Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték

Darabolo

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  38
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Darabolo

 • Rang
  Kalandozó

Kalandozós kérdések

 • Mi a kedvenc kasztod?
  Varázsló
 • Mi a legemlékezetesebb "utolsó mondatod"?
  "akkor nyomatok egy élet csókját erre a kődémonra" Nem az enyém de jó volt
 • Melyik évben kezdtél el szerepjátékozni?
  Rohadt régen
 • Hogy keveredtél a Kalandozok.hu-ra?
  Pfff, olvastam
 • Mi, ki a kedvenc ynevi vallásod, istened?
  Ranagol, Darton, Krad
 • Van-e állandó csapatod? Hol? Keresel/biztosítasz-e esetleg játéklegetőséget?
  Egyenlőre van, Székesfehérváron esetleg egy váltó KM elférne, hogy játszahassak én is
 • Mi a kedvenc sportod?
  Erős-ember (amatőr)
 • Mi a kedvenc csokid?
  A kerek, a kocka, a lyukas, a töltött.... (Gömböc Artúr után szabadon)

Legutóbbi látogatók

24 adatlap megtekintés
 1. Istenek, Papok, Paplovagok és a vallás

  Én szeretem az ilyen metafizikai agyalásokat Valahol olvastam, most hivatalos vagy sem, számomra teljesen elfogadható, sőt beilleszthető. A fogalmazásért előre is bocsánat mert nem igazán emlékszem már rá, de a lényeg a következő. A lélek mikor az istenek megteremtették egy gocpontba gyült, vagy lehet hogy magának az ösisteneknek volt az a központi lelek, esetleg az Egy-nek. (alig emlékszem, de a lényeg meg van) Innen szakadnak le mindig újab és újabb lélek csirák, ezek indulnak meg a körforgásba. Ha egy lélek kellőképp sokat látott már vagy megtér újra ide, vagy más entitásként folytatja evilági létét. Az én világomba az orkok lelke megtér ide, vissza olvad a nagy "lélekbugyorba". Tehát, mint önnálló egész megszünik létezni előző életeket látó varázslatokkal nem kikutatható, hisz nincs előző élete. Az itt újra leszakadó lélekcsirák később megint eljuthatnak az ork szintre, de az már nem ua. Pl. Ha az oceánba beleöntesz egy pohár vizet, hiába merítesz belőle rögtön útána még egy pohárral, az már nem az lesz. Remélem átment mire célzok, elég zagyva volt. Uff beszéltem.
 2. Istenek, Papok, Paplovagok és a vallás

  Ez azért elég pontosan meg van határozva. Megsemmisül. Viszont ezt a Darton-os részt nem ismerem. Dartonnak sikerült megkerülni a rendszert a fehérorkokkal?
 3. Játékos Karakterek - Tippek, trükkök

  Sajnos nem ezek, de köszönöm.
 4. Istenek, Papok, Paplovagok és a vallás

  Ha már itt járunk játék technikailag el tudná nekem valaki magyarázni, hogy küzdötte fel magát Tharr a legfelsöbb szintekig? Az világosan le van írva, hogy nem szerafista hatalom álltal. Nekem van egy elméletem, a démonok lélek bekebelezése alapján, de kiváncsi vagyok rátok is. Szerintem nem feltétlen szükséges az értelem az isteni imádathoz, ha 5 millió kutyám van és mind imád enegem vagy játékosom, akkor lehet elgondolkodok az istenné vagy erdő-szellemé vagy akár kutyák véd-szentjévé vállásról. ILL: Az orkoknak teljes értékü a lelkük, csak az átok folytán nem vándorolhat tovább és megsemmisűl.
 5. Istenek, Papok, Paplovagok és a vallás

  Értem én, no de én a Pyar istenek többségét alapvetően kis-istennek képzelem el 1-2 kivétlelel. A magus világában mégis vannak olyan entitások, istenek akik náluk nagyobb hatalommal rendelkeznek és alig van hivük. Lásd Orwella, persze még rengetegen imádják, de azért nincs már a csúcsponton, mégis közeleg a második manifesztációja. Amhe-Ramun. Az elf Kalahorák( na jó ezek inkább gyengébbek).
 6. Orkok - A Farkasszellem gyermekei

  Nem játszottam törpöt az a rész NEKEM életidegen, ha tapasztalt vagy ebben meghajlók szavad elött. A toroni BM messzeáll a játéktechnikai BM-től, de a varázsló is messze áll a játéktechnikai toroni BM-től!:D Nagyon messze! Annál több is és kevesebb is!
 7. Játékos Karakterek - Tippek, trükkök

  Sziasztok, nem tudtam hová irjam. Csapatom keres egy fegyvert ami valahol le volt írva, de most az istenért sincs meg. Az értékei érdekelnének, slan kétkezes fegyver, még a neve se rémlik. Nem a kard, nem a tőr. Előre is köszi Uff beszéltem!
 8. Orkok - A Farkasszellem gyermekei

  Hát az eredeti "barlangi" törpöknek tényleg nincsenek íjászaik, miért is hogyan is használnák azokat odalent. Igen az Ilanoriaknak, de még az Ylinoriaknak sincsenek gyalogosaik. Hisz a magus-ban pont ők útánozzák az ősi mongol, magyar, hun, avar seregeket, márpedig nekik nem voltak ilyeneik. A toroni kérdés egy kicsit necces, tudtommal max. bérvarijaik vannak, ők inkáb a BM-ekről és arról a megmaradt pár Hatalmasról híresek!
 9. A varázsló botja

  Rúna 2/4, 2. oldal, 3. bekezdés. Kimondja, hogy egy lélek születik 2 testbe, persze gondolom ez a lélek elég fejlett, különben nem túdná elvíselni ezt a fajta életet. A kérdés marad, egy egyesített lelkü, teljes egésszé válló dorani varinak mit adnátok? Ötletem sincs megmondom öszintén, esetleg a bot egyes túlajdonságait gyengítve?
 10. Krán - a sötétség birodalma

  Bocsi másnapos vagyok, rosszúl értelmeztem a dolgokat, nem ez volt a kérdés Ha elfogadjuk a tényt hogy a hivek adnak energiát (mannát) az istennek, véleményem szerint akkor is számít ki adja azt. Pl: Lásd Adron akinek alig van pár ezer híve ám azok mindannyian pap/ varázslók, vagy varázslók. Erős hívek, és Adron is erős! Sőt idősebb a legtöbb Pyar istennél. Uff beszéltem!
 11. Krán - a sötétség birodalma

  Buh, hát azért nem. Ne hasonlitsunk össze egy 100. Tsz-es!!!!! varit 10 db 10-essel. Mérhetetlenül nagyobb tudású! Meg ők oddal manipulálnak, még ha figyelembe vesszük is a "frissebb" kiegeket akkor is 10manna vég ki egy od-pontot. Ergo 1 db tömegre ható 10 odos hatalmoszó és csak 10 öregemberünk marad aki csorgatja a nyálát.... Uff beszéltem!
 12. Jahutor

  Sírva-visítok!!!
 13. MAGUS UTK2

  Istenem látom a célt! Milliárdos leszek!!!!!!!!! Megjegyzés: 18 éve játszom (9 évet hagytam ki)
 14. Térmágikus mozaikok

  Nagyon ötletesek pár dolgot a sajátomban változtatnák rajtuk, de tetszenek. Pl a térzárvány nálam csak időlegesen müködne, tehát nem lehetne végtelenségig ott tartani valamit, vagy a varázslási időket növelném. Mindent összevetve teljesen jók. Gratu.
 15. Rúnamágia

  Nem a legnagyobb alkotás. Bár a bitorló kiüzése tetszik. Persze nem mint önnáló mozaik. Az ötlet jó és a meglévőkből már összerakható. A lélekcserér hasonlóképp gondolok. Én itt egy mentális bénítás útán rögtön magába a csontokba vésném bele a runákat, egy gyógyital a végén és kész van minden. Tökéletes álca a meneküléshez. Aztán, ha már nem kell félni semmitől a lélek alapsémája szerint az eredeti testé alakítható vissza a bitorolt test. Hátrány bármikor csonkolják az adott végtagot amire a rajzolatok vésve vannak a lélek távozik a testből. Mondom több jó ötlet van benne ami összerakható, és mozaikként még ötletes is. DE könyörgöm minek a magzatmegrontás egy nekro-nak?
×