Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Antail

Főmágusok
 • Hozzászólások száma

  4 305
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

2 Követő

Róla: Antail

 • Rang
  Administrator
 • Születésnap November 6

Kalandozós kérdések

 • Mi a kedvenc kasztod?
  Boszorkánymester
 • Mi a kedvenc regényed?
  Tizedik
 • Ki a kedvenc íród?
  Iain M. Banks
 • Mi a legemlékezetesebb "utolsó mondatod"?
  Lelövöm a kannán keresztül.
 • Milyen szerepjátékos rendezvényekre jársz, jártál?
  Kalandozok.hu rendezvények
 • Milyen más szerepjátékokat játszol még?
  Shadowrun, Cyberpunk, D&D
 • Melyik évben kezdtél el szerepjátékozni?
  1986
 • Hogy keveredtél a Kalandozok.hu-ra?
  :-)
 • Mi, ki a kedvenc ynevi vallásod, istened?
  Zrogdavar
 • Mi a kedvenc sportod?
  Tájfutás, Súlyemelés
 • Mi a kedvenc csokid?
  Epertöltésű Tibi

M.A.G.U.S. Kódex

 • Táboraim
  NYT2003 - Börzsöny
  TT2003 - Gánt
  NYT2004 - Selyp
  TT2004 - Gánt
  NYT2005 - Selyp
  TT2005 - Gánt
  NYT2006 - Királyrét
  TT2006 - Gánt
  NYT2007 - Selyp
  TT2007 - Öregbakony
  NYT2008 - Selyp
  TT2008 - Öregbakony
  NYT2009 - Selyp
  TT2009 - Öregbakony
  NYT2010 - Selyp
  TT2010 - Öregbakony
  NYT2011 - Selyp
  TT2011 - Öregbakony
  NYT2012 - Selyp
  NYT2013 - Gyömrő
  TT2013 - Hosszúház
  NYT2014 - Gyömrő
  TT2014 - Hosszúház
  NYT2015 - Gyömrő
  TT2015 - Hosszúház
  NYT2016 - Gyömrő
  TT2016 - Hosszúház
  NYT2017 - Gyömrő
  TT2017 - Gánt
  NYT2018 - Gánt
  TT2018 - Kőröshegy
  NYT2019 - Tokaj
  TT2019 - Bakonyszentlászló
  KOSZT2020 - Internet

Legutóbbi látogatók

9 925 adatlap megtekintés
 1. Üdv! Ezen fórumcsoportban mindenki tud témát létrehozni. Szeretném, ha követnétek pár pontot: A téma nevében tüntessétek fel, a játékrendszert vagy programot és az időpontot. Az időpont ne ütközzön hivatalos táborprogramokba. [Ezek a teljes tábortájékoztatóban kerülnek ki a táborhoz közeledvén, szóval legyetek óvatosak az időpontok allokálásával. Tipp: az esték általában szabadak.] További tippek: A játékról vagy programról (pl. TAO-UFO-DOB-ÉLMÉNY) az infókat a mesélők vagy programszervezők általában az első, témanyitó hozzászólásukban szokták vezetni. (Hányan
 2. Antail

  Sportprogramok

  Ez a ket felvetes nem zarja ki egymast. A tavalyi terepszemle soran a csocsoba nem kellett penzt bedobni a jatekhoz. Ez persze azt is magaval vonja, hogy nem biztos, hogy van hozza labda.
 3. Az utolsó terepszemle során 3 kisméretű hűtő állt rendelkezésre a vendégeknek. Mind a 3 hűtő az ebédlőben található. A fenti linken keresztül megtaláljátok a hűtők és a szobák képeit is.
 4. Kedves Csapatok! A 2021-es MAGUS Versenymodul Csapat-KM párosításának meghatározásához, a 2021-es táborhoz nem fogunk KM-Csapat-Csapat-KM preferencialistát bekérni. A döntés oka egyrészt, hogy az új csapatoknak és az új kalandmestereknek is egyenlő esélyt kívánunk biztosítani a párosítás és ezúton a verseny során, másrészt az elmúlt pár tábor preferencialeadásai során nyilvánvalóvá vált, hogy akadnak olyan csapatok és KM-ek, akik a leadás előtt megegyeztek egymás kölcsönös rangsorolásában, ami a természetes párosítás matematikai torzításával jár, így ez a rendszer értelmét veszti.
 5. Üdv! Minden csapat időben beküldte a karaktereit, a +1 csapat kapott haladékot. Köszönjük szépen a precíz beküldéseket, ez nagyon sokat segít a KM-eknek a csapatok feldolgozásában!
 6. Kedves Kalandozók! A hétvége folyamán elértük a tábor limitjét a jelentkeztetési rendszerben, és a jelentkeztetési rendszert ezért egyelőre lezártuk. Jelenleg 11 csapat jelentkezett. Elkezdtünk dolgozni, hogy minden jelentkezett csapatnak KM-et biztosítsunk. Amint minden jelentkezett csapatnak biztosítottunk KM-et, a szálláshely korlátáig engedni fogunk további csapatokat (valószínűleg) hozott KM-mel. Köszönjük mindenkinek az eddigi jelentkezéseket! Üdv a szervezők nevében, Antail
 7. Udv! Az elso tabor mindig maradando elmeny! Iden is lesz alternativ jatek delutan. Az altalanos beszelgetoben mar lehet szervezni, ha gondolod. A forumtemakat Junius 1-ig megnyitjuk hozza. Udv, Antail
 8. Ahogy Dugó mondja tipikusan csak reggeli, utolsó játékok, rendrakás és hazamenés. Ezen a napon csupán a szobák átadása van a szervezőknek.
 9. Köszi, hogy észrevetted, javítottam, ha minden igaz!
 10. Üdv Mindenkinek! Örömmel jelentjük be, hogy elérhető a 2021-es Kalandozok.hu Nyári Tábor Jelentkeztetési rendszere Kiírása A Kalandozok.hu Frissített Táborszabályzata Karakteralkotása Hangulatkeltő novellája A szervezők és kalandmesterek nevében, üdv. Antail
 11. Jogos kerdes es bennunk is felmerult. A szallasadotol fogunk valaszt kapni erre is, amint lefektettek a valaszokat valaszolunk.
 12. Jól időzítetted a kérdést, a mai napon érkezett a fenti információ a szálláshelytől. A szálláshely + törvényi szabályozások.
 13. Kedves leendő táborozók! A Mórahalmi helyszín a mai napon tájékoztatott bennünket, hogy a szállást csak érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező 18 év felettiek vehetik igénybe, továbbá a szállásadó döntése alapján csak védettségi igazolvánnyal lehet a tábor területén tartózkodni. 18 év alatt nagykorú kísérő (hozzátartozó) mellett látogatható a tábor. Ez az előírás a szállodaszövetségtől érkezett, nekünk is kötelező betartanunk. Továbbra is próbálunk mielőbb tájékoztatni mindenkit, ha változás történne! Üdv, Szervezők
 14. A szallas korzeteben nincs mas letesitmeny, parkolohelyek az udvaron kijelolt parkoloreszen illetve a szallas elott (a tabor ideje alatt) szinte korlatlanul rendelkezesre allnak.
 15. Itt le tudod tolteni a 2019-es Tabortajekoztatot: http://bit.ly/nyt2019_teljestabortajekoztato A menetrend varhatoan hasonlo lesz ehhez, elso nap ebeddel inditunk!
×
×
 • Új...