Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték

Antail

Főmágusok
 • Hozzászólások száma

  3.798
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Antail

 • Rang
  Administrator

Kalandozós kérdések

 • Mi a kedvenc kasztod?
  Boszorkánymester
 • Mi a kedvenc regényed?
  Tizedik
 • Ki a kedvenc íród?
  Iain M. Banks
 • Mi a legemlékezetesebb "utolsó mondatod"?
  Lelövöm a kannán keresztül.
 • Milyen szerepjátékos rendezvényekre jársz, jártál?
  Kalandozok.hu rendezvények
 • Melyik évben kezdtél el szerepjátékozni?
  1986
 • Hogy keveredtél a Kalandozok.hu-ra?
  :-)
 • Mi, ki a kedvenc ynevi vallásod, istened?
  Zrogdavar
 • Mi a kedvenc sportod?
  Tájfutás, Súlyemelés
 • Mi a kedvenc csokid?
  Epertöltésű Tibi

Legutóbbi látogatók

4.577 adatlap megtekintés
 1. Egyelőre ez a közös téma szolgál az egyéb játékokhoz. Amint van konkrét extra játék, akkor nyitunk neki alfórumot, ahogy szoktuk. Addig is itt lehet ötletelni.
 2. Antail

  Csapatkereső/szervező

  Ez a téma szolgál arra, hogy sikeresen megszervezzétek a csapatotokat. A magányos fejvadászok, fel nem fedezett varázshasználók itt is felajánlhatják szolgáltatásaikat.
 3. Antail

  Általános beszélgető

  Itt mindenről lehet beszélgetni a táborral kapcsolatban.
 4. Ide fognak a táborral kapcsolatos hírek kerülni.
 5. Antail

  Filmek, csak óvatosan!!!! Lehet hogy lelőjük a poént!

  Upgrade: 2018 szerintem eddigi legjobb CP filmje. Porgos, de egyszeru tortenetvezetes, mindenfele tulsagosan mely dologtol mentesen, ami kulonosen elvezhetove teszi, mindezt mindossze nehany szereplovel. A trailert a film utan neztem meg, hogy feltoltsem ide, de lelo tul sok reszt szoval nem javaslom. A plotbol ennyit javaslok: "A brutal mugging leaves Grey Trace paralyzed in the hospital and his beloved wife dead." Ez mar adja magat egy jo kis bosszu alapu tortenetvezetesu filmhez, vagy megse? A filmben van egy-ket olyan technologiai veszelyeket bemutato resz, ami mar jelenleg is gondot okozhat, hogy ezek kozul az egyik megvalosulasan is dolgozok a mindennapjaim soran, igy a szemelyes technologiai kapcsolat keltette kerdesek miatt is erdemes volt megnezni.
 6. Üdv! A kalandozók.hu keretrendszerén nagymértékű módosításokat eszközöltem, amitől gyorsabb és megbízhatóbb lett. Amennyiben anomáliát észleltek, vagy valamelyik dekorációs elem vizuális ragály áldozatává vált, úgy kérem jelezzétek nekem. Köszi, üdv. Antail
 7. A Kalandozok.hu XVI. Nyári Tábora 2018. július 4-8. között került megrendezésre felhőtlen hangulatban, a Vértesben található Gánton. A táboraink szervezésénél mindig elkötelezett hívei voltunk a színvonal emelésének, a különböző szintű szálláshelyek iránti igény kielégítésének, így idén a Kalandozók Nyári Táborát a gánti Mary néni vendéglőjében és a vendéglőhöz tartozó szálláshelyeken rendeztük meg. A helyszín eddig is közel állt a szívünkhöz, hiszen itt kezdtük el 2003-ban a Téli Táborok szervezését is, és ugyanide tértünk vissza a 2017-es Téli Táborral is. A táborban 72 táborlakó vett részt, amely létszám a résztáborozóinkkal a tábor folyamán majdnem 80 főre bővült. A tábor során a táborlakók számtalan különböző táblás- és szerepjátékkal megismerkedhettek meg úgy, mint többek közt: Cosmic Encounter (Albruk), Eclipse Phase (Sir Thomas), Eldrich Horror (Dekker), FATE (Vassi), Gyilkosos Játék (Pancsa), Légy résen! (Gábor), Marvel Super Heroes (Daelon), MAGUS Patch (Hulla), Shadowrun (Crowstone), X-Files (Antail), Zombicide Black Plague (Shordanus) A rendezvényünk szerepjáték versenyén, 12 csapat indult, melyből 11 db 5 fős, és 1db 4 fős küzdötte végig magát az idei küldetésen. A XVI. Nyári Tábor versenymodulját Hulla készítette, amely Az Érem Másik Oldala címet kapta és a délvidéki Haddarennim városába vezette a kalandozócsapatokat. A szerepjáték verseny értékeléséhez a Kalandozok.hu értékelési rendszerét alkalmaztuk, amelyet egyedülálló módón elektronikus formában használtak mind a kalandmesterek, mind a csapatok. A technológia, amellett, hogy egy kifinomultabb értékelést tett lehetővé, értékes táboridőt spórolt mind a játékosoknak, mind a kalandmestereknek. Felonnak köszönjük, hogy idén is remek ajándékokat és okleveleket kaphattak a táborlakók! Köszönet illeti Dardit, aki egy intarziás technológiával készült MAGUS logót készített a legjobb csapat számára! Eredmények Legjobb szerepjátékos Daelon Artu Andoron Legjobb csapat Mérsékelten Optimista Brigád ψchopaták Chutzpah Ynev kvíz Tűz Táplálója Legjobb KM Bitchak Gábor, Silver A Kalandozok.hu Nyári Táborral párhuzamosan megrendezésre került az első Külső Síkok Vándorai kihelyezett Kalandozók tábor Xanner szervezésében. A résztvevők a NYT programjához igazodva az táborban játszott versenymodulon küzdhették végig magukat. Ilyen rendezvényre most először volt példa a táboraink életében. Gratulálunk a csapatnak és köszönjük a helyzetjelentéseket! Gratulálunk minden résztvevőnek és köszönjük a Kalandmester Csapat sikeres munkáját is! Üdv. Antail, Con Salamander, Felon Élménybeszámolók Versenymodul
 8. Antail

  Általános beszélgető

  Mindjart kuldok neked egyet
 9. Antail

  Általános beszélgető

  A hírekben megválaszoltam a kérdéseitek, mert másoknak is érdekes lehet: Az ételallergiákat leadtuk az étkeztetés számára, ezekkel fognak számolni az étteremben. Köszi a türelmet!
 10. Antail

  Hivatalos hírek a táborral kapcsolatban

  Üdv! Felmerültek kérdések az általános beszélgetőben, ezekről egyeztettünk a szállásal es itt láthatjátok a válaszokat egy összefoglalóban. Itt találjátok a menüt: Reggeli (8.00-8:30) Ebéd (12:30-13:00) Vacsora (18.30-19:00) Szerda Bolognai Csütörtök Büféasztalos Reggeli Kukoricakrémleves Sült Csirke Comb Rizi-Bizi Langallo Péntek Büféasztalos Reggeli Húsleves Rántott Hal Petrezselymes Burgonya Borsó Főzelék Sült Virsli Szombat Büféasztalos Reggeli Gyümölcsleves Sült Hús Sajtmártás Burgonya Püré Tarhonyás Hús Vasárnap Büféasztalos Reggeli (8.30-) - Az ételallergiásokra esetenként különböző menü vonatkozik, amit itt nem közlünk. - A szállásokon található főzősarkok használhatók. - Bográcsozásra van lehetőség. - A szálláson lesz 2 nagy és 1 kisméretű hűtő, ezen felül további hűtők hozhatók. Elosztót ne felejtsetek el hozni hozzájuk. Minden témában a részleteket a táborban megbeszéljük. Már csak 2-t kell aludni és találkozunk! Mindenkinek jó készülődést kívánok a szervezők nevében!
 11. Antail

  Hivatalos hírek a táborral kapcsolatban

  Üdv Mindenkinek! Örömmel hirdetem ki nektek az idei Csapat-KM párosítást! Az alábbi szempontokat vette figyelembe a párosító algoritmus idén: Csapatok által beküldött sorrend KM által beküldött sorrend első 8 helyen jelentkezett csapat előnyt élvezett a választás során az eredeti létszámon felül jelentkezett 4 csapattal szemben (több hátrány ezeket a csapatokat többé nem terheli) unikornis-póni mátrix elimináció: stabil és súlyozott házasítás (stable marriage problem és ezek verziói, ha valaki bele akar mélyedni esetleg youtubeon) Falka Cz A Konda és a csajok Hulla ψchopaták Antail La Familia Jagger MOB (Mérsékelten Optimista Brigád) Silver Happy Metal Alga Kocka Osztag Lozartan First Class Crowstone NyócKerKülönítmény Bitschak Az öt tanítvány Messor Chutzpah TAO Rizikófaktor tetra A KM-eknek június 24 éjfélig van lehetőségük a csapatvezetőknek elküldeni amennyiben kivetnivalót találnak a beküldött anyagokban, ezután már csak a játékra fókuszálunk a táborban. Köszönjük mindenkinek a türelmet! Üdv a KM-ek nevében, Antail
 12. Antail

  Általános beszélgető

  Ez a beszelgetes inspiralt a tabori agyak blockchainbe valo atultetesebe.
 13. Antail

  Általános beszélgető

  A biztonsag kedveert minden szallast lefoglaltunk 10km-es korzetben, hogy ha megis tudnal jonni, akkor legyen fekhelyed.
 14. Antail

  Hivatalos hírek a táborral kapcsolatban

  Üdv Mindenkinek! Már csak 4 hét és itt a tábor! Az egyik kalandmesteretek, Gábor készített nektek egy nagyon izgalmas hangulatkeltő videót. Jó szórakozást hozzá! Köszönjük a videót! A tábor általános beszélgetőjében írjatok róla nyugodtan! Üdv. Antail
 15. Antail

  Sport

  En abban azt szeretem, hogy magasra repul.
×