Ehhe.. nem lesz velünk gond Ennél durvább lett volna.. no de ígérem, játék közben nem rombollak az énekhangommal Azért a családfát nyilván elfelejtettem Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés