Shen Közzétéve: Június 26, 2020 Közzétéve: Június 26, 2020 Szerintem kicsit pontatlan a kérdés. Azt nem írják sehol, hogy hány embert vesztet a légió a dúlás során csak azt hogy összecsaptak az Aranykör lovagrenddel és ők 67 főt vesztettek az Aranykör meg majdnem megszűnt létezni. Az meg valószínűtlen, hogy ezt követően nem vett részt a harcokban, amiben ha minimális de további veszteségeket szenvedhetett el.
Coryss Közzétéve: Június 26, 2020 Közzétéve: Június 26, 2020 Csak ott vetették be őket. Ezért a válasz helyes. Te jössz.
Bitschak Közzétéve: Június 27, 2020 Közzétéve: Június 27, 2020 Nekem valamiért a 4 fős veszteség rémlett
Shen Közzétéve: Június 27, 2020 Közzétéve: Június 27, 2020 Coryss: Kérdezz újra te, visszaadom a kérdezés jogát.
Coryss Közzétéve: Június 27, 2020 Közzétéve: Június 27, 2020 Melyik klánnak sikerült mérget becsempésznie a toroni császári audienciára?
Lozartan Közzétéve: Június 27, 2020 Közzétéve: Június 27, 2020 A Catratan Transyl boszorkánymester klánnak. Boldog szülinapot!
Lozartan Közzétéve: Június 27, 2020 Közzétéve: Június 27, 2020 Forrás: https://www.kalandozok.hu/magus/ismeretlen/klanokrendek/toronklanjairoviden(ismeretlen)ismeretlen.pdf Javaslom felvételét a Szószedetbe, ott nem dobta ki. Sneer és MagyarGergely kedveli ezt
MagyarGergely Közzétéve: Június 27, 2020 Közzétéve: Június 27, 2020 Üdv! @Lozartan, benne van, csak egy helyesírási hibával. Köszönöm, hogy felfedezted! (catratan transyi- nak van most írva a transyl helyett.) Javítom. Bocsánat az Off-ért. Lozartan, tetra és Darabolo kedveli ezt
Coryss Közzétéve: Június 27, 2020 Közzétéve: Június 27, 2020 Boldog szülinapot! Köszönöm tényleg most van, volt.És a válaszod is helyes volt ezért tiéd a válasz lehetösége.
Lozartan Közzétéve: Június 28, 2020 Közzétéve: Június 28, 2020 Oké, köszi, akkor legyen ez: Melyik az az aquir hatalomszó és milyen dialektusban, amellyel akár egy órára magatehetetlenné tehető a célpont, de egy kis émelygésnél több mellékhatása nincsen? Tehát SEMMI sebződés, sérülés, de AKÁR egy órára kiütve tőle az illető?
Coryss Közzétéve: Június 28, 2020 Közzétéve: Június 28, 2020 Nem akartam megint én megválaszolni. De szerintem a helyes válsz a Vérköd szolganyelven.
Lozartan Közzétéve: Június 29, 2020 Közzétéve: Június 29, 2020 Így igaz. Tiéd a kérdezés vagy a kérdezés átruházásának joga.
Coryss Közzétéve: Június 29, 2020 Közzétéve: Június 29, 2020 Milyen démont kell megidéznie a boszorkánynmesternek ha sötét kóborlóvá szeretne válni?
Darabolo Közzétéve: Június 29, 2020 Közzétéve: Június 29, 2020 Shrabtistt, egyszer kijátszottam! Régi szép idők, de szerettem azt az udvari ork bm-et. Pláne mikor vulaghar lett! Kicsit komolytalanban toltuk, Tortorus Spiritusnak hívták!
Coryss Közzétéve: Június 29, 2020 Közzétéve: Június 29, 2020 Tortorus Spiritus valóban elégé humoros név egy udvari ork vulaghar boszorkánymesternek. De minden veteránnak voltak ilyen korszakai. Amúgy helyes a válasz te jössz a kérdéssel. Darabolo kedveli ezt
Darabolo Közzétéve: Június 30, 2020 Közzétéve: Június 30, 2020 10 órával ezelőtt-kor Coryss írta: Tortorus Spiritus valóban elégé humoros név egy udvari ork vulaghar boszorkánymesternek. De minden veteránnak voltak ilyen korszakai. Imádtam azt a korszakot. Volt egy boszorkányunk akibe mindenki szerelmes volt, ő pedig bírta az összes szavazatunk (merthogy demokratikus csapat voltunk ) és pénzünk. Persze el is költött mindent, és általában egy uj gyémántkarkőtő megvásárlása miatt mentünk kalandozni. :D Hogy lesz valaki Della papja/papnője?
DartonCF Közzétéve: Július 1, 2020 Közzétéve: Július 1, 2020 Ha a művész felkelti az istennő figyelmét, elküldi hozzá a két angyalát, amibe már megzakkan az illető, valamint Della is eldumcsizik Vele, így lesz teljes a téboly, amiből egy Della pap(nő) születik. Darabolo kedveli ezt
Darabolo Közzétéve: Július 1, 2020 Közzétéve: Július 1, 2020 Helyes a válasz, te kérdezhetsz! Mindenképp érdekes NJK-k DartonCF kedveli ezt
TAO Közzétéve: Július 2, 2020 Közzétéve: Július 2, 2020 Túl könnyű, első találat a szószedetben. claor - Kyr (kyr) Jelentése kard, Quironeiában elsősorban a yankari légióban rendszeresített egyélű, hosszú markolatú, csaknem egyenes légiósszablyát értik alatta. A Yankaraon hierarchiájában a harmadik, legmagasabb légiós fokozat, az aranytetoválású veteránok jelzése. A claorok mögött legalább öt év kiképzés és valós harctéri tapasztalat áll (ami a zsoldoslégió öt százalékos túlélési arányát tekintve már önmagában is szép teljesítmény) amelyet a tisztek javaslatára tett claor-próba követ. A Yankaraon kiképzőtisztjei mindössze két dologra esküsnek. A gyilkosan kemény kiképzésre és nagy számok törvényére. Az egyszerűnek látszó elvek dacára a claorokat az ismert birodalmak legjobb harcosaiként tartják számon. (Hollóidők, 384/7) DartonCF kedveli ezt
DartonCF Közzétéve: Július 2, 2020 Közzétéve: Július 2, 2020 Nekem az eddigiek voltak könnyűek, mert nem használok segédletet 😋 De legközelebb bekeményítek! Tiéd a kérdés joga! TAO és Darabolo kedveli ezt
Darabolo Közzétéve: Július 2, 2020 Közzétéve: Július 2, 2020 Nem is kell! Én se szoktam kersni, keresve könnyű
DartonCF Közzétéve: Július 3, 2020 Közzétéve: Július 3, 2020 8 órával ezelőtt-kor Coryss írta: Az Ynev térképen keresgéljetek....:D Ez így könnyű volt, ezért nem is írom ide Egyébként sosem találtam volna meg... másfelé kerestem.
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés