Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Igenis, sötét nagyúr

Silver

Recommended Posts

Közzétéve:

Sziasztok

Szeretném megvenni az Igenis, sötét nagyúr c. társasjátékot, de mostanra teljesen hiánycikk lett, és olyan hírek terjengnek, hogy nem is fogják után gyártani.

Valaki nem tud esetleg egy bármilyen boltot, ahol még kapható? Használtan is érdekelne.

Előre is köszi a segítséget.

Üdv, Silver

Közzétéve:

Köszi a tippet. Sajnos a kapcsolatnál a következő szöveg van:

[TABLE=width: 525]

[TR]

[TD]Jelenleg nem működik webáruházunk!Nem értékesítünk termékeket!

Amit találtam telefonszámot ott meg "A hívott szám jelenleg nem elérhető" szöveg fogadott.

Szóval keresek továbbra is kitartóan :)

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Közzétéve:

Köszönöm Coryss, felhívtam őket telefonon, csak egy kicsivel maradtam le a játékról.

Azt mondták telefonon, hogy nekik szokott lenni és a következő társasjáték szállítmánnyal fognak kapni. Ebben igazából kicsit kételkedem, mert sehol máshol nem is rendelhető, na de majd kiderül, hogy hívnak-e.

Mindenesetre, ha valaki valahol ráakadna egy példányra, kérem jelezze :)

Köszi, Silver

Közzétéve:

Az úgy volt, nagyuram, hogy jött a gonosz boszorkány, aki elbájolta azt a titkos társasjátékot, ám mi, a te végletekig hű és szánalmas szolgáid, égre-földre kerestük minden szerepjátékos boltban, de akkor jött az a szakadék oda hirtelen elébünk, amit még minden bizonnyal sikeresen is vettünk volna, ha valaki nem ajánlotta volna, hogy vessük be Benitko szőrnyűséges mágia-ellengőzölőjét az átjutásra, ami természetesen semmire sem volt jó és miatta egy alattomos pincében kötöttünk ki. Ez a valaki pedig nem más, mint ez a nyamvadt kis Antail goblin ITT MELLETTEM!

Közzétéve:
Köszönöm mindenkinek a közreműködést. Meglett a játék :)

Kiralysag!

Par napig marad itt a tema aztan athelyezzuk a temetobe. Ugytunik ez jo rendszer, ha valaki valami specifikus gyorslejaratu dolgot akar megvitatni, akkor nyit neki egy temat, aztan, ha megoldodott lezarjuk es archivaljuk.

Közzétéve:

Nagyon jó, mert aki eladta nekem a játékot (egy bontatlan példányt), itt a kalandozok.hu fórumon látta, hogy keresem. Szóval köszönet a lehetőségért :)

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...