Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Kalandozok.hu fórum-játék


Recommended Posts

Szerintem egy részletesebb magyarázat így a végen mindig jó lenne CS! Ahogyan a minta kérdés-válaszban is volt. Hogy tudjunk tanulni belôle Mivel az elsôt tudtam azt beírom , a válasz az Elsô törvénykönyvben a Boszorkány mágia ölelés részénél a 225-226 oldalon az Akarat elorozása varázslat. alapon 24 MP 15E ,erôsítés 3MP 2E.

Link a hozzászóláshoz

Sziasztok!

Hát, erről lekéstem... 11-kor jutott eszembe, a kádban, hogy ma indul, de úgy gondoltam, már kár kapkodni. S lám... :)

De majd talán holnap. :)

Ja, és a Gmard (Sneer ötletének szellemében): Titkos Fóliáns 231. oldal. És ha két kézzel forgatjuk, a sebzés 3k6+3, a VÉ pedig "kereken" -23 :) (egyébként nem "kiegyensúlyozott", hanem kiegyensúlyozatlan penge ;)).

Klamathweed, gratulálok! :)

Szerkesztve ekkor: , bűvdudás által
kiegészítés
Link a hozzászóláshoz

Klamathweednek és is szeretnék gratulálni a gyors és helyes válaszokért!

Végül a harmadik valasz is álljon itt: Papok paplovagok I. 160. oldal. A manaháló résznél van: "Egy varázslat vagy egy manakinyerés 250 lépés átmérôjü körben érezteti hatását, minden késôbbi számolgatásnak is erre a területre kell hát vonatkoznia."

Link a hozzászóláshoz

Üdv!

1. A Pyarron szerinti IV. században. (Papok, paplovagok 2., 65. old.)

2. Tulajdonképpen varázstárgy, melyből meghatározott álmot hozó főzetet készíthetnek Ellana papnői (Papok, paplovagok 1. 77.old)

3.Embereken, elfeken, orkokon, illetve humanoid felépítésű (elfszabású) élőlényeken alkalmazhatja őket a képzett Bajvívó, amennyiben 00-t (vagy a rááldozott KP-val "bővített" támadódobást) dob, és ezzel Túlüti az áldozatot...

;)

Link a hozzászóláshoz

Elnézést kérek a tegnapi tőszavas válaszokért. Jogos a felvetés. Iskolában is mindig mondták, hogy tessék bővített mondatokkal válaszolni... :-)

Bűvdudásnak gratulálok a mai megfejtésekhez. Az álomszirom egyáltalán nem is rémlett. Tegnap meg a Gmard-kard nem ugrott be először (talán goblin kard néven emlegettük?). Pedig anno, amikor megjelent a HGB, rendeztünk ork-goblin gladiátorviadalt is. Nincs szebb, mint kitépett goblinkarral püfölni az ellent. :-D Ha jól emlékszem k6/2 volt a sebzése :-DD

Várjuk s holnapi kérdéseket.

Bűvdudás, tartsd szárazon a szabálykönyveket! Én már gyúrok szemmozgató izomra, hogy hamarabb megtaláljam a válaszokat :-D

Link a hozzászóláshoz

Első kérdés:

Melyik kaszt kapja a legtöbb harcérték-módosítót (az automatikusan kapottak, illetve a több szintenként kapottak is számítanak - mint pl. a tolvaj szintenkénti +1 KÉ-je) az ETK/HBG/PPL könyvhármas kasztjai közül?

Második kérdés:

Mint Ynevi vajákos, mit ajánlanál vérhasra?

Harmadik kérdés:

Vajon mennyit sebezhet a lehulló/leomló mennyezet a szabályok szerint?

Jó játékot!

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
×
×
  • Új...