Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték

Hulla

Inkvizítorok
 • Hozzászólások száma

  2 248
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

1 Követő

Róla: Hulla

 • Rang
  Inkvizítor
 • Születésnap 1979/01/29

Kalandozós kérdések

 • Mi a kedvenc kasztod?
  Adron pap
 • Mi a kedvenc regényed?
  D.G. - Legenda
 • Mi a kedvenc szerepjátékos idézeted?
  A hülyeség ellen nem véd a Morális-szabály
 • Milyen szerepjátékos rendezvényekre jársz, jártál?
  Kalandozok.hu NYT
 • Milyen más szerepjátékokat játszol még?
  ArsM., CoC., Earthdawn, SW, stb.
 • Melyik évben kezdtél el szerepjátékozni?
  1996
 • Hogy keveredtél a Kalandozok.hu-ra?
  Egy soha be nem fejezett projecthez kerestem hozzám hasonló érdeklődési körrel bíró embereket.
 • Mi, ki a kedvenc ynevi vallásod, istened?
  Uwel
 • Mi a kedvenc sportod?
  Frizbi :)
 • Mi a kedvenc csokid?
  Egész mogyorós Milka
 • Egyéb dolog amit még meg akarsz osztani?
  nincs

Legutóbbi látogatók

1 568 adatlap megtekintés
 1. Sziasztok! Tekintettel a nagy érdeklődésre - t.i. 16-an jelentkeztetek - megkísérlem mind a négy játékalkalmat tartalommal megtölteni. A csapatbeosztások az alábbiak szerint alakultak: Szerda 21:00- tetra (harcművész) Antail (???, de vmi varázsképes) Wolio (fejvadász) Bitschak (harcos) Csütörtök 20:00- Sekhet (lovag) Dryen (???) Silver (erdőjáró) Diocletianus (paplovag) Péntek 20:00- Jadis (Íjász) Owden (varázsló) Eric (tolvaj) Caos (boszorkány/erdőjáró) Szombat 14:00- ConSalamander (arel-pap) nekdolan (tűzvarázsló) Elovit A (gladiátor) Elovit B (gladiátor) Próbáltam mindenkinek megfelelő időpontot és csapattársakat találni, továbbá a csapatösszetételt is szem előtt tartani. Ha bármi gond lenne, még mostanság szóljatok! Hogy az időt ne húzzuk az összemeséléssel, egy kész kalandozócsapat tagjait játsszátok majd (3. TSz). Ha valaki nagyon szeretné önmaga kidolgozni a karakterét, az küldjön pszi üzibe egy email címet és küldök neki exceles karakterkészítőt. Akik a kész karakterek mellett döntenek, azoknak is lesz némi finomhangolási lehetősége a karaktere kapcsán. Ha bármi kérdés van, írjatok! Üdv, H.
 2. Köszi, ezt a sok-sok jelentkezést. Az érdeklődést látva esélyes, hogy több alkalommal is mesélni fogok majd. Persze, megpróbálom minél korábban kijelölni a fix napokat. Ismerlek, így még mérlegelem, hogy rád bízzam-e a dolgot! (Egyébként jelen állás szerint 3. TSz-re tervezek.) Ha nem túl nagy kérés, most inkább maradjunk kb. az ETK-ban lefektetett alapoknál. A fentebb nem említettek jelentkezését örömmel vettem, és igyekszem majd úgy alakítani a dolgokat, hogy minél többen játszhassatok! Üdv, H.
 3. Sziasztok! Mesélnék egy hangulatos kalandot 3-4 órában Yneven, amelyre Kalandozókat várok. A fenti cím magyarázataként, a játék M*Patch rendszerében fog futni (némi infó itt). Fontos, hogy idén nem tervezek semmi szabálymagyarázást. A fókusz a gémen van! Leülünk, mindenki választhat egy kész karit és csapatjuk. Az egyszerűség kedvéért mindenki vegye úgy, hogy egy számára még ismeretlen rendszerben kalandozunk a MAGUS világában. A játékra a fenti kérdőíven keresztül lehet jelentkezni. Ez dönt majd arról is, hogy mikor játszunk. (Ha a vállalhatónál többen jelentkeztek, lehet több játékalkalom is lesz!) Csatlakozni a helyszínen is lehet, de akik már most elkötelezik magukat, azoknak egyrészt fix helyet garantálok ÉS ... ha van egy karakterötletük (és itt megosztják velem), akkor az nekik dedikálva ott lesz a választható karik közt. Ennyi! Ha bármi kérdés van, írjatok! Üdv, H.
 4. Biztos nem sokakhoz jutott el az információ, de tavaly sikerült egy alternatív Harmadik Törvénykönyv témájú pályázaton bezsebelem az első helyet. Akkoriban több Kalandozó is a segítségemre volt az anyag elkészítésében, akiknek megígértem, hogy az esetleges győzelmem esetén komplett szabálykönyvet készítek a koncepcióból. Velük és az azóta csatlakozókkal máig ezen dolgozunk. Most a munka fontos pontjához érkeztünk el, mert olyan állapotba került az anyag, hogy van bátorságom nektek is megmutatni, illetve a segítségeteket szeretném kérni a rendszer tökéletesítésében. Minél több tesztelésre vállalkozni tudó csapatra lenne szükségem, akik néhány játékalkalom után korlátlan ideig savazhatnak ezerrel. Szerintem ezen nincs veszítenivalótok! Az anyagot ilyen-olyan okból nem töltöm fel sehová, csupán azt kérem a részvételi szándékkal kacérkodóktól, hogy dobjanak egy pszi üzit - benne email címmel - és küldöm a csekély 225 oldalas, legújabb és teljes értékűnek mondható M* szabálykönyvet! Üdv, Hulla
 5. Lenne néhány csapatszintű kérdésünk: Előre is köszönet a válaszokért.
 6. Minden egyes oldalnál ilyet dob fel a chrome: És külön egyesével kell jóváhagynom, hogy megnyithassam az adott oldalt.
 7. És most, hogy én is a végére értem, kellemes meglepetésként ért, hogy az záró epizódot magyarok csinálták.
 8. Hulla

  Kalandmesterek fóruma

  Na ez volt a baj! Hogy ismerkedjen meg lányokkal, ha egyedül van 8 éven keresztül abban a nyomorult faluban???
 9. Hulla

  Kalandmesterek fóruma

  Szerintem hagyd a fenébe a játéktechnikát és lépj egyet hátra! A következő kaland legyen nőközpontú sztori, ahol szinte minden szereplő a szebbik nem tagja; és szánj ennek a JK-nak valami hangsúlyos, lehetőleg központi szerepet benne. És - ami a legfontosabb - ne legyen benne boszorkány, még véletlenül se szívjon a női karakterek miatt. Sőt, lebegtess meg előtte valami csapatszintű jutalmat, ha sikerül a karakterének "elengednie" magát a történetben, mely során így önszántából kerül közel egy nőhöz, akit teszem fel neki kell elcsábítania. Stb-stb! Lehetne még rajta bőven ötletelni, de szerintem megoldod. Üdv, H.
 10. Bár a hangvétel szerencsére eddig nem lépete át azt a bizonyos határt, mégis tisztelettel megkérnélek Titeket, hogy térjünk vissza az eredeti témára. Ezt a magánbeszélgetést pedig, ha feltétlenül szükségesnek érzitek, folytassátok le egy másik felületen, teszem fel privát üzenetekben. Köszönöm!
 11. Hulla

  Segítségkérése a játékhoz

  Szia! Mindig örömmel látjuk, ha új emberek találnak rá erre a szerepjátéknak nevezett hobbira. Mindenek előtt javaslom, hogy olvasd át ezt a rövid ismertetőt, magáról a szerepjátékról: Ez a oldal a MAGUS-t játszók egy közösségét fogja össze. Magán az oldalon nem zajlik a szó szoros értelmében vett szerepjáték. Azt többségünk a társaival egy asztal mellett közösen, esetleg egy skype-os vagy ahhoz hasonló konferenciahívás segítségével bonyolítja le magát a játékot. A kérdéseid között vannak olyanok - pl. a pontokra, lépésekre, műveletekre vonatkozóak - , amit nagyon nem is tudtam értelmezni. A lényeg, hogy ha az asztali szerepjátékot szeretnéd kipróbálni, akkor érdemes egy már működő csapatot keresni hozzá, ahol a gyakorlatban is meg tudsz ismerkedni a dologgal. Esetleg beleolvashatsz egy - egy szabálykönyvbe, de akár itt is bátran felteheted a kérdéseidet. Ha az alábbi témában írsz magadról pár sort (kitérve a korodra, érdeklődési körödre, hogy online vagy asztali játékot játasznál, illetve hogy kb hol és mikor érsz rá játszani), akkor annak is megvan az esélye, hogy csatlakozhatsz is egy épp szerveződő vagy már működő csapathoz. Remélem segítettem és ha valami nem volt érthető, kérdezz bátran továbbra is. Üdv, H.
 12. Hulla

  Ünnepek

  Kösz CSK!
 13. Gratulálok a győzteseknek és persze kalapemelés minden indulónak is. Jó látni, amikor új arcok tűnnek fel a játéktér azon oldalán. Így kétszeres kíváncsisággal várom már, hogy idén milyen kihívásokkal találják szembe majd magukat a kalandozóink.
 14. Ha nem lehet, akkor egy varázsló teljesen feleslegesen helyez magára víz aurát, amikor egy lángoló házba rohan be a házi kedvencéért!?
 15. Az időtartam lejártáig körönként 1 E-nyi vizet pusztít el maga körül? Vagy...?
×
×
 • Új...