Coryss Közzétéve: Május 27, 2020 Közzétéve: Május 27, 2020 Elhiszem De ha akarsz akkor tegyél fel te kérdés. Bár tömegeket nem mozgatott meg a kezdeményezés. Darabolo kedveli ezt
Darabolo Közzétéve: Május 28, 2020 Közzétéve: Május 28, 2020 Ki volt az a "szerencsés" a Kráni 13-ak közül akit pár évszázadon belül 2x is megöltek. A megfejtéshez a gyilkosokat is kérem megnevezni. ( én azért úgy látom @Coryss hogy az elején beindult)
MagyarGergely Közzétéve: Május 28, 2020 Közzétéve: Május 28, 2020 Ez könnyű.. tessék nehezebbet kérdezni. Darabolo kedveli ezt
Darabolo Közzétéve: Május 28, 2020 Közzétéve: Május 28, 2020 Nem, nem. Aki válaszol az kérdezhet nehezebbet
Lozartan Közzétéve: Május 28, 2020 Közzétéve: Május 28, 2020 P.sz. 3398-ban Mogorva Chei-t zavarta meg onanizá... izé egy szertartás közben, aki az Eldírrel nyírta ki (érthető dühében). Aztán P.sz. 3674-ben, pontosabban Adron harmadik havában, a két hold együttállásakor Vaskezű Alex és kalandozótársai nyamvasztották ki anyagi porhüvelyét (ugyanis egy ideje már élőhalott volt és várta az újratestesülését). Darabolo kedveli ezt
Lozartan Közzétéve: Május 28, 2020 Közzétéve: Május 28, 2020 Ja, és a fent meg nem nevezett: KRILEHOR
Darabolo Közzétéve: Május 28, 2020 Közzétéve: Május 28, 2020 @Lozartan gratulálok tied a kérdezés joga! Lozartan kedveli ezt
Lozartan Közzétéve: Május 28, 2020 Közzétéve: Május 28, 2020 Az én kérdésemre adott helyes válasz legalább annyira érdekel engem is, mint remélhetőleg titeket. Nos: Mi történik Ynevvel a Kilencedkor végén - és mi a helyzet a többi kontinenssel, Satralis egészével? Hol lesznek a Jelhordozók akkor és mi lesz a történet vége? Bezár-e a M.A.G.U.S. kolostor? Tudom, ez igazából három kérdés, de egyrészt szorosan összetartoznak, másrészt meg így indult 2014-ben ez a hagyomány.
TAO Közzétéve: Május 29, 2020 Közzétéve: Május 29, 2020 14 órával ezelőtt-kor Lozartan írta: Mi történik Ynevvel a Kilencedkor végén - és mi a helyzet a többi kontinenssel, Satralis egészével? Hol lesznek a Jelhordozók akkor és mi lesz a történet vége? Bezár-e a M.A.G.U.S. kolostor? Hát első ránézésre feladtad a leckét, mert erre mindenki vakarhatja a fejét. De szerintem ez a helyes válasz: senki nem tudja. Még a MAGUS szülőatyjai sem (főleg, hogy egyikük talán magával vitte az ő verzióját a sírba ), mert senki nem akarja bezárni a történet végét - az a MAGUS végét is jelentené. Lozartan kedveli ezt
Lozartan Közzétéve: Május 29, 2020 Közzétéve: Május 29, 2020 EZ A HELYES VÁLASZ! Aki vitatja, tegye meg, különben TAO nyerte el a kérdésfeltevés jogát.
Darabolo Közzétéve: Május 29, 2020 Közzétéve: Május 29, 2020 Soha nem szerettem a 9 koros verziót! Az annyira végesnek tűnik, pedig ez egy csodás világ. Hajrá @TAO
TAO Közzétéve: Június 1, 2020 Közzétéve: Június 1, 2020 19 órával ezelőtt-kor Coryss írta: A hegyek gyökerénél. Ön nyert! A kérdés lehetősége a tiéd.
Coryss Közzétéve: Június 1, 2020 Közzétéve: Június 1, 2020 Átadom bárki másnak aki akar kérdést feltenni. (ha nem gond). Ha záros határídőn belül más nem tesz fel kérdést akkor én fogok.
Kate Közzétéve: Június 3, 2020 Közzétéve: Június 3, 2020 Egy 10. Szintű, 19-es szépségű boszorkány, az utcán sétálva hirtelen megcsókol egy szembe jövő férfit. Rabszolga csókot alkalmaz. Mekkora erősítéssel teheti rá maximálisan ?
Lozartan Közzétéve: Június 3, 2020 Közzétéve: Június 3, 2020 Végtelen lesz az erősítés, mivel nincs az a férfi, aki egy 19-es szépségű nőt ne csókolna vissza önszántából.
Darabolo Közzétéve: Június 3, 2020 Közzétéve: Június 3, 2020 Ez így nem igaz A csókmágia csupán azt írja, hogy az önkéntes csók olyan erős lesz, hogy ellenállásnak nincs helye!- azt nem írja, hogy az erősség nővekedne. A kérdés, egyébként félrevezető (talán direkt ) mert semmi köze ehhez a mágiház a szépszégnek. A megfejtés 19+k10 vagy ha hirtelen szájon csókolja akkor 19+TSZ azaz 10+k10 Én kifejezetten örülnék, hogyha egy ilyen nő rabszolgája lehetnék Kate kedveli ezt
tetra Közzétéve: Június 3, 2020 Közzétéve: Június 3, 2020 Akkor lesz az erősség legnagyobb, ha a férfinak nem jut ideje ellenállni. Alap erősítés 10, nuku ellenállás 10, k10 mágiaellenállási dobás az megint 10. 45 manája marad erősíteni, az 9. Azaz 39E-ről beszélünk. Kate kedveli ezt
Darabolo Közzétéve: Június 3, 2020 Közzétéve: Június 3, 2020 5 órával ezelőtt-kor tetra írta: Akkor lesz az erősség legnagyobb, ha a férfinak nem jut ideje ellenállni. Alap erősítés 10, nuku ellenállás 10, k10 mágiaellenállási dobás az megint 10. 45 manája marad erősíteni, az 9. Azaz 39E-ről beszélünk. nagyjából ezt írtam, az enyémneki is 39 a vége Kate kedveli ezt
Kate Közzétéve: Június 3, 2020 Közzétéve: Június 3, 2020 Igen, 39. Max. Jó is a boszorkány @Daraboló volt a gyorsabb ővé a lehetőség.
Darabolo Közzétéve: Június 3, 2020 Közzétéve: Június 3, 2020 Köszönöm @Kate! Kérdés: Sorolj(atok) fel 3 a shadoni hóhérokra vonatkozó törvényt!
Kate Közzétéve: Június 4, 2020 Közzétéve: Június 4, 2020 Nagyjából ugyanaz mint a sima hóhérokra, de kiemelek 3 különbséget: Ruházkodás viselése: tetőtől talpig vörös ruhát kell viselnie. A legtöbb hóhér gyógyíthat, shadoniak nem, kuruzslásnak tartják. Shadoni hóhérók őrséget állnak éjszakánként, melyet 4 egyenlő részre osztanak. (Időtartalma változik, hiszen nyáron rövidebbek az éjszakák mint télen.) Ezek törbénybe is iktatva vannak űgy tudom
Darabolo Közzétéve: Június 4, 2020 Közzétéve: Június 4, 2020 Jó válasz azzal a kívétellel, hogy a hóhérok sehol sem gyógyíthatnak.
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés