Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Zombicide Black Plague társasjáték szombat délután


Recommended Posts

Zombicide Black Plague társasjáték
Időpont: 2023.07.08. szombat délután 14:00 - 18:00, folytatási lehetőség 22:00 -24:00
Játékosok száma:  max. 8 fő
Játékidő: 180 perc - 240 perc
Jelentkezők: Vassi, Rupert, Lopov, Morto, Nekdolan, _Zoli_ , Diocletianus

Zombicide: Kráni krónikák
Küldetés alapú kooperatív táblás társasjáték, ezúttal a MAGUS világán, a Kosfejes Úr országában, kráni karakterekkel kell az ellenfeleken keresztülverekednie a játékosok összetartó csapatának, ahol káosz-szektákat, démonokat, élőholtakat, rettenetes szörnyetegeket legyőzve kell túlélve teljesíteniük a kitűzött célokat.

Káosz-Samambrag szektája tartományok szerte elszabadította a Fekete Ragály nevű rettenetes járványát, amely következtében több tartomány hatalmi rendje és megszokott működése felborult. Egyes tartományokban élőholt seregek élére állt nekromanta varázslók, vérgőzös hadurak, vagy vámpírurak álltak. Máshol a Káosz-Metha szekta fogadta be a járvánnyal sújtottakat és gyógyította ki őket súlyos betegségükből, amely nem várt mellékhatásokkal járt együtt. Ez végül a Káosz-Metha hívek megerősödéséhez, a szekta szinte kizárólagos dominanciájához vezetett.  Pár tartományban démon idézők, démonlovasok, szerafista varázshasználók ragadták meg a hatalmat démoni hordákkal elárasztva a járvány tarolta falvakat, városokat, erődítményeket.  Az egyik consular végül megelégelve ezt a fertelmes helyzetet a tartományok legjobb kiválóságait hívatta magához és ajánlott fel részükre közös kontraktust! A kiemelkedésüket bizonyítva oldják fel a tarthatatlan helyzetet, purgálják ki Káosz-Metha szektáját, számolják fel a démonfészkeket, égessék el az élőholtakat, fojtsák el a hatalmi törekvéseket. Egyetlen szabály amit nem szeghetnek meg a kontraktus ideje alatt: egymást közvetve vagy közvetlenül nem ölhetik meg, és nem fordulhatnak a másik ellen.

 
Rajtatok múlik most a tartomány sorsa, jutalmatok kiemelkedésetekkel, kudarcotok végzetes bukással jár! Jól gondoljátok meg, hogyan tudtok összedolgozni, miként osztjátok fel eszközeiteket, képességeiteket és erőiteket! Ellenségeitek számosak, elszántak, erejük és hatalmuk félelmetes! Győzelmetek vagy bukásotok szolgálja a Kosfejű Úr akaratát! Vér szálljon a szájára!
 

image.thumb.png.752e6f3808cca52775811371796e5479.png

Andoron és Diocletianus kedveli ezt
Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
×
×
  • Új...