Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Shordanus

Kalandozók
  • Hozzászólások száma

    51
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Róla: Shordanus

  • Születésnap 1977/12/09

Kalandozós kérdések

  • Mi a kedvenc kasztod?
    Varázsló
  • Mi a kedvenc regényed?
    Raoul Renier: A hitehagyott
  • Ki a kedvenc íród?
    Raoul Renier
  • Mi a kedvenc szerepjátékos idézeted?
    KM: Egy nyílvesszővel érkezik egy levél. JK: Elkapom!
  • Milyen szerepjátékos rendezvényekre jársz, jártál?
    Rúna Tábor, Tiltott Kanton, RPG.HU Találkozó, Vándor-, Kalandorkrónikák, Lumina Cornu Asztali tona és Kalandozók Napja, Kalandozo.hu táborok
  • Milyen más szerepjátékokat játszol még?
    Codex, Shadowrun, Star Wars, Ars Magica, Call of Cthulhu, Vampire
  • Melyik évben kezdtél el szerepjátékozni?
    1995
  • Hogy keveredtél a Kalandozok.hu-ra?
    Internetes kereséssel a MAGUS-al kapcsolatosan.
  • Mi, ki a kedvenc ynevi vallásod, istened?
    Ranagol
  • Van-e állandó csapatod? Hol? Keresel/biztosítasz-e esetleg játéklegetőséget?
    La Famillia, Vadásztestvérek, Kraken Testvériség
  • Mi a kedvenc sportod?
    kung-fu
  • Mi a kedvenc csokid?
    M&M's

M.A.G.U.S. Kódex

  • Táboraim
    NYT2017 - Gyömrő
    TT2017 - Gánt
    NYT2018 - Gánt
    NYT2019 - Tokaj
    TT2019 - Bakonyszentlászló
    KOSZT2020 - Internet
    NYT2021 - Mórahalom
  • Egynaposaim
    XI. LC és III. Kalandozók napja (Jászfényszaru
    2017)
    XII. LC és IV. Kalandozók napja (Jászfényszaru
    2018)
    XII. LC és V. Kalandozók napja (Jászfényszaru
    2019)

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokk le van tiltva, és más felhasználók nem láthatják.

Shordanus's Achievements

Kocsmák bajnoka

Kocsmák bajnoka (7/16)

  1. Csak a szokásos kalandozós tevékenységek: szabálykönyvek éjszakába nyúló böngészése, tábori felszerelés lista beszerzése, ellenőrzése, bepakolása. Kockaszentelés, kahrei gépsárkány felkészítése az útra, gyógyitalok, manaitalok, szellemi frissesség italok betárolása, behűtése, rúnázott varázstárgyak feltöltése, kódexek, grimoárok, titkos jegyzetek összeszedése, kráni harci szimulációs figurakészlet bekészítése, Pszi telepatikus egyeztetés a csapattagokkal, emlékfelidézés tavalyi táborról.
  2. Szeretettel látlak a csapatban Diocletianus, a játék és a szabályok ismerete nem előfeltétel.
  3. E megmérettetésen tennék egy próbát jómagam is, Torozon dicsőségére a kihívásra válaszolva.
  4. Zombicide Black Plague társasjáték Időpont: 2023.07.08. szombat délután 14:00 - 18:00, folytatási lehetőség 22:00 -24:00 Játékosok száma: max. 8 fő Játékidő: 180 perc - 240 perc Jelentkezők: Vassi, Rupert, Lopov, Morto, Nekdolan, _Zoli_ , Diocletianus Zombicide: Kráni krónikák Küldetés alapú kooperatív táblás társasjáték, ezúttal a MAGUS világán, a Kosfejes Úr országában, kráni karakterekkel kell az ellenfeleken keresztülverekednie a játékosok összetartó csapatának, ahol káosz-szektákat, démonokat, élőholtakat, rettenetes szörnyetegeket legyőzve kell túlélve teljesíteniük a kitűzött célokat. Káosz-Samambrag szektája tartományok szerte elszabadította a Fekete Ragály nevű rettenetes járványát, amely következtében több tartomány hatalmi rendje és megszokott működése felborult. Egyes tartományokban élőholt seregek élére állt nekromanta varázslók, vérgőzös hadurak, vagy vámpírurak álltak. Máshol a Káosz-Metha szekta fogadta be a járvánnyal sújtottakat és gyógyította ki őket súlyos betegségükből, amely nem várt mellékhatásokkal járt együtt. Ez végül a Káosz-Metha hívek megerősödéséhez, a szekta szinte kizárólagos dominanciájához vezetett. Pár tartományban démon idézők, démonlovasok, szerafista varázshasználók ragadták meg a hatalmat démoni hordákkal elárasztva a járvány tarolta falvakat, városokat, erődítményeket. Az egyik consular végül megelégelve ezt a fertelmes helyzetet a tartományok legjobb kiválóságait hívatta magához és ajánlott fel részükre közös kontraktust! A kiemelkedésüket bizonyítva oldják fel a tarthatatlan helyzetet, purgálják ki Káosz-Metha szektáját, számolják fel a démonfészkeket, égessék el az élőholtakat, fojtsák el a hatalmi törekvéseket. Egyetlen szabály amit nem szeghetnek meg a kontraktus ideje alatt: egymást közvetve vagy közvetlenül nem ölhetik meg, és nem fordulhatnak a másik ellen. Rajtatok múlik most a tartomány sorsa, jutalmatok kiemelkedésetekkel, kudarcotok végzetes bukással jár! Jól gondoljátok meg, hogyan tudtok összedolgozni, miként osztjátok fel eszközeiteket, képességeiteket és erőiteket! Ellenségeitek számosak, elszántak, erejük és hatalmuk félelmetes! Győzelmetek vagy bukásotok szolgálja a Kosfejű Úr akaratát! Vér szálljon a szájára!
  5. Üdv! Vérveretesen jó játék alkalomnak ígérkezik, hát vágjunk bele! Szerda esti játék esetén szívesen vállalom a fent említett kockázatokat, önként jelentkezem!
  6. Még nem játszottam Kult-ot, és szeretném kipróbálni. Tizensok évvel ezelőtt sajnos nem találtam hozzá mesélőt, most egy kiváló lehetőséggel kárpótolva érzem magam, ha a mostani alkalommal játékos lehetek.
  7. Szeretnék részt venni e történetben! Régi önmagamnak tett ígéretemet kívánnám megtartani a jelentkezésemmel.
  8. Sziasztok! A szombat esti Fiasco vagy Microscope játékra jelentkeznék én is. Érdekesnek és egyedinek ígérkezik, vágjunk bele!
  9. Zombicide Black Plague társasjáték Időpont: 2022.07.07. csütörtök 22:30 kezdéssel a KM Rapid verseny után Játékosok száma: max. 6 fő Játékidő: 120 perc - 240 perc Kooperatív táblás társasjáték, fantasy környezetben harcedzett karakterekkel kell a zombihordákon keresztülverekednie a játékosok összetartó csapatának, ahol nekromantákat, zombikat és különböző rettenetes förmedvényeket legyőzve kell túlélve teljesíteniük a kitűzött célokat. A Fekete Ragály járvány zombihordái elárasztották a világot, elpusztítva és megfertőzve a városokat, tartományokat, királyságokat. Szerencsére még akadtak túlélők, akik fegyvert ragadva még tartják magukat, és védelmezik a kevés megmaradt elzárt város és erődítmény lakóit. Ők az utolsó reménységeink, az ő sikereiken múlik a világ sorsa! Igen, rajtad is bátor harcos, látom a szemedben az elszántságot! Látom vadász, hogy zombikhoz feszíted íjadat, bosszút állni készülsz elhullt rokonaidon! Nővérem, csak nem egy hatalmas lánggal égő sárkányepés flaskát látok az oldaladon? Varázsló uram is már felkészült tekercsekkel és varázskönyvekkel! Atyám, hát ön is velük tart, azok a könyvek és a fáklya hatásos ellenük? Hercegnő, ön mit keres itt?! De hát Ön nem mehet a csapattal! Mi? honnan tudja, hogy szőrös a talpam?! Nem mondom elég egy különös csapat, különös felszerelésekkel és különös dolgokkal, nem igaz Tizenegyes? Legutóbbi dicső csapatunk küldetése sikerrel járt, ádáz harcok árán visszaszerezték a király koronáját és jogarát megmentve a királyságunk törvényes fennállását! Azonban most új fejezet nyílt a rémségek elleni csatákban. A zombiktól elárasztott városokban, megjelentek a szellemjárkálók, akiken csak a mágia és tűz fog! Zombipatkányok százai hömpölyögve nyelik és és falják fel elevenen a túlélőket! Híresztelések szólnak még oly hatalmas és szörnyű rémségekről, akik uralják a harctereket, és egyetlen csapásuk is halálos! Le kell győznünk a zombihordákat, a förtelmeket és a rémségeket! A félelmeinkkel szembenézve meg kell nyernünk ezeket a harcokat, megvédeni a királyságot és lakóit! Elérkezett a Hős harcosok és a zombiírtásuk ideje! A bátor és híres Hős csapat: Owden Morto Lopov Tetra Arnold Rupert
  10. S.K.: Jelentkezem Problémamegoldónak a Nagy Computernél! Bár nem tudom ez pontosan mit is jelent, és mit vagy kit kell problémázni vagy megoldani, még nem volt ebben részem, de beválalalom! Ez viszont egy szígorúan titkos információ, kérem így kezelni!
  11. Engem felírhatsz a résztvevők közé!
×
×
  • Új...