Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Hivatalos hírek a táborral kapcsolatban


Recommended Posts

Kedves Kalandozok!

Az idei KM-JK parositashoz egy uj rendszert probalunk ki, amely remenyeink szerint a verseny szellemiseget erositve ujabb izgalmakat es kihivasokat rejt mind a Jatekosok es mind a KM csapat szamara.

Ahogy a karakteralkotasban jeleztuk szeretnenk honoralni azokat a csapatokat, akik a leadasi hatarido elott bekuldik a karaktereiket atnezesre, ezzel is segitve a kalandmesterek munkajat. Az idei KM- JK csapat parositas az alabbiak szerint fog kinezni:

KM-JK parositas

  • A karakteralkotasban kert anyagok bekuldesi ideje meghataroz egy sorrendet a csapatok kozott.
  • A tabornyiton a csapatok ez alapjan a sorrend alapjan huznak 2 kalandmestert a kalapbol.
  • A ketto kozul az altaluk (a huzo csapat kapitanya altal) valasztott kalandmester fog meselni nekik a taborban, a masik km - kiletenek ismertetese nelkul - visszakerul a kalapba.
  • Az utoljara bekuldo csapatnak a vegen 1 KM jut, tehat ok ot huzzak ki automatikusan.
  • A kivalasztott KM-et nem lehet kesobb 'elcserelni'.

Bekuldesi szabalyok

  • Mivel tobb csapat is 4 fovel van jelen, ezert az elotorteneten kivul az ervenyes bekuldeshez 4 teljesen kidolgozott karaktert kell kuldeni. (Lehet az 5-ket is 5 fos csapatok eseten, de a sorsolas sorrendjere az nincs hatassal, ettol fuggetlenul ennek a karakternek a bekuldesi hataridoig meg kell erkeznie.)
  • A bekuldott karakterekre mindenfele modositasi igeny uj reszidot (atsorolast) eredmenyez. Ertsd.: valamelyik JK-nal hianyzik a kepzettseg, vagy eppen felszereleslista, azt koteles potolnia, melynek folyomanyakent a potlas idopontja a mervado a csapat bekuldesi idejenek. Amennyiben elszamolast talalunk, vagy egyeb kisebb hibakat pl. 10 KP-val kevesebbet osztott el a karakter, az ilyen esetekben az eredeti bekuldesi ido szamit, ennek ellenere kerjuk forditsatok figyelmet az ertekekre.
  • Minden mas a karakteralkotasban kiirtak szerint tortenik.

Mivel nem letezik tokeletes KM-JK parositas, ezert ezt egy igazsagos es egyenlo rendszernek gondoljuk mindket oldalrol. A rendszer ertekeli a hamarabb bekuldo csapatokat, tovabba majd mindenkinek lehetoseget biztosit, hogy a kihuzott ket kalandmester kozul a szamukra tetszetosebbet valasszak.

A tabor elso estejen lesz a versenymodul 0. ciklusa, mely a KM-JK egyeztetest es a bemeselest jelenti, tehat mindenki egyenlo esellyel bemelegithet a kalandmesterevel.

Ezt a bejelentest, ennek a bejelentesnek a bejelentese elozte meg, tehat remenyeink szerint minden csapat idoben ertesult rola. 8-)

Udv a KM-ek neveben,

Antail

Link a hozzászóláshoz

Kedves Kalandozók!

Elkészültünk az idei tábor tájékoztatójával: http://kalandozok.hu/talalkozok/nyt2014/nyt2014_teljestabortajekoztato.pdf

(Programok, eljutási segédlet, tudnivalók, táborrend kódex.)

Felelősségi nyilatkozat: http://kalandozok.hu/talalkozok/nyt2014/nyt2014_felelosseginyilatkozat.pdf

(18 évnél idősebbek a táborban is kitölthetik.)

Üdv,

Antail

Link a hozzászóláshoz

KM SORSOLÁS!!!

Annak érdekében, hogy a Mesélők a tőlük telhető legjobb módon felkészülhessenek majdani csapataikból, célszerűnek láttuk a KM sorsolás előrehozatalát.

A sorsolást, kihasználva a XXI. század techológiai vívmányait, online, egy video kapcsolaton keresztül szeretnénk lebonyolítani.

Időpont: 2014. június 17-én (kedd) 21:30

Virtuális helyszín: Hangouts (csak egy gmail fiók szükségeltetik hozzá)

Szeretnénk, ha az eseményen minden csapatból egy fő - lehetőleg a csapatvezető - képviselné az övéit. A csapatok képviselői - a gördülékeny lebonyolítás érdekében - fix KM-preferanciasorrenddel érkezzenek az eseményre. Amennyiben egy csapat nem tudja biztosan képviseltetni magát, kérjük egy nappal korábban küldje el a nyolc KM nevét tartalmazó preferencialistát az nyt2014@kalandozok.hu mail címre. Annak a csapatnak, amely nem jelenik meg, és nem is küld listát sem, véletlenszerűen sorsolunk KM-et az esemény ideje alatt!

Hétfőig kérjük küldjétek el az nyt2014@kalandozok.hu mail címre az eseményen részt vevő csapattag gmail-es mailcímét.

Bízunk a segítőkész együttműködésetekben!

Üdv,

Kalandmesterek

Szerkesztve ekkor: , Antail által
Link a hozzászóláshoz

Üdv!

A taborba idén sem lehet kigyót, gyíkot, békát, halat, vadászgörényt, görényt, kutyát, macskát, papagájt, szárnyas és szárnyatlan sünt, oroszlánt, pókot, szúnyogokat, piócákat, jegesmedvét, vizilovat, tamarint, gombát, szivárványpónit, aligátort, nyulat, egeret, csótányt, tücsköt, imádkozó sáskát, imádkozó prérifarkast vagy egyéb élőlényt hozni.

Köszönöm a megértést. :)

Üdv, Antail

ui 1: Nem pórázon sem.

ui 2: Nem ketrecben sem.

ui 3: Jó hát, ha nincs felbontva a konzervdoboz akkor oké.

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
×
×
  • Új...