Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Hősök Napja rendezvények


Recommended Posts

[h=3]III. Hősök Napja[/h]

A felhők feszültséggel terhesek, a szél újabb kalandokat hoz a magas hegyek és a végtelen óceánok felől. Ahogy beleszagolsz a levegőbe a rég érzett édes illatot érzed, ami csak egyet jelenthet. Ismét felvirrad a

HÕSÖK NAPJA

WoWWoD.jpg

Szeretettek hívok meg mindenkit a III. Hősök Napja szekszárdi szerepjáték találkozóra. Reméljük ezúttal is szép számmal képviseltetitek magatokat és teszitek próbára a mesélőink képességeit. Részletek a tovább mögött.

Ezúttal egy harmadik helyszínen kerül megrendezésre és ezúttal a helyszín véglegesnek is mondható. Reméljük mindenki igényét és a mienket is teljes mértékben ki fogja elégíteni a helyszín. Ismét egy M.A.G.U.S. kalanddal fogjuk várni az érdeklődőket. Lássuk akkor a részleteket:

Helyszín: Babits Mihály Kulturális Központ, Csatár terem (nagy)

Időpont: 2014. Április 5. (szombat)

Részvételi díj: 1500 HUF (Befizetési határidő: március 28.)

A részvételi díjat a következő OTP-s számlára lehet megtenni:

OTP számlaszám: 11773463-00215211

Név: Vodli Jenő

Közleménybe pedig a nevet kéretik odaírni.

A karakteralkotást az alábbi linken lehet elérni és ezúttal is megköszönném Amundnak és a Kronikak.hu csapatának:

Természetesen a korábban már hazsnált karakterek részesülnek az elismerésekben, beleértve a korábbi Hősök Napja találkozókat is. A karakterek leadási határideje Március 19. és ezuttal is szeretnénk az előtörténeteket 200-400-600 TPvel jutalmazni, az ezután beérkezett karakterek sajnos elesnek ezektől az extra pontoktól.

A karaktereket és egyébb kérdéseket az alábbi elérhetőségek valamelyikére lehet címezni:

Vodli Jenő (Shalafi):

- vodli.jeno@gmail.com

- http://www.facebook.com/jeno.vodli

- 06-70/38-138-48

Vodli Márió (Lucius):

- luciusun@freemail.hu

- http://www.facebook.com/mario.vodli

- 06-70/36-940-25

A találkozóig ki fognak kerülni a hangulatkeltő novellák, így nem maradt más hátra mint jó készülédést kívánjak és ne feledjétek:

"Örökké akartok élni?"

Egyébb információkért: http://hosoknapja.blogspot.hu/

Link a hozzászóláshoz

Üdv!

Nekem volt szerencsém mesélni a legutóbbi (2.) versenyen. Az első modulja nem tetszett, és más programo is volt, no meg akkor volt a nagy hó, így az nekem kimaradt.

Mindkettő kalandmodul megtalálható egyébként az oldalon is.

Maga a verseny még kezdő szervezésű - bár pl. a helyszín ezen a harmadikon egyelőre elég profinak néz ki. A karakteralkotás az "amund" féle Krónikás, elég sok lehetőséget rejtő, ugyanakkor tápolásra is lehetőséget adó. A verseny hangulata, értékelése, díjazása is a Krónikák versenyének hagyományait viszi tovább, noha a szervezést Shalafiék végzik (az ő érdemük, hogy 3. jára is lesz verseny). A létszám olyan 3-5 csapat körüli volt eddig.

Szerintem a győzelem nem annyira fontos az ilyen helyeken, mint a jó játék, a Krónikás féle díjazás sem erre megy rá. Ugyanakkor szerintem semmivel nincs kevesebb esélyetek rá, csak mert sokadik X utáni csapat lesztek..

Szekszárd könnyen megközelíthető, mi autópályán mentünk a múltkor. A helyszínhez meg van cím.

Remélem, tudtam valamit segíteni.

Link a hozzászóláshoz
Valaki már vett részt ilyenen? És tudja hol van Szekszárd? Persze csak azért kérdem mert van e értelme úgy elmenni hogy a sokadikx után mi is csatlakozunk és esélyünk sincs még csak a gyöztesek közelébe kerülni (mert a korábbiakon nem vettünk részt)?

Szexárd festői szépségű település, mely szeretett hazánk Dél-Dunántúli régiójában fekszik az é.sz. 46° 21′ 21,49″, k.h. 18° 42′ 13,75″ földrajzi koordinátákon.

Én a buli kedvéért megyek. Haverkodás, ilyesmi... meg amúgy is: elsző szinten vigyázzba vágjuk a modult ilyen frankó csapattársakkal. :)

Különben meg tudjuk jól, hogy pár száz TP ide vagy oda, nem számít.

Link a hozzászóláshoz

Sziasztok!

Oké. Meggyőztetek, meggyőztem magam, meggyőzött a kiírás... most már nem "csupán" érdekel a dolog: elkötelezem magam! Megvallom, kissé be vagyok sózva: eónok óta nem játszottam (ETK szerint pláne!)... :)

Alkalmasint jó lenne tudni, ki mivel (illetve kivel) szándékozik előhozakodni... Hm? :)

Daru írta:

meg amúgy is: elsző szinten vigyázzba vágjuk a modult ilyen frankó csapattársakkal. :smile:

Köszönöm a bizalmat! Majd kapaszkodom... ;)

Link a hozzászóláshoz

VI. Hősök Napja(i)

Ahogy felnézel, arcodba hulló csatakos tincseid közül tudod, hogy csupán egy lehetőséged van. Nincs több játszadozás, nincs több trükközés eljött az idő, hogy pontot tegyél a történet végére, fegyveredet megszorítod hiszen tudod ma eldől minden, mert ma van a

HŐSÖK NAPJA

nastol.com.ua-10098.jpg

Szeretettel hívunk meg mindenkit a VI. Hősök Napjára ami jelen esetben rendhagyó lesz több okból is.Az első, hogy ezúttal 3 napig fog tartani ez a bizonyos hősies nap, a másik oka pedig, hogy a kronikak.hu támogatásával szervezzük meg találkozónkat. Helyszínünk ezúttal a festői Bátaapáti Apponyi Kúria, időpont pedig az október 23., 24., 25., napjaira eső hosszú hétvége. Szeretnénk egy szerepjátékban és jó hangulatú hétvégét eltölteni valamint a korábban megkezdett délvidéki kampánynak egy lezárást keríteni.

A helyszín kapacitása véges így a résztvetők számát kénytelen vagyunk 20 főben limitálni, így jelentkezési szándékot kérem telefonon vagy elektronikus úton jelezni.

Helyszín: Bátaapáti Apponyi Kúria (Petőfi utca 26.) (GPS koordináták: 46°13'10" É 18°35'52" K)

Időpont: 2015. október 23-25.

Részvételi díj: 11500 HUF (Az ár tartalmazza a szállást és az étkezést is) (Befizetési határidő: otóber 4.)

A részvételi díjat az alábbi OTP-s számlára kérnénk legkésőbb október 4. napjáig megküldeni.

Számlaszám: 11773463-00215211

Név: Vodli Jenő

Közleménybe kérek mindenkit írja be a nevet illetve a neveket.

A Karakteralkotás pedig ismét a jól ismert Tetemre hívás típusú karakteralkotás.

KARAKTERALKOTÁS

Természetesen a korábban már használt karakterek részesülnek az elismerésekben, beleértve a korábbi Hősök Napja találkozókat is. A karakterek leadási határideje Október 11. és ezúttal is szeretnénk az előtörténeteket 200-400-600 TPvel jutalmazni, az ezután beérkezett karakterek sajnos elesnek ezektől az extra pontoktól, valamint elszenvedik a különleges fel nem készítéssel járó nehézségeket.

A karaktereket és egyéb kérdéseket az alábbi elérhetőségek valamelyikére lehet címezni:

Vodli Jenő (Shalafi):

- vodli.jeno@gmail.com

- http://www.facebook.com/jeno.vodli

- +36-70/38-138-48

Facebook csoportunk

A távolabbról és tömegközlekedéssel érkezők számára természetesen ki fog kerülni a helyszín megközelítéséhez némi segédlet.

A találkozóig ki fognak kerülni a hangulatkeltő novellák, így nem maradt más hátra mint jó készülődést kívánjak és ne feledjétek:

"Örökké akartok élni?"

Szerkesztve ekkor: , Shalafi del Necro által
Link a hozzászóláshoz

VII. Hősök Napja

 
Csillagos éj borul föléd, lágy langyos szellő járja át a könnyű nyári ruhád. A levegő tele van élettel és érzed, hogy valami új kezdődött el. A vihar fellegei végleg elvonultak, hogy átadja helyét valami izgalmas ismeretlennek. Megpillantod a horizonton az első vérvörös csíkokat és tudod, hogy ez nem más mint a
 
HŐSÖK NAPJA
 
1.jpg
 
Nagy szeretettel hívunk meg minden kedves vállalkozó szellemű játékost a VII. Hősök Napja szerepjáték találkozóra. Az őszi táborban lezárult egy kampányunk délvidéken, ahol megpróbáltuk Ynev kevésbé ismert tájait bemutatni a résztvevőknek, és szeretnénk ezt a hagyományt folytatni csupán ezúttal északnak véve az irányt. Új kezdet okán, új karakteralkotásunk is lesz, ami idővel ki fog kerülni az oldalra.
 
Időpont: 2016. április 9. (szombat) 09:00
Részvételi díj: 1500 HUF (Befizetési határidő: március 31)
 
Számlaszám(OTP): 11773463-00215211
Név: Vodli Jenő
Közleménybe kérek mindenkit, hogy a nevet (nicket) ileltve neveket írjátok bele.
 
Karakteralkotás a következő hetekben ki fog kerülni, korábbiaktól eltérően most egy pár szinttel lejjebb célzunk. Ennek ellenére korábbi hagyományunkat megtartva az időben megérkezett karaktereket díjazzuk majd, ennek mértéke is benne lesz a karakteralkotásban. Illetve aki nem küldi a karakterét annak meg kell tanulnia együtt élnie a különleges fel nem készítési táblázattal. Valamint a karakterek leadási határideje is március 31.
 
 
C%25C3%25ADmer.jpg

Kérdéseket illetve karaktereket az alábbi elérhetőségek valamelyikére lehet címezni:

Vodli Jenő (Shalafi del Necro):
- vodli.jeno@gmail.com
- https://www.facebook.com/jeno.vodli
- 0036703813848

 
 
 
 
Hangulatkeltő novellák és a karakteralkotás az elkövetkező hetekben folyamatosan ki fognak kerülni. Jó készülődést kívánok mindenkinek és ne feledjétek:

"Örökké akartok élni?"
Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
×
×
  • Új...