Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték

nekdolan

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  439
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: nekdolan

 • Rang
  Kalandozó

Kalandozós kérdések

 • Mi a kedvenc kasztod?
  harcos
 • Milyen más szerepjátékokat játszol még?
  van más?
 • Melyik évben kezdtél el szerepjátékozni?
  2005
 • Hogy keveredtél a Kalandozok.hu-ra?
  hova?

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokk le van tiltva, és más felhasználók nem láthatják.

 1. nekdolan

  Általános beszélgető

  Aki hiányolná a hagyományos werewolf társast az meghívom egy decemberi online Among Us partira. Ez a játék nagyban hasonlít a tárasasra és okostelefonon ingyen elérhető míg a PCs válltozat steamen https://store.steampowered.com/app/945360/Among_Us/ csupán 4 Euróba kerül. Jelentkezni nálam lehet. Kb 6-7 fő kell majd hozzá.
 2. nekdolan

  Általános beszélgető

  Amúgy sac per kb átlag életkor 30 év. De voltunk mi is fiatalabbak és néha néha most is eljön egy két zöldfülű
 3. @Pistike Nézd át a különböző stílusok által igényelt extra HM-t. Pl Shadleki stílus 4-et költenek TÉ re kötelezően 3 helyett. Így szintenként 6 helyett csak 5 HM el gazdálkodhatnak.
 4. Sztem nem hülyeség, hogy a megvehető dolgok halmazát az adott karakter anyagi jóléte alapján határozzák meg. Persze lehetne limitálni pl maximum darabszám vagy valami más módon.
 5. Áhá szóval ezért kezdik az elektronikus formátummal. Sakk-matt
 6. Az FP ÉP rendszert nem érzem annyira jónak. Sokszor olyan sok FP je van az NJK nak hogy nincs értelme arra építeni, hogy szép lassan levakarja az illetőről azt a játékos. Főleg ha vértje is van az NJK nak. A túlütés előkészítése a leghatásosabb módszer a harcban éppen azért mert nem veszi figyelembe az FP-jét a karakternek. Ha harcost hozok akkor minden szabad HMt a támadásra költök mert máskülönben gyenge lesz a karakter a harcban és akkor meg miért hoztam harcost, ha még erre sem képes. Sztem ETK-ban túl sok külön szabály és külön táblázat van ugyanarra vagy nagyon hasonló mechanizmusra. Persze ha az ember minden héten nyomja akkor nem felejti el, de ha csak havonta egyszer kerül játék közelbe, akkor nem csak hogy elfelejti de még csak meg sem jegyzi. Ilyen szempontból tetszik az új rendszer ígérete, hogy minden kb egyforma lesz.
 7. Csinálhatunk d10 es háziszabályt. Sztem minden átkonvertálható anélkül, hogy nagyon változna az egyensúly .
 8. Őszintén szólva nem látok rossz dolgokat a befolyáspontokat leszámítva. Nem tudom, hogy ez a dolog hogy működhetne korrekten.
 9. nekdolan

  Con Barde, In Flames

  nem kaptam meghívót
 10. nekdolan

  Con Barde, In Flames

  én küldtem privátot
×
×
 • Új...