Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték

nekdolan

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  319
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: nekdolan

 • Rang
  Kalandozó

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokk le van tiltva, és más felhasználók nem láthatják.

 1. nekdolan

  Kérdésem van a M.A.G.U.S. szabályaival kapcsolatban!

  Szerintem ez így nem működik. A láthatatlanság az fénymágia ergó nem változtatja meg a dolgok fizikai összetételét, és az anyag fény áteresztő képességét. Én úgy képzelem inkább, hogy a tárgy minden oldalára egy illúziókép kerül, ami a tárgy helyzetétől függően változik, de olyan dolgokat, amit a bárd sem lát, nem igazán lehet képként megjeleníteni. Egy üres széfet, vagy valami hasonlót elképzelhetőnek tartok.
 2. nekdolan

  Filmek, csak óvatosan!!!! Lehet hogy lelőjük a poént!

  Egy kis érdekesség: Alpha Go dokumentumfilm Mesterséges Intelligencia, amit GO-ra tanítottak története és meccsek az AI és az egyik legjobb Go játékos között. Az eredeti Netflixen is megnézhető! Ugyanaz az AI csapat SC2 profik ellen: twitch Összes meccs
 3. nekdolan

  Kérdésem van a M.A.G.U.S. szabályaival kapcsolatban!

  1. Nem mindegy hogy az Ibarában van-e vagy az Elátkozott Vidéken. Amúgy ha egyedül van az erdőben pár drótcsapdát csengőkkel nem árt felállítani. 2. Kinyit szem közben kihúz fegyver attól függően hogy mit lát.
 4. nekdolan

  Dumaterem

  Könyvből nehéz megtanulni vezetni. Persze nem árt de a puding próbája mindig az evés. Szerintem nem érdemes ilyen komoly igényeket támasztani magaddal szemben. Mindenki volt kezdő, meg aztán akinek jó a hozzáállása az aligha rontja el a játékot. Azért kezdésnek mindenképp a játékosi pályát javaslom és aztán, ha már azt érzi az ember akkor jöhet a kalandmesteri szint. Játék alatt az ember meg tudja figyelni, hogy a kalandmester hogyan irányít meg hogy mi hogy működik. Visszatérve a félelfekre. A kártyák alapján nem nagyon van szakálluk: https://lapkereso.spacebar.hu/?race=11&page=1
 5. Úgy emlékszem volt egy olyan verseny, amikor több iskola összegyűlt, hogy összemérjék tudásukat. Azt el tudnám képzelni mesében. 100 npc kicsit sok nekem. Persze ettől lesz érdekes. Esetleg egy másik iskolát is ki lehetne dolgozni. Csak úgy poénból.
 6. nekdolan

  Élménybeszámolók

  És ne feledjétek ...
 7. nekdolan

  Élménybeszámolók

  Szállás: Kaja rendben. Korrekt fürdőszoba, és volt mindig meleg víz. Mi mást is kérhetne még a táborozó? Modul: Sztem jó volt (elméletileg már fenn van az oldalon) Kaland: Nálam valamennyire adott volt a motiváció. Pyar csapat, de érdekes módon a krániakkal paktáltak le először, de a végén valamiért mégis őket hányták kardélre. A csapatban volt egy medve (yllinori), aki lebirkózta az aszisz óriást és felaprította a sivatag homoki elf lakosságágának jelentős hányadát. Persze harci lázban majdnem nekiesett a krániaknak is, de hát ilyesmi mindenkivel előfordul. A galradzsa pap lebratyizott a nomáddal, vagy inkább a nomád bratyizott a galradzsa pappal, valamelyik a kettő közül, de aztán elfutott mert megijedt a bedrogozott medvétől. A tolvajunk rendre hátba lőt mindenkit. Még a menekülő dzsadokat is, akit a többiek elengedtek. Bónusz pont jár neki. A krad paplovag többnyire tárgyalt, vagy áldott, gyógyított és néha megcsiklandozta az ellent. Alapvetően szerintem jól szórakoztunk és a csapat is jól teljesített. A társasozást nagyon élveztem. Az a dolgos, fertőzős társas nem volt rossz. Meg is fogom venni, amint eszembe jut mi a neve.
 8. nekdolan

  Kérdések a karakteralkotással kapcsolatban

  Rendes harcértékkel működik
 9. nekdolan

  Általános beszélgető

  Az ilyesmit jutalmazni kell. Majd adok egy tábla csokit ... Gánton.
 10. nekdolan

  Kérdések a karakteralkotással kapcsolatban

  @Atrasko nem kapja meg a kp-t a karakter.
 11. nekdolan

  Kérdések a karakteralkotással kapcsolatban

  @Atrasko nem kapja meg a dzsenn-ek pszí képességeit. Olyan mintha sima ember/dzsad lenne. A dzsennek első szinten kapják a pszít, de ha addigra már kiszakították a dzsenn társadalomból akkor már nincs ki megtanítsa. Én legalábbis így értelmezem.
 12. nekdolan

  Kérdések a karakteralkotással kapcsolatban

  Amennyibe egy négy kerekű harci szekér: 100 arany .
 13. nekdolan

  Kérdések a karakteralkotással kapcsolatban

  1: Igen, ha a vándorló papra gondolsz 2: Ha neveltetés akkor olyan, mint egy kiszakadott amund, ergó nem kapja meg a különleges képességeket és nem lehet dzsenn fegyvere. A pszít a papi mágiával együtt sajátítja el. Egyedül a +2 Intelligenciát és esetleg a dzsenn nyelvet kaphatja meg. Így tudom engedélyezni.
×