Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték

Darabolo

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  307
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Darabolo

 • Rang
  Térítő
 • Születésnap 1985/05/15

Kalandozós kérdések

 • Mi a kedvenc kasztod?
  Varázsló
 • Mi a kedvenc szerepjátékos idézeted?
  "Veszettségre van ellenszered? Van, tessék! (Ork sámán kikapja a kezéből és megeszi.3. személy)
 • Mi a legemlékezetesebb "utolsó mondatod"?
  "akkor nyomatok egy élet csókját erre a kődémonra" Nem az enyém de jó volt
 • Melyik évben kezdtél el szerepjátékozni?
  Rohadt régen
 • Hogy keveredtél a Kalandozok.hu-ra?
  Pfff, olvastam
 • Mi, ki a kedvenc ynevi vallásod, istened?
  Ranagol, Darton, Krad
 • Van-e állandó csapatod? Hol? Keresel/biztosítasz-e esetleg játéklegetőséget?
  Egyenlőre van, Székesfehérváron esetleg egy váltó KM elférne, hogy játszahassak én is
 • Mi a kedvenc sportod?
  Erős-ember (amatőr)
 • Mi a kedvenc csokid?
  A kerek, a kocka, a lyukas, a töltött.... (Gömböc Artúr után szabadon)

Legutóbbi látogatók

629 adatlap megtekintés
 1. Darabolo

  Ünnepek

  Megtisztelsz :)
 2. Darabolo

  Pszi mester (Siopa) (MAGUS kaszt)

  Megkövetlek. Öszinte leszek, az elejét olvastam csak, aztán 1-2 érdekesebb disziplinát. Még mindig nem rágtam át magam rajta, de már kiakadtam a tsz-nek megfelelő db szövetségesen elhelyezett statikus pajzsokon amik, mivel alap disziplinák 2x-es erősítésüek. Avagy egy 5.tsz pszi-mester 5 szövetségesen tud minimum 70-es erősítésü pajzsot elhelyezni. A pszi-mentesítés metodusát pedig elképzelni sem tudom :D
 3. Darabolo

  Pszi mester (Siopa) (MAGUS kaszt)

  Vannak kétségeim bizonyos disziplinákkal kapcsoatban. Amik úgy hatnak, hogy az ellenfélnek nem kell ellenpróbát dobnia. Pl. elhalványodik a pszi alkalmazó, véleményem szerint előbb minden ellenfélnek mentál próbát kellene dobnia rá, mert különben az alkalmazás varázslatnak minősül. Lenne még észrevételem, de nem akarok kötekedőnek tünni, mivel a kaszt összedolgozása a külömböző kiadásokkal egész jóra sikerült.
 4. Nekem a fent vázoltakkal nincs gondom, használjuk is. Szegény törp papunknak is 17 lett (volna) az inteligenciája, de így is ő a legokosabb a csapatban :) Nekem a gond, ott kezdödik, hogy miért pont az inteligenciáját kell csökkenteni, nem látom be miért kellene relatíve butábbnak lennie. Már csak az építészeti tudásukat, kovács tudásukat, bányászati tudásukat etc... nézve is. Az a minuszolás, inkább a gyorsasághoz illett volna szvsz. De, semmi sem tökéletes.
 5. Dehogynem, csak egyedi az Ynevetek, de mindenkié az :D
 6. Valami hasonlóban gondolkodtam én is. Bár a -5-t kicsit soknak tartom. De a puding próbája az evés, majd meglátjuk. A magas manna költség miatt inkább erőfitogtatásnak, elrémísztésnek gondolom a varázst. Mivel eleddig ezt a megoldást sehol se láttam leirva, joggal feltételezem, hogy a rutinosabb mágusvadászokat is meglepheti, és elbátortalníthatja, de ez már a KM jogköre. Köszi még egyszer a matekot.
 7. Sehol nem láttam leirva, hogy a személyes aura meddig véd. Nálunk ez mikrométerekbe van mérve, mert ha akár csak 1 cm-ert is néznénk. Akkor már akár a frissen vásárolt ruha, kard, pajzs etc... is benne lenne. Márpedig ahhoz a védelemhez kell idő. Köszönöm a pontos számítást, ez a fajta matek nem az erősségem. Bár még mindig végrehajthatónak tünik. 1mm-el számoltál? Bár ilyen magas manna értéknál már lehet, hogy a személyes aura által nem védett fémjeit is felhasználnám az ellennek. A fent említett általunk használt személyes aura értékek miatt, én nem látom akadályát, hogy a fémburok a föld és a cipő közt alakuljon ki.
 8. Varázslat ötlet Mennyire látjátok alkalmazhatónak? Pár kg vas teremtés, majd formázással a célpont testétől kb 1-2 cm távolságban burkot képezni belőle. Még ha csak 1mm vastag is lenne, szerintetek van értelme erő probának a szétfeszítéséhez? - vagy borítékolható a fulladásos halál.
 9. Darabolo

  Akdaur óriásai - háttéranyagok

  Véleményem szerint ne az UTK és annak bestiét vegyük alapnak. Ott már csak a 20. bört akarták lehúzni a rendszerről. Én a Syburr csillagához igazodom, és jelen írás is tetszik.
 10. Kérdés: A bigámiára az ynevi egyházzakkal kapcsolatban, főleg a pyar istenségeknél van forrás? Meg van kötve a kezünk ezt tekintve, vagy sehol sincs leírva, hogy nem lehet az embernek 2 asszonya-úra. Én nem tudok róla. Probálkozz a máremita oldalon.
 11. Darabolo

  Melyik a kedvenc fajod?

  Halleluja Testvérem!
 12. Arra gondoltam, hogy a csók és a runa ereje egymásnak feszül, az egyik fél támadni akar, a másik védelemre koncentrál. Felrobban szegény lovag feje? Teljességgel egyetértek veled, de az se megoldás, hogy a varázsló nem csinál rúna tárgyakat. Akkor mire jó egy UT szerinti rúna mágus??????????? Párszor kifejtetttem már, egy átlag rúna varázsló, ha 40-50 varázstárgyat alkot élete során, az még egyálltalán nem mondható soknak. Igen vannak kockázatai, de beépíthet hatástalanító mechanizmusokat, ha más személyes aura ér hozzá, akkor a rúnára fokúszált időzített varázsnyíl megsemmisiti, és ez csak most jutott eszembe.
 13. Darabolo

  Kalandmesterek fóruma

  Téged is említhetnélek, probálsz csábítgatni, de amikor egy 18-as szépségü dalnok akar veled kufircolni azt elhajtod. Útolag elmondhatom, a karaktered rohadt boldog lett volna tőle Puuszi. Ui: @Sir Thomas köszi az építő észrevételt, de azért a férfi boszorkát kihagyom, az én KM-ségem alatt ilyen perverzió nem fog történni
 14. Darabolo

  Kalandmesterek fóruma

  8 évet hagytam egyedül egy faluban!!!! Semmi.....
×
×
 • Új...