Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték

Darabolo

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  83
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Darabolo

 • Rang
  Kocsmák bajnoka
 • Születésnap 1985-05-15

Kalandozós kérdések

 • Mi a kedvenc kasztod?
  Varázsló
 • Mi a kedvenc szerepjátékos idézeted?
  "Veszettségre van ellenszered? Van, tessék! (Ork sámán kikapja a kezéből és megeszi.3. személy)
 • Mi a legemlékezetesebb "utolsó mondatod"?
  "akkor nyomatok egy élet csókját erre a kődémonra" Nem az enyém de jó volt
 • Melyik évben kezdtél el szerepjátékozni?
  Rohadt régen
 • Hogy keveredtél a Kalandozok.hu-ra?
  Pfff, olvastam
 • Mi, ki a kedvenc ynevi vallásod, istened?
  Ranagol, Darton, Krad
 • Van-e állandó csapatod? Hol? Keresel/biztosítasz-e esetleg játéklegetőséget?
  Egyenlőre van, Székesfehérváron esetleg egy váltó KM elférne, hogy játszahassak én is
 • Mi a kedvenc sportod?
  Erős-ember (amatőr)
 • Mi a kedvenc csokid?
  A kerek, a kocka, a lyukas, a töltött.... (Gömböc Artúr után szabadon)

Legutóbbi látogatók

116 adatlap megtekintés
 1. A varázsló botja

  Nem feltététlen jobbak a doraniak. Tény, hogy a pyaroniak csak azért nem gyengébbek mert ők nem varázslónak születtek. Csupán kiemeltem, hogy maga a tény helyezi őket a többi varázsló fölé, hogy ők eleve annak születnek. Túl bátor voltam, most meg túl fáradt vagyok a vitázhoz, de hidd el nem adom fel
 2. A varázsló botja

  Talán az új tekercsekben van leirva, valamelyik aurával kapcsolatos képzetségnél, hogy a varázslók azért képesek mannát tárolni, mert a lélekmag már rendelkezik hasonló informáciokkal.
 3. A varázsló botja

  A gond ott kezdödik h pyaronban akinek elég esze van, és /vagy pénze bárki lehet varázsló. Megtanulja a formulákat, és képes manna tárolására és használatára. A doraniak mások. Ők varázslónak SZÜLETNEK tehát testük alap járaton képes manna tárolására. Még úgy is, hogy lelkük 2 testben születik. Még az az apró szilánk ami a botban létezik is jelentős mennyiségü mannát képes tárolni. Tehát úgy értelmezem az eggyesülés után, minimum h megkapja a botban tároltakat, hisz lélekdarabja Ő maga már rendelkezik vele egyébként is. A doraniak az én értelmezésem szerint azért lehetnek ilyenek mert korábbi életükben, életeikben már mágiahasználok voltak, és a lélek legbelső rétege A mag "megjegyezte, eltárolta" ezt az információt. Persze lehet rajta vitatkozni miért van ez, akár egy korábbi Dorani magiszter is jelőlhette meg így jövöbeni kimagasló tanítványait. Vagy egy isten rendelése, hogy a kimagaslók így szülesssenek. Esetleg MG elképzelése ( ez spec. nekem nem tetszik) miszerint a lelkek így szaporódnak. De nincs értelme. Az én világomban a Doraniak mindig is erős, inteligens varázslók voltak akik a pyar kultúrkör varijaitól magasan különváltak. Tetszik, hogy képesek annélkül érvényesülni, hogy a botjuk a +x erőt adna avarázslataikhoz, és tetszik az életszemléletük. Szivesen belemegyek egy ilyen vitába.
 4. Kalandötletek KM-nek - Avagy a kaland legyen jó!

  Már változtak a dolgok, egy elemi varázsló, egy kyel-pap, és a varázsló mellé egy fejvadász/testőr. Szines lett a társaság, a pap és a varázsló ikertestvérek, de a varázsló az iskolai évek alatt hála egy labor balesetnek eléggé eltorzult: szépség 3-as. Köszönöm a tanácsokat.
 5. Istenek, Papok, Paplovagok és a vallás

  Igen ahhoz kapcsolodik a kaland sorozat, de többet a résztvevők érdekében nem mondhatok Igaz Kate the szép?
 6. Kalandötletek KM-nek - Avagy a kaland legyen jó!

  Nos igen, csak egy ilyen partinak nehéz egy klasszikus 1 kalandot mesélni. 10mp még nem sok mindenre elég. Majd kitalálok valamit, csak megölni sem akarom őket idejekorán. (valamikor úgyis meghalnak, de nem első partyn gondoltam)
 7. Kalandmesterek fóruma

  Szia én most ezt fogom lemesélni és saját használatra átdolgozni, hogy azért ne haljon meg senki. Csupán csak esély legyen rá
 8. Kalandötletek KM-nek - Avagy a kaland legyen jó!

  Csak mert nem tudom mennyire vannak a dulás alatt eleresztve a suliban. 2 varázsló egy csapatban meg egy kicsit soknak tűnik nekem egy krad-paplovag és egy tolvaj mellett. Engedem nekik, de akkor lehet berakok egy erősebb NJK-t tanknak.
 9. Kalandötletek KM-nek - Avagy a kaland legyen jó!

  Kicsit átdolgoztam a Tizediket szerintem jó lesz. Mg, Hulla le elöttetek a kalappal jó kis kaland lett. Sokan nem nyultam bele, csupán a túlélési esélyeket nőveltem és a csapatot ismervén szerintem menni is fog. Kérdés, szerintetek elképzelhető egy testvérpár (pyaronita varázslók) akiknek egyik tagja asztrál a másik mentál szakosodással bír). Kérdés: elképzelhető hogy a lar-dori iskola a dulás ideje alatt a testvérpár mellé egy Krad paplovagot tud adni, mint testőr, kisérő? Vagy találjak más modot arra, hogy honnan ismerik egymást. (erre is jól jönne pár ötlet) Az első életútból okulva, most egy olyan csapatot akarok összemesélni nekik akik már évek óta megértésben egymás mellett vannak.
 10. Kalandötletek KM-nek - Avagy a kaland legyen jó!

  Én vagyok a kalandmester. De nem baj, visszavettem az elvárásokból. A tizedik-et választottam. Aztán attól függően milyenek a karakterek írom hozzá a többi kalandot.
 11. Kalandötletek KM-nek - Avagy a kaland legyen jó!

  Sziasztok, a csapatunk új 1-es tszü életútat kezdene. 3-4. tsz-től magam írom a kalandokat, de az alacsony szintüeket mindig elszámolom, kell az idő, hogy be tudjam lőni a karaktereket és azok képességeit. Lényeg, ami a lényeg nincs kedvem végig olvasni az egész cikkgyüjteményt (lusta vagyok), tudnátok ajánlani onnan egy olyan kipróbált kalandot ami 1-es tszü és legalább 3-4 összeülés kell hozzá? Előny ha a földrajzi hely nincs meghatározva vagy délen játszodik. Az időpont lehetőleg ne valami nagy MAGUS eseményhez kapcsolódjon, mert a játékot psz. 4000 körül akarom inditani. A válaszokat előre is köszönöm. Uff beszéltem.
 12. Tőrtáncosnő

  Ez a disziplina kicsit tápnak tünik, egyébként maga az alkaszt nem vészes. Sőt egy kis belenyúlással akár játszható is. Bár nem tér ki rá feltételezem, hogy slan-disziplinákat alkalmaz, de akkor chi-t használhat-e, és ha igen mely fegyverrel.(gondolom a tőrrel, de akkor célszerübb lenne a slan tőrre kidolgozni a kasztot)
 13. Lingua Domini

  az ég világon sehol javaslom, hogy töltsd le őket.
 14. Raptorok

  Nem is mondtam, hogy én szervezeem a vadászatot. Ergo nálam max 1-2 ilyen ellenfél lenne.
 15. Lingua Domini

  Off. Jó látni, hogy ma is vannak új Magus játékosok, és nincs kihalóban ez a műfaj. Megkérdezhetem hány éves vagy és melyik törvénykönyv szerint játszotok?
×