Antail Közzétéve: Április 10, 2014 Megosztás Közzétéve: Április 10, 2014 Avagy, értek mindenhez, de kell pár társ, hogy legyőzzük a főgonoszt! Link a hozzászóláshoz
bűvdudás Közzétéve: Április 29, 2014 Megosztás Közzétéve: Április 29, 2014 Sziasztok! Foglalkoztat a részvétel gondolata, de egyelőre csapatom sincs. Az a kérdésem, hogy jár-e még valaki hasonló cipőben... Link a hozzászóláshoz
Daru Közzétéve: Április 29, 2014 Megosztás Közzétéve: Április 29, 2014 Mindig van olyan csapat, akinél nincs meg a max. létszám és szívesen fogad játékost. Szóval csapat nélkül biztosan nem maradsz. Egyébiránt tudom ajánlani bűvdudást, jó játékos. Érdemes leigazolni. (Plusz: Idén - első alkalommal - lesz íjászat is. Szóval hozd a pengetőt is. ) Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Április 29, 2014 Megosztás Közzétéve: Április 29, 2014 Igen igen buvdudas valoban remek csapattars! Szekszardon o volt legjobb nyomozonk a modulmegoldas fele. Link a hozzászóláshoz
bűvdudás Közzétéve: Április 29, 2014 Megosztás Közzétéve: Április 29, 2014 Nos, a fiúk túloznak - mentségükre legyen mondva, merő jószándékból teszik. A szekszárdi teljesítményem a legjobb indulattal is közepesnek volt mondható, érződött rajta a tízéves kényszerpihenő. Ami pedig a nyomozást illeti, én csupán azért akartam az "erdőre menni", mert Arel-pappal voltam... a fene se gondolta, hogy a rengetegben lapul a rejtély kulcsa. Mindazonáltal egy szellősebb létszámú, lazább szerkezetű csapatban talán lenne keresnivalóm... ha idehaza is el tudom adni az ötletet. (Daru: céltábla is lesz? ) Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Április 29, 2014 Megosztás Közzétéve: Április 29, 2014 Hát persze, mint a TT-ben, max futó lesz. Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Április 30, 2014 Megosztás Közzétéve: Április 30, 2014 Felon ez a felállás most 4 csajos lesz? Link a hozzászóláshoz
Catsmile Közzétéve: Május 25, 2014 Megosztás Közzétéve: Május 25, 2014 Sziasztok! van még szabad JK hely? vagy már mindegyik betelt? jó lenne, ha akinél igen, aktualizálná a kirást... mint az a tudomásomra jutott.. elérhetőség: intactusz@gmail.com. Link a hozzászóláshoz
Felon Közzétéve: Május 25, 2014 Megosztás Közzétéve: Május 25, 2014 Crow: igen, négy csajos felállás, plusz egy kiskirály Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Május 26, 2014 Megosztás Közzétéve: Május 26, 2014 Király Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés