Coryss Közzétéve: Június 20, 2020 Közzétéve: Június 20, 2020 Hariniann, Oidile, Shim -shioan, Tagernie, Asshiel, Rannien és Horianar.(summ 50. oldal) Ha helyes (márpedig az sőt) akkor DartonCF tegye fel a következő kérdést. Már ha ez nem akkora probléma Shen és DartonCF kedveli ezt
Coryss Közzétéve: Június 21, 2020 Közzétéve: Június 21, 2020 Mégis én teszek fel kérdést. (elég sok idő eltelt) Ki az a Hassianir Tylla?
Darabolo Közzétéve: Június 22, 2020 Közzétéve: Június 22, 2020 Ezt pont én ne tudnám? Hát lesülne a bőr a képemről! Ranagol! Mivel a kérdés csak az volt, kit takar ez a név, így többet nem is írok hozzá....
Coryss Közzétéve: Június 22, 2020 Közzétéve: Június 22, 2020 Helyes válasz. Te jössz. Darabolo kedveli ezt
Darabolo Közzétéve: Június 22, 2020 Közzétéve: Június 22, 2020 Milyen tetoválás jelzi, hogy egy kráni elfet megszállt Verrion H'Anthall, kit Ranagol teremtett Tyssa L'menel lecsapolt véréből és saját khm... testnedveiből. Ez nehéz kérdés, ha nem jön válasz adok segítséget, miben kell keresni.
Jadis Közzétéve: Június 22, 2020 Közzétéve: Június 22, 2020 Lángoló szív fekete vasbilincsbe zárva (forrás: Kráni Krónikák 56. oldal) Ja, és nem tetoválás, hanem sorsjel. A tetoválások a sorsjelek elrejtésére vannak. Darabolo kedveli ezt
Darabolo Közzétéve: Június 22, 2020 Közzétéve: Június 22, 2020 B@ki! Azért nem gondoltam, hogy ilyen gyors lesz! Fain kis novella, Renier egyik legjobb műve! A kérdezés joga a tied @Jadis!
Jadis Közzétéve: Június 23, 2020 Közzétéve: Június 23, 2020 10 órával ezelőtt-kor Darabolo írta: B@ki! Azért nem gondoltam, hogy ilyen gyors lesz! Fain kis novella, Renier egyik legjobb műve! A kérdezés joga a tied @Jadis! Én is szeretem, ezért is tudtam, hogy mire gondolhatsz. Át is lapoztam és egyébként itt Mallior úmahtarjáról van szó, de ez apró részletkérdés. A kérdés jó kérdés, hamarosan jövök vele. Darabolo kedveli ezt
Jadis Közzétéve: Június 24, 2020 Közzétéve: Június 24, 2020 11 órával ezelőtt-kor DartonCF írta: Ork hérosz. A története is kell? Nem, nem kell. Helyes a megfejtés. (A Summarium ork félistennek írja, ami egy és ugyanaz) Tied a kérdezés joga. DartonCF kedveli ezt
DartonCF Közzétéve: Június 25, 2020 Közzétéve: Június 25, 2020 10 órával ezelőtt-kor Coryss írta: Ute Betan A válasz helyes! A kérdezés joga a Tiéd!
Coryss Közzétéve: Június 25, 2020 Közzétéve: Június 25, 2020 Létezik olyan pszi diszciplina amivel Ép-ét lehet gyógyítani?
tetra Közzétéve: Június 25, 2020 Közzétéve: Június 25, 2020 Létezik. Ja, az is érdekel, hogy melyik? A tetszhalál írja, hogy óránként 1 Ép-t gyógyít.
tetra Közzétéve: Június 25, 2020 Közzétéve: Június 25, 2020 Legfeljebb mekkora statikus pajzsot tud lerombolni egy elsző szintű, Sólyomcsőr irányzathoz tartozó Arelita, 15-ös intelligenciával. Darabolo kedveli ezt
Coryss Közzétéve: Június 25, 2020 Közzétéve: Június 25, 2020 Semennyit mert azt csak mesterfokú pszi használó tudja rombolni az arel pap pedig csak alapfokon kapja meg első szinten és nincs annyi képzettség pontja, hogy felvegye. (még úgyse, hogy feleannyi képzettségpontba kerül neki a mesterfok) Darabolo, tetra és Antail kedveli ezt
Coryss Közzétéve: Június 26, 2020 Közzétéve: Június 26, 2020 Hány fős veszteségett szenvedett a birodalmi légió a pyarroni dúláskor.
Lozartan Közzétéve: Június 26, 2020 Közzétéve: Június 26, 2020 Úgy tudom egyet se. Az orkok és nomádok hullottak előttük. Jól tudom?
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés