Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték

Darabolo

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  357
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Darabolo

 • Rang
  Térítő
 • Születésnap 1985/05/15

Kalandozós kérdések

 • Mi a kedvenc kasztod?
  Varázsló
 • Mi a kedvenc szerepjátékos idézeted?
  "Veszettségre van ellenszered? Van, tessék! (Ork sámán kikapja a kezéből és megeszi.3. személy)
 • Mi a legemlékezetesebb "utolsó mondatod"?
  "akkor nyomatok egy élet csókját erre a kődémonra" Nem az enyém de jó volt
 • Melyik évben kezdtél el szerepjátékozni?
  2000
 • Hogy keveredtél a Kalandozok.hu-ra?
  Pfff, olvastam
 • Mi, ki a kedvenc ynevi vallásod, istened?
  Ranagol, Darton, Krad
 • Van-e állandó csapatod? Hol? Keresel/biztosítasz-e esetleg játéklegetőséget?
  Egyenlőre van, Székesfehérváron esetleg egy váltó KM elférne, hogy játszahassak én is
 • Mi a kedvenc sportod?
  Erős-ember (amatőr)
 • Mi a kedvenc csokid?
  A kerek, a kocka, a lyukas, a töltött.... (Gömböc Artúr után szabadon)

Legutóbbi látogatók

696 adatlap megtekintés
 1. Na, most nekem kerülte el a figyelmem az írásod Nagyon jó kis cikk. Kicsit ruszkis a dolog, de meg van a maga varázsa. Az -in utútagot inkább hagyom, mert nálunk a kráni nemességnek ez a nemesi képzője. Aegon Aegony Targary-an még az eredeti G.R.R. féle hangzás is megmarradhat. Vagy Aemon Aegon(y) Targary-on Tetszik. Köszi a segítséget Milyen képzettség kell, ahhoz ha az igaznévre vagyok kiváncsi? Az újkori Toron-ban még megtudják ezt fejteni?
 2. Én az állóképességhez semmi kép nem nyulnék, az Erő-re meg azért adnék, mert a leírásban külön kiemelik, széles vállaikat, erőteljes kiállásukat. Állóképesség helyett, pedig betenném a Gy -és/vagy Ügy-. Az asztrálnál mindenképp egy legalább -2 -ben gondolkodom, már csak a babonáik, számmisztikájuk és beltenyészetük miatt is. A KM-el már meg is egyeztem, hgoy kapni fogok, egy örökletes betegséget, fel is vagyok már készülve a parkinson vagy alcheimer korra. (Csak ne vérzékenység legyen.....) Teljesen elbeszélünk egymás mellet bari Én is úgy gondoltam, hogy ott tanul. Valami hasonló baromságra gondoltam (közben megtaláltam az UTK-s kor táblázatot, biza az emberekhez képest 2x kort tudnak megérni), hogy 30 éves koráig megnősül valamelyik uncsi tesóval, gyermeket nemz etc... És persze a km-nek jobban kidolgozom.... De olyan 30-35 éves korában a Doraniak egy fehér hajú alakot találnak a drák fa erdő előtt aki vágyakozva néz az erdő belseje felé. (nyilván nem ez az egész elősztori, meg nem ilyen slendrián, de kb a summa). A drákfa vonzása pedig szerintem elég nagymértékű ahhoz, hogy elfeledje a belé nevelt "felsőbbrendű mágia" elvet.
 3. A hosszabb életkor nekem sincs alátámasztva. Mindenképp külön fajként kezelném. Én erőre, inteligenciára, szépségre adnék nekik plusszokat, jelentős asztrá hátrányt ill. vagy gyorsaság vagy ügyesség minuszt.
 4. Köszi M.G. Akkor én egy Famor Kyr származék lennék. Használnak a toroniak nemesi jelzőt, mint a magyar az y-t a shadoni a con-t? Az alap kérdésre még nem válaszoltatok. Az megoldható, hogy a kyr származék famor-om beépített kém legyen a dorani varázslók közt?
 5. Spec. az UTK külön fajként kezeli őket. A beltenyészetből fakadó genetikai- őselemi? :D betegségekkel. Nem jut eszembe a könyv cime: Egy kyr varázsló és egy boszorkány a főhősök. A varázslóról kiderül, hogy felmenői amolyan őrző fajták, így neki is ez lesz a küldetése, persze bele is hal. :D Ott kifejezetten írják, többször is "őseitől őrőkölt adományát használja", nyilván nem írták ki a könyvben, de a körül írások valami olyasmit tártak elém, mintha faji spec. ként ingyen tudná használni az aura elemzést. Az ETK is mint, meta-humán fajt kezeli akárcsak a (bocsi mindig keverem őket) dzsadokat/dzseneket. Mert hát ki is mondaná a dzsaokra/dzsenekre hogy emberek.
 6. Darabolo

  Melyik a kedvenc fajod?

  Van bennük böven lehetőség az biztos, ha ott hagyod őket egy kocsmában egy fertályórára, az a minimum, hogy 6 halott fekszik előtte és lángol az épület. Nálunk is van egy a csapatban, a falka szellem okán össze is fogott a legmegfelelőbb "jellemtárssal" a BM-el, Velem. :D Ó, édes Ranagol! Azok a szép kannibalista éjszakák! :D
 7. Kérdés: Ti mint játékosok, KM-ek el tudtok képzelni egy JK Dorani varázslót aki Kyr származású és beépített toroni kém? ( Jövendő beli JK-m lenne) Más: Meg tudnátok mondani a toroni kasztokat és jelentésüket (melyik a nemes, melyik a paraszt)? Más: Tudnátok nekem linkelni, egy használható Kyr faji táblázatot, ami nem szedett- vedett módon van összerakva és nem UTK-s? Előre is köszi, tudom a 3-ból, 2 nem ide való. Így volt ecccerübb (3 c-vel csak, hogy most is legyen zárójel).
 8. Darabolo

  A Bálványtestű és hívei

  Azon kívül hogy Renier öntömjénező, de egyébként jó író, ez most elég vacakra sikeredett. Már csak a Luciferi hasonlóság miatt is, amit akkor már végig is vihetett volna, no meg a következetlenség miatt, ha az egyik shadonban varázslónak adja ki magát, elég gyorsan a máglyára kerül. Az inkvizítorok nem viccelnek, gyorsan és hatékonyan dolgoznak. Ez csak az én elméletem. Per pill én még csak nem is emlékszem erre a bálványtestűre. Bár ettől még lehet benne olyasmi amit ha megírsz azt mondjuk: Húúúúú bmeg. :D
 9. 2.TK. Köszi, akkor előkaparom. Váltig meg vagyok gyözödve, hogy a Tharr szerzetest könyvben olvastam, nem az oldalon. Sajnos ő lenne a fontosabb, és mágus hű akarok maradni. Azért köszi a segítséget.
 10. Darabolo

  Ynev Földrajza

  Azon a területen anno már meséltem, és most hogy mondod voltak is a kalandban gyíklények. Spec.. az amazonokra nem emlékeztem, hogy erre laknak. Én egyfajta törzsi rendszert tudok a gyíklényeknél elképzelni. Nagyon sokat segítettél, talán elviszem a csapatot arra még egyszer. Köszi.
 11. Adjon Ranagol észt! Segítséget kérek megint. Ködös emlékeim közt szerepel egy Ordani Tűzpap/lovag specializáció illetve egy toroni szerzetes? fajta ami ugyan NJK, de sok lehetőséget relyt( talán mágikus füvekkel felnyomatják az FP-ket, inteligenciájuk alacsony, talán még beszélni sem tudnak, bőrük meg emlékeim szerint sárgás a füvektől). Meg tudnátok mondani melyik kiegben volt/ak ez/ek benne? Lehet, hogy csak felületesen futottam át a PPL2-t, de nem találtam.
 12. Darabolo

  Ynev Földrajza

  Csak kibőkted a végére, hogy gyikország. Ohoooooooooooooooo! Köszike, ránézek.
 13. Darabolo

  Ynev Földrajza

  Ez nekem új. Tudtok segíteni? Sissuas királyság? WTF? Most találtam a térképen, egy kis háttéranyagot kérhetnék hozzá?
 14. Darabolo

  Szeráfi alku

  A visszafelé olvasás, az eredeti szerafista szövegből van, amin keresztül akartam M.A.G.U.S. hű lenni. Ha- tetszik ha-nem, ez a kánon, ehhez kell igazodni. Természetesen a torzulások lehetnek másmilyenek, ennél a 2 entitásnál néznek csak így ki. Ahogy írtam is, alkossatok másokat, más képességekkel és más torzulásokkal. Csupán egy használható keretrendszert akartam létrehozni, amivel már lehet játszani.
 15. Darabolo

  Társalgás a Világ Közepe fogadóban

  -Hmmm, miért nézhet az az ifiúr, miért mosolyog oly vidáman rám. Csak nem?!..... Biztos nem! Öreg vagyok már, még egy legénykedvelőnek se lennék esete. Persze nem mondom, a királyviz óta nem a régi az arcom, az orromról nem is beszélve. Piha, milyen orrom? Jaj, már megint azok a fránya emlékeke, az az inkompetens kis úralkodó. Meghallotta, hogy királyvíz, s rögtön egy hektoval rendelt, nem mondom szép summát fizetett érte, no de ki gondolta, hogy inni akar belőle?! Még most is hallom "- Mától elrendeljük, hogy királyotoknak, azaz személyünknek ital fogyasztásra, csak a nemes kírályvízből hozhattok!" Bolond, átkozott bolond! Úgy meglepődtem, hogy mire szólni tudtam volna már a szájában is volt egy nyelet, még így is jól meguszta. Csupán a hangszálai és a nyelve veszett oda, nekem bő 3 percen át belelogatták a fél arcomat! Hess! Hess, rossz emlékek! Nézzük csak mit akar az ifiúr, had kapom el a tekíntetét, lássuk megbírkozik e az elmémmel. Egy, fiatal bolond aki kifizetné a boromat igazán jól jönne.
×
×
 • Új...