TAO Közzétéve: Július 4, 2020 Közzétéve: Július 4, 2020 Na most így hogy lesz helyes válaszadó, ha senki nem meri beírni a választ? Darabolo kedveli ezt
Coryss Közzétéve: Július 4, 2020 Közzétéve: Július 4, 2020 Kráni tartomány. (terület) Yrregu a székhelye, Délen a kráni hegység alján a tengerrel kapcsolatos terület. TAO kedveli ezt
TAO Közzétéve: Július 5, 2020 Közzétéve: Július 5, 2020 12 órával ezelőtt-kor Coryss írta: Kráni tartomány. (terület) Yrregu a székhelye, Délen a kráni hegység alján a tengerrel kapcsolatos terület. Ön nyert! Jutalma egy kérdés joga.
Coryss Közzétéve: Július 5, 2020 Közzétéve: Július 5, 2020 A "kopó" melyik uraság három adószedőjét ölte meg.
DartonCF Közzétéve: Július 9, 2020 Közzétéve: Július 9, 2020 Nem tudom a könyvet előszedni, mert épp házfelújítok... 😀
DartonCF Közzétéve: Július 9, 2020 Közzétéve: Július 9, 2020 5 órával ezelőtt-kor DartonCF írta: Nem tudom a könyvet előszedni, mert épp házfelújítok... 😀 Előszedtem! Remélem erre gondoltál: Nyúlszájú, Kappanhangú és Csizmás, Lord Balador adószedői!
Coryss Közzétéve: Július 9, 2020 Közzétéve: Július 9, 2020 Tökéletes! (de elég lett volna lord balador) Túlteljesítetted a kérdést! Ezért tiéd a kérdezés joga. DartonCF kedveli ezt
DartonCF Közzétéve: Július 14, 2020 Közzétéve: Július 14, 2020 Köszönöm! Elnézést a késésért! Jelenleg hogy nevezik Weila papjait?
Coryss Közzétéve: Július 16, 2020 Közzétéve: Július 16, 2020 Nem tudom erre gondolsz-e de én ezt találtam. "Mivel egykor beavatotjai zöld köntöst és homlokpántjaikon smaragdot viseltek, csoportjukat a Miracle Adeptia- talán a felületes hasonlóságok alapján , talán nagyon is indokolt módon- a sheenwalli smaragdmásgusok társaságával mossa össze." (PPL. 2) DartonCF kedveli ezt
DartonCF Közzétéve: Július 17, 2020 Közzétéve: Július 17, 2020 Pontosan erre gondoltam 😀 A kérdés joga a Tiéd!
DartonCF Közzétéve: Július 17, 2020 Közzétéve: Július 17, 2020 Antoh isteni síkja a Hussala, ami egy hatalmas óceán. De ahogy látom, ketten maradtunk a bandából, Coryss
Coryss Közzétéve: Július 17, 2020 Közzétéve: Július 17, 2020 Tiéd a kérdés. MAx kicsit többet várunk a következő kérdésnél hátha beszál valaki más is. DartonCF kedveli ezt
Darabolo Közzétéve: Július 17, 2020 Közzétéve: Július 17, 2020 4 órával ezelőtt-kor DartonCF írta: De ahogy látom, ketten maradtunk a bandából, Coryss Nem igaz, folyton figyelem a témát. Csupán nem szoktam keresni, én csak arra írok amit tényleg tudok :) DartonCF, Lozartan és Csupakosz kedveli ezt
Csupakosz Közzétéve: Július 19, 2020 Közzétéve: Július 19, 2020 Kihívás elfogadva! Monty Python után szabadon: mennyi egy sietős (rohanó) udvari ork átlagsebessége?
TAO Közzétéve: Július 19, 2020 Közzétéve: Július 19, 2020 3 órával ezelőtt-kor Csupakosz írta: Monty Python után szabadon: mennyi egy sietős (rohanó) udvari ork átlagsebessége? 10 láb per másodperc. Ahogy egy rohanó emberé, elfé, félelfé, ... is. A Földön minden ynevi humanoid olimpiai versenyző lenne.
tetra Közzétéve: Július 19, 2020 Közzétéve: Július 19, 2020 1 órával ezelőtt-kor TAO írta: A Földön minden ynevi humanoid olimpiai versenyző lenne. És tényleg. Nem nyerne a férfiaknál, de konzisztensen bejutna a döntőbe. A nőknél abszolút dominálna. És ez csak a 100 méter. Hosszabb távokon, ha jól rémlenek az Állóképességgel kapcsolatos szabályok, még durvábban vernék a mezőnyt. Ez lehetne is a kérdés, hogy milyen távon fordul át a földi ember javára, ha egyáltalán.
Csupakosz Közzétéve: Július 19, 2020 Közzétéve: Július 19, 2020 3 órával ezelőtt-kor TAO írta: 10 láb per másodperc. Ahogy egy rohanó emberé, elfé, félelfé, ... is. A Földön minden ynevi humanoid olimpiai versenyző lenne. Ezt a választ hol lelted? Mert én egy másik mérce alapján rótt táblázatra bukkantam. Lehet, hogy egy újabb többszörösen értelmezhető szabályba botlottunk?
Darabolo Közzétéve: Július 20, 2020 Közzétéve: Július 20, 2020 Én is más táblázatra emlékszem. Szerintem saját kutfőből dolgozik :)
Csupakosz Közzétéve: Július 20, 2020 Közzétéve: Július 20, 2020 Akkor adj egy választ te! Hátha azt ismered, amit én is.
TAO Közzétéve: Július 21, 2020 Közzétéve: Július 21, 2020 On 2020. 07. 20. at 0:06-kor Csupakosz írta: Ezt a választ hol lelted? Mert én egy másik mérce alapján rótt táblázatra bukkantam. Lehet, hogy egy újabb többszörösen értelmezhető szabályba botlottunk? 17 órával ezelőtt-kor Darabolo írta: Én is más táblázatra emlékszem. Szerintem saját kutfőből dolgozik Nem kútfőből. Hivatalos szabálykönyvből: Első Törvénykönyv, 352. oldal, Sebesség leírása: "... A karakterek rohanva annyi körig képesek haladni, amennyi az Állóképességük. Ekkor körönként 100 (törpék esetén 65) métert tesznek meg." Ti milyen táblázatból veszitek a ti válaszotokat? Az ETK-nál "hivatalosabb", hitelesebb forrás? (Más kérdés, hogy tökre irracionális szabály, és mi sem szeretjük alkalmazni, de szó szerint így van leírva.) Darabolo kedveli ezt
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés