disconnect Közzétéve: Március 27, 2004 Közzétéve: Március 27, 2004 A JK-JK közti nemi élettel vigyázni kell, főleg ha a környezet is fogékonnyá tesz bizonyos dolgokra... Történt velünk ugyanis, hogy játékos társnőm karaktere és az enyém bizony szerelemre gerjedtek egymás iránt. Nos ez önmagában sem volt egyszerű helyzete a KM-nek, hisz az egyik kari lobbanékony és szenvedélyes, a másik oltalmazó és féltékeny volt. 2 évig tartó udvarlásunk alatt a testiség eccer sem jött szóba, de hát előbb utóbb mindennek el jön az ideje. Eleinte a KM ránk bízta a dolgot, amiből arcpirító dialógusok keletkeztek (nem izléstelen!) és hamarosan a levegő nem a csak a játékban, de a valóságban is felizzott. A KM maximálisan ura volt a helyzetnek és az egyik játékos társunk is...végül a feszélyező és már-már sikamlós dialógust, humorral sikerült kettejüknek elütni.Khm... nos az igazat megvallva játék után a hölgyel több kellemes éjszakát is sikerült eltöltenem, de természetesen szigorúan az elivilági környezetünkben! :-)
Madovick Közzétéve: Március 27, 2004 Közzétéve: Március 27, 2004 Jó neked disconnect! Nekem még nem volt szerencsém nőnemű játékosnak mesélni, de inkább nem is próbálkoznék vele, mert az egyik kedves játékosunknak az összes karaktere szexmániás, én meg azt hiszem nem tudnám kezelni az esetlegesen felmerülő kínos szituációkat...
Fürge Disno Közzétéve: Március 27, 2004 Közzétéve: Március 27, 2004 Khm... nos az igazat megvallva játék után a hölgyel több kellemes éjszakát is sikerült eltöltenem, de természetesen szigorúan az elivilági környezetünkben! :-) És ez a pár kellemes éjszaka a játéknak volt köszönhető vagy már úgy egyébként is össze voltatok melegedve?? :?:
disconnect Közzétéve: Március 28, 2004 Közzétéve: Március 28, 2004 Nos Fürge bácsi...Azt kell neked mondjam, hogy a játéknak nagy szerepe volt ebben, ugyanis a játékon kívül semmilyen kapcsolatunk nem volt. De én inkább hanyagolom ezt a JK-JK- közötti sexuális dolgot, mert bizony eléggé veszélyezteti a közös szórakozás élményét.Úgy érzem a sex sokféle lehet, akár játékos is, de semiképpen nem játék.
Fürge Disno Közzétéve: Március 28, 2004 Közzétéve: Március 28, 2004 Lám lám mi minedenre nem jó a szerepjáték! :twisted: :twisted: Érdekes ilyen ről még nem is halottam hogy két embert a szerepjáték hozott volna össze de mindenképp pozitív!! :wink: Tényleg tud még valaki ilyen példákat mondani vagy ez csak ilyen egszerű kivételes eset?
Elátkozott Közzétéve: Március 28, 2004 Közzétéve: Március 28, 2004 Attol függ, hogy mit nevezel összehozásnak. Én például 6-7 embert a szerepjátékon keresztűl ismertem meg, és az is igaz, ha nem játszanék nem is látogatnám ezt az oldalt... De disconnectel megvalósult dologról még nem is allottam, Viszont el tudom képzelni. Szvsz a szerepjáték tökéletes megoldása az ismerkedésnek, elsősorban ez az amiért szívesen foglalkozom vele. Ennek köszönhetem sok jó barátomat.
Nefadar Közzétéve: Március 28, 2004 Közzétéve: Március 28, 2004 Fürge: Gegét és engem is a szerepjáték hozott össze. Õ volt a KM én meg egy "harcost" alakítottam Codexben. Eredetileg nem azzal a NJK-val kellett volna összejönnöm akivel később összejöttem, na mindegy a karavánvezéremmel jöttem össze és eközben Gegével és közel kerültünk egymáshoz (2. találkozásunk volt) utána még egyett játszottunk és azután jöttünk össze, ennek már hónapja és még mindig nagyon boldogok vagyunk
TheElf Közzétéve: Március 28, 2004 Közzétéve: Március 28, 2004 Ez olyon dolog szerintem, hogy ami nem hírértékű azt nem is veszed észre, és ezért nem tudtál ilyenről. Mindenesetre, ha egy lány játékos szabad, akkor gyakran megesik az ilyesmi. Igen gyakran.
sropi Közzétéve: Március 28, 2004 Közzétéve: Március 28, 2004 Lehet, hogy én mozgok rossz körökben,de SAJNOS hölggyel még nem játszottam mágust...
TAO Közzétéve: Március 29, 2004 Közzétéve: Március 29, 2004 Nekem a jelenlegi csapatomban 2 lány is van, ráadásul ebből az egyik felettébb csinos. Engem viszont nem veszélyeztet ez a dolog... TAO
Elátkozott Közzétéve: Március 29, 2004 Közzétéve: Március 29, 2004 TAO: Jó neked, én valahogy mindig bányarémeket fogtam ki. Ez ne tévesszen meg senkit, nálam leginkább a belső számit (és itt nem a nő szerveire gondolok), de mint a kegtöbb férfi én is szivesen legeltetem a szemem. :oops: :roll: Ennek ellenére nálam a lányok nemigazán tudtak érvényesülni, pedig mindent megtettem, hogy ráérezzenek a játék ízére. Ez nem nagyon sikerült, talán a többi JK miatt, viszont okoztak meglepetést: A kezdő lány legelső reakcoja, Yankar kapujában álló calor ellen tőrtént meg. Nem tudom, hogy honnan jött az ötlete, de ugygondolta ő most ágyékonrugja... A társaság többi tagja 5 percig adozott tisztelettel a cselekedetnek, mely egyépként sikertelen volt. :wink: -Szexuális közeledés két olyan Jk között melynek eggyik játékosa leány lett volna még nem volt társaságunkban. Viszotn olyan már volt, hogy két férfi játékos játszotta ezt el. :x Nos én ezt meglehetősen beteges dolognak tartottam... Az a baj, hogy nagyon ritkán adatik meg nekünk is, hogy lányokkal játszunk, amit sajnálok mert sokat lehetne tőlük tanulni már csak a játékhoz való hozzáállásukból is. :cry: Ezért játékaink 99%-ban sex mentesek.
disconnect Közzétéve: Március 29, 2004 Közzétéve: Március 29, 2004 Gyanítom hogy alkalom hozza ezt a dolgot és szerintem bárhol előfordulhat. Csak az alapvető tabukat nem szabad sose "meghágni" ;-D"Házi nyúlra nem lövünk!"
Nefadar Közzétéve: Március 29, 2004 Közzétéve: Március 29, 2004 disconnect igazat szolt utolsó mondatával. Amúgy a mi játékainkban sem nagyon van sex, karaktereim csak hülyítik a társaság férfi tagjait Spori: egyszer majd biztosan fogsz TAO: ezt el sem hiszem rólad
TheElf Közzétéve: Március 29, 2004 Közzétéve: Március 29, 2004 Viszotn olyan már volt, hogy két férfi játékos játszotta ezt el. :x Nos én ezt meglehetősen beteges dolognak tartottam... Az a baj, hogy nagyon ritkán adatik meg nekünk is, hogy lányokkal játszunk, amit sajnálok mert sokat lehetne tőlük tanulni már csak a játékhoz való hozzáállásukból is. :cry: Ezért játékaink 99%-ban sex mentesek.No ez szerintem egy kicsit összetettebb probléma, ha te azt beteges dolognak tartottad, akkor nem a karakterek fejével, hanem a sajátoddal szemléled a történteket, ráadásul, ez azt is jelenti, hogy KMként is ez a természetes alapállásod, a női karaktereket, a női NJKkat nem kezeled nőként, és nem is alakul ki a világodban semmilyen női szerep ami a lányoknak is vonzó lehetne, és nem is maradnak meg így a játékodban. Ebbe a csapdába könnyű belefutni nagyon nehéz kijönni belőle, de itt a gond.
TheElf Közzétéve: Március 29, 2004 Közzétéve: Március 29, 2004 Lehet, hogy én mozgok rossz körökben,de SAJNOS hölggyel még nem játszottam mágust...Nagyon sok múlik azon hogy hogyan játszik a krönyezeted, kinek mennyire vonzó, és azon is, hogy milyen más játékokat játszol, az előbb itt már valakinek kifejtettem egy olyan okot ami riasztó lehet. Megjegyzem, nagyon sok lány nem szívesen megy egy csak fiúkból álló zárt társaságba kipróbálni valaami ismeretlent, ha akkor nem segíted elő a megtapadását akkor a többi már tőle ezt azt hall, és a negatív előítéletet nehéz legyőzni.
TAO Közzétéve: Március 29, 2004 Közzétéve: Március 29, 2004 TAO: ezt el sem hiszem rólad Nefi remélem nem értetted félre. Azalatt, hogy engem nem érint, nem azt a dolgot értettem, ami miatt bizonyos hímnemű egyének a Kék Osztriga nevezetű, különleges, egzotikus bárt látogatják. Mást értettem alatta, most már érted mit. De lehet, hogy eddig is arra céloztál, de ha azt nem nézed ki belőlem, akkor hajjaj... ha meglátlak egyszer olyat kapsz, hogy csuhajj. gyere csak le tt2-re legalább 1 napra, és megígérem neked, hogy lesz ott ereszdelahajamat! Üdv, TAO ui. : és bocs az offolásért
TheElf Közzétéve: Március 30, 2004 Közzétéve: Március 30, 2004 TAO: ezt el sem hiszem rólad Nefi remélem nem értetted félre. Azalatt, hogy engem nem érint, nem azt a dolgot értettem, ami miatt bizonyos hímnemű egyének a Kék Osztriga nevezetű, különleges, egzotikus bárt látogatják. Honnan tudsz te ilyesmiket hogy ki miért és mit látogat? Megmondom őszintén én a nevezett urak kapcsán azt írtam volna, hogy akikről Moldova rendőrségi forrásokra hivatkozva azt írta, hogy kérdőjelet tetováltatmnak a kisujjukra
Elátkozott Közzétéve: Március 30, 2004 Közzétéve: Március 30, 2004 TheElf: Ha női játékos női karakterel játszik abban nincs nálam semmi gond. Abban viszont igazad van, ha férfi játékos női karakterrel játszik azt nem tudom igazán elfogadni, alapvető okok miatt: egy férfi ne gondolkozzon női fejjel. A fönt említett kalandnál az volt a baj, hogy a lányok tapasztalatlanok voltak, a játékos társak erőszakosak (-már aki), a játékosok eggyütes létszáma meghalatta a nyolcat (ami meglehetősen váratlanul ért, hiszen mindenki játék közben jelentkezett be), nekem pedig ennyi embernek nem volt kedvem kalandot mesélni...
TheElf Közzétéve: Március 30, 2004 Közzétéve: Március 30, 2004 TheElf: Ha női játékos női karakterel játszik abban nincs nálam semmi gond. Abban viszont igazad van, ha férfi játékos női karakterrel játszik azt nem tudom igazán elfogadni, alapvető okok miatt: egy férfi ne gondolkozzon női fejjel. Ezzel érdemben a női NJKt, és a női JKt is eliminálod a játékból, és a játékosaid sem szokják meg hogy ilyen szerepek vannak érdemben is, és ezzel idézed elő, hogy amikor egy lány csak megnézi a játékot: Nem talál semmi vonzót. Ha egy lány le is ül játszani: a csapatod nem tud vele mit kezdeni, nem fog semmi vonzót találni a játékban.
Elátkozott Közzétéve: Március 30, 2004 Közzétéve: Március 30, 2004 Lehet, ezen elgondolkodom. Bár a női NJK-kal nem szokot gond lenni, talán mert töbnyire boszorkányok :wink: . Bár most hogy így mondod meglehetősen ritkán is fordulnak elő. Az eggyik (férfi) játékostársam rendszeresen játszik egy papnővel, az vele a probléma, hogy nem veszem észre játékán a női vonásokat. Papiron az, de játékában még csak véletlenűl sem tűnne fel a női praktika. Ugyhogy nem csak én hanem egyben a játékostársaim is elzárkoznak a romantika témájátol. Talán ezért is lenne jó ha tapasztaltabb leány játékossal hozna össze a sors, valószínűleg betudná tölteni ezt az űrt. :roll:
disconnect Közzétéve: Március 30, 2004 Közzétéve: Március 30, 2004 Rendkívüli élmény ha hölgy is jáccik a csapatban! :-) Mindenkinek ajánlom, csak a hölgyike tudjon is jáccani és ne csendesen kuporogjon a sarokban!
Madovick Közzétéve: Március 30, 2004 Közzétéve: Március 30, 2004 Én általában minden kalandba teszek női NJK-t, akit aztán magukkal is visznek általában. Aztán amint az nyugdíjba vonul/elhalálozik/elrabolják az UFO-k, kidolgozok egy másikat. Ezeket általában elég jól mozgatom, arra külön figyelek, hogy viselkedésükben is jelentősen eltérjenek egymástól, hogy ne tévesszék össze őket játékosok. A jelenlegi például egy érzelmileg labilis amundlány.
Lord Lazusch Közzétéve: Március 30, 2004 Közzétéve: Március 30, 2004 Madovick női NJK-iról annyit, hogy eddig 2 kalandban volt, abbó az egyik boszorkány, aki akkor a robban ást idézett volna elő, hogy a beriqueli hómanónak meglebben a haja tőle.
Nefadar Közzétéve: Március 30, 2004 Közzétéve: Március 30, 2004 Én eddig amikor játszottam és pasi volt női JK-val az mindig siralmasra sikerült az én szememben. Tao: úgy sem jönne össze
Pico Közzétéve: Március 31, 2004 Közzétéve: Március 31, 2004 JK-k és NJK-k közti hmm is jó lesz?Ugyanis a Kardokon történt, hogy az egyik csapat a modul ellen indulva megerőszakolta a segítségre szoruló királykisasszonyt :? . Jó, mi?
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés