Shalafi del Necro Közzétéve: Január 23, 2014 Megosztás Közzétéve: Január 23, 2014 [h=3]III. Hősök Napja[/h] A felhők feszültséggel terhesek, a szél újabb kalandokat hoz a magas hegyek és a végtelen óceánok felől. Ahogy beleszagolsz a levegőbe a rég érzett édes illatot érzed, ami csak egyet jelenthet. Ismét felvirrad a HÕSÖK NAPJA Szeretettek hívok meg mindenkit a III. Hősök Napja szekszárdi szerepjáték találkozóra. Reméljük ezúttal is szép számmal képviseltetitek magatokat és teszitek próbára a mesélőink képességeit. Részletek a tovább mögött. Ezúttal egy harmadik helyszínen kerül megrendezésre és ezúttal a helyszín véglegesnek is mondható. Reméljük mindenki igényét és a mienket is teljes mértékben ki fogja elégíteni a helyszín. Ismét egy M.A.G.U.S. kalanddal fogjuk várni az érdeklődőket. Lássuk akkor a részleteket: Helyszín: Babits Mihály Kulturális Központ, Csatár terem (nagy) Időpont: 2014. Április 5. (szombat) Részvételi díj: 1500 HUF (Befizetési határidő: március 28.) A részvételi díjat a következő OTP-s számlára lehet megtenni: OTP számlaszám: 11773463-00215211 Név: Vodli Jenő Közleménybe pedig a nevet kéretik odaírni. A karakteralkotást az alábbi linken lehet elérni és ezúttal is megköszönném Amundnak és a Kronikak.hu csapatának: KARAKTERALKOTÁS Természetesen a korábban már hazsnált karakterek részesülnek az elismerésekben, beleértve a korábbi Hősök Napja találkozókat is. A karakterek leadási határideje Március 19. és ezuttal is szeretnénk az előtörténeteket 200-400-600 TPvel jutalmazni, az ezután beérkezett karakterek sajnos elesnek ezektől az extra pontoktól. A karaktereket és egyébb kérdéseket az alábbi elérhetőségek valamelyikére lehet címezni: Vodli Jenő (Shalafi): - vodli.jeno@gmail.com - http://www.facebook.com/jeno.vodli - 06-70/38-138-48 Vodli Márió (Lucius): - luciusun@freemail.hu - http://www.facebook.com/mario.vodli - 06-70/36-940-25 A találkozóig ki fognak kerülni a hangulatkeltő novellák, így nem maradt más hátra mint jó készülédést kívánjak és ne feledjétek: "Örökké akartok élni?" Egyébb információkért: http://hosoknapja.blogspot.hu/ Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Január 25, 2014 Megosztás Közzétéve: Január 25, 2014 Jól hangzik ez a Hősök napja.Lenézek rá. Link a hozzászóláshoz
Daru Közzétéve: Január 25, 2014 Megosztás Közzétéve: Január 25, 2014 Jól hangzik ez a Hősök napja.Lenézek rá. Csatlakozom! Végre valamit időben meghirdetnek, hogy a dolgozó nép szolgálja is tudjon rá készülni. 27 oldalas karakteralkotás! Derék! Link a hozzászóláshoz
bűvdudás Közzétéve: Január 26, 2014 Megosztás Közzétéve: Január 26, 2014 Sziasztok! Ez a rendezvény engem is érdekelnem, bár a kiírást egyelőre csak átfutottam... Csapatszervezés? Link a hozzászóláshoz
Daru Közzétéve: Január 26, 2014 Megosztás Közzétéve: Január 26, 2014 Ha Sneer-nek is jó, akkor már hárman vagyunk. Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Január 26, 2014 Megosztás Közzétéve: Január 26, 2014 4. Link a hozzászóláshoz
Daru Közzétéve: Január 27, 2014 Megosztás Közzétéve: Január 27, 2014 "Ez a döfi nekem!" Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Január 27, 2014 Megosztás Közzétéve: Január 27, 2014 Valaki már vett részt ilyenen? És tudja hol van Szekszárd? Persze csak azért kérdem mert van e értelme úgy elmenni hogy a sokadikx után mi is csatlakozunk és esélyünk sincs még csak a gyöztesek közelébe kerülni (mert a korábbiakon nem vettünk részt)? Link a hozzászóláshoz
MagyarGergely Közzétéve: Január 27, 2014 Megosztás Közzétéve: Január 27, 2014 Üdv!Nekem volt szerencsém mesélni a legutóbbi (2.) versenyen. Az első modulja nem tetszett, és más programo is volt, no meg akkor volt a nagy hó, így az nekem kimaradt. Mindkettő kalandmodul megtalálható egyébként az oldalon is. Maga a verseny még kezdő szervezésű - bár pl. a helyszín ezen a harmadikon egyelőre elég profinak néz ki. A karakteralkotás az "amund" féle Krónikás, elég sok lehetőséget rejtő, ugyanakkor tápolásra is lehetőséget adó. A verseny hangulata, értékelése, díjazása is a Krónikák versenyének hagyományait viszi tovább, noha a szervezést Shalafiék végzik (az ő érdemük, hogy 3. jára is lesz verseny). A létszám olyan 3-5 csapat körüli volt eddig. Szerintem a győzelem nem annyira fontos az ilyen helyeken, mint a jó játék, a Krónikás féle díjazás sem erre megy rá. Ugyanakkor szerintem semmivel nincs kevesebb esélyetek rá, csak mert sokadik X utáni csapat lesztek.. Szekszárd könnyen megközelíthető, mi autópályán mentünk a múltkor. A helyszínhez meg van cím. Remélem, tudtam valamit segíteni. Link a hozzászóláshoz
Daru Közzétéve: Január 27, 2014 Megosztás Közzétéve: Január 27, 2014 Valaki már vett részt ilyenen? És tudja hol van Szekszárd? Persze csak azért kérdem mert van e értelme úgy elmenni hogy a sokadikx után mi is csatlakozunk és esélyünk sincs még csak a gyöztesek közelébe kerülni (mert a korábbiakon nem vettünk részt)? Szexárd festői szépségű település, mely szeretett hazánk Dél-Dunántúli régiójában fekszik az é.sz. 46° 21′ 21,49″, k.h. 18° 42′ 13,75″ földrajzi koordinátákon. Én a buli kedvéért megyek. Haverkodás, ilyesmi... meg amúgy is: elsző szinten vigyázzba vágjuk a modult ilyen frankó csapattársakkal. Különben meg tudjuk jól, hogy pár száz TP ide vagy oda, nem számít. Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Január 27, 2014 Megosztás Közzétéve: Január 27, 2014 Részemről oké a csapat .Autóval megyek Zeg.-Keszthely- Siófok -Tamási fele.Ha valaki útba esik szívesen felveszem. Kalandozás miatt megyek szintén.Nem voltam még Szekszárdon. A találkozás, játék és most már a csapat miatt is. üdv, Sneer Link a hozzászóláshoz
bűvdudás Közzétéve: Január 28, 2014 Megosztás Közzétéve: Január 28, 2014 Sziasztok! Oké. Meggyőztetek, meggyőztem magam, meggyőzött a kiírás... most már nem "csupán" érdekel a dolog: elkötelezem magam! Megvallom, kissé be vagyok sózva: eónok óta nem játszottam (ETK szerint pláne!)... Alkalmasint jó lenne tudni, ki mivel (illetve kivel) szándékozik előhozakodni... Hm? Daru írta: meg amúgy is: elsző szinten vigyázzba vágjuk a modult ilyen frankó csapattársakkal. Köszönöm a bizalmat! Majd kapaszkodom... Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Január 28, 2014 Megosztás Közzétéve: Január 28, 2014 Antail használhatjuk csapatnévnek a kalandozok(.hu)-t?Már persze ha a többieknek is ha tetszik.Buvdudás én egy Tooma papra gondoltam. Link a hozzászóláshoz
Daru Közzétéve: Január 28, 2014 Megosztás Közzétéve: Január 28, 2014 Antail mondja, hogy igen. De akkor legyünk stílusosak, és mennyünk Kalandozok.hu-s pólóba. Bűvdudás is kap addig egyet a rendezvényig, aztán majd eljön a NYT-be a sajátjáért. Én most hirtelen azt mondom, hogy valami intelligens harcossal lennék. Pl. fejvadász. Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Január 29, 2014 Megosztás Közzétéve: Január 29, 2014 Csapatszervezô jó ötlet volt Daru! Nem keresünk egy ötödik tagot vagy elegen vagyunk négyen is? Link a hozzászóláshoz
Scylla Közzétéve: Január 29, 2014 Megosztás Közzétéve: Január 29, 2014 hát én gondolkodok h beszállok 5.-nek. csak ne lenne olyan messze... MIt fizettek hogy elmenjek???? Link a hozzászóláshoz
Daru Közzétéve: Január 29, 2014 Megosztás Közzétéve: Január 29, 2014 Messze? .. Hát de itt van Magyarországon. Fizetek egy sört! Van még hely! Kamon! Link a hozzászóláshoz
Scylla Közzétéve: Január 29, 2014 Megosztás Közzétéve: Január 29, 2014 ok, meggyöztetél. tüzvarázslóval megyek.Let it burn.... Link a hozzászóláshoz
Shalafi del Necro Közzétéve: Augusztus 24, 2015 Szerző Megosztás Közzétéve: Augusztus 24, 2015 (szerkesztve) VI. Hősök Napja(i) Ahogy felnézel, arcodba hulló csatakos tincseid közül tudod, hogy csupán egy lehetőséged van. Nincs több játszadozás, nincs több trükközés eljött az idő, hogy pontot tegyél a történet végére, fegyveredet megszorítod hiszen tudod ma eldől minden, mert ma van a HŐSÖK NAPJA Szeretettel hívunk meg mindenkit a VI. Hősök Napjára ami jelen esetben rendhagyó lesz több okból is.Az első, hogy ezúttal 3 napig fog tartani ez a bizonyos hősies nap, a másik oka pedig, hogy a kronikak.hu támogatásával szervezzük meg találkozónkat. Helyszínünk ezúttal a festői Bátaapáti Apponyi Kúria, időpont pedig az október 23., 24., 25., napjaira eső hosszú hétvége. Szeretnénk egy szerepjátékban és jó hangulatú hétvégét eltölteni valamint a korábban megkezdett délvidéki kampánynak egy lezárást keríteni. A helyszín kapacitása véges így a résztvetők számát kénytelen vagyunk 20 főben limitálni, így jelentkezési szándékot kérem telefonon vagy elektronikus úton jelezni. Helyszín: Bátaapáti Apponyi Kúria (Petőfi utca 26.) (GPS koordináták: 46°13'10" É 18°35'52" K) Időpont: 2015. október 23-25. Részvételi díj: 11500 HUF (Az ár tartalmazza a szállást és az étkezést is) (Befizetési határidő: otóber 4.) A részvételi díjat az alábbi OTP-s számlára kérnénk legkésőbb október 4. napjáig megküldeni. Számlaszám: 11773463-00215211 Név: Vodli Jenő Közleménybe kérek mindenkit írja be a nevet illetve a neveket. A Karakteralkotás pedig ismét a jól ismert Tetemre hívás típusú karakteralkotás. KARAKTERALKOTÁS Természetesen a korábban már használt karakterek részesülnek az elismerésekben, beleértve a korábbi Hősök Napja találkozókat is. A karakterek leadási határideje Október 11. és ezúttal is szeretnénk az előtörténeteket 200-400-600 TPvel jutalmazni, az ezután beérkezett karakterek sajnos elesnek ezektől az extra pontoktól, valamint elszenvedik a különleges fel nem készítéssel járó nehézségeket. A karaktereket és egyéb kérdéseket az alábbi elérhetőségek valamelyikére lehet címezni: Vodli Jenő (Shalafi): - vodli.jeno@gmail.com - http://www.facebook.com/jeno.vodli - +36-70/38-138-48 Facebook csoportunk A távolabbról és tömegközlekedéssel érkezők számára természetesen ki fog kerülni a helyszín megközelítéséhez némi segédlet. A találkozóig ki fognak kerülni a hangulatkeltő novellák, így nem maradt más hátra mint jó készülődést kívánjak és ne feledjétek: "Örökké akartok élni?" Szerkesztve ekkor: Augusztus 25, 2015 , Shalafi del Necro által Link a hozzászóláshoz
Shalafi del Necro Közzétéve: Február 7, 2016 Szerző Megosztás Közzétéve: Február 7, 2016 VII. Hősök Napja Csillagos éj borul föléd, lágy langyos szellő járja át a könnyű nyári ruhád. A levegő tele van élettel és érzed, hogy valami új kezdődött el. A vihar fellegei végleg elvonultak, hogy átadja helyét valami izgalmas ismeretlennek. Megpillantod a horizonton az első vérvörös csíkokat és tudod, hogy ez nem más mint a HŐSÖK NAPJA Nagy szeretettel hívunk meg minden kedves vállalkozó szellemű játékost a VII. Hősök Napja szerepjáték találkozóra. Az őszi táborban lezárult egy kampányunk délvidéken, ahol megpróbáltuk Ynev kevésbé ismert tájait bemutatni a résztvevőknek, és szeretnénk ezt a hagyományt folytatni csupán ezúttal északnak véve az irányt. Új kezdet okán, új karakteralkotásunk is lesz, ami idővel ki fog kerülni az oldalra. Helyszín: Babits Mihály Kulturális Központ Időpont: 2016. április 9. (szombat) 09:00 Részvételi díj: 1500 HUF (Befizetési határidő: március 31) Számlaszám(OTP): 11773463-00215211 Név: Vodli Jenő Közleménybe kérek mindenkit, hogy a nevet (nicket) ileltve neveket írjátok bele. Karakteralkotás a következő hetekben ki fog kerülni, korábbiaktól eltérően most egy pár szinttel lejjebb célzunk. Ennek ellenére korábbi hagyományunkat megtartva az időben megérkezett karaktereket díjazzuk majd, ennek mértéke is benne lesz a karakteralkotásban. Illetve aki nem küldi a karakterét annak meg kell tanulnia együtt élnie a különleges fel nem készítési táblázattal. Valamint a karakterek leadási határideje is március 31. Karakteralkotás Kis segédlet a karakteralkotáshoz Kérdéseket illetve karaktereket az alábbi elérhetőségek valamelyikére lehet címezni: Vodli Jenő (Shalafi del Necro): - vodli.jeno@gmail.com - https://www.facebook.com/jeno.vodli - 0036703813848 Facebook csoportunk Facebook esemény Hangulatkeltő novellák és a karakteralkotás az elkövetkező hetekben folyamatosan ki fognak kerülni. Jó készülődést kívánok mindenkinek és ne feledjétek:"Örökké akartok élni?" Link a hozzászóláshoz
bűvdudás Közzétéve: Február 19, 2016 Megosztás Közzétéve: Február 19, 2016 Az a hétvégém eddig még szabad is... Link a hozzászóláshoz
Daru Közzétéve: Február 22, 2016 Megosztás Közzétéve: Február 22, 2016 Van csapatod Bűvdudás? Lehet, érdekelne engem is, ha lenne egy jó társaságom. Link a hozzászóláshoz
bűvdudás Közzétéve: Február 22, 2016 Megosztás Közzétéve: Február 22, 2016 Az egyelőre nincsen. Gondoltam, itt próbálkozom, ezért pendítettem meg a dolgot... Link a hozzászóláshoz
Daru Közzétéve: Február 22, 2016 Megosztás Közzétéve: Február 22, 2016 Akkor mondjuk azt, hogy már vagyunk ketten! Talán valaki más is kedvet kap hozzá. Link a hozzászóláshoz
Lozartan Közzétéve: Február 27, 2016 Megosztás Közzétéve: Február 27, 2016 Minket is érdekelne. Azt hiszem eveztünk már egy csónakban veletek. Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés