Elátkozott Közzétéve: Április 12, 2004 Közzétéve: Április 12, 2004 Hát igen. :wink: Ebben az esetben törékeny Amund harcosként fognám vissza magamat. Mit fognám vissza magamat, ha a nő úgy akarja életemet is áldoznám érte, hogy fölelevenítsek egy néhai szövetséget amely a két faj között volt.
Nefadar Közzétéve: Április 12, 2004 Közzétéve: Április 12, 2004 Én Elátkozottal és Elffel értek ebben egyet, mert szerintem ott a szépsége nem igazán mentené meg...
Aquenor Közzétéve: Április 23, 2004 Közzétéve: Április 23, 2004 én egy ideális kapcsolatot csak akkor tudok elképzelni ami tartósabb lenne ha mindkét fél kalnadozó és együtt mennek....teszemazt lehet az egy lovag+tolvaj vagy bárd+boszorkány vag akármi más...különben nme lhet hosszú élet? a kapcsolat...
Nefadar Közzétéve: Április 25, 2004 Közzétéve: Április 25, 2004 Én tudok mondani egy nagyon hosszú kapcsolatot (saját játékunk volt), ahol évekig volt együtt a Fejvadászom egy Arel pappal (és itt nem kránival voltam )
Manndil Közzétéve: Április 25, 2004 Közzétéve: Április 25, 2004 Üdv!szerintem nem tud igazán m?ködni egy olyan kapcsolat melyben az egyik tag nem kalandozó... nem kell jknak lennie persze, de ha mindkett? otthona az út, akkor könnyebben összejönnek a dolgok... hisz ki tudja egyébként mikor vet?dne el kedves karink szívszerelme kis porfészek falujába? szerintem is fontos hogy együtt menjenek.... Ynev vándorai már nem egy partnert hagytak hátra poronyttyal.... szóval szerintem nem is biztos hogy néhány könny?vér? felszólgálón és természetesen kalandozón kívül olyan sokan álnának szóba egy kalandozóval.... még ha szép is....szegény hopponmaradt parasztoknak egy jótanács: ha azt akarod hogy egy vándor egyhelyben maradjon, szögezd a talpát a padlóhoz ! ....
TheElf Közzétéve: Április 26, 2004 Közzétéve: Április 26, 2004 Ha megvan a szerelem, akkor a kalandozó hazatér, egy vándorló keresked?, egy felfedez?, egy térképész, stb. esetében is hasonló a helyzet, más kérdés, hogy ez nehezebb, és ugye egy ilyen kapcsolat nem egészen úgy alakul ki mint a megszokott 1 éjszakás.
Aquenor Közzétéve: Május 1, 2004 Közzétéve: Május 1, 2004 TheElf:hazatér...de meddig?!1hónap?1év?mer több ideig egyszer?en nem képes hiszen kalanodzó....ETK eleje....
TAO Közzétéve: Május 2, 2004 Közzétéve: Május 2, 2004 Aquenor : Az általad írt szöveg, és az ETK-ra való hivatkozás azért nem jó, mert teljesen sablonos. Azért az nem úgy megy, hogy mindenkit csak hajt a kalandozóvér... 1. Nem minden "kalandozó" kalandozó típus. 2. Nem minden kalandozó lett önszántából kalandozó (s?t, a többségük nem). 3. Lehetnek helyek, ahova nem önszántából, vagy önszántából, de bizonyos id?közönként mindig vissza tér a karakter.
Nefadar Közzétéve: Május 2, 2004 Közzétéve: Május 2, 2004 Akkor sem lehet, hogy jó ha mind a ketten kalandozók, nekem az egyik játékban volt az, hogy amiatt vált szét a két karink, mert az embervadászom a zászlósháborúba ment, míg a társa kránfelé :roll:
Shalafi del Necro Közzétéve: Május 2, 2004 Közzétéve: Május 2, 2004 Azért sose árt a karakternek egy biztos pont ahova visszatérhet és mi van akkor ha az a pont, moondjuk egy feleség mellett van. -Nálunk most házasodott az eggyik karakter! Majd lesz is rá egy kaland 8) :twisted: !De Nefi nem dúrva egy kicsit az a kijelentés, hogy amíg az eggyik elmegy harcolni a zászlóháborúba addig a másik benzett kránba?
Nefadar Közzétéve: Május 2, 2004 Közzétéve: Május 2, 2004 De Nefi nem dúrva egy kicsit az a kijelentés, hogy amíg az eggyik elmegy harcolni a zászlóháborúba addig a másik benzett kránba?Arra fele ment el az Arel-pap, de nem ment Kránba, soha sem élte volna túl és annyira ? sem volt idióta, csak elment arrafele... nem tudni miért
Aquenor Közzétéve: Május 8, 2004 Közzétéve: Május 8, 2004 belegondoltatok már h egy teszemazt káosz jellem? kalandozónak(f?leg ha bárd)hány gyereke lehet világszerte? :shock: .mondjuk ez attól függ h akarja-e..de szerintem lehet h verne 1-2 orkot
Manndil Közzétéve: Május 8, 2004 Közzétéve: Május 8, 2004 Üdv! naja...orkot azt verne.... el?tte, utána....közbe.... sok ám a kis apátlan suttyó a világban.... dehát kinek t?nik fel mikor úgyis többszörannyi alakot legyepálnak?
Madovick Közzétéve: Május 9, 2004 Közzétéve: Május 9, 2004 Nem tom, ti hogyan szoktátok, de én 'teherbeesési' százalékot dobok, aztán kész. Eddig nagyon bejön.
Nefadar Közzétéve: Május 9, 2004 Közzétéve: Május 9, 2004 Nem tom, ti hogyan szoktátok, de én 'teherbeesési' százalékot dobok, aztán kész. Eddig nagyon bejön.nekünk is ez szokott lenni, kivéve akkor ha fogamzásgátló f?zetet veszek a piacon és azt használja a karimEz volt a 15000. hozzászólás!!
Madovick Közzétéve: Május 9, 2004 Közzétéve: Május 9, 2004 Szerintetek hány százalék lenne az ideális egy ilyen esetben?Én 80%-kal szoktam számolni, de mivel nem értek ehhez, lehet, hogy ez elég irreális szám.
spartas Közzétéve: Május 10, 2004 Közzétéve: Május 10, 2004 Sziasztok!Nálunk ilyen probléma nem nagyon akad. Ha a jk férfi, akkor úgyis továbáll mielött kiderülne a dolog, ha meg n?, akkor meg én döntöm el, hogy mikor esik teherbe...
Nefadar Közzétéve: Május 10, 2004 Közzétéve: Május 10, 2004 Mi azért szoktunk dobni, mert én lány vagyok és így nem túl jó ha a karim terhes maradna :?
Shalafi del Necro Közzétéve: Május 10, 2004 Közzétéve: Május 10, 2004 Miért, ne mondjátok, hogy nem buli egy kiscsávóval/csajjal rohangászni, kicsit problémás de tök jó!Xénának elég jól ment na igaz ? terhesen is csinállta a szaltóit! :?
Madovick Közzétéve: Május 10, 2004 Közzétéve: Május 10, 2004 Nálunk azért nem mindegy, hogy hány nöt ejtenek teherbe kalandozásaik során, mert erre késöbb kit?n? kalandokat tudnék építeni.Mi van akkor, ha az elf kalandozó 30-40 év múlva találkozik egy fiatal félelf sráccal aki eléggé hasonlít rá... :wink:
Nefadar Közzétéve: Május 11, 2004 Közzétéve: Május 11, 2004 Tudom, akkor tényleg buli lehet, hogy kés?bb találkozik Shalafi: nálam necces lenne, ha a fejvadász gyerekkel rohangász, f?leg ha kráni mortel, de nagy valószin?séggel meg is ölné a gyereket, mert hátráltatja :roll:
Manndil Közzétéve: Május 11, 2004 Közzétéve: Május 11, 2004 Üdv!a magam részér?l én nem bánnám, ha gyereke lenne bármely karimnak.... max életút lenne bel?le a végén... nem is használok szereket ellene, mivel a kariaim (elf meg khál...) nem tennék szerintem a való életükben sem... a macsekok célja ugye a családalapítás, míg az elfeknél így is olyan kevés a gyerek... inkább azt válogatom meg, kivel fekszik össze a karim....na jó ez a bárdomnál nem jött be.... egy 20as emberrel került "közeli" ismerettségbe, aztán másnap a krapekot elrabolják és beállít egy muksó azt mondva hogy a 20as egy alakváltó , ráadásul Ranagol f?papja..... vhogy nem hiszek a muksónak.... mind1.. a kalandot még nem fejeztük be... ( mellesleg valami Ranagolellenes család páncélját hordta a 20as... meg ott volt az a Domvik segíts! kiálltás...)
Nefadar Közzétéve: Május 11, 2004 Közzétéve: Május 11, 2004 karim egy 18as szépség? bárdnak is ellen tudott állni, mert a bárd olyan t**ó volt mint az a föld amib?l vétetett. Manndil: teljesen egyetértek
Shalafi del Necro Közzétéve: Május 11, 2004 Közzétéve: Május 11, 2004 Nefi: ez azért dfurva nem? szal n?b?l vagy te jobban megérted az anyai ösztönöket de akkor sem vágja át a gyerek torkát. :evil:
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés