Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték

nekdolan

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  398
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: nekdolan

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokk le van tiltva, és más felhasználók nem láthatják.

 1. nekdolan

  Általános beszelgetõ

  Ha elküldöd határidőre a karaktered . Amúgy nincs hozzá elég TP-d.
 2. nekdolan

  Általános beszelgetõ

  Egy pendrive-on ami egy széfben van valahol a Bahamákon. Hmm de ja vu ...
 3. Én játszottam. Nem rossz.
 4. nekdolan

  Élménybeszámolók

  Üdv Én a rizikófaktornak meséltem, és alapvetően meg voltam elégedve a produkciójukkal. Szerintem a csapat és a km jól összeillettek. Káosz, halál jellemű kalandozókból állt a csapat és káoszt és halált hoztak Hilom városára és közvetlen környezetére, úgyhogy bizonyos szempontból teljesítették azt, ami elvárható volt tőlük. Szerintem jót szórakoztunk. Persze néha érdekes szituációk alakultak ki. Például, amikor a ruhákat összepakoló nyanya észreveszi, hogy a törpe tolvaj bement a konyhába, mert ott meglátott egy fakanalat, ami iránt éghetetlen vágyra gerjedt a benne szunnyadó homálytestvér, és mert képtelen volt a csábításnak ellen állni a szintén ott tartózkodó boszorkánymesternek kellett véglegesen elaltatni a nagymamát, és mindeközben a csapat másik fele épp a fogadóban lakmározik, kivétel a másik wiert, aki a fogadósból lakmározik, majd elkezdi hentesbárddal a konyhában kisebb darabokra szedni a testét, amire azonban felfigyel a kint étkező darton paplovag, aki benyit, de útját állja egy szekrény, amit a wierünk a - mint kiderült - kifele nyíló ajtó eltorlaszolására helyezett oda, amit a paplovag a kisujjával lazán arrébb tolt.... Szal voltak ilyenek. A harcos szívott, a káosz törpe káoszkodott, a wierek gyilkoltak, a paplovag pedig megpróbált nem tudomást venni a körülötte kialakuló pusztulásról. Sokat kellett használni a morális szabályt, de ez általában a kockának volt köszönhető. Arról pl, hogy az egyik ranil paplovag belevágta a félmeztelen törpöt a parázstartóba egyáltalán nem én tehettem. Meg arról sem amikor a harcos elhagyta a harc közben a pajzsát és a kardját is mert két támadása epic fail-volt, amit én egy dupla nullával tettem emlékezetessé. Köszönöm a csapatnak a felejthetetlen pillanatokat. Én végig jól éreztem magam, még ha ez nem is látszott talán rajtam . Szállásról és kajáról többiek már elmondták a véleményem, de alapvetően nem volt rossz a hely, igaz volt már jobb is.
 5. Akkor, ha már tradícióról esett szó legyen tűzvarázsló.
 6. Weronax verseny Lilium inter spinas (Liliom a tövisek közt) Dátum: P.sz. 3705 Krad kvartja, Felemelkedők hava 3. napja Helyszín: Erion Írta: Wolio Részletek Időpont: 2019. július 20. (szombat) Helyszín: BarCraft Buda - Budapest, Bartók Béla út 18. https://elysium0016.webnode.hu/wsk/
 7. Ha háromszor dobok összesen három képzettségre mindegyikre egyszer-egyszer, akkor vajon statisztikailag a 11%-11%-11% a jobb, vagy a 10%-10%-13%?
 8. hogy a ***** törlöm ezt innét? :D

 9. Nem voltam még varázslóval és látom, hogy kb minden varázslata 1E-s. Ezeket hogyan lehet erősíteni?
 10. nekdolan

  Csapatkereső/szervező

  Ha valaki csapatot keres nálunk még akad hely. (Csapat: La Familia) Szerk: beteltünk
 11. A Második törvénykönyvben találod meg a váltott kaszt leírását. Alapvetően a következőképp működik: Az alap kaszt 3 szintet veszít, ami a képzettségeken kívül mindenre kihat (HM, Pszí, Mana levonások). Az új kaszt HM-je a kaszthoz tartozó alapról indul, és addig nem írja felül a karakter HM értékeit, amíg azok nem lesznek nagyobbak. A pszí pontokat a pszí szabályai szerint gyűjti tovább, ha volt korábban a pszí pontok összeadódnak. Minden kasztnak külön manája van Az új kaszt megkapja az alap képzettségeit és a további szinteken az újakat is Az új kaszt a kasztnak megfelelően kapja a KP-t Ilyesmire emlékszem. Érdemes a könyvet elolvasni.
 12. Én azt mondtam, hogy a ruha átengedi a fényt ezért a tárgy láthatatlanság megjeleníti a tetkót. A páncél sem takar mindenütt. Ha mást állítottam korábban akkor elnézést kérek. Engem elsősorban a varázslatot megalkotó gondolata és a lehetséges figyelembe nem vételéből adódó visszaélés lehetősége aggaszt. A bárd nem egy szuper jó varázsló. Ha pl magára varázsol láthatatlanságot akkor megvakul. Az hogy melyik része hülyeség a varázslatnak teljesen szubjektív. Neked az, nekem ez. Nem fogok vitatkozni ilyesmin. SZERK: Úgy gondolom a fény mágiához kell fény, és a bárd mindig azt a fényt tudja felhasználni, ami körülötte van és amit lát. Tehát, ha a tárgy láthatatlanság nem számít illúziómágiának, akkor azt is el tudom képzelni, hogy ha eltünteted a széf ajtót, akkor mögötte csak sötétséget fog látni az illető, mert a fény az innenső oldalról nem megy át a széfajtón, és a széfben lévő fény (ha van) nem tud kijönni onnan.
 13. A könyv azt is mondja, hogy: Egy ruha még átereszti a fényt valamennyirre, de egy zárt ajtó már kevésbé.
×
×
 • Új...