Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték

TAO

Inkvizítorok
 • Hozzászólások száma

  4.120
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: TAO

 • Rang
  A Szent Állat [Inkvizítor]

Kalandozós kérdések

 • Mi a kedvenc kasztod?
  Kalandmester
 • Mi a kedvenc szerepjátékos idézeted?
  "Temessétek el a holtakat. De ne túl mélyre, még bármikor szükség lehet rájuk." /Alyr Arkhon/
 • Mi a legemlékezetesebb "utolsó mondatod"?
  "Add át a fegyvered, itt most senki nem fog meghalni."
 • Milyen szerepjátékos rendezvényekre jársz, jártál?
  Kalandozok.hu táborok, RPG.hu találkozók, ritkábban live és egyéb szerepjáték rendezvények
 • Milyen más szerepjátékokat játszol még?
  18+
 • Melyik évben kezdtél el szerepjátékozni?
  kb. 2002-ben
 • Hogy keveredtél a Kalandozok.hu-ra?
  Magamtól, tán a véletlen, tán az égiek vezettek erre.
 • Mi, ki a kedvenc ynevi vallásod, istened?
  Zrogdavar
 • Mi a kedvenc sportod?
  Minden, ami mozgás
 • Mi a kedvenc csokid?
  A kerek csokoládét, a szögletes csokoládét, a hosszú csokoládét, a rövid csokoládét, a gömbölyű...
 • Egyéb dolog amit még meg akarsz osztani?
  Ne dobd el a cigicsikket.
 1. A beküldött pályamunkákat (a nyertest is) ugye lehet itt olvasni hamarosan?
 2. Általános beszélgető

  Holnap tábor. Yaaaaaay!
 3. Freestyle reality: A Bunker - TAO

  Köszi mindenkinek, meg van minden szükséges infó. (Mate nem fórumozik, vele emailben egyeztettem.) Aki gondolja, egy képet még kereshet a karakteréhez. Elég táborba elhozni, a karakterleírással együtt.
 4. Freestyle reality: A Bunker - TAO

  @Con Salamander, @tetra: jó lesz, köszi! @Scylla, @Syrand Caldern ?
 5. Freestyle reality: A Bunker - TAO

  Ha a játékosokat nem zavarja, részemről csak nyugodtan!
 6. Freestyle reality: A Bunker - TAO

  A Bunker "Azt hiszed, bírod a bezártság érzetet? Én is azt hittem." /John Wall, "A Bunker" első évadának győztese/ "Zseniális! Élő bizonyítéka annak, amit mindig is mondtam: a színészet minden ember kedvenc másodállása." /Jack Nicholson, színész/ "Az ember azt gondolná, ez a túlélő show-k ellentéte, hiszen egy bunkert pont az átlag ember túlélésére találták ki. És mégis, ez mindennél jobban a túlélésről szól." /New York Times/ "Ide nem ex-pornósok, vagy ugráló majmok kellenek, Öcsi. A Ninja Warriorunk az elsők között esett ki tavaly. Ide idegek kellenek." /Abraham Hughes, "A Bunker" producere/ "A Bunker" egy feltörekvő népszerűséggel bíró reality-show, mely a tavalyi pilot után most beerősíteni kíván. A több millió dolláros reklám-kampány elérte hatását: tízezrek jelentkeznek a show-ba résztvevőnek az USA minden államából. A show alapja egyszerű. Egy, a hidegháború idejében épült, atom-biztos óvóhely szolgál a játék helyszínéül – valahol a nevadai sivatag szívében, a játékosok számára is ismeretlen helyen. A Bunkert egy tehetős, ám igencsak paranoid olajmágnás építette az 1950-es években, hogy a saját és családja életét biztonságban tudhassa. Használatba sosem került, és megmaradt eredeti állapotában egészen napjainkig, amikor egy tévétársaság (NBC) kibérelte, hogy valóság-show-t forgasson ott. A résztvevők a világtól elzárva élnek a bunkerben, csak saját magukra számíthatnak. Természetesen az egész létesítmény tele van kamerákkal, amik a játékosok minden mozdulatát rögzítik, és a világhálón élő adásban közvetítik. A show rendezői rendkívüli hangsúlyt helyeznek arra, hogy sem ők, sem más nem szólhat bele kívülről a Bunker eseményeibe semmilyen módon. Ezen kívül a játék teljességét számos további szabály fedi le, melyek közül a legfontosabb: az nyeri a show fődíját, 5 millió dollárt, aki a legtovább bírja lent a Bunkerben... A kérdés, amire választ várnék (ide fórumra) minden játékostól: te miért jelentkeztél a Bunkerbe? (Ez az a pont, ahol még lehetséges módosítani a karaktereken. Pl.: ha a jelenlegi formájában nem jelentkezett volna egy ilyen reality show-ba, akkor változtass a jellemén, hogy legyen motivációja rá. Ha változtatni akartok, tegyétek meg a korábbi hozzászólásotok szerkesztésével, és jelezzétek, hogy változott a karakter.)
 7. Freestyle reality: A Bunker - TAO

  Mate karaktere is megvan! A hétvégén további információt osztok meg, ahogy ígértem.
 8. Freestyle reality: A Bunker - TAO

  Scylla, nem sürgős átírni, elég, ha egyelőre gondolkodsz rajta egy kicsit. Ha Mate karaktere is megérkezett, kaptok egy rövidke, de jelentős információ csomagot a történettel kapcsolatban, aminek ismeretében még módosíthattok a karaktereken (és gyanítom, hogy néhányan -köztük te is - picit fogtok is).
 9. Freestyle reality: A Bunker - TAO

  @tetra: rendben van! @Scylla: nincs kifogásom Mulder ügynök ellen, csak olyan érzésem van, hogy nem eléggé szociális a karakter. Ha én értem félre, kérlek javíts ki! Ha azonban jól látom, akkor érdemes lenne egy kicsit szociálisabbá tenni. Hogy erre miért van szükség, hamarosan kiderül. Ha a 4. játékos, @Syrand Caldern is beírja a karakterét, további infót osztok meg a történetről!
 10. Freestyle reality: A Bunker - TAO

  @Con Salamander: nem kell, teljesen megfelel, köszönöm!
 11. Freestyle reality: A Bunker - TAO

  Szia, Mivel Antail épp visszamondta, ezért már be is raktalak játékosnak, ha neked is megfelel!
 12. Freestyle reality: A Bunker - TAO

  A játékosokat megkérném, hogy miután kialakult egy vázlatos kép a fejükben a karakterükről, írjanak be ide egy rövid jellemzést róla. Fontos: csak olyan információkat írjatok be, ami a karakterről publikus (pl.: egy átlagos munkatársa tudhatná).
 13. Korábbi példák mintájára én is hirdetek most egy alkalmas játékot a táborba. Időpont: a tábor első estéje Időtartam: kb. 4 óra Létszám: maximum 4 játékos Típus: egy alkalmas, egylövetű kaland Rendszer: "free-style" rendszer (= nincs szabálykönyv) Világ: napjainkban, jelen világ (nem fantasy, nem sci-fi, nem alternatív valóság) Téma: hétköznapi emberek bekerülnek egy nem-hétköznapi szituációba... ami kérdéseket vet fel saját magukról és a világról Látható, hogy ez nem hack-n-slash, és nem elröhögős típusú játék. Nincs hercegnő és sárkány, "csak" egy real-life világ, amiben hétköznapi embereket (nem magatokat, hanem kitalált személyeket) alakítanak a játékosok egy kicsit sötétebb szituációban. Beleélősebb, pszichológiai jellegű, de olykor gondolkodós, nyomozós stílus. Példa (nyilván nem ez lesz): hétköznapi emberek épp a bankban várakoznak a sorukra, amikor bankrablás történik. A leendő játékosokat arra kérem, hogy előre gondolkodjanak kicsit a karakterükön. A karakterek személyisége teljesen a játékosok fantáziájára van bízva, csupán pár feltétel van hozzá: 20 és 60 év közötti, hétköznapi amerikai férfi legyen, Nem lehet létező személy (akármennyire is álmotok Donald Trump vagy Rihanna lenni, most nem lehet), Nem lehet antiszociális (tehát Sziklás-hegységben élő remete, és texasi láncfűrészes gyilkos kizárva). Minden más rátok van bízva, származhat Los Angeles Beverly Hills kerületéből, egy alaszka-i kisvárosból, vagy New York City gettójából; lehet középiskolai történelem-tanár, beilleszkedő latino bevándorló, fekete buszsofőr, vagy nebraska-i redneck. Pár irányelv, hogy mi legyen meg a karakterekről fejben: név, kinézet, foglalkozás, jellem, család, hobbi. A karaktert véglegesíteni ott helyben fogjuk együtt, ugyanis egy kis plusz információ még jönni fog közvetlenül játék előtt. Példa karakter-vázlat (ha kezdetben ennyi infó megvan a fejedben, elég): név: John McClane kinézet: 40 év körüli fehér férfi, 170 cm magas, szálas, izmos alkatú, feje kopaszra borotvált foglalkozás: utcai rendőr jellem: enyhén agresszív típus, munkájából és a szokásokból fakadóan hajlamos mindent egyenesen és erővel elintézni. Mellesleg rasszista. Sokat látott veterán, NYC utcáit kevesen ismerik nála jobban. Könnyen beszélget emberekkel, de nem köt igazi barátságot. Átlagos intelligenciájú, nem túlságosan művelt - leszámítva a zenét, mert felesége zongora-tanárnő. család: van egy felesége, Sally, aki jelenleg állapotos. Kapcsolatuk korábban számos vitát élt meg, de Sally terhessége óta sokkal békésebb. hobbi: fegyvermánia, zene kultúra, titkolt KKK-tagság Játékosok: @Con Salamander @Scylla @Syrand Caldern @tetra UPDATE: beteltünk! Érdeklődőket még fogadunk, de játéklehetőség csak akkor van, ha valamelyik játékos visszamondja a jelentkezését. Nézőnek természetesen lehet jönni.
 14. Általános beszélgető

  Teljes tábortájékoztató mikorra várható?
 15. Általános beszélgető

  Ah, oké. Köszönöm szépen a gyors visszajelzést!
×