Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték

TAO

Inkvizítorok
 • Hozzászólások száma

  4.163
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: TAO

 • Rang
  A Szent Állat [Inkvizítor]

Kalandozós kérdések

 • Mi a kedvenc kasztod?
  Kalandmester
 • Mi a kedvenc szerepjátékos idézeted?
  "Temessétek el a holtakat. De ne túl mélyre, még bármikor szükség lehet rájuk." /Alyr Arkhon/
 • Mi a legemlékezetesebb "utolsó mondatod"?
  "Add át a fegyvered, itt most senki nem fog meghalni."
 • Milyen szerepjátékos rendezvényekre jársz, jártál?
  Kalandozok.hu táborok, RPG.hu találkozók, ritkábban live és egyéb szerepjáték rendezvények
 • Milyen más szerepjátékokat játszol még?
  18+
 • Melyik évben kezdtél el szerepjátékozni?
  kb. 2002-ben
 • Hogy keveredtél a Kalandozok.hu-ra?
  Magamtól, tán a véletlen, tán az égiek vezettek erre.
 • Mi, ki a kedvenc ynevi vallásod, istened?
  Zrogdavar
 • Mi a kedvenc sportod?
  Minden, ami mozgás
 • Mi a kedvenc csokid?
  A kerek csokoládét, a szögletes csokoládét, a hosszú csokoládét, a rövid csokoládét, a gömbölyű...
 • Egyéb dolog amit még meg akarsz osztani?
  Ne dobd el a cigicsikket.
 1. Általános beszélgető

  Én Eclipse Phase-re ugranék, ha úgy alakul.
 2. Légy résen! - társasjáték

  Én időpont nélkül jelezném érdeklődésemet, aztán majd megpróbálok valamelyik időpontra beszállni, amikor jó. Nem merem beírni magam sehova most már, mert nem tudom, hogy mikor lesz jó, és nem akarom foglalni mások elől a helyet.
 3. Általános beszélgető

  Máshol már írtam, de... még mindig nagyon pöpec lett ez a videó. Köszi, Gábor!
 4. Sport

  Ahogy a neve is mondja: gyorsabb. / Captain Obvious /
 5. FATE Accelerated (2 alkalom)

  Jaggernek és nekem is jó a péntek.
 6. FATE Accelerated (2 alkalom)

  Harmadiknak beírnám magam, ha lehet.
 7. Kérdések a karakteralkotással kapcsolatban

  Örök vitatéma, hogy Yneven nem földi kémia van, hanem őselem alapú minden, így bármit meg lehet indokolni, és az ellenkezőjét is.
 8. Sport

  Frizbit, kosárlabdát, sparring kesztyűt és fogvédőt hozok!
 9. Tatarararaaaa, My costum

 10. KM - Bemutatkozás

  Karaktereket tekintve: teljesen mindegy. Extrémebb csapatokat is szívesen veszek, ha a sztorijuk ynevies, hihető. De egy a standard kalandozó parti is jöhet. Olyanokkal, akik szeretnek játszani, és menni akarnak a történettel. Nem erőltetve, a saját karaktereik motivációit követve, minimális out-of-game hozzászólásokkal (egy jó röhögés persze mindig belefér, de nem a játékot széttrollkodva) játszó játékosokat. Olyan játékosokkal szeretek játszani, akik csapatként dolgoznak, feldobják egymásnak a labdát (ez in-game-ben nem feltétlenül segítséget, néha kifejezetten karakterek közötti konfliktusokat takar), játszatják egymást, és színessé teszik a történetet, melynek a keretét a mesélő adja. Olyan játékosokkal szeretek játszani, akiknek egy kiemelkedő történet, egy maradandó élmény többet ér, mint az, hogy a karakterének mennyi a Támadó Értéke, vagy sikerül-e kinyírni az aquir-t (úgysem sikerül :P). Ritka, de értékelendő tulajdonság, ha valaki a karakterének halálát is jól kezeli, sőt értékeli, ha az is a történetet gazdagítja. A felsoroltak számomra sokkal fontosabbak, mint az, hogy hány éve játszanak. Nem gond, ha nem ismerik annyira a világot, vagy a szabályrendszer számait. A hozzáállás a lényeg, hogy ne azt keressék, hogy hol tehetnek keresztbe a mesélőnek, vagy egy másik játékosnak (még akkor se, ha azt meg tudják indokolni valami in-character indokkal). Gyengeségeimnek tartom: - NJK-k élő szerepjátszása, főleg ha azok különlegesek, és nagyon elütnek az én személyiségemtől (pl. egy fiatal lány) - a kötekedő, szabályokhoz ragaszkodó vagy "csak egyfajta Ynev létezik" típusú játékosok (nem megfelelő) kezelését - passzívabb csapatok esetében a hangulat folyamatos fenntartását Erősségeimnek tartom: - szigorúan logikus, következetes vezetése a történetszálaknak, minimális bakikkal (ha vannak, a JK-k általában nem veszik észre :D) - alkalmazkodás a játékosok stílusához, még akkor is, ha ez a modultól való eltérést kíván - rugalmasság a szabályokban, a játékélmény érdekében hajlandó vagyok eltérni a szabályrendszerben leírtaktól Neutrális/közepes: - egy KM-től elvárható, legalább átlagos szabály- és világismeret - improvizálásban egy erős közepest tudok hozni - időkorlátokat általában jól betartom, nem jellemző, hogy egy ciklussal korábban végeznénk, vagy egy nem tudjuk befejezni a történetet
 11. Zombicide Black Plague társasjáték

  Engem érdekelne! (a játék nevét szerintem elírtad: Plage -> Plague)
 12. Kérdések a karakteralkotással kapcsolatban

  Ha jól látom, semmilyen. (Nem veszed a lapot, hogy nem kéne varázslóval jönni? ) Gyanítom, hogy ez a karakterlap egy olyan korábbi verzióból lett származtatva, amelynek karakteralkotási rendszere szerint le volt tiltva a varázsló kaszt. Megkérjük Silvert, hogy oldja fel ezt most. Illetve lehet, hogy tévedek, és más az oka, de Silver mindenképp meg tudja oldani.
 13. Általános beszélgető

  Úgy látszik, hogy hely bőven van (hiszen még a turistaházon kívül is van apartman szálláslehetőség). Mi az oka annak, hogy idén csak 8 csapatot engedünk jelentkezni?
 14. A beküldött pályamunkákat (a nyertest is) ugye lehet itt olvasni hamarosan?
 15. Általános beszélgető

  Holnap tábor. Yaaaaaay!
×