Sneer Közzétéve: Február 20, 2014 Megosztás Közzétéve: Február 20, 2014 1. 1. A sigranomói egyetem TitkosOkmánytára2. 2. A Salumion-hegység egyetlenhá*góján van a Dreina Oroszlánszív Lovagrend által épített viadomói vár. Viadomót eredetileg a HáromPajzs Szövetség kiegé*szítésére, mintegy Negyedik Pajzsnak építették3. 3. Reigh-En Zerdal Link a hozzászóláshoz
Coryss Közzétéve: Február 20, 2014 Megosztás Közzétéve: Február 20, 2014 1 A Sigranomói egyetem titkos okmánytára.2 Egy hágója van a nomád betörések ellen épült ide a bevehetetlen Viadomói vár.( aZ oroszlánszív lovagrend építette)3 Orwella ekkora Reigh-en Zerdal már csak báb volt. Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Február 20, 2014 Megosztás Közzétéve: Február 20, 2014 Sneer helyes mindharom valasz. Coryss neked is helyes, bar a 3. pontban a mondatot nem tudom ertelmezni, de tartalmazza a lenyeget. Con Salamander osztja a pontokat holnap. Eszmeletlen gyorsak voltatok megint. Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Február 21, 2014 Szerző Megosztás Közzétéve: Február 21, 2014 Üdv!A pont Sneert illeti, szupergyors volt!Ma este jön az utolsó három kérdés ebből a játékból (folytatása is várható majd, a pontok nem vesznek el, úgyhogy nem érdemes feladni) ! Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Február 21, 2014 Szerző Megosztás Közzétéve: Február 21, 2014 Üdv! Ma estére nehéz kérdésekkel készültem, hátha nem tudjátok olyan gyorsan megválaszolni őket.Hogyan érheti el a papok, hogy istenük Küldötte(i) jelenjen(ek) meg nekik?Melyek azok a varázslatok az Első Törvénykönyvben, melyek létrehozásához szükségesek értékes tárgyak, melyek értékét a szabálykönyv pontosan definiálja is? (A varázstárgyak nem számítanak varázslatnak. A pontosan definiálásra példák: 1 arany értékű / legalább 10000 arany értékű, 5 ezüst/mp értékű, tehát ahol szerepel egy ár a leírásban.)Milyen lényeket/szörnyeket láthatunk leggyakrabban a különböző seregekben? (6 faj, valamely szabálykönyv ír erről)Jó játékot! Link a hozzászóláshoz
Coryss Közzétéve: Február 21, 2014 Megosztás Közzétéve: Február 21, 2014 1Varázslat(külső síkok lényeinek megidézése "a megídézett lény az isten szolgáinak, angyalainak vagy ördögeinek egyike lesz" Avagy ha a pap veszélyben van egy gyors hatásos üzenet a pap istenének és az isten dönt a veszély mértékétől függően, hogy küld segítséget vagy nem.2 feltámasztás,időkapu,mágikus gyertya készítése,3 zaurakokat,Wakrarákat,goblinokta,orkokat,trollokat,magganokat. Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Február 21, 2014 Megosztás Közzétéve: Február 21, 2014 1. A pap oltart épít és felrajzolja istenénekszimbólumát a megidézés helyére.Ezek utan hozzákezd az idézô rituáléhoz.Vagy fontos küldetés forog veszélyben.Gyors hatásos üzenet a pap istenenek,mely tájekoztat a veszély nagyságáról .Az isten meg eltödnti hogy fontos eannyira a küldetés,hogy segítséget küldjön mellé.2. Feltámasztás papi varazslat 1000 arany, Idôkapu5000 arany, Kapcsolat fôzete 6 arany Atöbbi bosozrkány italt és a varazsló gyertyáit nem írtam be ,mert ezek isvarazstárgyak ugye?3. HGB orkok,goblinok egyeb kaosz teremtmények, elôholtak,anuriai sárkánylovasok,Jelenlegi seregekben: zaurak,wakrara,goblin,ork,troll,maggan. Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Február 21, 2014 Szerző Megosztás Közzétéve: Február 21, 2014 Üdv!Kérnék oldalszámokat mindkettőtöktől, mert még egyik válasz sem tökéletes. Link a hozzászóláshoz
Coryss Közzétéve: Február 21, 2014 Megosztás Közzétéve: Február 21, 2014 1Varázslat(külső síkok lényeinek megidézése "a megídézett lény az isten szolgáinak, angyalainak vagy ördögeinek egyike lesz" Avagy ha a pap veszélyben van egy gyors hatásos üzenet a pap istenének és az isten dönt a veszély mértékétől függően, hogy küld segítséget vagy nem.(etk 178. ) Antoh : viharúr,vizek nagyura 100mp őselemek felidézése (PPL 41)Della: A művészt elhivatottsága tetőpontján elérheti az elhívás alkalmát amikor Della két küldöttje meglátogatja (PPL 61)Domvik: Hösők,élőszentek,angyalok sohasem idézés útján jelennek meg hanem Domvik dönt a megjelenésről (PPL62-63)2 feltámasztás (etk 175),időkapu (etk177),mágikus gyertya készítése (etk 317),3 zaurakokat,Wakrarákat,goblinokta,orkokat,trollokat ,magganokat. (hgb 143) Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Február 22, 2014 Megosztás Közzétéve: Február 22, 2014 1. ETK 178o külső síkok lényeinek megidézése papi varázslat2. ETK feltámasztás 175. oldal Időkapu 177 oldal Kapcsolatok főzete 234 oldal Itt vannak a 233 oldalon a szerelm itala és a jellemtorzítás itala . 317. oldalon az idézéshez a Mágikus gyertya készítése varázsló résznél.3. HGB 142 -143 oldal Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Február 22, 2014 Szerző Megosztás Közzétéve: Február 22, 2014 Üdv!Sokat kellett gondolkodnom, mert a mágikus gyertya kérdése és a boszorkányvarázslatoknál lévő varázstárgyak sem biztos, hogy tördelési hiba során kerültek oda, szóval mindkettő megfelelhet épp varázslatként is. (Bizonyos tulajdonságaik szerint varázstárgyak, mások szerint nem). Pontos döntést nehéz lenne hozni, így úgy döntöttem, mindkettőtöknek jár a pont. Én valójában csak a szakrális mágiákból lévőkre gondoltam eredetileg, de többször átgondolva van logika a ti válaszaitokban is.A játék ezennel véget ért.CS Link a hozzászóláshoz
Daru Közzétéve: Február 23, 2014 Megosztás Közzétéve: Február 23, 2014 No? Nincs hétvégi kérdezz-felelek verseny? Munka közben felüdülés lenne. Elkezdem én: - Mi vagy ki az a nartaele? Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Február 23, 2014 Szerző Megosztás Közzétéve: Február 23, 2014 Gyanítom a Nardael elf elnevezése. A fák lelke, erdőiket óvó teremtmény. Link a hozzászóláshoz
Daru Közzétéve: Február 23, 2014 Megosztás Közzétéve: Február 23, 2014 Ott a pont! Ó-elf elnevezés, de nem veszünk el a részletekben. Nálad a labda! Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Február 23, 2014 Szerző Megosztás Közzétéve: Február 23, 2014 Mi az a koba? (ha már nálam... ) Link a hozzászóláshoz
Daru Közzétéve: Február 23, 2014 Megosztás Közzétéve: Február 23, 2014 Én tudom, de hagyok másokat is kibontakozni. Na ki csapja le a labdát? Link a hozzászóláshoz
bűvdudás Közzétéve: Február 23, 2014 Megosztás Közzétéve: Február 23, 2014 Sziasztok! Na ki csapja le a labdát? ...akkor labdázzunk? Hát, mivel nem kértetek forrásmegjelölést, asszem, bátran ideírhatom, hogy a koba egy toroni labdajátékféle. Olyasfélének képzelem, mint amilyet Cao-Cao tábornok katonái játszanak a Red Cliff című filmben (ha valaki nem látta, ajánlom a kosztümös távol-keleti mozik kedvelőinek )... Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Február 24, 2014 Szerző Megosztás Közzétéve: Február 24, 2014 (szerkesztve) Jöhet a kérdésed! Ezentúl a játék során nem kell megvárni, hogy a választ jóváhagyja a kérdező, ha biztos vagy benne, hogy a válasz helyes. Amennyiben ez nem biztos, természetesen meg kell várni, de egyébként már fel is tehető a következő kérdés. ui.: hét közben is mehet a játék, amíg nem lesz újabb... Szerkesztve ekkor: Február 24, 2014 , Con Salamander által ui. Link a hozzászóláshoz
bűvdudás Közzétéve: Február 24, 2014 Megosztás Közzétéve: Február 24, 2014 Üdv! CS; szeretném megtudakolni, hogy a kérdések forrása továbbra is kötött-e (ETK, MTK, HBG, PPL 1-2.), vagy lehet meríteni pl a Summariumból, Bestiáriumból, neadjisten ismertebb regényekből is? Mindenesetre a válaszodig az eddigiekből kérdeznék: Tűzvarázsló hányadik szinttől használhat "Koromőrt"? Link a hozzászóláshoz
Coryss Közzétéve: Február 24, 2014 Megosztás Közzétéve: Február 24, 2014 Üdv!A tűzvarázsló nem ismeri ezt a varázslatot mert ez a toroni Sogron-papok egyedi varázslata. Õk már első szinten is ismerik 6mp (egyszerű koromrajz). PPL. Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Február 24, 2014 Szerző Megosztás Közzétéve: Február 24, 2014 Annyiban legyen kötött, hogy "hivatalos" forrás legyen, háziszabályokat és kiegészítőket azért ne vegyük bele. Regények még beleférnek szerintem. Link a hozzászóláshoz
bűvdudás Közzétéve: Február 24, 2014 Megosztás Közzétéve: Február 24, 2014 Coryss; a válasz több, mint kielégítő. Szerva ott... ! PS: CS, köszönöm. Effélére gondoltam. Link a hozzászóláshoz
Coryss Közzétéve: Február 24, 2014 Megosztás Közzétéve: Február 24, 2014 A törpék kb. hány év alatt építették meg új otthonukat és, hogy hívják a fővárosukat? Link a hozzászóláshoz
Daru Közzétéve: Február 24, 2014 Megosztás Közzétéve: Február 24, 2014 Psz. 1200 évek elején érkeztek Ynevre. Körülbelül 1000 esztendő alatt építették ki emberi mértékkel szinte felfoghatatlan tárnarendszerüket, birodalmukat. Fővárosuk Grom-Dhukarr.Kérdés: Tűtorony hol van Yneven? (!) Link a hozzászóláshoz
bűvdudás Közzétéve: Február 24, 2014 Megosztás Közzétéve: Február 24, 2014 Északon az abasziszi Ifinben áll egy hírhedt Tűtorony, míg Délen Pyarronban egy másik, némiképp jobb hírű épület... (Ifini éjszakák, Ifin-térkép; illetve AK 67.) Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés