Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték

nekdolan

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  248
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: nekdolan

 • Rang
  Kalandozó

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokk le van tiltva, és más felhasználók nem láthatják.

 1. nekdolan

  Kérdések a karakteralkotással kapcsolatban

  Egy pendrive-on ami egy széfben van valahol a Bahamákon.
 2. Itt lehet kérdéseket feltenni.
 3. nekdolan

  Élménybeszámolók

  Ha sötét bárdot hozol mindenképp játszd el a Rains of Castemeret mielőtt végzel valakivel. Én tervbe vettem, hogy a karakterem majd eljátsza a főtéren, amíg a többiek végeznek a herceggel, de sajnos nem jött össze pedig mekkora flash lett volna
 4. nekdolan

  Élménybeszámolók

  A szállás jó volt. Nem volt tömegnyomor és meleg víz is volt mindíg. Az ajtó se hullott ki a falból, mint legutóbb. A problémám a helyel csak annyi, hogy nincsenek nagyon meg azok a közösségi terek, ahol mindekibe bele tudott botlani régebben az ember. Az udvaron voltak ugyan sátrak, de mindegyik csak egy asztalravalót fedett le. Ha az egész udvar le lenne fedve, és lennének lámpák valszeg többen maradnának kinn és jobb lenne a hangulat is. Apropó lámpák. A legtöbb mobilis lámpából hiányzott az égő. Ezt mindenképp orvosolni kell. A kaja jó volt. A várakozás engem inkább csak a reggelinél bosszantott, mert ha nem jó ütembe jött az ember nem maradt tojás, meg zöldség stb.. és az újratöltést sem siették el. A mese jó volt, a mesélőnk is. Kicsit lassan kezdtünk és nehéz volt a csapat koherenciát összehozni. Ez annak is köszönhető volt, hogy a csapat egésze nem egy helyen lakott sztem. Túl sokat tököltünk olyan dolgokkal, amivel nem kellett volna, de sztem alapvetően jól szórakoztunk. A sötét bárdom hátba dobott egy Dreina papot egy láthatatlan tőrrel, szal valamit ő is teljesített. Sajnálom, hogy kimaradtam a FATE ből. Igaziból már nem emlékeztem a nevére sem, amíg nem láttam a többieket játszani. Majd legközelebb én is jövök, és hozok egy szokáshoz híven elmebeteg karaktert.
 5. nekdolan

  M.A.G.U.S. Patch

  Én szívesen hozok Főnixet.
 6. nekdolan

  M.A.G.U.S. Patch

  Engem érdekel, de karakterötletem még nincs
 7. nekdolan

  Kérdések a karakteralkotással kapcsolatban

  Tehát nem véletlen hívják sötét bárdnak a ranagolita dalnokot .
 8. nekdolan

  Kérdések a karakteralkotással kapcsolatban

  Abszolút látás működik, amikor a bárd a láthatatlanság varázslat hatása alatt van?
 9. nekdolan

  Kérdések a karakteralkotással kapcsolatban

  Üdv, A KKK sötét bárdja nem található a karaktergenerálóban (hozzáadtam, ha valakit érdekel). Ezzel a kaszttal kapcsolatban a kérdéseim: Megkapja-e a sötét bárd a szintenkénti százalékokat hasonlóan mint a bárd? Ha megkapja, mely képzettségek közt oszthatók szét a pontjai? A bárd több százalékos képzettséggel kezd, mint a sötét bárd. NYT2018-karaktergeneralo_v223.xlsx
 10. nekdolan

  Kérdések a karakteralkotással kapcsolatban

  Elméletileg igen (tudományos képzettségre költhető a kp persze). Ha az exceles kari lapot kérded, akkor írd át ott az intelligenciádat és látni fogod, hogy válltozik-e a kp-d vagy sem. Nekem úgy tűnik, hogy a KKK-s kasztok is hiányoznak, vagy legalábbis nincs meg mind.
 11. nekdolan

  Általános beszélgető

  Mit takar pontosan a "magasabb színvonalú szálláshely", és mennyibe kerül ez az opció?
 12. nekdolan

  Melyik a kedvenc kasztod?

  Hát ha csak troll lett volna, és nem egy szenilis buggyant szerzetes, aki kizárólag a csapattagjai boldogításával foglalatoskodott. A modul nem élte túl azt a karaktert.
 13. nekdolan

  Melyik a kedvenc kasztod?

  Az én kedvenc kasztom a szerzetes mert jól lehet vele trollkodni.
 14. nekdolan

  Melyik a kedvenc kasztod?

  Nem gondolod, hogy túlzás valakitől azt kérni, hogy hagyja abba a Mágust csak mert nem értékeli kellőképp a kasztrendszerét? Ha szeretnéd tudni miért nem tetszik valakinek XY, akkor meg lehet az illetőtől kérdezni, hogy miért nem tetszik neki. És aztán arra lehet válaszolni, és tovább kérdezni és elindítani egy dialógust. Persze csak ha érdekel. Más a játékot értékelni és más egy embert, vagy amit tett vagy nem tett. Ha kapásból lehurrogod az illetőt nem várhatod el hogy értékelhető választ kapjál a kommentedre, hisz amit te írtál sem volt az.
×