Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

A Hét képe 2014.11.03


Felon

A Jó szellemek vezessenek!

 

Ezen a novemberi hétfő reggelen összemosódnak a kulináris és a kulturális élvezetek a Tomahawk étteremben, a canada-i North Vancouverben.
Ennek a vállalkozásnak a története az 1920-as évekre nyúlik vissza, amikor még pusztán csak egy kunyhóban működtetett kávézó volt. Fontos megemlíteni, hogy jelenlegi helyére 1926-ban költözött, amióta folyamatosan várja a vendégeit, zavartalan nyitvatartással. Különlegessége, hogy az első olyan étterem Vancouverben, ahol a mai lótifuti szolgáltatást fel lehetett lelni, azaz nem csak két lábon, hanem több keréken is lehetett rendelést leadni. Az étkezde mellett egy indián rezervátum is található, mely külön zamatot biztosít a helynek. Aki betér ide, a gasztronómiai mámor mellett elmélázhat a belső építészeten is, mely ősi indián hagyományokat követ, és kézműves szobrokkal emeli a fogyasztás élményét.
A képen az étterem előtti két óriási totemoszlop egyike található. A legenda szerint ezek tartják távol a a rossz szellemeket, így biztosítva az étkezések nyugalmát.

Bennfentes információ következik! A lelki nyugalom megőrzése érdekében a gyengébb idegzetűek csukott szemmel olvassanak tovább.
A Főmágus szerint valószínűleg az lehet az igazság ezekről a szépséges oszlopokról, hogy ide kötözik ki azokat a megskalpolt sápadtarcúakat, akik nem eszik meg a vacsorájukat.
Nos, aki arra járva betér, hozzon hírt nekünk erről.. ha tud!

Köszönjük a képet Antailnak!

 

attachment.php?attachmentid=607&stc=1


Kalandozók véleménye

Recommended Comments

Nincsenek megjeleníthető megjegyzések.



A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés

×
×
  • Új...