Con Salamander Közzétéve: Február 6, 2014 Közzétéve: Február 6, 2014 Játékszabályok a csatolmányban, kérdések jöhetnek!CSForum-jatek.pdf
Sneer Közzétéve: Február 7, 2014 Közzétéve: Február 7, 2014 Nagyon jó kezdemenyezés.Egyszerre kerülnek fel a kérdések egy nap vagy idô eltolódassal?
Con Salamander Közzétéve: Február 7, 2014 Szerző Közzétéve: Február 7, 2014 Egyszerre, három kérdés, az én órám szerint 20:00-kor.
bűvdudás Közzétéve: Február 7, 2014 Közzétéve: Február 7, 2014 Üdv! Tetszik az ötlet; próbálom figyelemmel kísérni a fejleményeket! Mi történik, ha minden alkalommal más és más játékos viszi el a pálmát? Folytatjátok a versenyt legalább egy (háromszor leggyorsabb) győztes kihirdetéséig, vagy úszott a nyeremény?
Con Salamander Közzétéve: Február 7, 2014 Szerző Közzétéve: Február 7, 2014 Üdv!Ez még sok paramétertől függ, de valószínűleg igen. Később, ha ez a játék jól sikerül, várhatóak más játékok, más (akár tárgy-) nyereményekért.
Con Salamander Közzétéve: Február 10, 2014 Szerző Közzétéve: Február 10, 2014 Első kérdés:Hány mana-pontba kerül az Akarat elorzása varázslat 25-ös erősséggel?Második kérdés:Mik a Gmard-kard harcértékei? (KÉ, TÉ, VÉ, Sebzés)Harmadik kérdés:Mekkora terület "fölül" emészti a manát egy varázslat?
Con Salamander Közzétéve: Február 10, 2014 Szerző Közzétéve: Február 10, 2014 Egy kis könnyítés, mert úgy látszik, nehezek lettek a kérdések. A kérdések sorra az Első Törvénykönyv, HGB, és Papok-Paplovagok kézikönyvéből kerültek ki.
Klamathweed Közzétéve: Február 10, 2014 Közzétéve: Február 10, 2014 1. 392. 4, 2, 2, k10+13. 250 lépés átmérőjű kör
Con Salamander Közzétéve: Február 10, 2014 Szerző Közzétéve: Február 10, 2014 Az első nap győztese Klamathweed, mindhárom válasz jó. Holnap este újabb kérdések következnek.
Sneer Közzétéve: Február 10, 2014 Közzétéve: Február 10, 2014 Szerintem egy részletesebb magyarázat így a végen mindig jó lenne CS! Ahogyan a minta kérdés-válaszban is volt. Hogy tudjunk tanulni belôle Mivel az elsôt tudtam azt beírom , a válasz az Elsô törvénykönyvben a Boszorkány mágia ölelés részénél a 225-226 oldalon az Akarat elorozása varázslat. alapon 24 MP 15E ,erôsítés 3MP 2E.
bűvdudás Közzétéve: Február 10, 2014 Közzétéve: Február 10, 2014 (szerkesztve) Sziasztok! Hát, erről lekéstem... 11-kor jutott eszembe, a kádban, hogy ma indul, de úgy gondoltam, már kár kapkodni. S lám... De majd talán holnap. Ja, és a Gmard (Sneer ötletének szellemében): Titkos Fóliáns 231. oldal. És ha két kézzel forgatjuk, a sebzés 3k6+3, a VÉ pedig "kereken" -23 (egyébként nem "kiegyensúlyozott", hanem kiegyensúlyozatlan penge ). Klamathweed, gratulálok! Szerkesztve ekkor: Február 10, 2014 , bűvdudás által kiegészÃtés
Sneer Közzétéve: Február 11, 2014 Közzétéve: Február 11, 2014 Klamathweednek és is szeretnék gratulálni a gyors és helyes válaszokért! Végül a harmadik valasz is álljon itt: Papok paplovagok I. 160. oldal. A manaháló résznél van: "Egy varázslat vagy egy manakinyerés 250 lépés átmérôjü körben érezteti hatását, minden késôbbi számolgatásnak is erre a területre kell hát vonatkoznia."
Con Salamander Közzétéve: Február 11, 2014 Szerző Közzétéve: Február 11, 2014 Üdv! Oké, akkor ezentúl részletes magyarázatot adok, amennyiben a válaszadó ezt nem teszi meg. Este várok mindenkit. CS
Con Salamander Közzétéve: Február 11, 2014 Szerző Közzétéve: Február 11, 2014 Első kérdés:A pyarron szerinti hanyadik században érkeztek a dwoonok Ynev földjére?Második kérdés:Mi az az álomszirom? Kikhez kapcsolódik szorosan?Harmadik kérdés:Kiken alkalmazhatják a halálos szúrást? (és persze kicsodák...?)Jó játékot!
bűvdudás Közzétéve: Február 11, 2014 Közzétéve: Február 11, 2014 Üdv! 1. A Pyarron szerinti IV. században. (Papok, paplovagok 2., 65. old.) 2. Tulajdonképpen varázstárgy, melyből meghatározott álmot hozó főzetet készíthetnek Ellana papnői (Papok, paplovagok 1. 77.old) 3.Embereken, elfeken, orkokon, illetve humanoid felépítésű (elfszabású) élőlényeken alkalmazhatja őket a képzett Bajvívó, amennyiben 00-t (vagy a rááldozott KP-val "bővített" támadódobást) dob, és ezzel Túlüti az áldozatot...
bűvdudás Közzétéve: Február 11, 2014 Közzétéve: Február 11, 2014 Kiegészítés a 3. válaszhoz:(Titkos Fóliáns 172. old.)
Con Salamander Közzétéve: Február 11, 2014 Szerző Közzétéve: Február 11, 2014 A válaszok gyorsan jöttek, és mindhárom helyes. A mai nap győztese bűvdudás. (az első kérdésre a választ az első törvénykönyv, dwyll unió cikkelyénél is megtalálhatjátok) Holnap újabb kérdések várhatóak. Szép estét!
Klamathweed Közzétéve: Február 11, 2014 Közzétéve: Február 11, 2014 Elnézést kérek a tegnapi tőszavas válaszokért. Jogos a felvetés. Iskolában is mindig mondták, hogy tessék bővített mondatokkal válaszolni... Bűvdudásnak gratulálok a mai megfejtésekhez. Az álomszirom egyáltalán nem is rémlett. Tegnap meg a Gmard-kard nem ugrott be először (talán goblin kard néven emlegettük?). Pedig anno, amikor megjelent a HGB, rendeztünk ork-goblin gladiátorviadalt is. Nincs szebb, mint kitépett goblinkarral püfölni az ellent. Ha jól emlékszem k6/2 volt a sebzése :-DD Várjuk s holnapi kérdéseket. Bűvdudás, tartsd szárazon a szabálykönyveket! Én már gyúrok szemmozgató izomra, hogy hamarabb megtaláljam a válaszokat
Sneer Közzétéve: Február 11, 2014 Közzétéve: Február 11, 2014 Huh ez nagyon gyors volt! Az álomszirom rajtam is kifogott.N ma is tanultam valamit Jó ez a játek.
Con Salamander Közzétéve: Február 12, 2014 Szerző Közzétéve: Február 12, 2014 Első kérdés:Melyik kaszt kapja a legtöbb harcérték-módosítót (az automatikusan kapottak, illetve a több szintenként kapottak is számítanak - mint pl. a tolvaj szintenkénti +1 KÉ-je) az ETK/HBG/PPL könyvhármas kasztjai közül?Második kérdés:Mint Ynevi vajákos, mit ajánlanál vérhasra?Harmadik kérdés:Vajon mennyit sebezhet a lehulló/leomló mennyezet a szabályok szerint?Jó játékot!
Coryss Közzétéve: Február 12, 2014 Közzétéve: Február 12, 2014 1 Ereni kékköpenyes (HGB)2 borsos keserűfű,harmatfű,,vérontó pimpó3 Báemennyit
Con Salamander Közzétéve: Február 12, 2014 Szerző Közzétéve: Február 12, 2014 Nem minden válasz tökéletes, írtam egy üzenetet. Ha forrásokat is megjelölsz, lehet, hogy tisztázódnak a dolgok.
Coryss Közzétéve: Február 12, 2014 Közzétéve: Február 12, 2014 1 Ereni kékköpenyes (HGB) 33 oldal2 borsos keserűfű,harmatfű,,vérontó pimpó (etk) 379. oldal3 ???
Con Salamander Közzétéve: Február 12, 2014 Szerző Közzétéve: Február 12, 2014 No igen, a harmadik válasz hibádzik...
Sneer Közzétéve: Február 12, 2014 Közzétéve: Február 12, 2014 ETK 404 oldal sebzés fejenként 3k6-8k10 Sp lehet.
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés