Silver Közzétéve: Augusztus 11, 2014 Közzétéve: Augusztus 11, 2014 SziasztokSzeretném megvenni az Igenis, sötét nagyúr c. társasjátékot, de mostanra teljesen hiánycikk lett, és olyan hírek terjengnek, hogy nem is fogják után gyártani.Valaki nem tud esetleg egy bármilyen boltot, ahol még kapható? Használtan is érdekelne.Előre is köszi a segítséget.Üdv, Silver
Daru Közzétéve: Augusztus 11, 2014 Közzétéve: Augusztus 11, 2014 Esetleg kérdezd meg ezt a boltot: http://www.jatekhaz.hu/igenis-sotet-nagyur!-kartyajatek-13266.htmlD lehet csak nem frissítették a készletet.Plusz infó: A Delta tervezi, hogy idén újra kiadja. http://www.deltavision.hu/forum/viewtopic.php?id=67
Silver Közzétéve: Augusztus 11, 2014 Szerző Közzétéve: Augusztus 11, 2014 Köszi a tippet. Sajnos a kapcsolatnál a következő szöveg van: [TABLE=width: 525] [TR] [TD]Jelenleg nem működik webáruházunk!Nem értékesítünk termékeket! Amit találtam telefonszámot ott meg "A hívott szám jelenleg nem elérhető" szöveg fogadott. Szóval keresek továbbra is kitartóan [/TD] [/TR] [/TABLE]
Coryss Közzétéve: Augusztus 11, 2014 Közzétéve: Augusztus 11, 2014 Itt az írják még 1 van raktáron.http://camelotplaza.hu/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&category_id=7&product_id=710&Itemid=1
Silver Közzétéve: Augusztus 11, 2014 Szerző Közzétéve: Augusztus 11, 2014 Köszönöm Coryss, felhívtam őket telefonon, csak egy kicsivel maradtam le a játékról. Azt mondták telefonon, hogy nekik szokott lenni és a következő társasjáték szállítmánnyal fognak kapni. Ebben igazából kicsit kételkedem, mert sehol máshol nem is rendelhető, na de majd kiderül, hogy hívnak-e. Mindenesetre, ha valaki valahol ráakadna egy példányra, kérem jelezze Köszi, Silver
Silver Közzétéve: Augusztus 13, 2014 Szerző Közzétéve: Augusztus 13, 2014 Igenis, sötét nagyúr:tuzes:
TAO Közzétéve: Augusztus 14, 2014 Közzétéve: Augusztus 14, 2014 Az úgy volt, nagyuram, hogy jött a gonosz boszorkány, aki elbájolta azt a titkos társasjátékot, ám mi, a te végletekig hű és szánalmas szolgáid, égre-földre kerestük minden szerepjátékos boltban, de akkor jött az a szakadék oda hirtelen elébünk, amit még minden bizonnyal sikeresen is vettünk volna, ha valaki nem ajánlotta volna, hogy vessük be Benitko szőrnyűséges mágia-ellengőzölőjét az átjutásra, ami természetesen semmire sem volt jó és miatta egy alattomos pincében kötöttünk ki. Ez a valaki pedig nem más, mint ez a nyamvadt kis Antail goblin ITT MELLETTEM!
Silver Közzétéve: Augusztus 22, 2014 Szerző Közzétéve: Augusztus 22, 2014 Köszönöm mindenkinek a közreműködést. Meglett a játék
Antail Közzétéve: Augusztus 22, 2014 Közzétéve: Augusztus 22, 2014 Köszönöm mindenkinek a közreműködést. Meglett a játék Kiralysag! Par napig marad itt a tema aztan athelyezzuk a temetobe. Ugytunik ez jo rendszer, ha valaki valami specifikus gyorslejaratu dolgot akar megvitatni, akkor nyit neki egy temat, aztan, ha megoldodott lezarjuk es archivaljuk.
Silver Közzétéve: Szeptember 1, 2014 Szerző Közzétéve: Szeptember 1, 2014 Nagyon jó, mert aki eladta nekem a játékot (egy bontatlan példányt), itt a kalandozok.hu fórumon látta, hogy keresem. Szóval köszönet a lehetőségért
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés