Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

A Hét képe


Felon

Üdvözlet Kalandozó!

Néhány éve útjára bocsátottunk egy képsorozatot, melyben olyan fotókat tettünk közzé, amik megmutatták milyen messzire is jutott el ez az általunk szeretett szerepjáték, nevén nevezve: a M.A.G.U.S. Sok-sok érdekes ország még több izgalmas helyén kerültek vizuális rögzítésre azok a pillanatok, melyeken a kalandozok.hu, illetve a szerepjáték maga országhatáron túl is anyagiasult. Kreatív utazó-kalandorok suvasztottak bele málhájukba magus könyveket, medálokat, zászlókat, használtak fel aktuális tereptárgyakat, fényviszonyokat, annak érdekében, hogy közös hobbinkra utalva darabkát küldhessenek nekünk, vagy hozhassanak magukkal a nagyvilágból.
Ahogy teltek a hónapok, egyre több olyan fotó érkezett, melyek vállalkozó kedvű kalandozók otthonának falai, országunk határai között készültek, netalántán számos táborunk valamelyikén.

 

Ezek a különleges felvételek a Hét képe rovatot töltötték meg.
Úgy döntöttünk, ismét életre hívjuk ezt a sorozatot. Ezentúl minden héten megmutatjuk Nektek, hogy a M.A.G.U.S és a kalandozok.hu mennyi szép, érdekes, izgalmas, mindennapi helyen van jelen, törekedve arra, hogy az eredeti elképzelés hangulatát megőrizzük.
Megőrizzük, és kibővítjük.
Mivel a M.A.G.U.S mindannyiunkról szól, ezért szeretnénk Mindenkit bevonni ebbe a folyamatba. Aki úgy érzi, hogy vizuális megjelenítésben megosztaná a közösséggel, hogy hova vitte magával a szerepjátékos és/vagy kalandozós ereklyéit, juttassa el nekünk azt a hetkepe@kalandozok.hu címre. Továbbá ne tartsa vissza kreativitását az a kalandozó sem, aki szívesen játszik a képszerkesztőkkel, és ezáltal tudja/szeretné kifejezni, hogy mit jelent neki a szerepjáték. Bátran nyomja le az is a kioldógombot, aki otthonában/barátainál/a természetben véli materializálódni kedvelt időtöltését, vagy pl. olybá tűnik neki, hogy a nap sugarainak vetülete éppen olyan szögben látszódik, mely akár egy magus könyv borítóján felvillanó fénypászma folytatása is lehetne. A lehetőségek tárháza végtelen.

 

Az első kép a közösségi vonalon mozog. Kozármislenyből származik, melyen az utánpótlás készül első kalandjára. Találékony játékosok, hiszen több oldalról is bevédték magukat: a kalandozok.hu-ról és a Kalandozók útján címet viselő modulgyűjteményből egyaránt információt vadásznak.
Mi már tudjuk, amit ők egyelőre csak sejtenek: nagyon sok izgalmas játék vár még rájuk!

 

attachment.php?attachmentid=615&stc=1


Kalandozók véleménye

Recommended Comments

Nincsenek megjeleníthető megjegyzések.



A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés

×
×
  • Új...