Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Kalandozok.hu fórum-játék

Recommended Posts

A könnyű vagy nehéz nyílpuskáknak lehet védőértéke ha szerelnek rá nyílpuska szuronyt, így az íjász közelharcban sem annyira védtelen akár támadhat is vele. Az Edorli gyalogos ezredek egyik alap felszerelése. Külön fegyverhasználat kell a forgatásához.

Kérdés: ahhoz, hogy valaki sötét kóborlóvá váljon milyen démont kell megidéznie?

Link a hozzászóláshoz

Úgy tűnik, sikerült megalkotnom a játék történetének legnépszerűtlenebb kérdését... :)

A válasz: igen, ismerhetünk. Erielt (a Gorduin-ciklusból) és Serenát (a Holtak légiója című Garmacor-epizódból).

A kérdés jogát átadnám egy vállalkozó kedvű játékosnak...

Szerkesztve ekkor: , bűvdudás által
Link a hozzászóláshoz

Üdv!

Eldír(észak lángja): másfélkezes kard mithrillből kovácsolva, markolatában az Eldír nevű lúdtojás nagyságú sonioni opál ami miatt minden Cheire irányuló (bármilyen típusú és erősségű) varázslat 50%-ban nem működik. TÉ: 40, VÉ: 40, KÉ: 20, Sebzés: 2k6+12.

Niun (a Hegy Szilánkja):egykezes, kétélű csatabárd mithrillből kovácsolva. TÉ: 25, VÉ: 25, KÉ: 25, Sebzés: 1k10+12.

Sólyomkarom:tőr mithrillből kovácsolva. TÉ: 25, VÉ: 25, KÉ: 25, Sebzés: 1k6+6.

Sólyomszárny:kahrei típusú, ismétlő nyilpuska (tárkapacitása 4 vessző), mithrillből készítve. CÉ: 25, Táv: 50, KÉ: 19, Sebzés: 1k6+4.

Sólyomkarom:tőr mithrillből kovácsolva. TÉ: 25, VÉ: 25, KÉ: 25, Sebzés: 1k6+6.

Mindegyik fegyver mágikus(Sonor, tarini törpék és kahrei mesterek készítették együtt).

Bónusz:Mithrillsodronying, MGT: 0, SFÉ: 10. Erőbónusz +4

Kérdés: Hogy hívják az óriások királyait és melyikükkel találkozhatott egy híres kalandozó?(az ő neve a bónusz kérdés)

Link a hozzászóláshoz
Hogy hívják az óriások királyait és melyikükkel találkozhatott egy híres kalandozó?(az ő neve a bónusz kérdés)

A jégóriások királya Yögann, a hegyi óriásoké Uthorr, a traclonok ura nem más, mint Loge, a vaynakok közt Mobbu a leghatalmasabb, míg a mocsári óriások Csillagsisakos Hödrt tekintik uruknak. S ő az, kivel Airun Al Maremnek módja volt elbeszélgetni...

A kérdésem: kik (vagy mik) azok a wsim'dsrm-ek?

Jó éjt mindenkinek!

Link a hozzászóláshoz

Üdv!

Mennyivel no a tuzvarazslo maximalis manapontja szintekent ha NJK? :wink:

Pontosan nem tudom mire gondolsz, de ugyanannyival mint a játékos karaktereké tehát szintenként 6-al kivételt képez az 5-ik tapasztalati szintet elért tűzvarázsló aki a három út közül szerencsésen Sogron papja lett ő már ezen a szinten is 8-at kap és utána minden szinten ennyit.

Az egyértelműen csak NJK (tűzvarázsló) Eleidin nem tudom szintenként mennyit kap de felnőtt korára 90 mp-al rendelkezik.

Ha erre gondoltál akkor aktuális a kérdés ha nem akkor természetesen nem.

kérdésem: A tűzvarázslóknak van-e olyan varázslata ami ellen egészségpróbát kell dobni?

Link a hozzászóláshoz

" A tűzvarázslóknak van-e olyan varázslata ami ellen egészségpróbát kell dobni?"

Fustmaras ETK 277 o

Belso tuz 282 o

Ha jo a valasz akkor. Udvari orknak (JK-nak tuti hogy nem ) miert nem lehet dorani varazslo botja (ugy ertem hogy ami az ove es amit hasznalni is tud)?

udv,

Sneer

Szerkesztve ekkor: , Sneer által
Link a hozzászóláshoz

Sziasztok!

Udvari orknak (JK-nak tuti hogy nem ) miert nem lehet dorani varazslo botja (ugy ertem hogy ami az ove es amit hasznalni is tud)?

Azért nem, mert udvari orkból nem lehet varázsló. Se dorani, se másféle. Saját varázslóbotja meg csak varázslónak lehet, ugye... /pláne dorani botja (Rúna II/4.)/ :).

Az én kérdésem: mindent egybevetve melyik a veszélyesebb - egy élő sötét kóborló, vagy egy halott crantai kóborló? ;)

Link a hozzászóláshoz
Egy halott(enélkül nem is lehet az) crantai kóborló. Természetesen mindent egybevetve ez lehet a veszélyesebb.

Biztos vagy ebben, Coryss? :) De inkább csináljuk így:

Kérdés: Mi a kétkezes harc tökélyre fejlesztett változata?

A Shien-su.

...és akkor az én kérdésem: Minden körülmények között veszélyesebb-e egy crantai kóborló egy sötét kóborlónál? :)

Link a hozzászóláshoz

Ha csak 1-1 lehet mindkettőből akkor a sötét kóborló erősebb mivel minimum 9-ik szintű Bm válhat azzá és minden nap " dolgozhat". A crantai pedig csak 2. necrográfiai osztályba tartozó éji rém, bár mágikus páncélt és kardot forgat, alapból inaktív csak ha vér éri akkor éled fel akkor viszont egy kör alatt.(és feléleszti a társait is)

...és akkor az én kérdésem: Minden körülmények között veszélyesebb-e egy crantai kóborló egy sötét kóborlónál? :smile:

Két esetben is: elsőként akkor ha a régi megállapodás értelmében minden évben a keselyűk jegyében a környék legmagasabb pontjára összegyűlnek és amíg odaérnek mindent elpusztítanak(pont az útjukba került). Második eset ha valaki a parancsolás jogán megpróbálja uralmuk alá hajtani őket de ezt elég nehéz végrehajtani kell hozzá egy formula mely előírja, hogy egy harcosnak és egy varázslónak kell megjelennie. A harcosnak idéznie kell a crantai haláltörvények közül az elsőt és a negyediket, míg a varázslónak(ha a vulaghar aki felolvassa ezt és sikerül akkor ő az erősebb) el kell mondania egy kényszerítő litániát(100 mp-be kerül) a pusztulás könyvéből. Ha ezek a feltételek teljesülnek egy évig a crantai kóborlók csoportja minden parancsukat követni fogja, ezt a kötödést lehetetlen feloldani (de van egy kivétel). Aki pedig uralja a crantai kóborlók seregét igen komoly fegyvertényre tesz szert.(korona és kehely)

Szerkesztve ekkor: , Coryss által
Link a hozzászóláshoz

Jó reggelt mindenkinek!

Kérdés: A tiadlaniak körében hány pyarroni istent tisztelnek és milyen néven?

A legutóbbi időkig hármat: Villét, az Úrnőt (Arel), Velart, az Urat (Kyel) és Nastart, a Tanítót (Krad). Az utóbbi száz évben (úgy 3600-tól), elsősorban királyi támogatás hatására Dreina egyháza is egyre inkább teret hódít.

Az én kérdésem: mi a Dul-Mordakok címerállata?

Szerkesztve ekkor: , bűvdudás által
Link a hozzászóláshoz

Üdv!

Milyen szépítőszert használnak Ellana idősebb papnői a ráncok ellen?

Szerintem nincs szükségük rá mert akárhány évesek is legyenek az öregedésük a külvilág számára 30 éves korukban megáll. Életük nem lesz hosszabb ugyan, de szépségüket halálukig megőrzik.

Kérdés:Mi a neve Haonwell "gyarmatának" .

Link a hozzászóláshoz

Üdv!

50E erősségű vérgát varázslathoz mennyi manapont szükséges?

Ha csak egy adott lény vérével rajzolják fel akkor 46 Mp.

Viszont ha egy lény fajába tartozó kreatúrák véréből (akár többfajta vért is felhasználva) rajzolják fel akkor 84 Mp.

ETK.169.o.

Kérdés: Az ÉP veszteséggel járó sérüléseknek mennyi az elfertőzési esélyük?

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...