Con Salamander Közzétéve: Május 16, 2014 Megosztás Közzétéve: Május 16, 2014 Kérésre nyitott téma Link a hozzászóláshoz
Ligadio Közzétéve: Május 16, 2014 Megosztás Közzétéve: Május 16, 2014 (szerkesztve) Ahoj! Szóval az alternatív napra én is készülnék egy rövidke kis modullal Coc világán, a rendszer nem a régi kockaorgia, és nem is a d20, inkább valahol a kettő között, hamar átlátható, egyszerű. Karaktereket, előtöriket hozok, a Modul időpontja napjainkban van, helyszíne Magyarhon, max négy-öt játékost vállalnékJátékosok- Felon- Jadis- Beeksz- Toxin(?)- Venes Szerkesztve ekkor: Június 7, 2014 , Ligadio által Link a hozzászóláshoz
Jadis Közzétéve: Május 16, 2014 Megosztás Közzétéve: Május 16, 2014 Felkerültem a listára, szuper. Link a hozzászóláshoz
Frosty Közzétéve: Május 17, 2014 Megosztás Közzétéve: Május 17, 2014 CoC engem is érdekel...De volna két kérdésem: Akkor nem az alapkönyv szabályai szerint fogunk játszani ? (kockaorgia melelt mit is értesz?)Mindenképpen a te karaktereidből kell e választani vagy csinálhatok e sajátot is? Link a hozzászóláshoz
Ligadio Közzétéve: Május 18, 2014 Megosztás Közzétéve: Május 18, 2014 Frosty, nem egészében az alapkönyv szabályai szerint megy a dolog, lényegében annak egy leegyszerűsített változata (nem mintha az eredeti olyan ordenáré bonyolult lenne, de rajtad kívül sztem minden játékosom elsőbálozó lesz a világon:) ) a kockaorgia alatt azt értem, hogy nem kell D8, meg D12 hozhatsz saját karit is persze, nem kötöm meg, csak annyiban, hogy a modul jellegéből adódóan legyen magyar, vagy legalább magyar származású-vonatkozású, hogy épkézláb módon meg tudjuk magyarázni, mit is keres kishazánkban... Gondolom ez megérthető Ha így okés, akkor jelezz vissza kérlek, és felveszlek a listára Link a hozzászóláshoz
Frosty Közzétéve: Május 18, 2014 Megosztás Közzétéve: Május 18, 2014 Én egy alap klasszikus CoC játékot szeretnék, de a története a modul mindenképpen érdekel! Felírhatsz tartalékosnak ha sokan leszünk meg átadom a helyem... én leszek a jolly joker Link a hozzászóláshoz
Jadis Közzétéve: Május 18, 2014 Megosztás Közzétéve: Május 18, 2014 Szerintem mehet az alap szabályrendszer. Ha már ketten ismeritek, akkor mindketten kaptok "mentoráltat", hogy akkor most melyik kockát vegyük kézbe és ha dobtunk, mi az értelmezése... Ezért ne veszítsünk játékost. Na?(Plusz, ahogy Ligadiót ismerem, úgysem kockaparti lesz...) Link a hozzászóláshoz
beeksz Közzétéve: Május 23, 2014 Megosztás Közzétéve: Május 23, 2014 Napot! Én is beszallnek a CoCba mint játékos, a Chaosium felé rendszert ismerem, szóval ha Neked plusz munka butitani, akkor igy már tényleg elég sokan ismerjük ahoz hogy legalább ezt meg tudd spórolni a keszelulesnel - Artu Link a hozzászóláshoz
Ligadio Közzétéve: Május 25, 2014 Megosztás Közzétéve: Május 25, 2014 oké, meggyőztetek, klasszik CoC Beeksz listán Link a hozzászóláshoz
Ligadio Közzétéve: Június 7, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 7, 2014 Venes felkeresett az álombirodalomban, és megsúgta, hogy csatlakozni szeretne a kárhozottak ezen kicsiny csapatához... tehát a csapat teljes! Link a hozzászóláshoz
Frosty Közzétéve: Június 16, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 16, 2014 Ahogy látom beteltetek. Ha nem játszok máshol szívesen végig hallgatnám a mesét ami a föld sötét bugyraiból született Link a hozzászóláshoz
Ligadio Közzétéve: Június 22, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 22, 2014 rendben, várunk szeretettel, Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés