Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték

Hulla

Inkvizítorok
 • Hozzászólások száma

  2.028
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Hulla

 • Rang
  Inkvizítor
 • Születésnap 1979-01-29

Kalandozós kérdések

 • Mi a kedvenc kasztod?
  Adron pap
 • Mi a kedvenc regényed?
  D.G. - Legenda
 • Mi a kedvenc szerepjátékos idézeted?
  A hülyeség ellen nem véd a Morális-szabály
 • Milyen szerepjátékos rendezvényekre jársz, jártál?
  Kalandozok.hu NYT
 • Milyen más szerepjátékokat játszol még?
  ArsM., CoC., Earthdawn, SW, stb.
 • Melyik évben kezdtél el szerepjátékozni?
  1996
 • Hogy keveredtél a Kalandozok.hu-ra?
  Egy soha be nem fejezett projecthez kerestem hozzám hasonló érdeklődési körrel bíró embereket.
 • Mi, ki a kedvenc ynevi vallásod, istened?
  Uwel
 • Mi a kedvenc sportod?
  Frizbi :)
 • Mi a kedvenc csokid?
  Egész mogyorós Milka
 • Egyéb dolog amit még meg akarsz osztani?
  nincs

Legutóbbi látogatók

926 adatlap megtekintés
 1. XVI. Kalandozok.hu Nyári Tábor 2018 - Versenymodulíró Pályázat

  Közérdekű, szóval itt tenném fel a kérdést: Mikorra lesz várható majd a pályázat eredményhirdetése? Kérdem ezt azért, mert a kötelező tartalmi elemként feltüntetett Ütemterv határidőkkel való ellátásához ez egy nehezen nélkülözhető szempont. Üdv, H.
 2. Delta Vision MAGUS tesztelés

  Két újabb kérdőív került ki az oldalra. H.
 3. Delta Vision MAGUS tesztelés

  Aki kedvet érez egy kis felméréshez, véleményt nyilváníthat ITT
 4. Amióta a Slack-et használom, mintha kicseréltek volna! Jobb a közérzetem és ez bizony másoknak is feltűnik! A munkahelyemen, apaként, de még férjként is jobban teljesítek! Átalszom az éjszakákat és egész nap fitt vagyok tőle! Segít ha fáj a torkom, és az orromat is tisztítsa! !!! SLACK !!! Próbálja ki Ön is! A kockázatok és mellékhatások tekintetében olvassa el a főmágusunk beharangozóját, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, pszichiáterét!”
 5. Csevegő

  Minden elismerésem a videó készítő(i)nek! Valóban szuper lett!
 6. Helvéczia pikareszk szerepjáték

  Ha össze szerveződik a "csapat" rajtam nem fog múlni!
 7. Helvéczia pikareszk szerepjáték

  Hát igen, nem nagy a tolongás itt a dolog kapcsán sajna!
 8. Helvéczia pikareszk szerepjáték

  Szia! A dolog sajnos nem nőtte ki magát. Szóval nincs hova csatlakozni. Üdv, H.
 9. Július 7 - LARP (Hulla)

  A cél az, hogy legyen időtök átgondolni, mit jelöltök majd be a lapon, azaz ne érjen felkészületlenül, amikor majd szerdán ki kell tölteni. Senkinek nem kell hoznia semmit, mindent intézek majd, ami a játékhoz kell! H.
 10. Július 7 - LARP (Hulla)

  M2 Menetrend Szerdán minden játékost felkeresek, amikor is az alábbi szereposztó adatlapot kell majd kitölteni. Ennek segítségével összeáll a lehető legoptimálisabb szerepkiosztás. Csütörtökön kiosztásra kerülnek a szerepek. Ez után négyszemközt szabadon lehet egyeztetni a kapott szerepekről. Pénteken 20:00-kor kérjük vigyázzanak, az ajtó zárulnak! Üdv, H. M2 LARP SZEREP.pdf
 11. Warhammer aki jön, jön. Aki nem, nem

  Lehet megyek...
 12. Július 7 - LARP (Hulla)

  M2 Larp.pdf (klikk)
 13. Aranyharang

  1. Tsz : 1 SFÉ : 2 kör : 1 Pp 2. Tsz : 2 SFÉ : 6 kör : 6 Pp 3. Tsz : 3 SFÉ : 8 kör : 12 Pp 4. Tsz : 4 SFÉ : 12 kör : 24 Pp 5. Tsz : 5 SFÉ : 14 kör : 35 Pp 6. Tsz : 6 SFÉ : 18 kör : 54 Pp 7. Tsz : 7 SFÉ : 20 kör : 70 Pp 8. Tsz : 8 SFÉ : 24 kör : 96 Pp 9. Tsz : 9 SFÉ : 26 kör : 117 Pp 10. Tsz : 10 SFÉ : 30 kör : 150 Pp 11. Tsz : 11 SFÉ : 32 kör : 176 Pp 12. Tsz : 12 SFÉ : 36 kör : 216 Pp Az ETK szerint: 1 SFÉ = 1 Pp/2kör az SFÉ maximum = TSz-el büntetlen használat időtartama 3 kör / Tsz Remélem segítettem! Üdv, H.
 14. Kérdések a karakteralkotással kapcsolatban

  Akkor most engedelmeddel javítanék a játékosok tárgyalási pozícióján! @nekdonal: Ha hasonló, és számotokra nem kívánt KM-i megnyilvánulással találkoztok, rakjátok elé az ETK 80. oldal, bal hasáb, utolsó bekezdését. Ahol ez áll: "A szabály természetesen fordítva is igaz: az Ép növekedés kétszeres emelkedést idéz elő az Fp-k számában" Üdv, H.
 15. Kérdések a karakteralkotással kapcsolatban

  Az ETK-ban szereplő hatások érhetőek el. Két típusa ismert: - sérüléseket gyógyító (Fp vagy Ép) - betegségeket gyógyító A sérüléseket gyógyító italnál előre meg kell határoznod, hogy mit fogsz vele gyógyítani. Fajtái: - Ép-s gyógyital. Az Ép sérüléseket képes meggyógyítani, ám minden egyes meggyógyított Ép után 2 Fp-t is regenerál. pl. van 1 db 5 Ép-s gyógyitalod és hiányzik 3 Ép-d és 21 Fp-d, akkor miután kifejtette hatását visszanyersz 3 Ép-t és 6 Fp-t általa - Fp-s gyógyital. Az Fp sérüléseket képes meggyógyítani, ám sosem fog Ép sérüléseket regenerálni. pl. van 1 db 13 Fp-s gyógyitalod és hiányzik 3 Ép-d és 21 Fp-d, akkor miután kifejtette hatását visszanyersz 0 Ép-t és 13 Fp-t általa - Fp + Ép-s gyógyital. A két fenti keveréke és mindkettő saját erejéig hat. pl. van 1 db 2 Ép 8 Fp-s gyógyitalod és hiányzik 3 Ép-d és 21 Fp-d, akkor miután kifejtette hatását visszanyersz 2 Ép-t és 12 Fp-t általa Árak: Attól függően, hogy a fentiek közül mit szeretnél, a sérülést gyógyító gyógyitalok ára: 4,5 arany/1Fp és 9 arany/1Ép Pl: - 5 Ép-s gyógyital 5*9 arany - 13 Fp-s gyógyital 13*4,5 arany - 2 Ép 8 fp-s gyógyital (2*9 arany) +(8 * 4,5 arany) Remélem segítettem! Üdv, H.
×