Antail Közzétéve: Június 25, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 25, 2014 Itt lehet leutazással, hazautazással kapcsolatban írogatni. Link a hozzászóláshoz
Hulla Közzétéve: Június 25, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 25, 2014 Vártam már ezt a topicot, és lőn. Én 2-án a reggeli órákban érkezem busszal a Népstadionhoz, onnan metróval a Keletibe, ahol vonatra szállok és irány Gyömrő. Örömmel alkalmazkodom bárkihez, ha kocsival el tud vinni valamely szakaszon, ha csatlakozna hozzám itt-ott! H. Link a hozzászóláshoz
beeksz Közzétéve: Június 25, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 25, 2014 (szerkesztve) Örömmel alkalmazkodom bárkihez, ha kocsival el tud vinni valamely szakaszon, ha csatlakozna hozzám itt-ott! H. Ha gondolod a keletiből szívesen elviszlek a nyugatiba. Komolyabbra fordítva a szót Westend (Nyugati) tudnál csatlakozni egyenlőre ismeretlen* időpontban. *kb. 11-14 közt lennénk ott. Ha ez a bizonytalanság és társaságunk nem megfelelő, akkor egy szabad hely akad a kocsiban. Óbuda -> Westend -> hősök tere -> stadionok -> Örs vezér tér -> XVII ker. útvonalon. + info Örs vezér teréről megy busz, ami teljesen rendben van. Minden óra 45kor, es van gyors járat is, igaz nem minden órában. Kökiről is megy, de az ritkább... Szerkesztve ekkor: Június 25, 2014 , beeksz által Link a hozzászóláshoz
Hulla Közzétéve: Június 25, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 25, 2014 Nagyon köszönöm, de időközben már sikerült fuvart szereznem. De tényleg köszi!!! Link a hozzászóláshoz
Daelon Közzétéve: Június 26, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 26, 2014 Pénteken délután valaki még lefelé a táborba? Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Június 26, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 26, 2014 Shad'lex lehet, hogy akkor jön (a beosztásától függ), illetve vendégektől is mintha hallottam volna olyat, hogy ilyenkor jönnek. SirTom esetleg? Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Június 26, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 26, 2014 Igen, én pénteken munka után mennék ki. Egy bibi van, hogy én a kelet pesti részen vagyok, tehát nem érintem a belvárost. Ha valakit érdekel, akkor a Hősök terén vagy a Mexikói útnál fel tudom venni. Esetleg az Õrs vezér terén, ha kerülök egy kcisit. Link a hozzászóláshoz
Daelon Közzétéve: Június 26, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 26, 2014 Mikor van neked munkaidő vége? Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Június 27, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 27, 2014 Hát ez elég relatív. Elvileg 5-kor gyakorlatban sokkal később. De azért rugalmas napokat is tudok szervezni. 4 előtt nem fogok tudni elszabadulni, mondj valami időpontot és helyet az opciók közül és megpróbálom úgy alakítani a napot. Link a hozzászóláshoz
Ulmi Közzétéve: Június 27, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 27, 2014 Nagyon köszönöm, de időközben már sikerült fuvart szereznem. De tényleg köszi!!! Hullaszállító lettem Link a hozzászóláshoz
Ligadio Közzétéve: Június 27, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 27, 2014 Másodikán korai érkezéssel (kb tíz óra-fél tizenegy) Dunaharaszti-Alsónémedi-Gyál-Gyömrő útvonalon mi is felveszünk szivesen bárkit Link a hozzászóláshoz
Daelon Közzétéve: Június 27, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 27, 2014 (szerkesztve) SirTom: Én kettőig dolgozom hivatalosan, de még hazaugrok családtól búcsúzni, szval az 5 körül az Örs, vagy a Bosnyák vagy a Pólus Center tökéletes, ilyen sorrendben helyesbítés: fordított sorrendben, mert a Pólustól 10, a Bosnyáktól 25, az Örstől 40 percre lakom Szerkesztve ekkor: Június 28, 2014 , Daelon által Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Június 29, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 29, 2014 17h, Pólus. Remekül hangzik,célozzuk be ezt.Úgyis be kell mennem vásárolni, legyen Tesco bejárat. Abból is a város felőli oldal. Link a hozzászóláshoz
Daelon Közzétéve: Június 29, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 29, 2014 17h, Pólus. Remekül hangzik,célozzuk be ezt.Úgyis be kell mennem vásárolni, legyen Tesco bejárat. Abból is a város felőli oldal.Rendben! Link a hozzászóláshoz
Daelon Közzétéve: Július 1, 2014 Megosztás Közzétéve: Július 1, 2014 ToxinBoy is csatlakozna, ha befér még. Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Július 1, 2014 Megosztás Közzétéve: Július 1, 2014 Persze, simán befér. Link a hozzászóláshoz
Hulla Közzétéve: Július 1, 2014 Megosztás Közzétéve: Július 1, 2014 Lehet utolsó utáni pillanat, de hátha bejön. Fuvart keresek holnap Pestről Gyömrőre. Én 9:40 érkezem a Stadionokhoz. Reggel 8:00-kor még ide nézek, hátha van valaki. Esetleg PÜ-ben kérnék egy telefonszámot, hogy hívhassam a nagylelkű illetőt! Link a hozzászóláshoz
Ligadio Közzétéve: Július 2, 2014 Megosztás Közzétéve: Július 2, 2014 @Hulla : mi kis kerülővel fel tudunk venni, pm-ben ment a szám Szerk: a f*szt péemben, valami agybaja van 06harminc7840652 Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés