Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Fyorron

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  38
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokk le van tiltva, és más felhasználók nem láthatják.

Fyorron's Achievements

Kalandozó

Kalandozó (6/16)

 1. Fyorron

  Dumaterem

  Ismét Üdv TAO! De van némi derengés a bucimba azt illetően, hogy mi szokott zajlani. A gondot az jelenti, hogy gőzöm nincs, hogy milyen felszerelést (értem itt pl.:kockák, Tvk, karakterlap<mert ugye mint MagyarGergely mondta volt "próbálj ki több fajt és kasztot" nekem meg csak eddig egy fajhoz volt szerencsém és 2kaszthoz> és ehez hasonlókra gondoltam) visztek, mert a beszámolókbol sem tudtam kihámozni. Lehet, hogy felületesen olvastam el. Mégegyszer köszi az infót!
 2. Fyorron

  Dumaterem

  Üdv! Ennek tudatában még szerencsésnek is érezhetem magam ! A másik 2 kérdésem: 1: ugyanott Gánton lesz-e? 2: mibe kerül? :?: Előre is köszi a választ! Csííízzzzz :wink: !
 3. Fyorron

  Krán - a sötétség birodalma

  Hm, értem, de akkor részben nekem is igazam van abban, hogy nem is a küldetés miejnsége határozza meg, hogy valaki halálát megbosszulják-e v. nem!? Ui.: Kössz az infót!
 4. Ezért mondtam, hogy nekem a történettel és a látvánnyal sem volt semmi bajom, csak a szálak elrendezésével!!! :wink:
 5. Üdv! Nekem szeméj szerint nem tetszett a Hős c. film. Nem magával a mondanivalójával van goldom mert azt jónak tartom! A történet kuszasága, néhol követhetetlensége ami nem tetszett! Én ezt a kaotikus rendezést (meg ne haragudj Andoron) Nem nevezném művészinek! Inkább lehet egy lázas rémálomnak nevezni! A történet viszont tényleg JÓ! Ui.: Azért ajánlom mindenki figyelmébe aki még nem látta, mert egyszer meg lehet nézni!
 6. Fyorron

  Krán - a sötétség birodalma

  Üdv! Bár megint utánnaolvasatlan szövegelek, de csak a véleményemet mondom. Szerintem 2 nagy fejvadászklán között akkora az egyetértés (már csak a fentebb említett összegyilok miatt is), hogy tudnak egymás nagyobb dolgairól "mindent" :?: . Ha meg kisebb akciók közbe hal bele valaki az így járt, pláne ha csak egy kisebb szintű volt. Hummm, nem :?: :?: :?: ? Egy kérdés a renegát boszorkányokat, v. boszorkánymestereket tényleg üldözi a volt klánja?
 7. Üdv! Mint fentebb említettem én szeretem ezt a fajt, de úgy gondolom ha egy Tisztavérű sirenari-nak nem adatik meg, hogy elf íjjal szaladgáljon külhonban akkor egy teljesen más fajból származó megérdemli, hogy vadászanak rá az íjj miatt! És nem kell megsértődni ha el is kapják és kellemetlen kérdések áldozata lesz!!! Ui.:Lehet, hogy félre értettem MagyarGergely írását, de hogy kaphat tápot az íjj ha nem az ereceti tulaj használja :? :?: ?
 8. Fyorron

  Dumaterem

  Üdv! Mennék én, csak az a bajom a táborral, hogy nekem kb. 4hónappal előtte tudnom kéne, hogy mikor lesz a következő, mert csak úgy tudok előre tervezgetni, intézkedni!!! De végül is van tápos pénz is :twisted: :twisted: :twisted: !!!
 9. Fyorron

  Dumaterem

  Üdv Mindenki! Olvastam a táborrol szóló beszámolóitokat, hát had ne mondjam, nagyon irigylésre méltó, hogy ezt mind átéltétek és én meg kimaradtam belőle :cry: ! Tényleg élvezetes, humoros játékokon lehettek túl!
 10. Üdv!!! Nagyon tetszik ahogy a szerkesztőurak megvitatják az elf íjj kérdését 2 okból! 1: külön jó, hogy itt mindent megtalálok az elf íjjakról és olyan dolgokat is megtudhatok ami sok utánnajárásomba kerülne :wink: ! 2: élvezetes ahogy egymást licitálva próbáljátok megmagyarázni ugyanazt :wink: Egyszóval sok infot tartalmazva tudtok vitázni (a vita jó értelmébe véve)
 11. Fyorron

  Kalandmesterek fóruma

  Üdv! Nekem nem a tökéletesség hiánya okozott gondot, hanem az, hogy a kedves KM rám bízta a döntést, hogy hány karakter pusztuljon! Na ettöl akadtam ki!!! De azért kössz az eszmecserét, jól esett egy tapasztaltabbal megosztani a nyűgömet!!
 12. Fyorron

  Kalandmesterek fóruma

  Üdv MagyarGergely! A boszorkány felismerés az az elméletileg minden barbár törzsben létező sámán áltat történt! A KM-t pedig igen is hibáztatom azért mert neki "kellett" egy boszorkány aki megmentette a karakteremet! Semmi mást nem tudott csak gyógykészítményeket csinálni az előtörténet szerint, mert ezt már részletesen ki is dolgozták! Namár most ha én KM vagyok valakinek adok (mert adta) egy karaktert és előtörténetet írok neki, utánna meg nem dolgozom ki mert más lett a tervem, ráadásul megöletem! Hát na, mi ez ha nem pofátlanság (pláne, hogy a játékos meg is szereti a karaktert)!!! De abban mindenképp egyet kell értsek, hogy az NJK maradon az és a JK se változzon!!! Üdvözlettel: Fyorron! Ui.: szivesen játszanék egy általad mesélt kalandba!!!
 13. Fyorron

  Kalandmesterek fóruma

  Üdv MagyarGergely! Gyorsan és lehetőleg röviden vázolom a történteket: A barátnőmet is érdekelte a M.A.G.U.S. Tehát mivel most keztük a fentebb említett életút kalandot, ezért úgy gondoltuk, hogy bevesszük egy boszorkány karaktetrébe! Nem tudott jönni a barátnőm játszani (mert nem egy városban lakunk a barátnőmmel), a karakter meg félig ki volt dolgozva, a kalandba bele ltt szőve! Sztornózva lett az egész (tehát NJK-ra lett alakítva)! A karakterem mellé vettem a karaktert mint ahogy arra számolt unokaöcsém (továbbiakban csak KM)! Sokáig nem tudott velünk játszani a barátnőm, a KM úgy döntött, hogy fölöslegessé vált a karakter! Befutott játszani a Barátnőm a 3. kalandrésznél mikor is az ominózus eset történt! A kalandról röviden: Erionból kellett volna eljutnunk Ordan- ba v. hova (nem tudom pontosan)! Beesteledett. Száláshejet keresvs egy barbár faluba érkeztünk, nem láttak szivesen minket a boszorkány miatt, de nem is bántottak. A falutól nem messze egy folyó partján volt egy romház. Na ott húztuk volna meg magunkat, de a karakterem észre vette, hogy egy másik játékos majdnem leesett egy titkos lejárat rozoga csapóajtaján. lementünk körülnézni. Ott egy másik ajtó megtaláltuk, hogy tudjunk bemenni, bementünk. Balról egy Cerbeus szerűség rácsok mögött. A rácsok egy másik folyosót is kialakítottak balra jobbra egy ajtó. Bementünk rajta. Nagy csarnok, egy oltár és mindenféle kellék imához v. áldozathoz. A boszi közli, hogy őneki vhonnan rémlik az egész haggyam had próbálkozzon! OK. Mellettem még 2 másik kalandozó egy fiatal lovag, és egy gyerek kardforgató! A boszi végez, kiderül, hogy idézés volt! :shock: :shock: :shock: A kardforgató nem kérdez, nem szól jobbrol van egy kar odaugrik és megrántja, mire ömleni kezd be a víz! A megidézettet elsodorja és egy mély kútba taszítja, a boszi elkapja le akarja taszítani megcsúsznak épp hogy meg tud mind a 2 kapaszkodni a kút szélébe! A karakterem odarohan mind2 elkapja tovább küzdenek! ha nem dobom le v.mejiket v. nem adom át a lovagnak 3 zuhanunk! A kardforgatót sikerül kihúzni, a boszi most ellenem fordul és engem akar lerántani! Na És itt kellett úgy döntsek hogy feladom és elengedem!! Röviden csak ennyi!!!
 14. Üdv! Rilmor! Nem tudom, hogy te mennyit olvastál az elfekről, v. hogy mit tudsz róluk? Én a magam nevében szólva nagyon szeretem a fajt és szerintem vajmi keveset tudok róluk! De azt tudom, hogy miért választottam! A faj sajátossága, hogy ezközeiket, felszereléseiket nagy becsben tartják, akárcsak a törpék a szerszámaikat! Ezért is lehetséges, hogy az elf lelke egy darabját az íjjához kösse v. hogy szinte tökéletesen használjon egy fegyvert (na persze meg a hosszú évek gyakorlása )! Tehát egy elf, ha nem törik el, nem lopják tőle el, v. nem válik használhatatlanná, NEM Mond le önként semmijen használati tárgyról!!!!! Jelzem ez az én véleményem! De a szerkesztő vagy más régi tagok, KM-ek kijavítanak ha nem így van! :roll: :?
 15. Üdv! Nem mindenről mondok le, pl.: a jogosan kiosztogatott Tp-ről, szintről, stb. nem! Csakis az anyagi javakra értettem a lemondást és újraosztást Bár belátom, hogy igazad van a karakterekkel kapcsolatban, viszont nekem nem adatott meg, hogy olyan sokat játszhassak, hogy több karaktert ki tudjak dolgozni! Az első karakterem az első törvénykönyv szerint kidolgozott mágiahasználó elf, a második a 2. törvénykönyv szerinti elf harcos és pont enyi! Ami a vitát illeti az pedig azért volt mert a kedvesem nem tudta megérteni, hogy amivel játszott az NJK volt és nem lehetett normálisan kidolgozni (elméletileg, (az én véleményem más))! A lényeg, hogy a karakter halálával teljesen el ment a kedve a játéktol! OK az igaz, hogy izgiben nem volt hiány de mi a .... ért az én játéklépéseimre apellálva kellett feláldoztatni a karaktert, mert úgy szerkeztette meg,hogy ha a félig NJK-t nem hagyom meghalni akkor a többi karakter is odavész! A címhez vissza kanyarodva (fegyverek, ....) Nem igazán értem a módosított (tápos) fegyverek módosító értékeit? :?:Hogy működnek ezek??? Hogy módosíthat egy fegyver valaki képességén, képzettségén?
×
×
 • Új...