tetra Közzétéve: Június 14, 2014 Közzétéve: Június 14, 2014 Szeretnék kísérleti jelleggel indítani egy játékot, ahol a játékosok szörnyek bőrébe bújva futamítják meg a rájuk törő kalandozókat, lepik meg őket éjszaka, rabolják el tőlük a csíkos sárkányölő kopját stb.Elég változatás kihívásokat lehet kitalálni, és maga a játékmód is változatosnak hat.Alapvetően úgy képzeltem el, hogy a játékosok kiválasztanak adott szinten szörnyeket, és ha sikerül teljesíteni a küldetést, akkor "szintet lépnek", és eggyel magasabb szintről válogatnak maguknak az új kihíváshoz.Részleteiben én ezt 4e DnD-ben képzeltem el, mert ott a legkönnyebb (számomra ismert rendszerekben) a szörnyek és a kalandozók harci erejét beszabályozni, de nyitott vagyok a javaslatokra.Hogy élőben vagy sem az megint egy jó kérdés, ha online akkor mindenképp kell egy jó, ingyenes grid szimulátor.
Sytix Közzétéve: Szeptember 30, 2014 Közzétéve: Szeptember 30, 2014 Ha van még hely:) Beszállnék játszani:)
tetra Közzétéve: Október 2, 2014 Szerző Közzétéve: Október 2, 2014 Hát, az aktivitást tekintve hely van, túl sok is
Kristos Közzétéve: Március 23, 2015 Közzétéve: Március 23, 2015 Szerbusz. Fut még a terved? Mert, ha igen csatlakoznék. Írd már meg, hol és mikor, ha még aktív a projekt. Üdv, Kristos.
tetra Közzétéve: Március 23, 2015 Szerző Közzétéve: Március 23, 2015 Érdeklődés hiányában teljességgel elmaradt a dolog
Kristos Közzétéve: Március 24, 2015 Közzétéve: Március 24, 2015 Pedig eredeti ötlet lett volna... Sok KM pont ezt csinálja amikor egy szörny bőrébe bújva megtámadja a csapatot. Ha újra éledne érdekelne... Nincs még 2-3 másik elvetemült ember???
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés