Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték

TAO

Inkvizítorok
 • Hozzászólások száma

  4 192
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

1 Követő

Róla: TAO

 • Rang
  A Szent Állat [Inkvizítor]

Kalandozós kérdések

 • Mi a kedvenc kasztod?
  Kalandmester
 • Mi a kedvenc szerepjátékos idézeted?
  "Temessétek el a holtakat. De ne túl mélyre, még bármikor szükség lehet rájuk." /Alyr Arkhon/
 • Mi a legemlékezetesebb "utolsó mondatod"?
  "Add át a fegyvered, itt most senki nem fog meghalni."
 • Milyen szerepjátékos rendezvényekre jársz, jártál?
  Kalandozok.hu táborok, RPG.hu találkozók, ritkábban live és egyéb szerepjáték rendezvények
 • Milyen más szerepjátékokat játszol még?
  18+
 • Melyik évben kezdtél el szerepjátékozni?
  kb. 2002-ben
 • Hogy keveredtél a Kalandozok.hu-ra?
  Magamtól, tán a véletlen, tán az égiek vezettek erre.
 • Mi, ki a kedvenc ynevi vallásod, istened?
  Zrogdavar
 • Mi a kedvenc sportod?
  Minden, ami mozgás
 • Mi a kedvenc csokid?
  A kerek csokoládét, a szögletes csokoládét, a hosszú csokoládét, a rövid csokoládét, a gömbölyű...
 • Egyéb dolog amit még meg akarsz osztani?
  Ne dobd el a cigicsikket.

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokk le van tiltva, és más felhasználók nem láthatják.

 1. TAO

  Általános beszélgető

  Lehet, hogy elsiklottam felette, de nem találtam a választ a kérdésre: Mikor és hogyan lehet leadni KM-preferenciákat?
 2. TAO

  Just trippin'

  Felírtalak. Vállalom az ébresztést, majd ott aludhatsz tovább.
 3. Pontosan! Kata: ez most jóval élménydúsabb lesz egy Légy Résen-nél, mindannyian várjuk!
 4. Úgy látom, akkor neked már megvan a trauma, amit beleépíthetsz a karakteredbe. A karakteremnek - a kb. 2 mondatos előtörténete szerint - már van felesége, és bizonyos okokból kifolyólag (most nem írhatom le, de játék során valamikor esélyesen ki fog derülni, hogy miért) a te karaktered a hátteréből fakadóan biztosan nem lehet az. Ahhoz valamelyikünk karakterén mindenképp változtatni kellene. Mondjuk minden kapcsolatban kellenek kompromisszumok...
 5. Gratulálunk, naccságos, főméltóságos génsebész asszony! A karaktered eddig meglepően hasonlóan hangzik az enyémhez, azzal a különbséggel, hogy az enyém egy igazi angyal. Legalább már induláskor lesz közös nevező.
 6. @Sir Thomas: Végigolvastam az egész fórumot KÉTSZER, és sehol nem találtam az MMC-t. Aztán rákerestem a szóra, és kidobta a címben. És ha nem mondod meg, még mindig nem jöttem volna rá abból, hogy az időpontot jelent... (a másik topic-nak KULT, ennek meg KULT MMC a neve, simán azt hittem, hogy ez egy alternatív szabálykönyv, vagy kiegészítő, vagy akárminek a rövidítése). Küldtem én is kari-vázlatot emailben.
 7. TAO

  Just trippin'

  Minden eddigi jelentkezőt beírtam a kezdő hozzászólásba. Neko: számítok erre, ezért raktam szándékosan a tábor legelső reggelére, mert még akkor a legkönnyebb felkelni.
 8. TAO

  Just trippin'

  Mindkettőtöket felírtalak. Tetra kedvéért a szövegben a "szabály" szót módosítottam "játékszabályra", hogy nehogy más is félre akarja érteni.
 9. Nem te vagy túl szőke, tényleg hiányzik a link. Ha szépen nézünk, talán pótolják a szervezők vagy modulkészítők.
 10. TAO

  Just trippin'

  Ezt most vegyem jelentkezésnek?
 11. Nem szerepjáték esemény Csupán félóra teljes kikapcsolódás, elszakadás a mindennapoktól. Időpont: július 4. csütörtök reggel, reggeli előtt Időtartam: 30 perc Létszám: min 1, max ahányan elférünk Helyszín: ezt majd a helyszínen eldöntjük (jó idő esetén lehet, hogy kültéri) Mit hozz: alapvetően semmire sincs szükség... ha le akarsz feküdni, egy pokrócot vagy polifoam-ot hozhatsz. Nincs más, csak a zene és önmagad. Nem baj, ha pizsamában, kócos fejjel csatlakozol. Meditálhatsz. Vagy bealudhatsz. Vagy csak bambulsz. Feküdhetsz vagy ülhetsz a földön, állhatsz, sétálhatsz. Ahogy neked jól esik. Egyetlen játékszabály van: maradj csendben, ne beszélgess, ne zavard a többieket. Jelentkezni lehet ebben a topic-ban vagy pm-ben, de helyszínen is egészen a kezdésig. Az előre jelentkezés nekem segít. Eddigi jelentkezők: Con Salamander, tetra, Bitschak, Andoron, Neko, Felon, Sekhet A többi kiderül a helyszínen.
 12. Pár kérdés még karakteralkotás előtt... Mi a helyszín, ahol játszunk? Milyen korban játszunk? Közelítő évszám? (Ha az előző két kérdésre nem kaphatunk konkrét választ, annyit azért jó lenne tudni, hogy milyen irányba vigyük a karaktert, nehogy még nem létező szakmákat, vagy már nem létező problémákat adjunk a karakternek.) A "The most beautiful day" videó settingjét mennyire kell konkrétan venni? Inkább csak a hangulatot figyeljük, vagy pedig... posztapokaliptikus korban játszódunk? mi történt a világban, mi okozta a világégést? tényleg kell maszkot viselni bizonyos helyeken? miért? mitől véd a maszk? milyen technológiák vesztek el, és milyen helyettesítők léptek a helyükbe? mely erőforrások, eszközök számítanak kifejezetten hiányosnak? mit használnak fizetőeszköznek? hogy változott meg az emberi kultúra? (pl. megjelenik-e kannibalizmus, erősödik vagy gyengül a hit, stb.) Tudom, hogy a válaszokban kisregényt lehet írni, de úgyis rövidre vágod, ahol úgy érzed.
 13. Jelentkeznék én is. Bennem felmerült, hogy van már elkezdett Kult partink és történetünk olyan játékosokkal, akik - tudtommal - mind szeretnének folytatást és valószínűleg mind ott is lesznek a táborban. Fel se merült, hogy ezt folytassuk? Egyéb kérdések, részletek pszi üzenetben.
 14. EP, mert még nem játszottam. KULT, mert azt már igen. Kara-tur az nem csak sima, átöltöztetett DnD?
 15. Csak játékokat lehet itt hirdetni, vagy egyéb alternatív, előre szervezett programokat is? (számháború, frisbee, négyesfekvő, poloskairtás, stb?)
×
×
 • Új...