Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Darabolo

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  904
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Darabolo

 • Rang
  Kalandozó-herceg
 • Születésnap 1985/05/15

Kalandozós kérdések

 • Mi a kedvenc kasztod?
  Varázsló
 • Mi a kedvenc szerepjátékos idézeted?
  Akkor a házban meghalt mindenki, kint meg 20 harcos áll? Énekelek nekik az ablakból egyet."
 • Mi a legemlékezetesebb "utolsó mondatod"?
  "akkor nyomatok egy élet csókját erre a kődémonra" Nem az enyém de jó volt
 • Melyik évben kezdtél el szerepjátékozni?
  2000
 • Hogy keveredtél a Kalandozok.hu-ra?
  Pfff, olvastam
 • Mi, ki a kedvenc ynevi vallásod, istened?
  Ranagol, Darton, Krad
 • Van-e állandó csapatod? Hol? Keresel/biztosítasz-e esetleg játéklegetőséget?
  Egyenlőre van, Székesfehérváron esetleg egy váltó KM elférne, hogy játszahassak én is
 • Mi a kedvenc sportod?
  Erős-ember (amatőr)
 • Mi a kedvenc csokid?
  A kerek, a kocka, a lyukas, a töltött.... (Gömböc Artúr után szabadon)

Legutóbbi látogatók

1 823 adatlap megtekintés
 1. Emlékeim szerint az túlütés volt és karaktered életének első lővése
 2. Darabolo

  Mágia

  De, szerintem is sok. Én megemeltem 2mp/1 SFÉ-re. Hát nem tudom. Nálam is probálkoztak ezzel, de én visszautasítom. Indokolatlanul erős tud lenni egy ilyen, nem hiába kerül ETK szerint 1 mágikus SFÉ 33+30 mp-ba. Én inkább ezt preferálom.
 3. Délen több száz aquir faj maradt meg Krán védelmében. Némelyik védettebb, némelyik nem. Északon viszont a nemes aquir fajok alig pár fajának, pár példánya maradt meg. Számomra teljesen bemagyarázható, hogy csak az ellenálló fajok maradtak meg.
 4. Talán az MTK-ban jelent meg, nekem nyomtatott verzióm van. MG. biztos tudja miről beszélek. k10-el dobsz hova ment a sebzés, ha az nem célzott volt és az esetleges egyébb hatásokat is leírja. Nagyon árnyalttá tudja tenni a játékot. Nem egyszer ez a táblázat mentette meg a csapat életét, igaz olykor ellenük is fordult.
 5. szerintem másról beszélünk. Én értem miről beszélek, de a biztonság kedvéért kifejtem később, mert így 10 erdei kőbméter fa felvágása után kicsit pilledt vagyok
 6. Miért pusztulna el? Mikor a mágikus sfé-t leveritek egy köpönyegről csak a mágia sérül, elvileg maga az anyag nem. Az anyag csak ezt követően a többi sebződéstől tud rongálodni. Azért, ha van egy varázsló a csapatban aki annyira nem fél a szimpatikus viszonytól, akkor nem olyan ritka. +1 sfé mindenkinek jól jön! Mondjuk ilyenkor célszerű átgondolni a sebzést is. Pl. mi használjuk a sebzéskiosztó táblázatot is. Egy kard és mágikus sfé találkozásánál viszont NÁLUNK a vágó fegyver sebzése zútóként érvényesül. Magán a sebzés mértékén nem módosítunk csak a fajtáján. Elvégre ha nem tö
 7. Mi ezt úgy képeztük le, hogy elsőnek mindig a mágikus SFÉ vonódik le. A mi fejünkben ez úgy játszódik le, hogy a vért körül van egy hajszálvékony energia pajzs (persze láthatatlan) és ezt semmísitik meg elsőnek. A rúna az SFÉ levónodása után lemerül és azt csak mágikus képességekkel és RÚNA mágiával felszerelt karakter képes feltölteni. Egyébbiránt a vért javítható.
 8. Emlékeim szerint az STP résznél a mágikus tárgyaknak 5x stpt ír. Persze az is lehet, hogy az UT-ben olvastam, ha lessz időm megnézem.
 9. Darabolo

  Dumaterem

  Én emlékszem! Ezt a fajt úgy alkották meg, hogy "emberfüggő" legyen. Épp ezért kiegeket se nagyon gyártottak hozzá. Persze lehet más oka, de én így tekintek rá. Mindemellett a faj nagy kedvencem, talán a sok hasonlóság miatt. Elvégre: Nagy, szőrős (kivéve a kopasz fején), kisebbrendüségi komplexusa van, erős és tökéletesen belleillik egy parancs uralmi rendszerbe : testőrség, katonaság, rendfenntartás. Ezt alapul véve, hogy hogyan került a játszható kasztok közé a BM, arról halvány lila fingom sincs, de IIIIIIMÁÁÁÁDOOOOOM!
 10. Darabolo

  Dumaterem

  Azért tisztázzunk valamit. Ne érezd magad lecseszve! Megdorgálva igen, de lecseszve ne! Nem gondolom, hogy törölni kell a hozzászólásodat, hisz ha elindulsz egy úton a közben elkövetett hibáid és tapasztalataid tesznek azzá ami vagy! Ne add fel, tessék törtetni előre és megfogadni az építő kritikát!
 11. Ha beleszólhatók, elsőnek egy olyan jellemű karaktert csinálj aki közel áll a te személyiségedhez. Így jobban rá tudsz érezni a dolgokra.
 12. Korai rocker korszakomban hívtak úgy is
 13. Az aquiroknál se mindegy, hogy milyen dialektusban ejtünk ki valamit. Könnyen lehet, hogy 50-60 mannaponttal többre jutunk, mint pár OD-ponttal korcs vagy szolga nyelve. Ez akár az óelf nyelvnél is előfordulhatott. Simán belefér, hogy az alja nép aki nem beszélte olyan "eredetien", szépen a nyelvet ( nevezzük őket Redneck-nek ) más módszerekhez folyamodott. Igazából ezek csak felvetések. Rhianán besírtam De, hogy tisztán lássunk az élő Rhianna még ki se járta a sulit, mikor a cikk már megjelent, ne mossuk egybe a kettőt.
 14. Ezt nem mondtam! Függetlenül is kifejlődhetett. Pl. Kránban szinte biztos, hogy a kyr behatásoktól függetlenül fejlődőtt ki a mozaik mágia Még az ő hosszú életüket nézve is eltelt már pár száz generáció azóta, hogy az egész népesség Ó-elfként létezett volna. A jelenkorban talán 8 azaz nyold darab van belölük. Ez még az ő léptékeikkel mérve is hosszú idő. Botorság volna azt feltételezni, hogy egy nép minden tagja ilyen hosszú időn keresztül hű marad a ködös múlthoz.
 15. Azért volt pár ezer évük kifejleszteni, mondjuk az is igaz, hogy Alyr arkhon is doranban tanult (be kell vallanom, nem tudom, hogy sirenari volt e).
×
×
 • Új...