Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Hivatalos hírek a táborral kapcsolatban


Recommended Posts

Sziasztok,

Közelítjük a 20 fős minimumot szerencsére, remélem minél többünknek sikerül elszabadulni erre a pár napra.

Aki még nem tette, kérem nyilatkozzon arról, miképpen vélekedik egy kalandozós szilveszerről-előszöszilveszterről (azaz dec. 30-ai és 31.-ei táborhosszabbításról). Ha összejövünk elegen, akkor megbeszéljük a helyszínnel a dolgot. A szavazós fórumtéma erről:

http://kalandozok.hu/showthread.php/1715-%C3%89rdekl%C5%91d%C3%A9s-szilveszter

Link a hozzászóláshoz

Szervusztok,

a jelentkezések és az első részlet befizetésének határideje MA ÉJFÉLKOR lejár.

Kérlek, ha tudtok valakiről, aki szeretne jönni a táborba, de még nem jelentkezett, értesítsétek erről. A helyszínnel hétfőn veszem fel a kapcsolatot a létszám ügyében, úgyhogy a hétvégén legkésőbb minden leendő táborozóról szeretnék tudni már.

Ha a befizetést nem tudjátok elintézni ma, akkor keressetek meg valahogyan (a legjobb a telefon lenne), hogy meg tudjuk beszélni, hogy intézzük ezt.

Ezek a határidők nem jogvesztőek, de a sikeres szervezés érdekében a számotokra kiírt teendők mielőbbi végrehajtása nagyban könnyíti a munkánkat.

A táborba idén is lesz lehetőség ellátogatni vendégként, keressetek ezügyben is bátran. (Eddig Suttogó és Fürge Disno keresett ezügyben, utóbbi elképzelhetően teljes táborra is jön majd, de csak december elején tudja megmondani.)

Link a hozzászóláshoz

Üdv ismét,

A mai napon több jelentkezés és érdeklődés is befutott, és a hétvégén nincsenek bankok sem, hogy az a néhány leendő táborozó, aki elfelejtett befizetni, el tudja ezt intézni, úgyhogy A határidő egy héttel kitolódik: november 21., péntek 23:59:59-ig.

Ettől függetlenül a szervezést megkezdjük az aktuális létszámra, felkészülve az esetleges bővülésre. Akinek kész csapata van, attól kérném, hogy az erre kialakított fórumtémába írja is be azt, hogy megkönnyítsük azok dolgát, akiknek még nincs.

Link a hozzászóláshoz

Kedves Kalandozók!

A táborlakók számára szóló információkat, mint pl. eljutási segédlet, programok, és díjazás idén is a Teljes Tábortájékoztató tartalmazza, melyet innen tolthettek le:

http://kalandozok.hu/talalkozok/tt2014/tt2014_tajekoztato_teljes.pdf

Találkozunk a táborban!

Üdv,

Antail

Szerkesztve ekkor: , Con Salamander által
Link a hozzászóláshoz

Sziasztok,

felvettük a kapcsolatot a szállással, és azt a jó hírt kaptuk, hogy lehet még bővülni létszámügyileg, mert az egész épületet nekünk tartják fenn. Úgyhogy nyugodtan lehet még jelentkezni, de azért ezt minél előbb tegye meg mindenki (lehetőleg a határidőig), mert a karakterek átnézése, a KM-ek szervezése és egyéb adminisztatív dolgok miatt nem lehet azért utolsó napig jelentkezni... (Azaz lehet, csak ha valaki úgy "esik be", az valószínűleg nem tud már játszani a versenymodulban, és a díjazásokból/ajándékokból is kimarad...)

További információ, hogy szilveszterezni biztosan nem tudunk maradni, de elképzelhető, hogy egy további napot igen. Amint lesz pontos információm, közzé fogom azt tenni.

Link a hozzászóláshoz

Kedves Kalandozók!

Itt elérhetitek a 2014-es Kalandozok.hu Téli Tábor 2. hangulatkeltő novelláját: http://kalandozok.hu/talalkozok/tt2014/tt2014_hangulatkelto_novella2.pdf

A karakteralkotásban Psz. 3690 szerepelt, mint előtöri befejezési dátum. Arra kerék minden csapatot, hogy az előtörténeteiteket 3692-ig írjátok meg. Az előtörténetnek a karakteralkotás végén található idézettel kell befejeződnie (Segítség az előtörténetekhez és a karakteralkotáshoz, http://kalandozok.hu/talalkozok/tt2014/tt2014_karakteralkotas.pdf). Természetesen a rettegett hírű kalandozók ti vagytok.

Köszönöm, üdv.

Antail

Szerkesztve ekkor: , Antail által
Link a hozzászóláshoz

Sziasztok,

A KM-preferenciák leadásánál pontatlanul adtuk meg az értékeket, mert egyrészt azóta 5 csapat és KM lett, másrészt hibásan 0-s minimumpont került a tájékoztatóba. Ezt én szúrtam el, bocsánatot kérek mindenkitől.

Helyesen tehát:

Alapesetben 25 pontot kell jelen esetben szétosztani az 5 KM között, 1-10 közötti értékekkel. 10 pontot a legnagyobb kedvencnek adjatok, 1 pontot pedig annak, akit legkevésbé szeretnétek.

Aki időben küldi a preferenciát, az 27 pontot osszon el.

Az elsőként beküldő csapatot (aki még 2 pontot és 12-es egyszeri maximumot kap) már értesítettük.

Jó karakteralkotást!

Link a hozzászóláshoz

Üdv,

A párosítások a következőképpen alakulnak:

Antail - Dark Zala

BigMac - Akvírok

CS - A tudás keresői

MG - Hírhedt senkik

Frosty - Pyarroni népfront

A kiosztás után kapott párosítások minden tagjáról elmondható, hogy vagy "mindegy volt neki" (tehát nem járt rosszul), vagy az "inkább szeretné" kategóriából került kiválasztásra a pár. Számokban tehát: akinél nem volt mindegy a sorrend (csupa ötös), ott 6, vagy a fölötti számérték szerepel mindkét oldalon.

Az aktívabb KM-ek már biztosan a napokban felkeresik a csapatot, a passzívabbakat tessék nyugodtan keresni. :)

Szép napot, jó készülődést!

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
×
×
  • Új...