Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Bemutatkozás: Játékosok


Recommended Posts

Sziasztok!

A nevem Lozartan és ez lesz a második táborom (amúgy negyvenéves fejjel). A szabályok labirintusában néha még annak ellenére is eltévedek, hogy rendszertelenül játszok és mesélek M.A.G.U.S.-t már a kezdetektől. Ezen túlmenően a SHADOWRUN, a VAMPIRE, a STAR WARS és a CYBERPUNK-ARMAGEDDON 2092 MARS világában játszottam, meséltem, és sokakhoz hasonlóan persze én is az örök klasszikussal kezdtem (AD&D) 18 évesen.

Karaktereim jobbára optimalizáltak (de ettől még nem nevezném vérpistinek magam), mindőjükben van valami kis lelki gubanc (ez jobbára nem megy a játszhatóság rovására). Erre a táborra az utolsó utáni pillanatban jelentkeztem és szerencsémre a Slayers csapatba még épp befértem. :)

Szerkesztve ekkor: , Lozartan által
Link a hozzászóláshoz

Hali!

A sámánok által rám aggatott nevem Dávid, de védve vagyok mindenféle mágikus befolyásolás alól, mert azon misztikus pillanatban terveződtem meg mikor a M.A.G.U.S. -t megalkották.

Eltelt utána majd 14 év, s én is elkezdtem vele foglalkozni sorsszerűen természetesen. Kb második játékalkalmam folyamán már egy versenyen vettem részt, utána pedig az első táborom (K.hu-s persze :D) az itt jelenlévő embereknek köszönhetően tovább erősítették bennem a szerepjátékkal való foglalkozást és így eléggé belemerültem a témába. ^^

Szóval most alig 20 évesen jelenleg is gépelem a karakteremet, én már rájöttem azon trükkre, hogy nem kellenek varázstárgyak, elég ha én magam vagyok az, s mondjuk a nagynéném egy aquir volt, így egy kicsit tudok a nemes nyelven is kommunikálni vele természetesen...

Link a hozzászóláshoz

Na Hellóóóóóó!

Alec Baldwin vagyok, a világ legjobb színésze. Mivel az igazán minőségi szerepjátszás nincs meg némi színészkedés nélkül, így bizton állíthatom, hogy penge vagyok a témában és emiatt a világ legjobb szerepjátékosa is vagyok egyben. Könnyűszerrel lealázhatnám ezt a félkegyelműekkel teli bolygót, de a populáció legnagyobb szerencséjére végtelen szerény természetem van, így nekem elég, ha évente egyszer ellátogatok a kalandozok.hu nyári táborba és nyerek valamilyen első helyet. Ezen kívül szeretem a tejtermékeket, és H.P. Lovecraft könyveit. Valamint például erősebb vagyok (nagyon sokkal) TAO-nál is, de ő abban a hitben él, hogy ez nem igaz, így mivel én vagyok a világ legszupercukibb színész-szerepjátékosa (is), öcsitest-szindrómát immitálok konstans módon a társaságában, és fürdök képzelt erőfölénye felett érzett gyermeki örömében. Elsőre ennyi, szívesen, sziasztok!

Link a hozzászóláshoz

Kapi vagyok, gyakorlatilag ugyanaz, mint Alec Baldwinnál, csak vele ellentétben én nem vagyok szerény. :) Az első? nyári tábor óta járok játszani, hogy alig ismerek valakit* az a saját introvertált személyiségemnek, és zseniális csapattársaimnak köszönhetem. (Artu jár plusz Tp nyalásért?)

Jópár éve játszom mindenféle szerepjátékot, Magust igazából ~5 éve már csak a táborban. Ebből következik, hogy az amúgy is gyatra szabályismeretem gyakorlatilag mostanra teljesen megszűnt.

Szeretek játszani, de nehezen tudom beleélni magam egy hős kalandozó bőrébe. Pl. Ha kopognak az ajtón a karakterem kinyitja...

Hajlamos vagyok játék közben olcsó poénokat nyomatni.

A kockadobálásnak nem vagyok híve, valószínűleg mert pocsékul dobok.

Nehezen viselem a szabálykönyvhöz mereven, foggal-körömmel ragaszkodó játékosokat/meselőket. Röviden ennyi lenne...

Kapi voltam

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
×
×
  • Új...