Scylla Közzétéve: Május 29, 2014 Megosztás Közzétéve: Május 29, 2014 mivel látom hogy elég sokan olvastátok a kiirt játékok forumait, viszont eddig csak 2-3 jelentkezö van játékonként, felmerül bennem a kérdés mi lehet az oka? - nem érdekes a koncepció? - még nem tudjátok hogy lesz-e kedvetek játszani? s majd a táborban akartok csak csatlakozni oda ahol lesz még üres hely? - más játékok/rendszerek érdekelnének? mivel a tábor fö irányvonala a Magus rendszer, érthetö hogy mindenki erre fokuszál, mindenki ezért jön a táborba. de érdekelne hogy a Magus mellett van-e lételeme más rendszereknek. ha igen milyen más rendszerekben lenne kedvetek játszani egy ilyen délutánon, vagy egy esti alkalmon, kipihenve a versenymodul napi fáradalmait... Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Május 29, 2014 Megosztás Közzétéve: Május 29, 2014 Üdv!Igen, ez remek ötlet, Scylla! Sőt, szerintem nem csak "keményvonalas" szerepjátékok jöhetnek, hanem akár valami egyéb, ehhez kötődő dolog is, például Igenis, sötét nagyúr, Game of Thrones társas, vagy valami egyszerűbb, rövidebb játék, akármi... Én, ha úgy adódik, hogy nem jön össze megfelelő létszám, pl. szívesen tartanék mágiaelméleti megbeszélést, összeférhetetlenség-feloldást, ilyesmit, egy kerekasztal beszélgetés keretein belül. Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Június 6, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 6, 2014 Pendragont szeretnék játszani, de Eclipse Phase, Battlestar Galactica, Kult, Warhammer 40k, Warhammer Fantasy (2ED), Traveller, Rifts, Bounty Hunter, Earthdawn, és persze első kiadású Gamma World is jöhet esetleg. Marvelből is jöhet (1ED abból is) valamennyi, degondolom arra nem találok mesélőt. Talán a többire Link a hozzászóláshoz
Daelon Közzétéve: Június 12, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 12, 2014 (szerkesztve) Marvelből is jöhet (1ED abból is) valamennyi, de gondolom arra nem találok mesélőt. Ha ez alatt ezt (http://en.wikipedia.org/wiki/Marvel_Super_Heroes_%28role-playing_game%29) a rendszert érted, akkor én akár még be is vállalhatom, meglehetősen kedvelem.Persze én az UPB alapján nyomultam, nem a sima PHB és főleg PBeM alapon, de azért volt asztali parti is egy ideig. Szerkesztve ekkor: Június 13, 2014 , Daelon által Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Június 16, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 16, 2014 Szia!Igen, pontosan arra. Lásd: http://webspace.webring.com/people/wm/marvelsteve/rules/universal_tables.htmlEgyszerű, gyors, mindent tud. Az egyik legötletesebb rendszer, amit megismertem. Mindenkinek ajánlani tudom. A mesélés nagyon királyosan hangzik! Van még valaki, aki Marvell-ben érdekelt?Megmentenénk a földet és mellesleg kibontanánk pár házfalat...Minimum 15 éve nem játszottam vele... Link a hozzászóláshoz
Syrand Caldern Közzétéve: Június 16, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 16, 2014 Benne vagyok Link a hozzászóláshoz
Frosty Közzétéve: Június 16, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 16, 2014 Írj fel nyugodtan engem is a listára ! Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Június 16, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 16, 2014 Király! 3-an már vagyunk! Link a hozzászóláshoz
Silver Közzétéve: Június 17, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 17, 2014 Pár éve egy nyári táborban játszottunk már Daelonnal egy kicsit Marvelt, és mindenkinek csak ajánlani tudom, mert rendkívül szórakoztató egy szuperhős bőrébe bújni Én már elígérkeztem Antail meséjére, de éljetek a lehetőséggel, amíg még van hely! Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés