Scylla Közzétéve: Július 24, 2014 Megosztás Közzétéve: Július 24, 2014 (szerkesztve) itt az ideje hogy megosszuk egymással a kalandnaplokat. lássuk ki hogy "élte" túl a szigetet!uncensored, uncut!!!dark zala nyt 2014 kalandnaplo.docxAlreanor Talron Arel pap elötöri.docArcyan con Crows darton paplovag elötöri.docDark Zala csapat elötöri.docNiil Barrichi bárd elötöri.docxShu Han Ho harcmüvész elötöri.docx Szerkesztve ekkor: Július 25, 2014 , Scylla által Link a hozzászóláshoz
Messor1983 Közzétéve: Július 25, 2014 Megosztás Közzétéve: Július 25, 2014 Szia Scylla,Megtennéd, hogy becsatolod a karakterek előtörténetét, vagy röviden ismereteted őket? Tőlünk majd Shiffer fogja - remélhetőleg - feltenni. Link a hozzászóláshoz
Scylla Közzétéve: Július 25, 2014 Szerző Megosztás Közzétéve: Július 25, 2014 Szia Scylla,Megtennéd, hogy becsatolod a karakterek előtörténetét, vagy röviden ismereteted őket? feltöltve. Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Július 25, 2014 Megosztás Közzétéve: Július 25, 2014 Kiegesziteskent annyi, hogy telepatiaval kertun hajot a megbizonktol ami uton volt a szigetre. Az mas kerdes hogy valoszinuleg az is el lett volna sullyesztve.A torpe harcos Furge diszno szemelyeben erositette csapatunkat, neki nem volt irott elotorije ,mert nem volt biztos hogy tud egyeltalan jonni taborba es ki is kellett hagynia par jatekulest melo miatt. Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: Július 25, 2014 Megosztás Közzétéve: Július 25, 2014 Kiegesziteskent annyi, hogy telepatiaval kertun hajot a megbizonktol ami uton volt a szigetre. Az mas kerdes hogy valoszinuleg az is el lett volna sullyesztve. Erre miért nem emlékszem? Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Július 25, 2014 Megosztás Közzétéve: Július 25, 2014 Elolvastam a kalandnaplót... Link a hozzászóláshoz
Messor1983 Közzétéve: Július 25, 2014 Megosztás Közzétéve: Július 25, 2014 Én is elolvastam, voltak érdekes szituk... Ehhez tényleg kellettek az elősztorik, köszi érte. Link a hozzászóláshoz
Scylla Közzétéve: Július 25, 2014 Szerző Megosztás Közzétéve: Július 25, 2014 one comment. vértuk = vértyúk.keletkezése: karilapon felszerelésként fel volt irva pár db tü kinzás céljábol. a tük-böl lett ékezetes konvertálással a tuk, abbol lett a tyúk , abbol pedig a vértuk,... km által elfogadott familiáris. Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Július 28, 2014 Megosztás Közzétéve: Július 28, 2014 tetra, pedig telepatiaval uzentem Erionba.Ez mondtad hogy intezkednek.Mas kerdes ,ha csak lerazni akartak e?! De beszeltunk az uj hajoindulasrol az tuti. Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés