Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

TAO

Inkvizítorok
 • Hozzászólások száma

  4 393
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Kalandozós kérdések

 • Mi a kedvenc kasztod?
  Kalandmester
 • Mi a kedvenc szerepjátékos idézeted?
  "Temessétek el a holtakat. De ne túl mélyre, még bármikor szükség lehet rájuk." /Alyr Arkhon/
 • Mi a legemlékezetesebb "utolsó mondatod"?
  "Add át a fegyvered, itt most senki nem fog meghalni."
 • Milyen szerepjátékos rendezvényekre jársz, jártál?
  Kalandozok.hu táborok, RPG.hu találkozók, ritkábban live és egyéb szerepjáték rendezvények
 • Milyen más szerepjátékokat játszol még?
  18+
 • Melyik évben kezdtél el szerepjátékozni?
  kb. 2002-ben
 • Hogy keveredtél a Kalandozok.hu-ra?
  Magamtól, tán a véletlen, tán az égiek vezettek erre.
 • Mi, ki a kedvenc ynevi vallásod, istened?
  Zrogdavar
 • Mi a kedvenc sportod?
  Minden, ami mozgás
 • Mi a kedvenc csokid?
  A kerek csokoládét, a szögletes csokoládét, a hosszú csokoládét, a rövid csokoládét, a gömbölyű...
 • Egyéb dolog amit még meg akarsz osztani?
  Ne dobd el a cigicsikket.

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokk le van tiltva, és más felhasználók nem láthatják.

TAO's Achievements

Jelhordozó

Jelhordozó (16/16)

 1. Érthető indok, és nem vagy vele egyedül, mások is járnak hasonló cipőben. (Többek között pl. én is.) Reméljük, jövő nyáron találkozunk!
 2. TAO

  Boszorkányüldözés kalandmodul

  Ha valakit érdekel esetleg a modul alapját képező felmérés eredménye, itt találja: https://kalandozok.hu/topic/1528-kalandozokhu-nyt2021-július-7-11-mórahalom-előjáték-kérdőív-izgalom/?tab=comments#comment-75195
 3. TAO

  Élménybeszámolók

  Sziasztok, Kicsit késői a beszámolóm, de nem hagynám ki. Szállás: az előttem szólók már mindent leírtak, csak őket tudom ismételni. Bp-től kicsit távol van, lehetne közelebb, de ha ez marad, elfogadható. Jó az elhelyezkedése, mérete, elosztása. Sok teret ad a játéknak, még több csapat is elférne. Tiszta és használható volt minden. Még a hűtők is elegendőknek bizonyultak (az otthonról hozott hűtők kiegészítésével). Étkezés gyenge, eléggé iskola menza. Nem csak menza (mert felnőtteknek létezik értelmezhető kifőzde), ez iskola menza: gyerekadagok, repeta, és 1-1 alkalommal gyerekmenü (húsleves + dejós kalács). Már vártam, mikor lesz tejbegríz kakaóporral vagy piskóta "csoki" öntettel. A minőséget csak az étkezés időpontjainak pontossága és az ára kompenzálta. Modul: Itt a ti véleményeitekre vagyunk kíváncsiak Hullával. Az is érdekelne, hogy mennyire érzitek azt, hogy felelt és valósult meg az eredeti kérdőív eredményeinek szándéka! Játékélmény: A visszajelzések összességében azt mondják, hogy kiemelkedő volt. Erre az egész KM banda büszke lehet, mert a táboraink története során ritkán fordul elő, hogy az összes csapat, kivétel nélkül jól szórakozzon (sajnos 10+ csapat esetén előfordul, hogy legalább 1 csapatnak nem tudjuk teljesíteni az elvárásait). Ez mindenképp a mesélők érdeme, szóval nagy köszi nekik! A saját, személyes megélésem csak megerősíti ezt a képet. Régi ismerős a First Class csapata, ennek ellenére most meséltem nekik először. Hozták, amire számítottam tőlük: összeszokott, rutinos csapat, veterán szerepjátékosok, kemény logikával támogatott modulmegoldás, történetben maradás, jó hangulat. Egyszer-kétszer nehezebb helyzetbe is hoztak, de próbáltam tartani a frontot. Összességében nagyon élvezetes játék volt, tiszteletbeli dobogósoknak tekintem őket. Remélem lesz még lehetősem nekik mesélni vagy velük együtt játszani a jövőben! Egyéb játékok és pillanatok: SirTom Kultja első este (bocs Tom, nem akartam megölni a játékot :D) jó ismerkedés volt, de inkább csak az volt az előző alkalomhoz képest; sok társast köszönöm Kapinak, Piconak és Dugónak, nekem mindegyik új volt; Eric-el rövidebb és kisebb társaságú volt a jammelés, de én nagyon élveztem a Kis kece lányom DnB-sített verzióját ugye hozod a cajon-t legközelebb is? Whooni köszi a szobatársaságot, mindig feldobtad a napom, amikor a KM-szobában jártam; ugyanitt: Whooni, remélem jöttök még a srácokkal táborba és lógsz még egy teljesebb élménybeszámolóval! köszi a beszélgetéseket, feleseket, elcsípett poénokat és röpke, vidám pillanatokat mindenkinek! Már nagyon kellett egy ilyen tábor! Jövőre újrázunk!
 4. Ha valaki olvassa: Találkozó csütörtök (holnap) reggel 7.15kor az ebédlő előtt, kint az udvaron.
 5. Én is bejelentkeznék feltételesen. (Nem azért feltételesen, mert mégis mást játszanék, hanem mert előfordulhat, hogy egyéb kötelességeim másfelé szólítanak, és egyáltalán nem tudok játszani szombat délután.) Szóval ha nem jön közbe semmi, csatlakoznék.
 6. Libabőrözős, hidegkirázós, sötét, izgalmas és veszedelmes - pont amire a Játékos Karakterek számíthatnak. Köszönjük Algának, mesterien eltalálta az idei történet hangulatát. Hang kötelező!
 7. Ha tartotok, akkor lesz. De az megér magában egy külön programot!
 8. TAO

  Általános beszélgető

  Egy, csak egy legény volt talpon a vidéken... Én egyébként már elfelejtettem, hogy verseny is volt. Csak remélni tudom, hogy lesz idén egy hős bárd, aki képes tovább vinni MG legendás örökségét az Úton!
 9. TAO

  Általános beszélgető

  Hear ye, hear ye! Vállalkozó kedvű bárdok kerestetnek! 12+ évvel ezelőtt, azt hiszem a 2007-es Nyári Táborban nagyot futott a Loituma. Ha valaki nem ismeri, csak írja be Youtube-ba, és legalább félmillió feldolgozást fog találni. @MagyarGergely a tábornyitón elő is adta ezt a verziót (egyébként azóta is megkönnyezem, ha eszembe jut, ahogy MG pörgeti a zoknit éneklés közben). Mate közbenjárására most szembe jött velem egy jubileumi verzió (ugyanis az első felvétel már 25 éves ), amiben az eredeti előadók újra összeálltak egy felvételre, és nem bírtam ki, hogy ne osszam meg. https://www.youtube.com/watch?v=Zcg66Qcwjw8 Szóval a 2007-es kihívást újra bedobom: ha valaki előadja ezt a dalt a tábornyitón, én egyrészt leborulok előtte, másrészt 3 tábla csokival hálálom meg! (Az alkotói szándékot tessék figyelembe venni, nem ér kiskapuzni, pl. a sarokban suttogás nem számít előadásnak!)
 10. Majd beszéljünk, megoldjuk.
 11. A program időpontja: július 8. csütörtök 07:15 időtartama: 20-30 perc helyszíne: még meghatározandó, lehetséges, hogy szabadtéren maximum létszáma: nincs korlát nem igényel tőled semmilyen felszerelést, de ha akarsz, hozhatsz fekvő- vagy ülőalkalmatosságot csak egy dolgot vár el: csendben legyél, ne zavard a többieket visszatérőknek: hasonló lesz ahhoz, ami 2 éve volt Tokajban - hang drum teljesen opcionális. Helyben is lehet csatlakozni előzetes jelentkezés nélkül, de segíti a szervezést (létszám, helyszín, értesítések miatt), ha jelzitek itt a tervezett részvételt.
 12. Kedves Kalandozók! Megszületett az idei Nyári Tábor KM-csapat összerendelése, azaz melyik csapatnak melyik Kalandmester fog mesélni. A Kalandozok.hu Csillámpóni Párosító algoritmusa a következő megoldást dobta ki: Chutzpah Alga First Class TAO Falka Réq Helybenjárók SirTom Hullajelöltek Crowstone mizu Mosquito La Familia BigMac Rizikofaktor tetra Demó Gorgók Cz Fresh Meat Lozartan Ifjú titánok Whooni Ha a párosítással kapcsolatban van kérdésetek, írhattok a fórumba vagy közvetlenül pszit a szervezőknek. A KM-ek már megkapták a beküldött karaktereket, így ezzel kapcsolatos teendőitek nincsenek. Ha szeretnétek, természetesen felvehetitek a leendő KM-etekkel a kapcsolatot, illetve ők is keresni fognak titeket kérdés esetén. Üdv, Kalandmesterek
 13. Köszi a kérdéseket! KM preferencia kérdése: még nem dőlt el, hogy idén lesz-e lehetősége a csapatoknak leadni a KM-preferenciájukat. Ezen még erősen gondolkodunk, mert az átlagosnál magasabb az új táborozók száma, ami torzíthatja a játékosi igényeket, és a KM-ek sem ismerik annyira a csapatokat, mint megszoktuk. Ezzel kapcsolatban még jelentkezni fogunk a döntéssel. KM csere kérdése: nagy valószínűséggel nem lesz idén KM-csere, így előfordulhat az a szerencsétlen ebéd/vacsora szituáció, amit leírtál. Persze ennek olyan alacsony a rizikója, hogy bevállaljuk. Ezzel kapcsolatban is lesz még végleges visszajelzés azért.
 14. Tulajdonképpen tetránál a pont. A karakteralkotási rendszer sosem kezelte tökéletes balanszban a kasztokat, fajokat, stb. Megjegyzem, ahogy az ETK sem. Kata: mindemellett megnyugtatlak, hogy a modulíróknak nem áll kifejezett szándékában, hogy bármelyik kaszt előnyben vagy hátrányban legyen a modul során (legalábbis nem jobban, mint amit a karakteralkotásból és a MAGUS rendszeréből eleve elszenvednek).
 15. Szerintem a karakteralkotás nem korlátozza, hogy kipróbálhasd ezt a varázslatot a modul játszása során. Azt persze nem állítom, hogy a boszorkányok előnyben lesznek a kalandban.
×
×
 • Új...