Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték
tetra

[DnD Next] Szexualitás a játékokban? Most megkaptuk!

Recommended Posts

En szeretem a kacsakat. Ezt a szabalygyujtemenyt is oda dobnam nekik had egyek meg, mint a nokedlit.Korubelul ennyire tartom.Ezek utan mar azt se lehet mondani hogy a KM nem Kovi. :(

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz

Nem is az, hogy Kovi, de hogy mi köze ennek egy szabályrendszerhez? Eddig is akárki akármilyen szexualitású és nemű karakterrel játszhatott, TAO is hozott valami össze-vissza nemű boszorkányt valamelyik táborba, ez mind jó és működik, és nem kell hozzá szabályrendszer. Ahogy a karakterek magassága is igen tág kereteken belül mozog.

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz

Üdv!

Én erősen azt érzem, hogy vagy a helyet akarták kitölteni, vagy valaki problémázott nekik ezen, és ezért került csak bele. Ha nem lenne leírva, akkor is nyilván lehetne hozni ilyesmit. Tényleg nem kell ehhez szabályrendszer.

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz

Hát most képes voltam "visszalapozni" pár oldalt, tényleg benne van :D A "Chapter 4: Personality and Background" részben van egy "Sex" alrész, abban található a szokásos maszlag végén. Az érdeklődőknek: http://www.wizards.com/dnd/Article.aspx?x=dnd/basicrules

Erős a gyanúm arról van szó, hogy amerikai kiadvány, ha nem írnak legalább 1 bekezdést LGBT dolgokról még valaki bepereli őket, hogy homofóbok, simán megnyerné és a HASBRO fizethetne a LGBT community-nak egy rakás pénzt, amit meg nem akarnak. Ne tedd a macskát a mikóba tipikus esete.

Ui: Amúgy cikk végén is ott van hogy "Though there was nothing to previously stop people from playing as LGBT characters, it is the first time the ruleset has so openly embraced this." :)

- Artu

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz

Ülj oda az asztaltársasághoz...

Hozzájuk szólhatsz anélkül is, hogy bemutatkoznál. Ha ismert kalandozó vagy, Fedd fel kiléted hogy megismerjenek.

Vándor
Válasz a témára...

×   Formázott tartalmat illesztettél be.   Formázás megszüntetése

  Only 75 emoji are allowed.

×   A hivatkozásodat beágyazta a gépszolga automatikusan.   Mutasd inkább hivatkozásként

×   A Pszi-emlékfelidézés sikeres volt.   Szerkesztőablak kiürítése

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Új...