Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

nekdolan

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  454
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: nekdolan

 • Rang
  Kalandozó

Kalandozós kérdések

 • Mi a kedvenc kasztod?
  harcos
 • Milyen más szerepjátékokat játszol még?
  van más?
 • Melyik évben kezdtél el szerepjátékozni?
  2005
 • Hogy keveredtél a Kalandozok.hu-ra?
  hova?

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokk le van tiltva, és más felhasználók nem láthatják.

 1. Igen lásd https://bit.ly/nyt2021_karakteralkotas
 2. @Rodrigo az ellenőrzést megkönnyíti, ha mellékeled a linket, a játék során pedig jó ha a hatás ott van leírva a megjegyzésben. A méreg szövegét minden további nélkül be tudod illeszteni szövegként. Én azt is fel szoktam tüntetni, hogy melyik fegyverrel használom majd vagy legalábbis hogy melyik fegyver mennyi adag mérget igényel...
 3. @Rodrigo javaslom a https://kalandozok.hu/meregkevero/ ami tud linket és fájlt is exportálni. Bár lehet utóbbin érdemes lenne még dolgoznom XD .
 4. nekdolan

  Dumaterem

  Nézőpont kérdése, de sztem a hold csak a földről tűnik úgy, hogy nem forog
 5. https://index.hu/belfold/2021/05/09/ujabb-pfizer-kampany/
 6. Igen én is csak az itthoni oltásra gondoltam. Elolvastam a jogszabályt. Az egyedüli járható út a számodra most az, ha itt oltatod magad. Ha van TB számod meg tudod nézni, hogy tudsz-e időpontot foglalni itthon Pfizerre v. valami másra, amit elfogad majd az EU. Nem mondom, hogy ez jó. Azt mondom, hogy ez az egyetlen módja a táborozásnak per pillanat. Ha szerencsés vagy akkor jön az EUs kártya, de mint azt már említettem az szinte garantált, hogy nem fog jönni időben.
 7. Erre kb 0% az esély. A pecsétes papír, ami ugye oltásonként is eltérő konkrétan még a kocsmába járáshoz sem elég. Aminek elégnek kéne lennie a kártyán kívül az a negatív koronavírus teszt. Az igazolványt az kaphatja meg aki igazoltan átesett a víruson v. megkapta a védőoltást. Ha beoltottak és magyar állampolgárságod is van, akkor 2-3 héten belül meg kell kapjad a kártyát. Ha mégsem a kormányablaknál (online is) lehet érdeklődni utána. 3000ft annak aki elvesztette. Nem magyar állampolgár semmilyen esetben sem kap kártyát. Az EU-s kártya az én információim alapján még nagyon messze va
 8. Aki hiányolná a hagyományos werewolf társast az meghívom egy decemberi online Among Us partira. Ez a játék nagyban hasonlít a tárasasra és okostelefonon ingyen elérhető míg a PCs válltozat steamen https://store.steampowered.com/app/945360/Among_Us/ csupán 4 Euróba kerül. Jelentkezni nálam lehet. Kb 6-7 fő kell majd hozzá.
 9. Amúgy sac per kb átlag életkor 30 év. De voltunk mi is fiatalabbak és néha néha most is eljön egy két zöldfülű
 10. @Pistike Nézd át a különböző stílusok által igényelt extra HM-t. Pl Shadleki stílus 4-et költenek TÉ re kötelezően 3 helyett. Így szintenként 6 helyett csak 5 HM el gazdálkodhatnak.
 11. Sztem nem hülyeség, hogy a megvehető dolgok halmazát az adott karakter anyagi jóléte alapján határozzák meg. Persze lehetne limitálni pl maximum darabszám vagy valami más módon.
×
×
 • Új...