bűvdudás Közzétéve: Február 27, 2016 Megosztás Közzétéve: Február 27, 2016 Lozartan; velem mindenképp. Kiket kell a "minket" alatt érteni? Link a hozzászóláshoz
Daru Közzétéve: Március 1, 2016 Megosztás Közzétéve: Március 1, 2016 No a végén csak lesz egy csapat. Ha alakul valami, akkor kérem jelezzetek e-mailben is. Ritkán járok erre. Link a hozzászóláshoz
Shalafi del Necro Közzétéve: Március 6, 2016 Szerző Megosztás Közzétéve: Március 6, 2016 http://hosoknapja.blogspot.hu/2016/03/vii-hosok-napja-hangulatkelto.html Hangulatkeltő, jó olvasgatást kívánok! Link a hozzászóláshoz
bűvdudás Közzétéve: Március 9, 2016 Megosztás Közzétéve: Március 9, 2016 Halihó! No, lesz belőlünk valami? Ha volnánk mondjuk négyen, akkor már érdemes volna a csapatkoncepciónak is nekiállni. Link a hozzászóláshoz
Lozartan Közzétéve: Március 9, 2016 Megosztás Közzétéve: Március 9, 2016 Egy órával ezelőtt-kor bűvdudás írta: Halihó! No, lesz belőlünk valami? Ha volnánk mondjuk négyen, akkor már érdemes volna a csapatkoncepciónak is nekiállni. Szia Bűvdudás! Krisztát és engem 100%-ban, Catsmile-t még nem tudom mennyire biztosan, de érdekel minket a rendezvény. Csapatkoncepció terén rugalmasak vagyunk. Arra gondoltunk, kipróbálnánk valami szokatlan karakterkombinációt. Még csiszolódik... Daru, veled is kalandoztunk együtt a tavalyelőtti Téli Táborban, CS mesélt nekünk (igaz, akkor Kriszta és Catsmile nem volt a csónakban). Emailben folytassuk, szerintem (megvannak az elérhetőségeink?)... Link a hozzászóláshoz
bűvdudás Közzétéve: Március 10, 2016 Megosztás Közzétéve: Március 10, 2016 Halihó! Oksi, írtam a 3 fixnek tűnő tagnak (Kriszta, Lozartan, Daru) egy amolyan szálfelvevő emailt. Link a hozzászóláshoz
DartonCF Közzétéve: Március 21, 2016 Megosztás Közzétéve: Március 21, 2016 Lehet, hogy mi is leugrunk 4-5 fővel:) Link a hozzászóláshoz
Spitzbub Közzétéve: Március 24, 2016 Megosztás Közzétéve: Március 24, 2016 Hahó volna egy raklap kérdésem a dolog hogyanjával kapcsolatban. A karaktert be kell küldeni cenzúrára? Milyen hosszú előtörténetet szokás írni? Et-ből alkotok karaktert, lehet neki ÚJ Tekercsekből képzettsége? Az ET Faj/Kaszt táblázata érvényes? A Rúna II/1 Harcművész fegyvereit és az I/4 Harcművész stílusai használhatom? Amennyiben csapattal jövök, kell koncepció, vagy úgyis szétszórnak minket? Link a hozzászóláshoz
MagyarGergely Közzétéve: Március 24, 2016 Megosztás Közzétéve: Március 24, 2016 Üdv! Javaslom, hogy a kérdéseidet az esemény Facebook csoportjában tedd fel, mert ott a szervezők aktívabbak. Én csak a partvonalról, illetve a tapasztalatok alapján válaszolok ("mindig így szokott lenni") A karaktereket nem azért kell beküldeni, hogy cenzúrázzák őket - az nem is ide illő szó, bár sejtem, mire gondolsz - hanem, hogy a KM-ed láthassa őket még a játék előtt, ez fontos a felkészüléséhez - valószínűleg, amennyiben nagy hibát talál, már csak a verseny egyenlő feltételei miatt is, szól majd. Az előtörténet írásról külön cikket találsz az oldalon... egyébként szerintem 1-2 oldalnál semmiképpen ne írd hosszabbra. Írjunk előtörténetet Az Új tekercsek képzettségrendszere más rendzer, nem használható az 1TK-rendszerrel együtt. A faj/kaszt táblázat miért ne lenne érvényes? (aszerint a rendszer szerint kell karaktereket alkotni) A verseny karakteralkotása - ami a Hősök napja oldalán, illetve a facebookjukon is megtalálsz - részletesen tartalmazza, amelyik rúna cikkeket lehet használni - sok más egyéb követelménnyel a karakteralkotásról. Csapatban kell érkezni, és azok együtt fognak játszani - nem szednek szét. A csapat koncepció fontos dolog! Link a hozzászóláshoz
Spitzbub Közzétéve: Március 24, 2016 Megosztás Közzétéve: Március 24, 2016 Válaszodat köszönöm partvonalról is nagy segítség. 17 éve játszom Magust de még versenyen/táborban nem voltam. A cenzúrát nem negatív értelemben gondoltam , de igazad van nem ide illő. Faj/kaszt táblázat úgy emlékszem eltérő az 1Tk és a fehér Játékosok készlete. Link a hozzászóláshoz
MagyarGergely Közzétéve: Március 25, 2016 Megosztás Közzétéve: Március 25, 2016 Üdv! Idéz Faj/kaszt táblázat úgy emlékszem eltérő az 1Tk és a fehér Játékosok készlete. A "fehér játékosok készlete" NEM szerepel a karakteralkotásban. Link a hozzászóláshoz
Shalafi del Necro Közzétéve: Március 30, 2016 Szerző Megosztás Közzétéve: Március 30, 2016 Valóban nem mindennap aktívkodom itt a fórumon, de szerencsére MagyarGergely válaszánál én sem tudtam volna kimerítőbbet adni. A felhasználható szabálykönyvek listája megtalálható a karakteralkotásban, a harcművész fegyvereket természetesen lehet használni. Mivel Péntek este lejár a jelentkezés ezért egy újabb hangulatkeltőt olvashat mindenki az oldalon, néhány hasznos információval:http://hosoknapja.blogspot.hu/2016/03/vii-hosok-napja-hangulatkelto_29.html Link a hozzászóláshoz
bűvdudás Közzétéve: Március 30, 2016 Megosztás Közzétéve: Március 30, 2016 Üdv! Shalafi; péntek estig van időnk? Nem csütörtök (március 31.) este jár le a határidő? (Csak a miheztartás végett kérdezem... ) Akárhogy is, mi holnap átküldjük a cuccot, ha minden igaz. Link a hozzászóláshoz
DartonCF Közzétéve: Március 30, 2016 Megosztás Közzétéve: Március 30, 2016 Sajnos nem dobtam meg az észlelés próbát, így nem volt időm összehozni a csapatunkat...na majd ősszel. Nézőként el lehet menni, ugye? Link a hozzászóláshoz
Shalafi del Necro Közzétéve: Április 2, 2016 Szerző Megosztás Közzétéve: Április 2, 2016 Sunyi modon kitoltam a határidőt egy picit Fe megjöttek a karakterek minden rendben. Természetesen szívesen látunk mindenkit Link a hozzászóláshoz
DartonCF Közzétéve: Április 10, 2016 Megosztás Közzétéve: Április 10, 2016 Mikor kerül ki az eredmény és a beszámoló? Kíváncsi vagyok, hogy mi lett! Link a hozzászóláshoz
Shalafi del Necro Közzétéve: Április 10, 2016 Szerző Megosztás Közzétéve: Április 10, 2016 Az oldalon írtam pár szót én magam is, kiraktam pár képet. De biztos már is ír majd élménybeszámolást még Link a hozzászóláshoz
Shalafi del Necro Közzétéve: Szeptember 8, 2016 Szerző Megosztás Közzétéve: Szeptember 8, 2016 Helyenként játékos felhőpamacsok takarják el az amúgy tiszta égen sziporkázó csillagokat, hogy néhol csak emlékezetből lehet kivenni egy-egy csillagképet. Ahogy felülsz és magad előtt szemléled a tájat mintha a szemed előtt kelne új életre a tó tükre felett a nap. A reggel vörös fénye mintha mélyebb árnyalatot öltene, mintha forró vérrel öntözték volna a horizontot, és te tisztában vagy vele, hogy ez a jel annak a jele, hogy ismét felvirradt a HŐSÖK NAPJA Nagy szeretettel hívunk meg minden kedves vállalkozó szellemű játékost a VIII. Hősök Napja szerepjáték találkozóra. Miután sikeresen részt vettünk a nyári jubileumi Vándorkrónikák táborban mind szervezés mind résztvevőkként, ősszel második alkalommal kerül megrendezésre táborunk. Hasonlóan a tavalyi évhez 3 naposra tervezzük, illetve igény szerint egy nulladik nappal szeretnénk tetőzni az élményt, mert mindannyian tudjuk, hogy táborból sosem elég! Ezúttal egy másik helyszínt választanánk, habár végletekig elégedettek voltunk a tavalyi helyszínnel, de a megközelíthetősége sajnos hátránya volt a helyszínnek, illetve a férőhelyek is végesek voltak, így egy szintén Szekszárd közeli településen Alsónánán a Galagonya táborban kerül sor a rendezvényre. Helyszín: Galagonya Tábor, Alsónána Időpont: 2016. november (3-)4-5-6. Részvételi díj: 12000 HUF / nulladig nappal 16000 HUF (Befizetési határidő: október 16.) Számlaszám(OTP): 11773463-00215211 Név: Vodli Jenő Közleménybe kérek mindenkit, hogy a nevet (nicket) illetve neveket írjátok bele. A tábor programja a tavalyihoz hasonlatosan úgy lesz, hogy a fő kalandot szombaton meséljük, ami természetesen egyenes folytatása északi kampányunknak (Olajos Rongyok valamint az Észak és Dél). Többi napra pedig egyéni játékok kerülnek majd kiírásra. Az alábbi elérhetőségeken lehet jelezni, amennyiben valaki mesélni szeretne pénteki avagy szombati napon egy kalandot, természetesen mi is kivesszük a részünket belőle újból. Kérnék mindenkit, hogy az október 16.-ai jelentkezést tartsa szem előtt, ez a helyszín kérése! A nulladik napra való igényt pedig kérek mindenkit, hogy legalább egy e-mailben vagy posta galambbal jelezze felém elsejéig, hogy meg lesz-e a létszám! Kérdéseket illetve karaktereket az alábbi elérhetőségek valamelyikére lehet címezni: Vodli Jenő (Shalafi del Necro): - vodli.jeno@gmail.com - https://www.facebook.com/jeno.vodli - 0036703813848 Facebook csoportunk Facebook esemény Karakteralkotásunk a nyár folyamán úgy érezzük jól vizsgázott, némi finomhangolás után az elkövetkezendő hetekben ki fog kerülni, ahogy a hangulatkeltők is. Addig pedig ne felejtsétek: "Örökké akartok élni?" Link a hozzászóláshoz
Shalafi del Necro Közzétéve: Szeptember 27, 2016 Szerző Megosztás Közzétéve: Szeptember 27, 2016 Jó olvasgatást kívánok a hangulatkeltőhöz http://hosoknapja.blogspot.hu/2016/09/viii-hosok-napja-hangulatkelto.html Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Május 11, 2017 Megosztás Közzétéve: Május 11, 2017 Üdv, beszámoló a IX.-ről: Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés