Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

JK-k közötti szexuális élet.

Antail

Recommended Posts

Közzétéve:

Nos kedves ferfi honfitarsaim.

Olvagatok, olvasgatok es siralmas. Nem hiszem el, hogy egy ferfi nem kepes kijatszani egy noi karaktert.

Valamint szeretnem felvilagositani a megnem nevezett urat, hogy egy papno, nem biztos, hogy noi praktikakhoz nyul. Es egy arany szabaly: NEM MINDEN NOI KARAKTER BOSZORKANY!!!!!!

(ugye elf? te mar lattal engem Sereneyaval jatszani :wink: )

Nem szeretem, hogy a nok karaktereit mindig egy en vagyok a csabito asszony kategoriaba soroljak. Csodalkoztok, hogy nem jatszanak a lanyok? Ki elvezne egy olyan jatekot, hogy barhova teszi be a labat, barhova fordul mindenhol nyaladzo ferfiak es reszeg zaklato egyedek kerulnek az utjaba... oszinten? ilyen jatek miatt mar nekem is ment el a kedvem egy csapattol... majd a serenyam levagta az illeto kezet, es kisetalt a kocsmabol.. en meg a jatekbol.... ennyit lehet vele elerni... semmi tobbet..

Mi lenne, ha en jatszanek ferfi karakterrel? Megeroszakolna egy masik pasi, mert en emberkent no vagyok es ezt nem tudjatok lekezelni? Mar bocsanat, de akkor minek meselsz?

Hmm most egy kicsit durvanak tunok, de egy piciket merges vagyok. En pl az eletben sem egy tipikus lanyos, lany vagyok.... ezokbol keptelen vagyok peldaul kijatszani egy amolyan igazi boszorkanyt. inkabb vagyok ijasszal, vagy peldaul egy idiota arelpappal...

De tudjatok mit? Aki meg nem nagyon jatszott novel. Irjon uzit es letargyaljuk. Egy jatek erejere beugrom es megmutatom, hogy jatszik egy lany, aki nem boszorkany!!!!!!!!!!! (nem vagyok jo jatekos, de onmagamat kijatszom :D )

Közzétéve:

csak meg egy peldat irnek:

a meselom egy lany, akinek a baratja (mostmar elettarsa) egy ranagol lovaggal jatszik... en hoztam a Gorviki fejvadaszt, aki a lovag testore volt.... egymastol fuggetlenul az utolso jatek (akkor mar a Ramie´corja voltam! erre erdemes figyelni, mert Gorvik es a kulonbozo rangok, egyebek) soran felirtuk a karilapunkra, hogy a karakterunk szereti a masikat.. ezt finoman, folyamatosan erzekeltettuk is elotte... de amikor felirtuk jot rohogtunk, mert majdnem egyszerre tettuk... aztan folytatodott a kaland... es mi kijatszottuk a politika miatt nem megengedheto erzelmek eltitkolasat, majd kitoreset (sex mentesen) es jo volt... a sztori is es szerintem a jatekunk is... voltak pirulos pillanatok, na de ki nem pirult volna bele :)

Közzétéve:
Nos kedves ferfi honfitarsaim.

Olvagatok, olvasgatok es siralmas. Nem hiszem el, hogy egy ferfi nem kepes kijatszani egy noi karaktert.

Valamint szeretnem felvilagositani a megnem nevezett urat, hogy egy papno, nem biztos, hogy noi praktikakhoz nyul. Es egy arany szabaly: NEM MINDEN NOI KARAKTER BOSZORKANY!!!!!!

(ugye elf? te mar lattal engem Sereneyaval jatszani :wink: )

Nem szeretem, hogy a nok karaktereit mindig egy en vagyok a csabito asszony kategoriaba soroljak. Csodalkoztok, hogy nem jatszanak a lanyok? Ki elvezne egy olyan jatekot, hogy barhova teszi be a labat, barhova fordul mindenhol nyaladzo ferfiak es reszeg zaklato egyedek kerulnek az utjaba... oszinten? ilyen jatek miatt mar nekem is ment el a kedvem egy csapattol... majd a serenyam levagta az illeto kezet, es kisetalt a kocsmabol.. en meg a jatekbol.... ennyit lehet vele elerni... semmi tobbet..

Mi lenne, ha en jatszanek ferfi karakterrel? Megeroszakolna egy masik pasi, mert en emberkent no vagyok es ezt nem tudjatok lekezelni? Mar bocsanat, de akkor minek meselsz?

Hmm most egy kicsit durvanak tunok, de egy piciket merges vagyok. En pl az eletben sem egy tipikus lanyos, lany vagyok.... ezokbol keptelen vagyok peldaul kijatszani egy amolyan igazi boszorkanyt. inkabb vagyok ijasszal, vagy peldaul egy idiota arelpappal...

De tudjatok mit? Aki meg nem nagyon jatszott novel. Irjon uzit es letargyaljuk. Egy jatek erejere beugrom es megmutatom, hogy jatszik egy lany, aki nem boszorkany!!!!!!!!!!! (nem vagyok jo jatekos, de onmagamat kijatszom :D )

-Felismertem ezen üzenet címzetjét. Elképzelhető, hogy nekem szol.

Én mint KM eggyáltalán nem szoktam a JK játékának útjába állni. Ha a JK férfiak úgy kezeleik a JK nőket mint egy kurtizánt, hát kezeljék úgy, majd elválik, hogy a lány hogyan áll hejt.

-Gyakran előfordul, hogy báli környezetet is fölállítok, aminek következtében van lehetőség akár nemesibb úton is eljátszani egy szorosabb kapcsolat teremtést, ha a JK-k ezt nem használják ki akkor mit tudok tenni? Ha a játékosok eleve egy más séma szerint játszanak (kedveleik a párbajokat, a kalandot, a misztikumot, a veszéjt), akkor alakítsák úgy a játékot ahogyan nekik tetszik. Az én feladatom az, hogy leírjam a kötnyezetet, megszeméjesítsek néhány NJK-t, és a karakterek cselekedeteinek következményeit bontakoztassam ki, ha a sztori úgy kívánja. Minden más a játékosok játékán mulik...

-A fent említett papnő, mint karakter meglehetősen érdekes egyéniség, és nagy teher nyomja a vállát. Ennek ellenére nyugodtan teremthetett volna komolyabb kapcsolatot azzal a Shadoni lovaggal akivel 5 éve tapodja Ynev földjét. Bizalmas kapocsalatuk eggyetlen oka, ugyanazon hátnyatott sors, semmi más... Ha ők így játszanak, hát tegyék.

Engem nem zavar, ha 20-30 perces romantikus szerepjáték rész hejett egy kocsmai jelenetet kell lemesélnem.

-Az általad említett példa jó, és valóban érdekes játék lehetett. Ugyan ezt eltudnák játszan ők is, de ha nincs hozzá kedvük, és nem is érdekli őket ez a része a szerepjátéknak még csak annyira sem, hogy a hétköznapi szükségleteik 5 perces monológját végig halgassák, vagy csak egyszerűen elpoénkodják. Akkor megint csak azt tudm mondani: Minek erőltessem? Ennek viszont eggyetlen oka van: A játékosok mindegyike férfi, és így megértheted, hogy nem tudunk női fejjel gondolkodni. Ha valóban ugygondolod, hogy kijátszanád önmagadat, kereshetünk rá egy alkalmat, és meglátjuk mire jutsz velük.

(megjegyzés: ha én játszom, karakterjeim jelleme, bizalmatlansága miatt, eleve nincs mód a romantikára. Ha egy aktus összejön -ami játékon belűl ritka- akkor általában sírva távozik a női NJK, ha még él... A joblelkü karakterjeim pedig orkok vagy orkok esetleg goblinok. :wink: velük nem szívesen játszom a szerelmes szendét. /- félreértések elkerülése véget én nem csalódtam a lányokban, alkalmuk nem volt, hogy megbántsanak, így a játékon belüli viselkedésemnek semmi köze valódi szeméjemhez.)

Közzétéve:
Az eggyik (férfi) játékostársam rendszeresen játszik egy papnővel, az vele a probléma, hogy nem veszem észre játékán a női vonásokat. Papiron az, de játékában még csak véletlenűl sem tűnne fel a női praktika.

Ezzel az a gond, hogy egy női karakter nem a női praktikákban tér el egy férfi karaktertől, hanem érdeklődési körében, így ismereteiben is, ez pedig azt jelenti, hogy más dolog tűnik fel neki mint egy férfinek. Pl. az egyik utazó ruhája szokatlan anyagból van, stb. Ahhoz, hogy egy női karaktert ki tudj játszani a tudását, a felszerelését, szokásait minimum el kell képzelned neked is, és a KMnek is. Ahhoz hogy ez működjön, az is kell hogy te is nőként tekints a karakterre.

Nefadar: Szerintem rengeteg regényben akad férfi által megformált női szereplő akivel nem lehet baj, nem hiszem el, hogy játékban csak rossz példa lenne, lehetne az ami megjelenik, sokkal inkább hiszem azt, hogy a fent említett rutin, mindd a csapat, mind a KM, mind az illetékes játékos részéről hiányzik. Szerintem elsősorban ez az ami egy hús vér leány játékos esetében is gondot okozna azonnal.

Közzétéve:

Érdekes a kérdés feszegetése, hogy miért ne jáccon férfi hölgy karakterrel, ill. fordítva.

Nos erre csak azt tudom felhozni, hogy angliában tudósok és pszichológusok vizsgáltak 10-10 egymástól független nőt és férfit.

Különböző feladatotokat kellett egyénileg megoldani, ügyességi, logikai esztétikai...stb. 10 férfiból a feladatot átlagosan 8 szinte egyformán oldott meg és hasonló arány dominált a hölgyeknél is. Viszont az általunk vizsgált 8 férfi és 8 nő módszerét megnézve a különbség szembe ötlő volt. Úgy hogy nem csak anatómiai eltérések vannak a a különböző nemű egyedek között. Asszem értitek mit akarok magyarázni...

Közzétéve:
Érdekes a kérdés feszegetése, hogy miért ne jáccon férfi hölgy karakterrel, ill. fordítva.

Nos erre csak azt tudom felhozni, hogy angliában tudósok és pszichológusok vizsgáltak 10-10 egymástól független nőt és férfit.

Különböző feladatotokat kellett egyénileg megoldani, ügyességi, logikai esztétikai...stb. 10 férfiból a feladatot átlagosan 8 szinte egyformán oldott meg és hasonló arány dominált a hölgyeknél is. Viszont az általunk vizsgált 8 férfi és 8 nő módszerét megnézve a különbség szembe ötlő volt. Úgy hogy nem csak anatómiai eltérések vannak a a különböző nemű egyedek között. Asszem értitek mit akarok magyarázni...

Értjük, ellenben nem csak anatómiai különbségek vannak az emberek és a törpék között, Ynev lakói és a földi ember között, egy varászló és egy harcos között. Vagy megpróbálod ezeket áthidalni vagy nem szerepjátékot játszol. Az ellentétes nemű karakter az első olyan lépés ahol szembesülsz azzal, hogy mi is az a szerepjáték. Megjegyzem a 10ből 8 arányhoz az is tartozik hogy kb 5% azon férfiak aránya akik nem homokosok, mégis a kérdések jelentős részére a nőkre jellemző választ ad, stb. nagyobb mintáknál sokszor sikerül ennél jobb arányt is mérni. Ugye egy 20 fős minta nehezen reprezentálja a föld lakosságát.

Közzétéve:

Szoktunk egyszerre több karakterrel játszani. Egy ilyen alkalommal játszottam egy harcos férfit és egy ítélethozó nőt. Háááát :) Az biztos hogy nem próbálom meg megint :lol: A harcos kicsit "ferdére" sikeredett! :) Hogy mennyit nevettünk! :lol::lol:

Puszi

Kathin

Közzétéve:

Ahogy gondolod, de egyszerre két különböző nemű karakterrel játszani már nem aa legkönnyebb feladat, de az, hogy miért sikeredett kicsit ferdére az is egy érdekes kérdés, de az hiszem nem feltétlenül itt kell kielemezni. De ugye ahol lány is van a csapatban, ott az ellentétes neművel való játékra leginkább a KMnek van szüksége, másnak nincs igazán. De ezt tanulni kell, és nem elég elsőre megpróbálni, stb.

Közzétéve:

Értettem amit mondtál, és tanácsaidat, akár csak a többiekét, a legközelebbi olyan ülésnél amiben női JK ill. NJK is lessz, fokozottabban figyelek játékosként és KM-ként is a karakter viselkedésére, és itt nem csak a romantikára hanem általában mindenre gondolok, ennek ellenére nem hiszem, hogy tökéletes lessz, de ahogyan TheElf is mondta probálkozni kell.

-Nyáron, máskor nem is nagyon lehetne, ha valóban Spanyolországi vagy. Ha te is komolyan gondolod, akkor megbeszékhetjük majd priviben.

Közzétéve:
Amugy theElf!

En no vagyok, de hogy nem ismerem fel a ruha anyagat, AZ tuti :D :oops:

Hogy pontosan felsimered-e vagy látod-e hogy elüt, aközött tényleg van egy fontos különbség, ezért inkább azt mondom, hogy jobban odafigyel egy hölgy z ilyen apróságokra, stb.

Közzétéve:

Elatkozott:

Spanyolban vagyok az igaz, de nem vagyok Spanyol! Torzsgyokeres Csepeli vagyok :)

Elf:

persze, persze... csak a holgytol fugg, hogy milyen reszletekre...

most szakadjunk el a kozepkortol egy kicsit:

itteni kedves francia szobatarsam pl. imadja a kulonbozo rucikat es szaz szazalek, hogy megmondja neked, hol vette az szembejovo illeto a kabatjat...

En inkabb ramutatok az elsuhano mocira es kozlom, hogy lattad, egy Honda CBR...

Na igy kell kezelni a noi karaktereket... kulonbozoen!!!

Közzétéve:

Sok esetben viszont kell: Ha a két karakter között egyértelmű függőségi viszony van. AD&D és D&D esetén a követők (amiket megkapsz és te irányítasz, és igen hűségesek), Vampire esetében a ghoulok egy része lehet ilyen. MAGUSban pedig egyes mágiahasználók saját szolgái...

Közzétéve:

Nálunk ez azért működik mert segítünk a krónikásnak. Sokszor kiad nekünk szerepeket amiket eljátszunk a karaktereink mellett. Messen találta ki és nagyon műnködik. A fontos személyeket nem szoktuk játszani. Magamba még sohasem szerettem :wink: de érdekes felvetés :D Talán szerzek így egy testőrt magamnak :wink:

Puszi

Kathin

Közzétéve:
Nálunk ez azért működik mert segítünk a krónikásnak. Sokszor kiad nekünk szerepeket amiket eljátszunk a karaktereink mellett. Messen találta ki és nagyon műnködik. A fontos személyeket nem szoktuk játszani. Magamba még sohasem szerettem :wink: de érdekes felvetés :D Talán szerzek így egy testőrt magamnak :wink:

Furcsa, sok dolog kapcsán olyan érzésem van mintha játszanál Vampiret is, vagy valami hasonlót, de amit most mondasz az alapján ez mégsem tűnik valószínűnek (a teljes vérkötés pl. igaz szerelemként hat), hiszen ott álltalában a teljesen befolyásoda alatt lévő ghoult többnyire a játékos játsza...

Közzétéve:

Sose szerettem a ghoulokat és soha nem is használtam őket. Vérkötelékbe fontam már másik vámpírt,de az másik játékos volt :D Ars Magicában pedig a hűség szokta a csatlóst befolyásolni. -3as megjelenésbe nem lehet beleszeretni :wink: Mondjuk van egy vak igazlátó bajtársam,de az már hatvan éves. És ottvan még Vénusz átka is. Bár mikor zavarta ez a Tremere varázslókat :lol: Csatlósok terén Magusban is így szoktam játszani. Tisztes távolság az úrnő és a szolga között.

Puszi

Kathin

Közzétéve:

Nem tudom, nálam volt már példa ghoulra is, igaz egyetlen karakterrel, a többi nem szeresse őket. Megjegyzem Vampire kapcsán mindig ugyanazzal járom meg: Nem aa kedvencem, de mindenki azzal kezdi, hogy töltsek ki akkor tesztet ami meegmondja melyik klán illik hozzám. Igen ám, de minden ilyen teszt azt mondja: Assamite, ami megmondja azt is hogy mennyire ott ég és föld a különbség az első és a második helyezett között. Csakhogy: Klánkönyvet jódarabig nem olvastam, az pedig eléggé megvariálja a dolgokat. Meg ugye a karakter származása, hite, stb. is befolyásolva van általa. btw. illene, hogy idővel nekik is legyen ghouljuk, de ugye még nincs jelölt.

Közzétéve:

Ha az egyik fél kalandozó, akkor az ideális kapcsolat csak akkor érhető el, ha egy boszorkány a másik fél szerelmből a mágiájával kényszeríti maga mellé a vándort. :wink: Ezt csak azért mondom mert egy kalandozó nem mindig marad egy adott vidéken, így nem nagyon tudok futókalandnál hosszabb ideig tartó kapcsolatot elképzelni. Máskérdés ha a mésik fél is kalandozó. Ebben az esetben bármi elképzelhető kettejük között a szerelemtől a féltékenységen keresztűl a közös gyermeknevelésig.

Közzétéve:
Bocsi, de ez már nagyon eltért a tárgytól!

Szerintetek milyen egy ideális párkapcsolat Ynev világában ha az egyik fél kalandozó és a másik nem?

Attól függ hogy kinek ideális, és melyik fél a kalandozó, de szerintem egy kalandozó sem rosszabb választás mint egy katona, egy sokat utazuó kereskedő, stb. az sem mindegy, hogy milyen kalandozó, és az sem, hogy a másik fél mivel foglalkozik. Szóval egy kalandozó aki nem járta még be fél Ynevet, de számos kalandja volt Erigow környékén, és egy kalandozónak nem nevezhető de vándorló bárd szerelme pl. más helyzet mint ...

Közzétéve:

Üdv!

gondoljátok, ha egy elf bárdot csak a 20as szépsége mentett meg egy amund harcostól akkor nem kéne tovább feszigetnie a hurt? mert pont azt csinálom.... :D

de nem hiszem hogy hamar ágybaviszem az amundot... majd ha elérkezik az idő....talán..... :twisted: :twisted:

elég jól ki lehet használni a szépséget... többek közt egy kocsmárost mentettem meg vele... :D jaja... az amundtól...

Közzétéve:

Bárdként kérdéses, de mondjuk akad olyan törékeny elf nő is akinek lánykori neve kránielf boszorkány... Na ez a kedves csinos hölgy pl. nem lenne szíívbajos a dologgal kapcsolatban. A mágia az Amudra is hat, kapni úgysem kap semmit (az újab x manaponton kívül...). Magyarul rabszolgának jó lesz :)

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...