Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték

Antail

Főmágusok
 • Hozzászólások száma

  4 142
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Minden, amit Antail tett közzé

 1. Szia Crow! A táborkiírásba beletettünk egy kérdések és válaszok részt, ami erre is választ ad: http://bit.ly/nyt2020_kiiras Köszi, üdv. Antail
 2. A Pyarroni Papi Szék a Gömbszentély isteni árnyékában örömmel jelentette be Pyarron város és Ynev lakóinak, hogy hosszú mérlegelést követve a Pyarroni Istencsalád visszafogadja Orwellát, a Kitaszítottat a Pyarroni Istencsalád szent kötelékébe. A városban fogvatartott ork, goblin és káoszlény rabok üdvözítőnek találták a hírt, ezzel szemben Arel vándorló hívei tiltakozásuk gyanánt élőláncot alkotva körbezárták a város szent ligetét. A bejelentés a helyi törvényhozást eddig nem tapasztalt kihívások elé állítja, hiszen az emberáldozatok bemutatása ezeddig nem volt megszokott része a városban óramű pontossággal celebrált miséknek. A bejelentésnél Ellana főpapnője ékes hangon buzdította a híveket az új pyarronita zarándokhely, az Elátkozott Vidék mielőbbi meglátogatására. A Papi Szék továbbá úgy határozott, hogy templomot emel az istennőnek. A Kigyószív Katedrális alapkövét, a Dreina és Uwel templomok között még a minap elhelyezik, és az Orwellánus hagyományokhoz hűen felszentelik, a Gömbszentély isteni árnyékában.
 3. Üdv Mindenkinek! A kalandozok.hu közöségge az egyik legkülönlegesebb közösség a világon. Ennyi idő után a szerepjátékon túl más élmények és tevékenységek is összekötnek minket, amire gondolni mindig jó érzéssel tölt el. Azt szeretném kérni, hogy ha valaki tud felajánlani olyan dolgot, ami segíthet azokon kalandozótársakon, akik nehéz helyzetbe kerültek a vírus miatt azt tegyék meg itt a fórumban, vagy az antail@kalandozok.hu címen. Az szeretném kérni, hogy ha valakinek szüksége van valamire mert nehéz helyzetbe került, akkor jelezze ugyancsak az email címemen. Amennyiben lesznek felajánlások és kérések, akkor összekapcsolom őket. Sose árt egy plusz felület, ahol ezzel élhetünk!
 4. Antail

  Dumaterem

  Gánt 2003 óta fontos szerepet töltött be a Kalandozók életében. Itt szerveztük az első Téli Táborunk. Akkor még Piri-néni vezette a helyet, aki azóta több Ynev kvízben is feltűnt. https://www.feol.hu/vezeto-hirek/szazot-ev-ot-generacio-igaz-vendeglos-mesek-gantrol-3893733/
 5. Átszerveztük a fogadót a Discordra: várunk mindenkit! https://discord.gg/RgE23TC
 6. Üdv! Úgy gondolom ezt a témát felfrissítem egy kicsit, mivel senkinek nem árthat egy kis szerepjátékos online aktívkodás. - A MAGUS chat él! - Meghívót email címre tudok küldeni. Jelezz pszi-ben, vagy emailen az antail@kalandozok.hu címen. - Itt letölthető a kliens: https://slack.com/downloads/ de lehet használni online is a https://slack.com -on keresztül. - DISCORD meghívó: https://discord.gg/Eck9u2 Régi téma: Várunk mindenkit! Üdv. Antail
 7. Üdv Kalandozók! Örömmel jelentem be, hogy elérhető a 2020-as Kalandozok.hu Nyári Tábor kiírása: NYT2020 Kiírás Az idei kiírás idén különösen fontos információkat tartalmaz mind a játékosok és csapatkapitányaik, és a KM-ek számára is. Téma a felmerülő kérdésekhez:
 8. Kikerült a kiírás, így nyitottam ezt az új témát az NYT2020-al kapcsolatos felmerülő kérdéseknek.
 9. Antail

  Ünnepek

  @Dekker
 10. Antail

  Ünnepek

  @Daelon
 11. Most beszéltem a helyszínnel ezzel kapcsolatban és Arelnek hála lesz vegán opció az étkezéshez. Az ezen témában felmerült kérdéseket/válaszokat a táborkiírásba is beteszem. Ne felejtsétek el a jelentkeztetési rendszerben jelezni ezt az igényt.
 12. Üdv! A fórum kahrei gépezetén lecseréltem és újratöltöttem pár rúnát. Ennek eredményeképp a gépezet kezdeményező értéke nagyban megnőtt. Amennyiben valaki anomáliát érzékel, úgy kérem azt jelezze nekem! Köszönöm, üdv. Antail
 13. Mórahalom kb. 8kmre található a szállástól, ahol van Coop és CBA és néhány vendéglő. - Az étkezést a szálláshely üzemeltetőjén keresztül intéztük és Mórahalomról szállítják nekünk frissen minden étkezés előtt. A menüt a tábor előtt fogom publikálni. Étetallergiákat továbbra is a jelentkeztetési rendszerben szükséges jelezni. - A szálláshelyen nincs büfé. A szálláshely elhelyezkedése miatt, idén praktikus étkezést kérni.
 14. https://www.google.com/maps/place/Zöld+Közösségi+Ház+és+Erdei+Iskola/@46.1717637,19.9114522,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x474483fc713f7fbb:0x381689387ac3d8d1!8m2!3d46.17176!4d19.9136409
 15. Antail

  Általános beszélgető

  Lehet, részletesebb reklám kell magadról! Csapat nélkül nem tudsz játszani. Van olyan csapat ahol szokott lenni idegenlégiós hely, de van olyan eset is, hogy valamelyik csapat csonkává válik időközben és oda be lehet jelentkezni.
 16. Antail

  Ünnepek

  És @Weilon-n a soron!
 17. Gyűlnek a pulcsikérések! Közérdekű válaszok: - Igen lehet rendelni családtagoknak is. Pl. húg vagy nagymami - A legkisebb póló S-es. Így nem tudom kiszolgálni a csecsemő, vagy baba méreteket idén. - A pulcsi +3-ad a szépséghez.
 18. Antail

  Ünnepek

  @Hulla
 19. Meghosszabbítottam Február 25-ig.
 20. Antail

  Általános beszélgető

  Most, hogy ezt beküldted a modulíróink új alapötlet után nézhetnek...
 21. Antail

  Általános beszélgető

  Szivesen latunk! Kezdj el csapatot szervezni minel elobb (vagy csatlakozni), hogy a marciusi taborjelentkezesnel ez mar ne legyen fuggo.
 22. Antail

  Sportprogramok

  Ez a hatso epulet amit tanctaboroknal tancteremnek hasznalnak.
 23. ,eddig:
  Részletek az NYT2020 fórumán: https://kalandozok.hu/forum/100-kalandozokhu-nyári-tábor-2020/
 24. Részletek: https://www.facebook.com/events/867678696962086/
×
×
 • Új...