Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Kalandozok.hu fórum-játék

Recommended Posts

Közzétéve:
12 órával ezelőtt-kor Coryss írta:

Kráni tartomány. (terület) Yrregu a székhelye, Délen a kráni hegység alján a tengerrel kapcsolatos terület.

Ön nyert! Jutalma egy kérdés joga. :)

Közzétéve:
5 órával ezelőtt-kor DartonCF írta:

Nem tudom a könyvet előszedni, mert épp házfelújítok... 😀

Előszedtem! :)

Remélem erre gondoltál:

Nyúlszájú, Kappanhangú és Csizmás, Lord Balador adószedői! :)

Közzétéve:

Nem tudom erre gondolsz-e de  én ezt találtam.

"Mivel egykor beavatotjai zöld köntöst és homlokpántjaikon smaragdot viseltek, csoportjukat a Miracle Adeptia- talán a felületes hasonlóságok alapján , talán nagyon is indokolt módon- a sheenwalli smaragdmásgusok társaságával mossa össze." (PPL. 2)

DartonCF kedveli ezt
Közzétéve:
3 órával ezelőtt-kor Csupakosz írta:

Monty Python után szabadon: mennyi egy sietős (rohanó) udvari ork átlagsebessége?

10 láb per másodperc. :)

Ahogy egy rohanó emberé, elfé, félelfé, ... is. A Földön minden ynevi humanoid olimpiai versenyző lenne. ;)

Közzétéve:
1 órával ezelőtt-kor TAO írta:

A Földön minden ynevi humanoid olimpiai versenyző lenne.

És tényleg. Nem nyerne a férfiaknál, de konzisztensen bejutna a döntőbe. A nőknél abszolút dominálna. És ez csak a 100 méter. Hosszabb távokon, ha jól rémlenek az Állóképességgel kapcsolatos szabályok, még durvábban vernék a mezőnyt. Ez lehetne is a kérdés, hogy milyen távon fordul át a földi ember javára, ha egyáltalán.

Közzétéve:
3 órával ezelőtt-kor TAO írta:

10 láb per másodperc. :)

Ahogy egy rohanó emberé, elfé, félelfé, ... is. A Földön minden ynevi humanoid olimpiai versenyző lenne. ;)

Ezt a választ hol lelted? Mert én egy másik mérce alapján rótt táblázatra bukkantam. Lehet, hogy egy újabb többszörösen értelmezhető szabályba botlottunk?

Közzétéve:
On 2020. 07. 20. at 0:06-kor Csupakosz írta:

Ezt a választ hol lelted? Mert én egy másik mérce alapján rótt táblázatra bukkantam. Lehet, hogy egy újabb többszörösen értelmezhető szabályba botlottunk?

17 órával ezelőtt-kor Darabolo írta:

Én is más táblázatra emlékszem.

Szerintem saját kutfőből dolgozik :)

Nem kútfőből. :P

Hivatalos szabálykönyvből: Első Törvénykönyv, 352. oldal, Sebesség leírása:

"... A karakterek rohanva annyi körig képesek haladni, amennyi az Állóképességük. Ekkor körönként 100 (törpék esetén 65) métert tesznek meg."

Ti milyen táblázatból veszitek a ti válaszotokat? Az ETK-nál "hivatalosabb", hitelesebb forrás? :) (Más kérdés, hogy tökre irracionális szabály, és mi sem szeretjük alkalmazni, de szó szerint így van leírva.)

Darabolo kedveli ezt

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...