Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

JK-k közötti szexuális élet.

Antail

Recommended Posts

Közzétéve:

Theelf: kalandot lehet építeni rá, de direkt ezért megszivatni az más dolog, ha kalandot építesz rá az ok, mivel ez a abjvívó lényege.

Csak előbb azt irtátok hogy megszivatni, és szerintem az nagyon más, persze e hülyén csinálja a csjozást, akkor szívjon nyugodtam:)

Közzétéve:

Theelf: kalandot lehet építeni rá, de direkt ezért megszivatni az más dolog, ha kalandot építesz rá az ok, mivel ez a abjvívó lényege.

Csak előbb azt irtátok hogy megszivatni, és szerintem az nagyon más, persze e hülyén csinálja a csjozást, akkor szívjon nyugodtam:)

Közzétéve:

Sziasztok!

Csak azért írok, hogy egy komoly kapcsolatra is legyen példa. Celedyl'die Zarack a Kyr hatalmas (12.tsz-ű térmágus) és _neje_ Sheina'die Zarack (8. Tsz-ű anyagmágus) Élik életüket és járják a kalandok igen veszélyes útjait. Kedvenc emléküket a kastélyuk udvarában tartják. Első ránézésre szobornak tűnhet, de ki alaposabban megvizsgálja annak feltűnik, hogy igencsak élethű. Egy boszorkány volt, akire... hmmm... Sheina egy kicsit féltékeny lett. Jeleznem kell nem minden ok nélkül ;) Történetük kb. 8 éve tart és még nem látszik a vége...

Közzétéve:

Üdv!

Az én hosszú kalandor életem során nem sok együttlét akadt, mert nálunk bevett szokás volt, hogyha lefexel vkivel az Orwella papnő v boszi :cry: .

Persze volt, hogy a gladiátorm (szegény bűn ronda volt), levett egy csajt a lábáról (KM próbákat dobáltatott ezerrel, én pedig 3db 1-est dobtam :D ), így mentünk hancúrozni a csajhoz, csak betoppant a férje a dolog után :lol: .

Mostani karim pedig egy piroslámpás ház megnyitásán gondolkozik 8) !

tatala

Közzétéve:

Hát ez igen nagyra törö terv kedves vendég.!!!De nem rossz ötlet...de igen sok arany kell ehhez..szvsz...de gondolom a galidátornak nem okozott gondot leverni a betoppanó férjet..(hacsak nem volt egy sötételf..vagy 1 aquir.. :twisted: :twisted: :lol::lol:

Közzétéve:
Gondolom ezalatt Nefadart érted. Nos nem tudom, milyen karival szokott játszani, de azért érdekelne. Csak példaképpen. Nekem a boszorkány például bejön. Szerintem az egyik legjobb kaszt.

Még soha sem játszottam boszival, csak egyszer tőrtáncosnővel. Karaktereim álltalában finnyásak és csak 5 kalandból egyszer kerül álltalában szexuális kapcsolatba. Ez az egyetlen tér amiben magamat hozom, hogy nagyon válogatós vagyok és nagyon nehéz elnyerni a szívemet, de ha ez sikerült akkor nagyon ragaszkodó vagyok...

Közzétéve:

Én igaz párszor szivattam meg kalandozókat boszival és nem sok jó emlékük volt a dologról... Egyszer majdnem összejött egy halál csókja de nem volt tökéletes, mert dobtam a karakternek észlelést -3-mal és megdobta... Észerevett a csaj szemében egy izgatott, ravasz pillantást és mondta, hogy felkészül az esetleges váratlan eseményekre.

Közzétéve:

Szerintetek 1 elf milyen gyakran él nemi életet?

Csak azért kérdezem, mert ha mondjuk egy ember 20 év alatt felnevel 3 gyereket, az elfek hosszú életét figyelembe véve 300 gyereket is szülhetnek, és akkor yneven végülis csak elfek élnének, mert ilyet még az orkok se tudnak.

És hogyan viszonyulnak az elf férfiak az ember nőkhöz?

Gyakran látogatnak meg Ellana-szentélyeket?

Közzétéve:

Hát ez aztán a jó kérdés... Azt mondják az elfek elég zárkózottak. Ezért vannak ilyen kevesen... Az emberi nőkkel, meg lehet, hogy talán összejönnek, de ez ritka. 100 esetből max 5 esetben. Talán, ha a nő is elég komoly és igazán... de mindegy gondolom ezt ki lehet találni. :roll: Az elfek hozzá vannak szokva az elf komoly, és okos és... szépségekhez, szal kivételes embernek kell lennie annak akibe egy elf beleszeret.

Közzétéve:

Itt szrintem nem is a beleszeretésről, sokkal inkább a vágyak beteljesítéséről lehet szó. Elf és ember között létrejön az aktus, ezt bizonyítják a félelfek "nagyszámú" előfordulása is. Bár szerintem is igen ritka az ilyen mert valószínúleg az Elf egyén kalandozó lehet (máskülönben nem kerűlne kapcsolatba emberekkel), és ha valami hát akkor az Elf kalandozók igen ritkák.

Közzétéve:

Itt valóban csak arról lehet szó hogy kalandozó Elf és ember között csak nemi kapcsolat van és abból lesz a gyerek mert az szvsz igen ritka hogy 1 Elf (főleg mivel kalandozo)beleszeressen 1 emberbe...szóval azért is lehetséges a nemi kapcsolat mert ha egy Elf kalandozó lesz akkor az emberek között eltöltött évek igencsak lejjeb viszi az igényeit szerintem és ezért olyan gyakori a féleéfek előfordulása mert lejebb mennek az igényeik és átveszik az emberektől a kurvázás szokását...persze ez csak szvsz :roll:

Közzétéve:

elfek: fűvel, fával :twisted: Na jó, ez csak az egyik magusos vicről jutott eszembe. egy másik fórumon már kitárgyaltuk a kérdést és arra aválaszra jutottunk röviden, hogy igen, de sokkal nehezebben esnek teherbe, mint az emberek. Ugyanolyan értelmes lények mint a az emberek.

Közzétéve:
sokkal nehezebben esnek teherbe, mint az emberek. Ugyanolyan értelmes lények mint a az emberek.

Ez valószínű, gondoljunk a bordélyházbeli elfekre!

Rendben, de én nem ezekre az extrém esetekre gondoltam, hanem mondjuk egy Elfendeli vagy Kráni elf családra...

Közzétéve:

Ha ez igaz és nem az, hogy egyszerűen annyira zárkózottak és elvontak, hogy a közösségi élet kihalóban van náluk (mintha az ETK-ban olvastam volna), akkor eléggé ideje lenne tenniök ellene valamit, mert ugye azé lesz a világ, aki a belakja :D

Közzétéve:

Ezt én írtam, csak elfelejtettem beloggolni.

Szóval az elfek ugye sokkal bölcsebbek, mint mi. Akkor már biztosan rájöttek, hogy nem áll olyan jól a szénájuk, és ha tényleg csak a termékenységgel lenne gond, már kitaláltak volna valamit.

Közzétéve:

Lehet hogy egyszerűen csak nagyon hamar kiöregszenek abból a korszakból amiben nemileg aktívak..vagy azis lehet hogy később érik el...(ezt én most úgy írtam hogy szinte semmit nem tudok az Elfekről..tehát nem tessék megkövezni engem ha hülyeséget írtam..)

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...