Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték

Darabolo

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  459
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Darabolo

 • Rang
  Térítő
 • Születésnap 1985/05/15

Kalandozós kérdések

 • Mi a kedvenc kasztod?
  Varázsló
 • Mi a kedvenc szerepjátékos idézeted?
  "Veszettségre van ellenszered? Van, tessék! (Ork sámán kikapja a kezéből és megeszi.3. személy)
 • Mi a legemlékezetesebb "utolsó mondatod"?
  "akkor nyomatok egy élet csókját erre a kődémonra" Nem az enyém de jó volt
 • Melyik évben kezdtél el szerepjátékozni?
  2000
 • Hogy keveredtél a Kalandozok.hu-ra?
  Pfff, olvastam
 • Mi, ki a kedvenc ynevi vallásod, istened?
  Ranagol, Darton, Krad
 • Van-e állandó csapatod? Hol? Keresel/biztosítasz-e esetleg játéklegetőséget?
  Egyenlőre van, Székesfehérváron esetleg egy váltó KM elférne, hogy játszahassak én is
 • Mi a kedvenc sportod?
  Erős-ember (amatőr)
 • Mi a kedvenc csokid?
  A kerek, a kocka, a lyukas, a töltött.... (Gömböc Artúr után szabadon)

Legutóbbi látogatók

930 adatlap megtekintés
 1. Darabolo

  A Pyarroni Papi Szék bejelentése a Kitaszítottról

  A buszon olvastam! Néztek is, hogy ki ez a hülye maszkos, aki a földön fetreng a röhögéstől!
 2. Darabolo

  Dumaterem

  Nem látom akadályát, miért ne lehetne. Tudtommal nincsenek. Max szimpla pusztítok (ugyanazzal a képzéssel), mivel a kyr-ek megfogytak és a javuk a beltenyészettől elkorcsosúlt. Én speciel egy izomsorvadásos kyr-t játszom ki.
 3. Székesfehérváron, néha Pesten. De az utolsó kettő játékunk a jelenlegi helyzet miatt skypon történt. Életutakat játszunk, én 2 vonalat mesélek egy 9-11-es szintű ( lovag, boszorkány, harcművész, njk varázsló) vonalat és egy 5-7-es szintű ( bárd, boszorkány, varázsló, kyel pap) vonalat. Ezekbe, már nemigazán tudsz becsatlakozni sajnos. @Kate is 2 vonalat mesél, talán amit érdemleges a szemszögödből megemlíteni, az az 1-2 es vonal (Harcos, harcművész, lovag, varázsló).
 4. Nem döglik meg semmi...... Egyenlőre csak egy 2-es szintű variról beszélünk. Ott inkább a csapattal volt gond, már ha nem sértődsz meg. Nem is értem akkor miért játszottak. A csapat jó, és törekszünk arra, hogy a vitákat megtekíntsük egy 3. szemszögből is, majd ez alapján döntjük el mi lesz a hozzállás. Illetve törekszünk arra is, hogy amit az egyik KM alkalmaz, az a többinek is megfeleljen, ne kelljen már 45 féle házi szabályt alkalmazni egy vacak orvtámadásnál (persze, ez még döcögös, de majd alakúl).
 5. Ez egy általános szabály! Ami minden varázslatára igaz! Nem pedig opcionális! De te vagy a KM, és az lesz amit mondasz @Kate Szerk: A "placcsanást" nem találtam, az oké. De a ragasztó attól még ragad
 6. @Sneer te vagy a PÉLDAKÉPEM! Ezt a szabályt keresem mióta! Egy sörre jó vagy nálam :)
 7. Tudom, erre van a távolbahatás, meg a zóna varázsje. Én végig a zónámról beszéltem, valahogy nagyon félre beszéltünk Ha meg kilométerekről beszélünk arra meg ott a távolbahatás varázslat, de 1 km-ről varázsolni elég költséges, talán 30mp, ha jól emlékszem, szóóóóval meg van annak a böjtje.
 8. Nem igazán ment át mire gondolok. Természetesen a távolba hatással kitolt zónámról van szó,vagy szimplán csak a zónám területéről. Számomra evidens az, hogy a zónámon belül oda teremtek egy anyagot, vagy oda "átalakítok" ahová akarok. Természetesen szigorúan a zónámról van szó! Ezért volt számomra kétségtelen, hogy a távolba hatással "levadászott" nyílvesszőket/ dárdákat a kezembe tudom formázni. Én ezt mindig is egy "folyékony" anyag átvándorlásnak képzeltem el. Még egy kérdés, azt vitán felül elismeritek, hogy a zónán belül oda teremtek ahová akarok? Persze a személyes aura szabályainak betartásával, és a láthatóságot is számba véve. Szerk: Elvégre a szabály nem tér ki rá, ő meg egy varázsló.
 9. Értem mit mondasz. Közelítsük meg a dolgot máshogy. Mi a helyzet olyankor amikor egy törött üstöt prbál TAM-al egy másik tárgyal összefoltozni a varázsló? Nem a lyuk helyén jelenik meg varázs, hanem a kész tárgyat nekem kellene oda tömködnöm? (nincs nálam a könyv, most spec nem tudom, hogy ez az átalakítás, vagy az átformázás lenne e).
 10. akkor simán pályaváltoztatása lesz, mivel az egyik tárgy elveszti a régi súlypontját és más szögben, sebességel fog haladni. Ezt a logikát követve inkább összeütköznek és elsodródnak.
 11. ha a maradék megtartja sebességét az se jelent gondot, mert a térfogat és alakváltozás miatt negatív módosítókat kap rá. De nem is a támadás elkerülése a cél. Mint mondtam itt a tárgy létrejöttének a helye a fontos.
 12. Akkor hova kerül a fel nem használt anyag? Mindenképp üti egymást valamelyik. Ha nem tetszík nyílvesszős példa, akkor képzeld el lándzsával. Egy varázslat kombinációt akarok alkalmazni, nem szimplán védekezni.
 13. Partner vagyok a vitában. Igazából a fő kérdés az, ha nem a teljes anyagmennyiséget formálom át, csak egy részét ( a példa kedvéért), az újra formázott tárgy hol jelenik meg? Mert ugye az eredeti helyén nem lehet, ott csak a tárgyból visszamradó felesleg marad. Véleményem szerint ennél a varázslatnál a megformázott tárgy ott ölt testet ahol akarom. Igazából ez a legfontosab kérdés, a többit (még ha meg is tartja a mozgási energiát) meg tudom oldani.
 14. Tök jól lehet vele célozni, csak nehéz befogni.. Mivel az eredeti tárgy megszűnik, én úgy matekozok hogy annak a sebessége is vele veszik. Ez egy teljesen új tárgy, teljesen új paraméterekkel s mivel nincs mitől mozgási energiát kapnia, hisz ezt még nem dobta el, nem lőtte ki senki, így nincs is neki. Mivel a tárgy nem az eredeti tárgy helyén jelenik meg, így én ezt úgy értelmezem, hogy a varázsló zónáján belül oda alkotja azt meg ahová ő kívánja.
 15. Nem mellesleg @Cundior válaszán felüll hozzátenném, hogy a varázslók tudnak fiatalítani. Nem is túl bonyolult varázslat kombo.
×
×
 • Új...