Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Kalandozok.hu fórum-játék

Recommended Posts

Közzétéve:

Szerintem kicsit pontatlan a kérdés. Azt nem írják sehol, hogy hány embert vesztet a légió a dúlás során csak azt hogy összecsaptak az Aranykör lovagrenddel és ők 67 főt vesztettek az Aranykör meg majdnem megszűnt létezni.  Az meg valószínűtlen, hogy ezt követően nem vett részt a harcokban, amiben ha minimális de további veszteségeket szenvedhetett el.

Közzétéve:

Oké, köszi, akkor legyen ez:

Melyik az az aquir hatalomszó és milyen dialektusban, amellyel akár egy órára magatehetetlenné tehető a célpont, de egy kis émelygésnél több mellékhatása nincsen? Tehát SEMMI sebződés, sérülés, de AKÁR egy órára kiütve tőle az illető?

Közzétéve:

Shrabtistt, egyszer kijátszottam! Régi szép idők, de szerettem azt az udvari ork bm-et. Pláne mikor vulaghar lett! Kicsit komolytalanban toltuk, Tortorus Spiritusnak hívták! :hiszti:

Közzétéve:

Tortorus Spiritus valóban elégé humoros név egy udvari ork vulaghar boszorkánymesternek. :D  De minden veteránnak voltak ilyen korszakai.

Amúgy  helyes a válasz te jössz a kérdéssel.

Darabolo kedveli ezt
Közzétéve:
10 órával ezelőtt-kor Coryss írta:

Tortorus Spiritus valóban elégé humoros név egy udvari ork vulaghar boszorkánymesternek. :D  De minden veteránnak voltak ilyen korszakai.

Imádtam azt a korszakot. Volt egy boszorkányunk akibe mindenki szerelmes volt, ő pedig bírta az összes szavazatunk (merthogy demokratikus csapat voltunk :D ) és pénzünk. Persze el is költött mindent, és általában egy uj gyémántkarkőtő megvásárlása miatt mentünk kalandozni. :D

Hogy lesz valaki Della papja/papnője?

Közzétéve:

Ha a művész felkelti az istennő figyelmét, elküldi hozzá a két angyalát, amibe már megzakkan az illető, valamint Della is eldumcsizik Vele, így lesz teljes a téboly, amiből egy Della pap(nő) születik. 

Darabolo kedveli ezt
Közzétéve:

Túl könnyű, első találat a szószedetben. ;)

Jelentése kard, Quironeiában elsősorban a yankari légióban rendszeresített egyélű, hosszú markolatú, csaknem egyenes légiósszablyát értik alatta. A Yankaraon hierarchiájában a harmadik, legmagasabb légiós fokozat, az aranytetoválású veteránok jelzése. A claorok mögött legalább öt év kiképzés és valós harctéri tapasztalat áll (ami a zsoldoslégió öt százalékos túlélési arányát tekintve már önmagában is szép teljesítmény) amelyet a tisztek javaslatára tett claor-próba követ. A Yankaraon kiképzőtisztjei mindössze két dologra esküsnek. A gyilkosan kemény kiképzésre és nagy számok törvényére. Az egyszerűnek látszó elvek dacára a claorokat az ismert birodalmak legjobb harcosaiként tartják számon.
(Hollóidők, 384/7)
DartonCF kedveli ezt
Közzétéve:
8 órával ezelőtt-kor Coryss írta:

Az Ynev térképen keresgéljetek....:D

Ez így könnyű volt, ezért nem is írom ide :)

Egyébként sosem találtam volna meg... másfelé kerestem. 

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...