Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

MagyarGergely

Főmágusok
 • Hozzászólások száma

  4 180
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

2 Követő

Róla: MagyarGergely

 • Rang
  Tűz Megtisztítója [Szerkesztő]

Kalandozós kérdések

 • Mi a kedvenc kasztod?
  Tűzvarázsló
 • Mi a kedvenc regényed?
  Dale Avery - A renegát
 • Ki a kedvenc íród?
  Raoul Renier (Kornya Zsolt)
 • Melyik a kedvenc novellád?
  Raoul Renier - Fattyúrege; Hideg karok ölelése
 • Mi a kedvenc szerepjátékos idézeted?
  "A Kalandmesternek mindig igaza van." (1TK)
 • Milyen szerepjátékos rendezvényekre jársz, jártál?
  Minden MAGUS esemény, amire csak tudok.
 • Milyen más szerepjátékokat játszol még?
  MAGUS
 • Melyik évben kezdtél el szerepjátékozni?
  1994-95
 • Hogy keveredtél a Kalandozok.hu-ra?
  Fórumot olvasgattam, hozzászóltam, cikket írtam... és ez lett. :)
 • Mi, ki a kedvenc ynevi vallásod, istened?
  Ranagol, Tharr, Sogron
 • Van-e állandó csapatod? Hol? Keresel/biztosítasz-e esetleg játéklegetőséget?
  Szívesen mesélek, amikor csak tudok.
 • Mi a kedvenc sportod?
  MAGUS
 • Mi a kedvenc csokid?
  Lindt, Milka, Heidi

Legutóbbi látogatók

5 738 adatlap megtekintés
 1. MagyarGergely

  Dumaterem

  Üdv! Daraboló jól látja szerintem. Ennyi erővel mindennek is csinálhatnának mindent... hüly.. érveket bármikor lehet hozni. A PPL meglehetősen részletesen szólt a papokról, paplovagokról... persze még lehet találni párat, de inkább irodalmi, mint ilyen elcseszett logikát alapul véve. Én meséltem már versenyeken több női lovagnak, paplovagnak is... de szeritnem sem tipikus, mindig érdekesség. És igen, társadalmilag az a háta mögött sugdosós, beszólongatós, lenézős, aztán esetleg meglepődős fajták.
 2. Üdv! Megnéztem, nálam tökéletesen működik. Próbálkozz teljes frissítéssel, hátha megoldja. Én tapasztaltam már, hogy gyenge - vagy azzá váló net kapcsolat esetén is akadozott...
 3. MagyarGergely

  Dumaterem

  Üdv! Fura elképzelés... egyébként. Szerintem nem véletlen, hogy Ellanának nincsenek paplovagjai. Ő más értékeket, más megoldásokat támogat, nem az erőszakot. Ebbe egy paplovag nem fér bele... értsd: kötve hiszem, hogy hatalmat adna egy erőszakoskodó - ezt tanulja, ezt a megoldást választja - (már amennyire egy paplovag "lovagabb" mint egy papnő) személynek - hiszen nem az ő általa hirdetett értékeket képviseli. Ez attól még, hogy selyemfiú, nem valósul meg. Tehát nincs Mp... Az meg, hogy a szférákta is összekuszálta, merthogy kapott még egyet (paplovagként...) azt már nem kommentese
 4. MagyarGergely

  Dumaterem

  Üdv! Miért lenne? Maximum elmondja valaki, hogy a kiadványok alapján felépíthető - nevezzük hivatalos - MAGUS asztali szerepjáték Ynevén - meg a világán - nem a hívők hitének ereje hozza létre az isteneket - szép is volna. A hívek száma az Elsődleges Anyagi Síkon elérhető és érvényesíthető befolyást határozza meg.
 5. Üdv! Teljesen jogos a felvetés és az igény. Ezért ajánlatos gépelt változatot használni a szabálykönyvekből. Persze semmi sincs ingyen, dolgozni kell vele.
 6. MagyarGergely

  Dumaterem

  Üdv! Úgy szeretem, hogy mindig visszatérünk ide. DE, azok. Javalom, olvasd el az erről szóló írást. Feketemágia, gonoszság, nekromancia
 7. MagyarGergely

  Dumaterem

  Üdv! A Ranagol vallásról leginkább a Summarium Krán-leírásában, a PPL2-ben (előbbi Krán, utóbbi Gorvik) olvashatsz. Ranagoliták viselkedését szépen mutatja szerintem a Kráni kórnikák novellái, a Hideg karok ölelése novella, a Tizedik, a Fekete vizek Gorvikos novellája (az aztán elendor!), A Bábjáték és más elbeszélések, (érdekes, hogy a Gorviki pokol és a Gorviki vér szerintem kevésbé, de azért akad benne) Ja, és majdnem kihagytam a Renegátot! És némi adalékot a Karneválban is találsz.
 8. MagyarGergely

  Dumaterem

  Üdv! Öntsünk tiszta vért a kehelybe! A Ranagol vallás két altípusa létezik, a kráni és a jelentősen félreértett gorviki. A kráni - mondjuk nyugodtan eredetinek - az ész, az akarat felsőbbrendűségét hirdeti. A kontroll nélküli érzelmek gyengítenek, azokat uralni kell. Adott esetben elnyomni, adott esetben - ha az a hasznos - szabadjára engedni. Az nem jó, szerinte, ha az érzelmek vezetnek - átgondolás nélkül - és azok hatására cselekedik valaki. tehát uralni kell az érzelmeket. (azok vannak, a természet részei, sőt, még asztrálos káosz-angyal is van...). Csak uralkodni kell fele
 9. Üdv! Ha küldesz egy email címet, szívesen átküldöm.
 10. Üdv! Jahogy... nem gondolkodtam ilyen nagyban, hajlamos vagyok csak a MAGUS-ra koncentrálni, pláne itt. Tipp van. Nem tudom, ismered-e az A hajók könyve (Randon) összeállítást. Két híres hajós könyvet is felhasznált hozzá - én nem is ismerek másikat ezeken kívül - persze azokat is érdemes megnézni, mint az eredeti forrást.
 11. Üdv! @Körmi, Javaslom, nézd meg az oldalon a Geofrámia/kultúra/ utazás részt, ott több cikket is találsz a hajókról. itt Mindamellett az ezt is feldolgozó, tehát Ynevre a legteljesebbnek mondható Ynevi hajók című írást javaslom áttanulmányozni, Con Salamander tollából. Emellett pedig, ha az Ynev-spacifikus dolgokra vagy kíváncsi, akkor érdemes a szószedetet áttanulmányozni, és a vitorláshajó, hajó kifejezéseket megnézegetni, meg hát amiket ezzel kapcsolatban mutat.
 12. MagyarGergely

  Dumaterem

  Üdv! El kéne olvasni a MAGUS könyveket, regényeket, kiegészítőket, cikkeket.
 13. MagyarGergely

  Dumaterem

  Üdv! Ranagol eldönti majd, és érdeme szerint ítél meg minden kalandozót!
 14. MagyarGergely

  Dumaterem

  Üdv! 90 kg (font?) és elhízott? LOL... Mekdonálcos gyerek?
 15. MagyarGergely

  Dumaterem

  Üdv! Az elvetemült varázslót játszók rendszeresen jönnek kisnövéső/ törpe alkatú/törpe, gyerekméretű, betegesen sovány stb. varázslóval, hogy kisebb legyen a tömegük. Vajon miért?
×
×
 • Új...