Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték

Darabolo

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  298
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Darabolo

 • Rang
  Térítő
 • Születésnap 1985-05-15

Kalandozós kérdések

 • Mi a kedvenc kasztod?
  Varázsló
 • Mi a kedvenc szerepjátékos idézeted?
  "Veszettségre van ellenszered? Van, tessék! (Ork sámán kikapja a kezéből és megeszi.3. személy)
 • Mi a legemlékezetesebb "utolsó mondatod"?
  "akkor nyomatok egy élet csókját erre a kődémonra" Nem az enyém de jó volt
 • Melyik évben kezdtél el szerepjátékozni?
  Rohadt régen
 • Hogy keveredtél a Kalandozok.hu-ra?
  Pfff, olvastam
 • Mi, ki a kedvenc ynevi vallásod, istened?
  Ranagol, Darton, Krad
 • Van-e állandó csapatod? Hol? Keresel/biztosítasz-e esetleg játéklegetőséget?
  Egyenlőre van, Székesfehérváron esetleg egy váltó KM elférne, hogy játszahassak én is
 • Mi a kedvenc sportod?
  Erős-ember (amatőr)
 • Mi a kedvenc csokid?
  A kerek, a kocka, a lyukas, a töltött.... (Gömböc Artúr után szabadon)

Legutóbbi látogatók

530 adatlap megtekintés
 1. Darabolo

  Istenek, Papok, Paplovagok és a vallás

  Kimerítő válasz.
 2. Darabolo

  Istenek, Papok, Paplovagok és a vallás

  Kérdés: A bigámiára az ynevi egyházzakkal kapcsolatban, főleg a pyar istenségeknél van forrás? Meg van kötve a kezünk ezt tekintve, vagy sehol sincs leírva, hogy nem lehet az embernek 2 asszonya-úra. Én nem tudok róla. Probálkozz a máremita oldalon.
 3. Darabolo

  Melyik a kedvenc fajod?

  Halleluja Testvérem!
 4. Darabolo

  A Varázsló - minden vele kapcsolatban

  Arra gondoltam, hogy a csók és a runa ereje egymásnak feszül, az egyik fél támadni akar, a másik védelemre koncentrál. Felrobban szegény lovag feje? Teljességgel egyetértek veled, de az se megoldás, hogy a varázsló nem csinál rúna tárgyakat. Akkor mire jó egy UT szerinti rúna mágus??????????? Párszor kifejtetttem már, egy átlag rúna varázsló, ha 40-50 varázstárgyat alkot élete során, az még egyálltalán nem mondható soknak. Igen vannak kockázatai, de beépíthet hatástalanító mechanizmusokat, ha más személyes aura ér hozzá, akkor a rúnára fokúszált időzített varázsnyíl megsemmisiti, és ez csak most jutott eszembe.
 5. Darabolo

  Kalandmesterek fóruma

  Téged is említhetnélek, probálsz csábítgatni, de amikor egy 18-as szépségü dalnok akar veled kufircolni azt elhajtod. Útolag elmondhatom, a karaktered rohadt boldog lett volna tőle Puuszi. Ui: @Sir Thomas köszi az építő észrevételt, de azért a férfi boszorkát kihagyom, az én KM-ségem alatt ilyen perverzió nem fog történni
 6. Darabolo

  Kalandmesterek fóruma

  8 évet hagytam egyedül egy faluban!!!! Semmi.....
 7. Darabolo

  Kalandmesterek fóruma

  KM instrukciókat kérnék. Mit tennétek egy olyan karakterrel aki céltudatosan távol marad minden szép nőtől. Még a csunyácskáktól is. Rossz tapasztalata nincs, kimondva nincs de levágható, hogy a bosziktól fél a JK. Mágiát nem akarok használni, egyfajta pozítiv visszacsatolásos játéktechnika oktatást akarok ezzel gyakorolni rajta. Az asztrál dobálos rendszert gagyinak tartom hozzá, meg hát milyen minusz értéket rendeljek a szépség mellé? Átlag felett azaz 12 felett minden pont minusz egy asztrál? Akkor egy 13-as szépségű parasztlányba gyakorlatilag a fél falú szerelmes lenne. Építő tanácsokat szeretnék kérni........ Tudom a mesélőtől függ, jó KM mindent megold stb... de ez nem tanács. Előre is köszi.
 8. Darabolo

  Melyik a kedvenc fajod?

  Már csak azért is igazad lehet, mert lővésem sincs kiről beszélsz. Szószedet, megnézve. DE, kevertem. Akkor most a te álltalad említettről nincs lövésem (szerk.)
 9. Darabolo

  Melyik a kedvenc fajod?

  Furcsállom, hogy egy olyan apróságon, hogy a slannek 8-as az inteligenciája oldalszámokra hivatkoztok. Ennél az esetnél, meg felülírnátok a SZERINTEM (másnak lehet más véleménye, meg is hallgatom, csak nem értek egyet vele :D :D ) logikus ETK törvényt. Még mielőtt belekezdenétek, nem vitatkozni akartam. Csak olyan ember vagyok, aki nem bírja ki, hogy ne szúrjon oda, vissza, bárhova... :D Uff beszéltem. Bruhahahaha....
 10. Darabolo

  Hogy használod a kalandozok.hu-t?

  -Ha a játék során felmerül egy kérdés, a helyiekkel vitatom meg annak rendezését. -Olvasom a friss hozzászólásokat -Régen a kalandokat is figyeltem, ma már nem, inkább sajátot írok. -Néha-néha beleolvasok a cikkgyüjteménybe, és sokszor találtam már a förtelmek közt elveszett gyémántot is :D -A térkép ETALON jobb minőségű mint az eredet ETK-s. -Elvétve szószedet használat, de eddig talán 4 fogalomra kerestem rá. Illetve megosztom a többiekkel a béna csapatom bénáskodásait :D , hisz ne feledjük el ez a játék, " komoly alapokra szervezett, oltári nagy baromság!"...
 11. Darabolo

  Melyik a kedvenc fajod?

  Szerintem ez csak legenda, hogy az kráni elfek be tudják fogadni ranagol fensőbbségét. Hisz a többi elf diaszpóra is ismeri ezt a kalahorát, és úgyanilyen formában tiszteli is.
 12. Darabolo

  Melyik a kedvenc fajod?

  Tudtommal Kránban egyáltalán nincsenek Ranagol papok. A hasonló kisistenek, szentek álltal kap Ranagol energiát. Akárcsak Toronban Thar a több tizezer hekkával. Ezzel a módszerrel olyan szférát tisztelő hívektől is kaphat energiát amihez nincs hozzáférése, pl.: Káosz-Metha papjai a káosz és az élet szférát uralják, ez egy ranagol papnál elképzelhetetlen lenne. Az én fejemben ez egy isteni feudális rendszerként van ábrázolva vagy mondhatjuk úgy is, hogy adószedőket küld ki akik mind megpróbálnak egyben saját zsebre is dolgozni a változás törvényének értelmében. Bonyolultnak hangzik, de voltaképpen nagyon jól tud müködni, hisz a ranagolita vallás akár ki is veszhet, Ranagol akkor is hatalmának teljében lesz, mindaddig mig ezen lényeken uralkodni tud. Uff beszéltem.
 13. Darabolo

  Melyik a kedvenc fajod?

  Személy szerint egyet értek az ETK-el. A törpéknak vannak papjai, az elfeknek megtartóik vannak a Summariumban találod őket @Kate. Gyakorlatilag az az elfek pap megfelelője. Szóval végül is engedélyezve van nekik. Ja, hogy nem lehetnek Arel, Krad, Kyel etc.... papok? Azzal teljesen egyetértek, még ki is magyarázható, hisz az elf faj majdhogynem csak idősebb, mint az említett istenek.... Mondjuk KM legyen a talpán aki tisztában van a kalahorákkal, hisz a sumi legszárazabb részében van, jó magam se tudnám őket felsorolni, hát még osztályozni. No, de ha egyszer elf megtartó akarsz lenni, hát lemesélem neked :D Csak készülj fel, ha már idegesít a karaktered, akkor átalakítom Kalhorává és NJK lesz belőle :D :D :D :D PUUUUSZI! Ui: Este játék?
 14. Darabolo

  Gorvikról, avagy Új-Godonról a Psz. 3715-ös esztendőben

  jujuj
 15. Darabolo

  Mágia

  Sorry. Megkövetlek. Viszont én nem 9 sor köre gondoltam, csupán 9 db-ra. Valahogy úgy gondoltam minden varázsló a szivéhez, specializálodásához közel álló mozaikokat használja. Teszem azt, kövek: tűz elem, föld elem, idő mozaik valamely eleme, tér mozaik valamely eleme etc... és csupán ezek kombinációját használja. De a varázslatok ilyen kidolgozásához, a kövek erejének felméréséhez, újratöltödésük kiszámolásához nem érzek magamban erőt. Tény viszont, hogy nagyon érdekes lehet egy ilyen varázslóval játszani, aki teszem azt lévén drágakőmágus ezeket hordja magánál botja helyett. Igen érdekes epizod kaland lehet ez egy 10. szintű vagy magasabb JK-val.
×