Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték

Darabolo

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  620
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Darabolo

 • Rang
  Élő legenda
 • Születésnap 1985/05/15

Kalandozós kérdések

 • Mi a kedvenc kasztod?
  Varázsló
 • Mi a kedvenc szerepjátékos idézeted?
  Akkor a házban meghalt mindenki, kint meg 20 harcos áll? Énekelek nekik az ablakból egyet."
 • Mi a legemlékezetesebb "utolsó mondatod"?
  "akkor nyomatok egy élet csókját erre a kődémonra" Nem az enyém de jó volt
 • Melyik évben kezdtél el szerepjátékozni?
  2000
 • Hogy keveredtél a Kalandozok.hu-ra?
  Pfff, olvastam
 • Mi, ki a kedvenc ynevi vallásod, istened?
  Ranagol, Darton, Krad
 • Van-e állandó csapatod? Hol? Keresel/biztosítasz-e esetleg játéklegetőséget?
  Egyenlőre van, Székesfehérváron esetleg egy váltó KM elférne, hogy játszahassak én is
 • Mi a kedvenc sportod?
  Erős-ember (amatőr)
 • Mi a kedvenc csokid?
  A kerek, a kocka, a lyukas, a töltött.... (Gömböc Artúr után szabadon)

Legutóbbi látogatók

1 200 adatlap megtekintés
 1. Darabolo

  Khál vadász

  Hát azért..... de értem mire gondolsz.
 2. Darabolo

  Khál vadász

  Én azért jót derültem rajta :) Nem kell ilyen komolyan venni ezt MG. Most így olvasás után én se nagyon tudom, hogy sírjak vagy nevessek.
 3. Darabolo

  Dumaterem

  Számomra még ez se emészthető. Inkább néznék ki belőle valami kevéssé kidolgozott mágiát, egy kis tűzgyujtással, vagy minimális villámszórással, de leginkább csak mikromágiákban gondolkodom.
 4. Darabolo

  Dumaterem

  ezt még el is tudom hinni, csak a magasmágia rész szurja a szemem. Annyi mágia fajta van amihez érthetett egy "lilőbit"-et
 5. Darabolo

  Dumaterem

  Ezt magyarázza meg nekem valaki! Ez a kombó? Hogy?
 6. Darabolo

  Dumaterem

  Nem lenne vele semmi baj, de amit ott írnak az használhatatlan! Próbáltam használni és nem ment. Illetve kimerül annyiban, hogy a felhasználó kap egy kis mannát Ép-ért, Fp-ért! Csakhogy a szerafizmusnak nem ez a lényege! A szerafizmusnak az a lényege, hogyha egy denevérrel szeráfi alkut kötsz, akkor te is tudj vakon- hallás alapján közlekedni. A butítás itt nem állt meg, sajnos azt se magyarázták el a paktum kötőjének ez miért jó. Most komolyan, mi a fészkes fenét kezd 1 ép-vel egy félisteni lény, aki reggelire megevett 3 elf lelket!? Még annyit, én aztán pont lepukizom kinek mi a játék, nem ítéllek el, mert UTK-t játszol, és most nem is ezen vitázunk. Amiről most beszélünk annak mind az ETK-ban, mint az UTK-ban igaznak kellene lennie. Itt szerintem ne Boomen-t vegyük alapnak, hanem azt aki megteremtette ennek a történetét. Méghozz Reniert. Szeráfi alkut, ha elég magasra jutott, mindenki, értsd és mond MINDENKI tud kötni. Vegyük csak példának az évezredek alatt megerősödött holt crantai lelkeket akik képesek a necroszerafizmusra, de elméletem szerint akár a hajdan volt máguskirályok/ élő félistenek is képesek lehettek/lehetnek rá. Sőt Renier tovább megy! Köss 10 paktumot, vagy csak szedd össze valahonnan őket, és csak annyira használd őket, hogy te ne válj avatárrá, viszont megerősödhess a segítségükkel.... aztán ha eljött az a nap, mikor már nem lesz ellenfeled... köss te is paktumot. IMÁÁDOM!
 7. Darabolo

  Dumaterem

  Kicsit elpirultam... A házilag kidolgozott, versenyre készült müveket (még az én szerafizmusomat se) vegyük szabály szerint valónak, és szerintem ne is hivatkozzunk rá, mert ezek csak "magus szerüek". Démonok kötnek alkut, ebben igazad van. Akár nyirok démon is lehet az ami alkut köt, de ahogy MG mondta, ennek egy olyan nyirokdémonnak kell lennie, aki már a társai közt valahogy naggyá vált! Sőt tovább megyek. Őt már nem is nyirok démonnak fogják hívni, hisz ez egy faj megnevezése, melynek egyedei teljes egészében megegyeznek egymással, az utolsó latig...... EZ mivel már több mint a társai, egyik másik "fajhoz" fog tartozni, vagy ne adja ég NEVE lesz : "Granul, a veszelytő". Remélem átment (így 2 unikum után csak reménykedni tudok). Igen léteznek! DE, ezek nem paktumok! Egy varázsló képes lehet megidézni egy démont, s a megfelelő metódusokkal szolgálatra bírni. Akár ígéretekkel, akár fenyegetésekkel. DE, a démon képességeihez (vulaghart nem számolva) nem fog hozzáférni. A vulaghar azért se köthet paktumot, mert a test nem válik avatárrá. Mind a kettő személyiség meg marad benne, és folyamatosan harcolnak egymással a felszínre kerülésért! Ennek semmi köze a paktumokhoz. Használd az enyém Jelenleg 4 olyan paktumom van ami nem jelent meg sehol, ha akarod át is küldhetem őket. Igen! Méghozzá egy kalandmodulban, ahol a nyirokdémonOK egy bebörtönzött hatalmasság kiszabadításán fáradoztak ( ha már kalandokra hivatkozunk). Le is meséltem, méghozzá nagy sikerrel. Jaaaj, nemá skacok Hát mindjárt iszom rátok még egy unikumot
 8. Darabolo

  Dumaterem

  Ez simán belefér abba a tézisbe, miszerint a démon testét egyik elem sem tudja sebezni, kizárólag az elemi erő (de ugyi az meg nem igazi elem, még síkja sincs).
 9. Darabolo

  Dumaterem

  Fuh, itt kicsit fogalom zavarod van. Ugyan nem tudom, az UTK mit tett hozzá, vagy vett el belőle. De a Vulagharnak SEMMI köze sincs a szerafizmushoz. Mondom ezt egy régi Udvari ork- vulaghar tulajdonosaként! Ez szimpla test megszállás, ami a test tulajának tudtával és "viszonylagos" irányításával történik! Erre gyakorlatilag majd' minden démon képes! Más kérdés, hogy akarják e...
 10. Darabolo

  Ynev - Máshogy

  Reméljük. Meglátjuk mi lesz az egészből, lesz időm kidolgozni a koncepciót. Hisz meg is ölnének ha a jelenlegi kaland sorozatot abbahagynám hirtelen Egy Kyel- pap inkvizitor, ikertestvére egy dorani varázsló, egy cserfes boszorkány, egy zakant bárd és egy magát kiválasztottnak tartó fehér ork éppen a tharr pápákat igyekszik megőlni. Játékidőben már belevittünk 2 évet a kalandba, valós időben pedig fél évet kb fél tucat mellékszállal, boszorkány úrnővel, crantai ereklyékkel és kifejezetten vicces jelenettel, mikor a kyel pap fennhangon kyel-t éltetve éppen a bárd szilánkosra tört kezét gyógyítja. Ahol le is buktak egy rivális boszorkány előtt, akit a fehér ork egy gyors kibelezéssel kezelni tudott. Majd, (lehet én vagyok a hülye) máig sem értem miért, de a boszorkány együttmüködve a kyel- pappal átváltoztatás csókját TORZMÁGIAként alkalmazva, használt a papon!!!! Aki így átalakult a 3. testvérré (jah bocsi 3 testvér van: pap, varázsló, harcos) aki éppen nincs jelen.
 11. Darabolo

  Dumaterem

  Szólj, ha megjelent és megrendelem :D, persze dedikálva kérem
 12. Darabolo

  Dumaterem

  Ellent kell mondanom! ETK 178. oldal. Lélekáldozat. "Az így megölt személy feltámasztására nincs mód, mert lelke megsemmisül!" Nyilván ezt csak a "gonosz" istenek hívei teszik, és csak a "gonosz" istenek várják el, de itt mindenképpen amellett kell kardoskodnom, hogy az isten a lelket valamilyen módon bekebelezi, ezzel is erősítve magát (ez csak feltételezés), más különben nem sok értelme lenne ennek a varázslatnak, hisz minden egyébben ugyanazt tudja, ugyanannyi mannapontért mint a "Halál szava" ETK. 169. oldal. Sőt a halál szava 1 segmenses míg a lélekáldozat 4.
 13. Darabolo

  Dumaterem

  Az a rohadt kalapács Viccet félre téve, az istennek áldozot lélek, nem gondolnám, hogy csak annyit hátrányt szenved, hogy halála után egy ideig más sikon kell léteznie, mint ami rendeltetett neki.
 14. Darabolo

  Dumaterem

  Nagyon régen olvastam azt a részt. Akkoriban (hangsúlyozom, akkoriban) nem is tartottam túl nagy butaságnak. Aztán elolvastam Renier szerafizmusról szóló írását. Meg egy sámános magus könyvet ( te biztos tudod melyik az, a déli jégmezőkre mennek a kalandozok egy öreg varázslóhoz, akiről kiderül, hogy végig ő volt a főgonsz ), és ebbe a világ képbe az már nem illett be.
 15. Darabolo

  Dumaterem

  Ide vág. Kicsit más. De érdemes elgondolkodni rajta, mert olyasmi áll fenn, mint amit @MagyarGergely is említett a kalapáccsal. Minden az életerővel manipuláló mágikus tevékenység vagy pszi diszciplína szigorúan fekete mágiának minősül! Mi a helyzet a manna kinyerési módszerekkel? Hatalmi italánál még csak a saját életerejét alakítja mannaponttá a felhasználó, ami esetleg ismétlem ESETLEG akár kivételt is képezhet. No, de mi a helyzet a boszorkányok testnedveket mannává alakító kinyerési formulájával. Hisz, szigorúan véve életerőt használnak fel, ami még csak nem is az övék. HOPPÁ!
×
×
 • Új...