Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Antail

Főmágusok
 • Hozzászólások száma

  4 275
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Minden, amit Antail tett közzé

 1. Ahogy Dugó mondja tipikusan csak reggeli, utolsó játékok, rendrakás és hazamenés. Ezen a napon csupán a szobák átadása van a szervezőknek.
 2. Köszi, hogy észrevetted, javítottam, ha minden igaz!
 3. Üdv Mindenkinek! Örömmel jelentjük be, hogy elérhető a 2021-es Kalandozok.hu Nyári Tábor Jelentkeztetési rendszere Kiírása A Kalandozok.hu Frissített Táborszabályzata Karakteralkotása Hangulatkeltő novellája A szervezők és kalandmesterek nevében, üdv. Antail
 4. Jogos kerdes es bennunk is felmerult. A szallasadotol fogunk valaszt kapni erre is, amint lefektettek a valaszokat valaszolunk.
 5. Jól időzítetted a kérdést, a mai napon érkezett a fenti információ a szálláshelytől. A szálláshely + törvényi szabályozások.
 6. Kedves leendő táborozók! A Mórahalmi helyszín a mai napon tájékoztatott bennünket, hogy a szállást csak érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező 18 év felettiek vehetik igénybe, továbbá a szállásadó döntése alapján csak védettségi igazolvánnyal lehet a tábor területén tartózkodni. 18 év alatt nagykorú kísérő (hozzátartozó) mellett látogatható a tábor. Ez az előírás a szállodaszövetségtől érkezett, nekünk is kötelező betartanunk. Továbbra is próbálunk mielőbb tájékoztatni mindenkit, ha változás történne! Üdv, Szervezők
 7. A szallas korzeteben nincs mas letesitmeny, parkolohelyek az udvaron kijelolt parkoloreszen illetve a szallas elott (a tabor ideje alatt) szinte korlatlanul rendelkezesre allnak.
 8. Itt le tudod tolteni a 2019-es Tabortajekoztatot: http://bit.ly/nyt2019_teljestabortajekoztato A menetrend varhatoan hasonlo lesz ehhez, elso nap ebeddel inditunk!
 9. @Deodatuskészített egy interjúsorozatot @MagyarGergely-lyel! Köszönjük az anyagot és várjuk a folytatást!
 10. Itt lehet kérdéseket feltenni a 2021-es NYT-vel kapcsolatban.
 11. Itt mindenről lehet beszélgetni a 2021-es táborral kapcsolatban.
 12. Antail

  Kalandozok.hu Pulcsi Rendelés - 2021

  Az idei pulcsirendelést miattam egyelőre a TT-re halasztjuk.
 13. Üdv Mindenkinek! Örömmel jelentjük be, hogy elérhető a 2021-es Kalandozok.hu Nyári Tábor Jelentkeztetési rendszere Kiírása A Kalandozok.hu Frissített Táborszabályzata Modulírók: Hulla & TAO A szervezők nevében, Üdv. Antail
 14. Antail

  Dumaterem

  Szeretnem felhivni a figyelmed Ynev Idojosdajara, amely 100 ev visszakeresheto, orara lebontott idojarasat tarja fel egy interaktiv kornyezetben: https://kalandozok.hu/idojosda A bolygo idojarasmodellei@Hullamester munkaja.
 15. Antail

  Független rajongók művei

  Üdv! Teljes mértékben támogatom a kezdeményezést. 1. Létrehoztam egy Irodalmi alkotóműhely fórumcsoportot a jelenlévőknek, ahol korlátlanul tudtok értékelni, feltölteni, témákat létrehozni. Csak a tagoknak, így lehet békében dolgozni. 2. Az Irodalmi rész régen úgy működött, hogy az oldal automatikusan kategorizálta a verseket/novellákat/előtörténeteket szerzők alá és akit érdekelt, így tudta az irodalmi dolgokat olvasni. Amennyiben a szerveződés aktív marad és produkál aktivitást úgy egy ehhez hasonló, illetve az ötletek alapján jobb rendszert is szívesen biztosítok a munkákhoz.
 16. Antail

  Ünnepek

  @Daelon
 17. Ezt a kérdést szeretném feltenni a közösségünk többi tagjának! Aki kedvet érez kérem válaszoljon.
 18. Kulliszatitok: A film anyagai 2013-ban lettek felvéve. Megpróbálok röviden az én szemszögemből kiemelni pár fontos dolog, ami eszembe jut. Nagyon sok fontos és érdekes változás történt az elmúlt 8 évben, de az egyik legfontosabb nem változott, hogy sikerült hűek maradunk és tovább virágoztatnunk azokat az értékeket és célokat, amiket lefektettünk. 1. A jól szervezett közösségi forma hivatalosan bejegyzett szerepjátékos egyesületté vált. Ez egy óriási dolog, amire nagyon büszkék vagyunk. Az Közösség tagjai minden korosztályt lefednek. Az adott korkategóriának megfelelő örömök és elkö
 19. Antail

  Ünnepek

  @Catsmile @Sneer
 20. Antail

  Képzettségrendszer

  "A tömegben több embert is megrémítő alakot a városőrség röviddel a jelentések után elfogta, és egy fekete csuklyás inkvízitor kíséretében elbeszélgetésre kísérte. Az Inkvizíció a vallatás, démonűzés, vagy kivégzés kimenetelét idővel mindig közhírré téteti."
 21. Köszi, hogy jelezted, ha sikeresen megdobtam az intelligenciapróbám, akkor ez a hiba kiküszöbölésre került.
 22. Üdv! Az oldal rendszere frissítésre került. A festési és fordítási munkálatok még folytatódnak Január folyamán, ezért előfordulhatnak zavart okozó illúziók. Köszi a türelmet, üdv. Antail
 23. Igen. A mi oldalunkrol nem tortent valtoztatas. A bongeszoverziod es operacios rendszered kuld at es megnezzuk hol rejlik a sotet magia.
×
×
 • Új...