Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték

MagyarGergely

Kelthurr Agyarai harcos iskola

MagyarGergely tollából, itt Hírek,

Üdv kalandozók!
A mai napon kikerült az oldalra a Kelthurr Agyarai címet viselő cikk, Lord Nova tollából. 
Ez a tudományos alaposságú, Ynevhez jó pár ponton illesztett cikk egy syburri harcos iskolát mutat be, nemcsak újabb erőket adva a helyi határvédelemhez, illetve alkaazt lehetőséget a helyi származású kalandozóknak, de a szerző szándéka szerint újabb játszható alkasztot és származási helyet Ynev udvari orkjainak. 
Jó olvasást, játékot kívánunk! 
Kelthurr Agyarai

MagyarGergely

Graaimn ereklyéi

MagyarGergely tollából, itt Hírek,

Üdv kalandozók!
A mai napon kikerült az oldalra a Graaimn ereklyéi címet viselő cikk, Mosquito tollából. 
Szerencsére - bár a jelenlegi rontások nem kedveznek a találkozóknak és táboroknak - azért az otthoni játékokat nem tudta megtörni Orwella átka. Mosquito egy ilyen alkalomhoz - jó, biztosan többhöz is - dolgozott ki néhány érdekes törpe ereklyét, amit az alábbi cikkben oszt meg veletek. A Graaimn ereklyi című írás négy oldalon keresztül mutat be nektek három törpe ereklyét, külön figyelve arra, hogy elkülönülő részekben közli a játékosok számára csak képzettségekkel ismerhető, és a titkos, külön és célirányos kutatást igénylő, valamint a játéktechnikai ismereteket. 
Jó játékot, mesélést kívánunk!
Graaimn ereklyéi

MagyarGergely

Aki bújt, aki nem

MagyarGergely tollából, itt Hírek,

Üdv kalandozók!
A mai napon kikerült az oldalra az I. Kalandozók Online Szerepjátékos Találkozó kalandmodulja, amit az elmaradt Nyári Tábor modulírói, TAO és Hulla jegyeznek. 
A nem mindennapi mesére készült kalandmodul, ami az Aki bújt, aki nem címet kapta, Predocba, Hefremin városában és a hozzá közeli Dandromet falucskába vezeti a kalandozókat a Psz. 3697. esztendőben. A kalandmodul 1-3 Tsz.-ű karakterekre íródott, és a versenyen előre megalkotott karakterekkel lehetett részt venni a karakteralkotás szerint. 
Ha nem tudtatok részt venni rajta, vagy nem úgy sikerült a történet, ahogy elképzeltétek, játsszátok le - akár újra - a kalandmodult! 
Jó játékot, mesélést, olvasgatást kívánunk mindenkinek!
Aki bújt, aki nem
KOSZT 2020 karakteralkotás

MagyarGergely

Nem játékos karakterek

MagyarGergely tollából, itt Hírek,

Üdv kalandozók!
A mai napon kikerült az oldalra a Nem játékos karakterek című cikk, Pál Csaba tollából. 
Az oldalunkon Erionos anyagával bemutatkozó cikkíró, Pál Csaba (MesterV) ezúttal egy terjedelmes, részletesen kidolgozott NJK-kat tartalmazó írást adott nekünk, ami önmagában is élvezetes olvasmány, NJK-i pedig mesze túlmutatnak a játékok tucatszereplőin. Történetük köré - az alkotó szándékának megfelelően - akár egész kalandsorozatok építhetők. 
Jó olvasást, játékot és mesélést kívánok mindenkinek! 
Nem játékos karakterek

MagyarGergely
Üdv kalandozók!
Remélhetőleg már mind készültök az online megmérettetésre, amit a lassan elmúló (?) vírus-helyzet és a MAGUS szeretete együtt hozott el nektek. Közben azonban van még, akinek jut ideje, kedve és ereje az alkotásra is. 
Az érdekes, szokatlan, - de akár hírhedtnek is nevezhetném - karaktereiről ismert Khuriboow két cikkel is kedveskedik nektek, igazolván az ynevi mondást, miszerint "hentelés közben jön meg a gyilokvágy". A Cicafülű Bűbájfüstben egy szokatlan boszorkánycéhet mutat be nekünk Erionból, míg az ehhez kapcsolódó, és közben született A Rőtzubbonyosokról című írásban egy helyi, szintén erioni zsoldoscsapat rövid leírását ismerhetitek meg. mindkét cikk olyan igazi játék-szagú, kiváló szereplőket, mellékszál-ötleteket ad Erionhoz, amit egyébként sem lehet eléggé beépíteni. Természetesen ez a két újabb színfolt is rákerül majd a nagy, közös és egyre csak fejlődő Erionunkra is. 
Jó olvasgatást, játékot és mesélést, netán írást és fejlesztést kívánok mindenkinek! 
A Cicafülű Bűbájfüst
A Rőtzubbonyosokról

MagyarGergely

Fejlesztések

MagyarGergely tollából, itt Hírek,

Üdv kalandozók!
Az oldalunk és hasznos alkalmazásai számos apró fejlesztéssel lett jobbá a napokban. Gilron és Sogron hű szolgáinak munkájának hála, az oldalon több újabb apróságot találhattok. 
1 - Antail rúnáinak hála, Ynev interaktív nagytérképe korszerűbb mágiával, kisebb meditációs idővel működik. 
2 - Szintén Antail főmágus varázslatai okán az Ynev térképen új zászlócska-réteg jelent meg, ami a címerekről szól. Az MG által több éve fejlesztett, mára számtalan modulban és kiegészítőben napvilágot látott ynevi címerek végre kikerülnek az oldalra és a térképről is elérhetővé válnak, így mindenki a játékának és meséjének megfelelő helyszínről válogathatja Ynev már kitalált címereit. A kezdeti próba változatok - pontosabban az első feltöltött címerek - mellett a készlet fokozatosan bővül majd. Természetesen a címereket az oldal cikkei között böngészve is ugyanúgy megtaláljátok majd. 
3 - A szószedet szócikkei immár linkként működnek, így kimásolva őket egyenesen és külön keresgetés nélkül is a megfelelő szócikkre irányíthatjátok a figyelmet, legyen az kalandmodul, kiegészítő, fórum hozzászólás, vagy bármilyen felület, ahol szükséges lehet.
4 - Megszületett a szószedet és a kronológia összekapcsolása, a már korábban beharangozott  módon. A kronológia egyes évszámainál - még itt is csak próba jelleggel találtok néhány, a jövőben majd a teljességig bővülő - találtok néhány, a témával foglalkozó szócikkeket, amit azonnal meg is lehet nézni, így ezután már könnyen, keresgetés nélkül is elolvashatók a szükséges részletek egy-egy tömören megfogalmazott eseménnyel kapcsolatban. 
Remélem, hogy sokat, és így talán még többet használjátok majd az oldalt! 
Jó mesélést, játékot, írást és fejlesztést kívánok! 
Baraad címerei

Antail
A Pyarroni Papi Szék a Gömbszentély isteni árnyékában örömmel jelentette be Pyarron város és Ynev lakóinak, hogy hosszú mérlegelést követve a Pyarroni Istencsalád visszafogadja Orwellát, a Kitaszítottat a Pyarroni Istencsalád szent kötelékébe. A városban fogvatartott ork, goblin és káoszlény rabok üdvözítőnek találták a hírt, ezzel szemben Arel vándorló hívei tiltakozásuk gyanánt élőláncot alkotva körbezárták a város szent ligetét. A bejelentés a helyi törvényhozást eddig nem tapasztalt kihívások elé állítja, hiszen az emberáldozatok bemutatása ezeddig nem volt megszokott része a városban óramű pontossággal celebrált miséknek. A bejelentésnél Ellana főpapnője ékes hangon buzdította a híveket az új pyarronita zarándokhely, az Elátkozott Vidék mielőbbi meglátogatására. A Papi Szék továbbá úgy határozott, hogy templomot emel az istennőnek. A Kigyószív Katedrális alapkövét, a Dreina és Uwel templomok között még a minap elhelyezik, és az Orwellánus hagyományokhoz hűen felszentelik, a Gömbszentély isteni árnyékában.

×
×
  • Új...